banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 07:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
bob_rock je napisao:
трибина Б. Зељковић je napisao:
90 посто људи би тако одреаговало. Не оправдавам га,али се момку све скупило у првих сат времена,није ишло,губи и још му неко урла са трибине у сред поена који на крају изгуби. Ако си гледао икада Иванишевића или Мекенроа видио си шта су у стању да кажу и својим и противничким навијачима,али не знам поготово за овог првог да је неко доводио у питање патриотизам. То је хватање за сламку. Он је ипак још клинац од 23 године,најбоље да има главу четрдесетогодишњака :wink: уз пуну контролу емоција. Сигуран сам да му ни тај коме је опсовао није замјерио послије побједе :wink:. Нејасно ми је уопште како неко ко никада није причао са момком може то доводити у питање. Али ајде,свако има своје мишљење...

Акценат је, у мом коментару, ипак на култури.
А галамили су навијачи и у Арени, па није псовао, већ на фин начин замолио да са утишају, а било му је једнако важно.

Нити је тенис неки спорт, нити ми је он нарочито симпатичан, чак штавише, да није Србин никад не бих могао навијати за њега, али радујем се успјеху сваког српског спортисте, па тако и његовом. :occasion5:

Prva stvar, u Areni je na prvom mjestu igrao za drzavu, i za te ljude u toj istoj Areni, i ostale. Sada je igrao na prvom mjestu za svoju licnu karijeru, i svoj licni dzep. Tako da razlika itekako postoji.

Drugo, cim ti kazes da tenis nije neki sport..... :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ево, ја ти се најискреније извињавам што не волим тенис...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I nek mu je opsovao, dosao gledati teniski mec a ne zna osnovna pravila ponasanja..
A ako ti tenis nije neki sport i ako ga ne volis nemoj ga ni gledati, jednostavno zar ne ? :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Овај не зна правила понашања, онај нема кућног одгоја, тако да му дођу на исто. :)
Након што сам видио како се понаша према људима који за њега навијају, више и нећу гледати, али хвала на савјету. ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam mislio na Djokovica nego na tenis uopste, vidis za divno cudo ima nas koji smo gledali tenis i prije Djokovica a gledacemo ga i poslije (ko bi rekao) ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
[quote="bob_rock"]Овај не зна правила понашања, онај нема кућног одгоја, тако да му дођу на исто. :)
Након што сам видио како се понаша према људима који за њега навијају, више и нећу гледати, али хвала на савјету. ;)[/quot

Стани,ниси никад играо фудбал и оплео неком другу по фамилији када те изнервира? Или обрнуто,он теби? Ајде да се не лажемо,момак је прилично културан у односу на средину из које долази :wink:. Оно је био афект. Што се тиче тениса као спорта,и ја нагињем ка фудбалу,иако пратим доста спортова,али је тенис сигурно у топ 5 по популарности ( погледај само вијести на еуроспорту,само фудбал иде прије,некад чак и тенис први :wink: ). И усуђујем се рећи да је можда и једини спорт доведен до савршенства. Боље не може

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nisam mislio na Djokovica nego na tenis uopste, vidis za divno cudo ima nas koji smo gledali tenis i prije Djokovica a gledacemo ga i poslije (ko bi rekao) ;)

Ок, свака част, свако има нешто што воли. Ја тенис гледам само кад играју Српкиње и Срби, а против људи који воле тенис немам апсолутно ништа. :)

трибина Б. Зељковић je napisao:
Стани,ниси никад играо фудбал и оплео неком другу по фамилији када те изнервира? Или обрнуто,он теби? Ајде да се не лажемо,момак је прилично културан у односу на средину из које долази :wink:. Оно је био афект. Што се тиче тениса као спорта,и ја нагињем ка фудбалу,иако пратим доста спортова,али је тенис сигурно у топ 5 по популарности ( погледај само вијести на еуроспорту,само фудбал иде прије,некад чак и тенис први :wink: ). И усуђујем се рећи да је можда и једини спорт доведен до савршенства. Боље не може

