misk0 je napisao:
Oki, to je zabranjeno, ali i dalje postoje takvi ljudi. Pa ?
Treba uhapsiti par njih i javno ih objesiti na trgu da bi ostalima pokazali sta ce im se desiti samo
ako pomisle na tako nesto?
pobogu, pa necemo se valjda vratiti u doba vjesala, giljotine, lomaca...
iako sam strogo protiv prestupnika, ubica,pedofila, silovatelja, ipak za sve postoji kazna, zatvor, samica....dozivotna robija i slicno, ti bi odmah sve na giljotinu

))
no da se vratimo na temu, koja je sa transa odlutala na pedofile...
pazite, ja ne vidim zasto kaznjavati i protjerivati takve ljude u zatvor, ako nisu prestupnici i loshi za drustvo i narod.
Prvo to su muskarci (najcesce) koji se osjecaju tako da su zarobljeni u muskom tijelu, a u dushi se osjecaju kao zene,i zele da to ispoljavaju u garderobi, ponasanju, sex. opredjeljenju.
. S obzirom na to, oni su onda po sex. opredjeljenju homosexualci, mada ih ima dosta i bisex.
Ti ljudi se tako oblace, spavaju sa kim zele i slicno.Ne skode nikome, ako zive tako u privatnom zivotu-----> pravo slobodnog izbora.
ALI, ako takve osobe se bave prostitucijom, nelegalnim radnjama, javno mlate i prikazuju krivu sliku maloj djeci i omladini tada te ljude treba sankcionisati, kazniti na neki nacin, osuditi...
Takodje, mislim da takve osobe ne mogu da budu prosvjetni radnici, tv-radnici,zdravstveni radnici i slicno...zbog prirode posla i uticaja na sire mase njihove pojave koja je u tim profilima vrlo prijemciva za drugi narod.
Poznajem osobu ovdje u BL, koja je zensko (a ima ime koje igrom slucaja moze da bude i muska i zenska verzija), oblaci se kao musko(hlace,kosulja,kravata, sako), muska frizura, i hod...
Radi na vrlo odgovornom radnom mjestu, visokoobrazovana osoba.
Ima jace grudi pa se vidi da je zensko tijelo. Zivi svoj privatni zivot, ne ugrozava nikoga, i to je izbor doticne da se tako ponasa, i svi smo vec navikli na "njega"...