Ма ок је све, разумијем афект, битност меча и све то... само ми није баш сјело што је онако вулгарно оплео по свом навијачу у тренутку кад га гледа велики број Срба, а знам да нико не би волио да га псују.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NCGNDMmxaX0[/youtube]

Evo kako uvjek treba igrati protiv Nadala.. Kako je nekad protiv njega udarao ravnije udarce i koliko su duboko isli, stalno je drzao Nadala par metara iza osnovne linije, ne znam sto sad forsira udarce sa toliko spina protiv njega, to neka igra protiv Federera.. I obavezno pogledati poen na 7:44 kao i poen poslije tog :)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I meni nije jasno sto ce mu spinovi uopste, barem protiv top 10 igraca, na tvrdim podlogama. Jedino iole logicno objasnjenje, je da se vec lagano utrenirava za sljaku, mada mi ipak nesto prerano..Ustvari, jos gore je sto fura neke spinove u relijima po 15 udaraca po po sredine!?!? I to protiv Rafe? E to ko mi objasni, alal mu qrac :D ..Nije mi ni jasno zasto se ponekad potpuno bespotrebno prebacuje u defanzivu. On jednostavno nije defanzivac, i ne znam kakve varijante sa tim isprobava? :D

Zero, cisto da te podsjetim na jedan od boljih meceva zadnjih desetak godina, ja sam ga bio skroz zaboravio, neki dan slucajno pogledah malo..

Finale, mislim Rima, 2005-6, Nadal - Coria. Sunce ti kalajisano! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ko ce ga znati, i meni je jedino logicno objasnjenje to za sljaku, realno ako sad ne moze uzeti Nadala na sljaci poslije ovakvog starta sezone i jos nakon ove pobjede nad Nadalom kontam da mu samouvjerenost na maksimumu, i ako sad ne uzme ne vjerujem da ce ikad..
A znam za taj mec ali nisam gledao :( Moracu potraziti negdje da skinem iako sam gledao prije i nisam nasao, mozda sad ima.. A ne znam jesi li gledao finale godinu nakon toga, Nadal protiv Federera, to je po meni ubjedljivo njihovom najbolji mec, a vecina njihovih meceva je veoma loseg kvaliteta realno.. I ogromna greska onih bilmeza iz ATPa sto su stavili da se finala turnira ne igraju na 3 dobijena seta, koliko je samo odlicnih meceva propusteno zbog toga.. Ako te zanima ovaj mec javi da prebacim, imam ja solidnu kolekciju meceva, od 1980 pa do danas, ima svega :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.atpworldtour.com/posting/2011/403/mds.pdf
Evo zrijeba za Majami, Djokovic stvarno ima lagan raspored do 1/4 finala, a tamo ga ceka Murray ako obojica dodju do njega, a sudeci po zrijebu trebalo bi, evo jos jedne sanse da isprasi onog mrljavca :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Imas Nadal - Djokovic, Monte Carlo, 2009? To je bilo ludilo :D ..Ima jedan mec, ali da me ubijes ne mogu se sjetiti ko je tacno igrao, mada sumnjam na Gonzu, nisam siguran, Umag, recimo 2006, tu negdje...Jedno 4 sata pilanja, obojica ne mogu da stoje vise na terenu, jedan povraca izmedju svaka 2 poena zadnja 3-4 gema :lol:

Ovo Nadal-Coria moras pogledati, barem na YT. I dalje tvrdim da su najvece 2 stete za svjetski tenis zadnjih 20 godina, Corijina povreda, i Nalbandianova nestabilnost. Da se Coria nije povrijedio, mislim da bi danas imao pozitivan omjer sa Nadalom na sljaci. Jedini.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobar je zrijeb, mada sumnjam da ce Andy doci do 1/4. Dunuce ga Verdasco :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mah, Verdasco je ocajan u zadnje vrijeme, ali i Murray je :lol: A mislim da nemam taj mec, ali to je vjerovatno lako naci pa ga mogu skinuti :D
A kad spomenu povracanje prva asocijacija je Sampras protiv Corretje u 1/4 finalu US 1996, nije mogao stojati na nogama (inace Sampras ima neki oblik anemije, zamisli samo sta bi sve uradio da je 100% zdrav) i u tie breaku kod 1:1 povratio, i na kraju uzme taj mec i poslije toga pobjedi cak i osvoji turnir.. Car, najbolji teniser sto sam ja gledao, ubjedljivo..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=thBlpkJP9GY[/youtube]
A slazem se za Coriu, bio je odlican i mogao bi se ladno nosati na sljaci sa Nadalom.. A meni je najzalije sto Kuerten nije malo mladji ili Nadal malo stariji, zamisli kakvi bi to mecevi bili, gorila bi zemlja :) A Nalbandian uz Riosa najveci talenat da nije osvojio GS, definitivno..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 01:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A dobro, Pete The Pistol je najveci svih vremena, i barem to treba svima da bude jasno. Za mene je najveci sportista ikad. Izmedju ostalog, jedini koga priznam kao velikana, a da je anti-sljakas. Jedini. Za mene tenis izvan sljake kao i da ne postoji.

Za 2 polufinala na RGS-u, i to :Muster-Nadal, Coria-Guga, bih dao godinu zivota, odmah :D .. Za koga mi je jos posebno zao, sto nije napravio vise, moj miljenik od prije skoro 20 godina, Alberto Berasategui. Najharizmaticniji teniser ikad (nastranu rezultati).

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slazem se, meni je definitivno najdrazi igrac ikad, zbog njega sam i poceo pratiti tenis.. Haha, vidim bas volis sljaku :D A da Samprasa nije zajebavala bolest (to sto ima ogranicava fizicke sposobnosti, definitivno nije nesto sto ti treba ako planiras igrati duge meceve na sljaci..) vjerovatno bi on i uzeo barem 1 RG, a nije pomoglo ni to sto je igrao u jednoj od najjacih era sto se tice sljake, a i ostalih podloga realno..
Auf, kakvi mecevi, to bi bilo zlo, citam sad za Kuertena, gdje ti koga je on samo morao pobjediti da uzme svoj prvi RG 1997 Victories over three former champions: Thomas Muster (3rd round), Yevgeny Kafelnikov (quarterfinals) and Sergi Bruguera (final).. Pa realno Nadal od Corie nije igrao ni protiv jednog igraca koji je do koljena ovim na sljaci.. Da je on imao ovakvu konkurenciju znas kad bi osvojio sve ovo sto je osvojio na sljaci, stoji to da je on jedan od najboljih na sljaci ikad, ali jednostavno nema konkurencije..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 01:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni je igra Mustera iz one ludacke sezone, nesto najbolje sto je ikad postojalo u tenisu. Naravno, ostale podloge me savrseno ne zanimaju, najdraze bi mi bilo da ih ukinu (osim Wimbldona). Vecina misli da je Nadalova igra od prije 2 ili 3 godine, vrh. Jeste, ali u zadnjih 6-7, s tim da bi ga Coria gazio, a mozda cak i Nalbandian, da je iole normalniji.

U onoj eri, Muster bi ga odbijao od zivota, Guga takodje, Rios-sumnjam, i on je cesto imao ispade, a dosta im je igra slicna. Jos da prodje ovaj Miami, pa da gledam tenis ko coek. Jbm ti Raonice, Karlovice, De Voeste, i ostale idiote :lol: :lol: ..Stvarno se nadam da ce onom Raonicu neko zabraniti da se profesionalno takmici :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 01:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aaaaaaaaaaaaaaaa, raspala Elta, puce mi net i ode post u pm.. Sreca pa je tu wireless od komsije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nego, jedna od stvari koju necu prezaliti u tenisu je sto nisam vidio mec Nalbandian - Nadal na RG, naravno obojica na vrhuncu.. Kontam da bi ga Nalbandian sabio, Nadalov drugi servis bi za dorucak pojeo.. A kakve Nalbandian uglove izvlaci, pa to nije normalno, tu je neprikosloven definitivno.. Isto kao i njegov backhand, definitivno jedan od najboljih ikad sto se tice dvorucnih, sto se tice jednorucnih tu je Kuerten pocetak i kraj svake price :)
A Muster, koja je to legenda, covjek jedva prezivio nesrecu, rekli mu da vise nece moci hodati kamoli nesto vise a on nije odustajao i vratio se tenisu i jos osvojio RG! I imao vjerovatno jednu od najboljih sezona ikad na sljaci te godine, 1995.. A jos te godine su i Sampras/Agassi bili na vrhuncu, definitivno jedna od najboljih teniskih godina ikad, ako ne i najbolja.. I onda kad mi neko kaze da su Federer/Nadal najbolji ikad, jesu al u Lamincima..
Da te obradujem, Karlovic je dobio WC za Majami :lol:
I nemoj za Raonica, dobar je on, a ima tek 20 godina.. Ne znam kako moze onako jako servirati sa 20 godina samo, sta ce tek raditi za 2-3 godine, zivotinja.. A i nije kod njega samo servis kao kod Karlovica npr, on momak odlicne voleje i izlazi dosta cesto na mrezu i zna kad to treba uraditi definitivno, hocu malo s&v igraca, dosadno je gledati kod 99,9% tenisera isti stil igre..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 09:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Oпет ја :D. Мислим да у неким стварима нисте у праву. Ок за Пита,сигурно један од најбољих икад ( ако не и најбољи ),и мени омиљен још када је хтио пребити Орешара :lol:,али нема шансе да би данас прошао са онаквим бекендом. Што се тиче ових шљакаша,све је то у реду,али колико је трајао Мустер? Кориа,Бругера и Куертен,па они кад су силазили са шљаке осјећали су се као ја у бусу пуном Гробара 94. пред рукометни дерби на Бањици. Ако сте их гледали уживо можете их сад упоредити са Алмагром,Вердаском ( прошле године ) и Ферером и не би имали шансе. О Надалу да не говорим,а он доминира и на брзим подлогама. Оно што је он радио прошле године на свим подлогама је до сада невиђено. Што се тиче Налбандијана,чвака у глави и то је то. Није константан. Па и Марко Мирнег,када је освојио челенџер у Бањалуци је играо тенис за топ 10,али може на том нивоу играти 7 дана годишње. Још гори је Сафин,који дође у Монте Карлу на тренинг мамуран,у боролетама,са чарапом око врата. Стане 10 минута на мале и каже доста је :lol:. Краљ. Али боли га рацку,има кеша и ужива.

Што се тиче спинова. Индијан Велс је спорија подлога од Мајамија,спора као шљака и ту не побјеђује број винера већ мање грешака. Па ни Федерер,у најбољој форми кад је био и који удара јаче од Новака га није могао добити на винере на спорој подлози. Друго,сад је физички скоро као Надал па може издржати дуже поене. Треће,имао је проблема са својим најјачим ударцем,ретерном, сат времена,зато је изгубио сет. Нема ништа теже од кика љеворуког играча. Ем што скаче криво,ем је наопако од десноруког играча. Кад је ушао у ритам помео га је. Нема везе ударац по средини,битна је дужина,а ту је без премца у свијету. Зато и сабије Федерера,који,кад лаички погледаш,има бољи сервис,форхенд,слајс,волеје и изгуби. Како? Па на ретерн и дужину лопте у релију. Прије му је забијао по 20 асова,сад не може ни 5,ту је разлика. Мало сам се расписао,нећу више. Поздрав

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
MuskoBre je napisao:
A dobro, Pete The Pistol je najveci svih vremena

Najveći, a nosi tuđi nadimak... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]