Uda/ozeni se onaj ko to zeli, a ne onaj ko za sebe misli da je visokomoralan dok sa prezirom gleda na ostatak svijeta.
Neki dan sam upoznala zenu koju ja da sam musko
ne bih ozenila ni za 100 zivota ( a nije prostitutka ). Udata je za advokata, ona radi kao menadzerka u jednoj kompaniji. Muzic naravno ima masu para, pa je ona ubacila silikon u usne ( koje izgledaju kao da ju je izujedao roj pcela i iz aviona se vidi da nisu njene ), operisala nos, mislim da je i grudi ugradila i ko zna na sta jos trosi novac. Frizura je posljednji krik mode, skupa trenerka, redovno se posjecuje gym i kozmeticarku naravno. Na njoj kaput od minka koji kosta jedno 6000 Eura i to. Ona ubijena u pojam.

Pazi sad ovo ( svaka rijec je istina ) : ima 10 godina mladjeg momka, vec godinu dana su u vezi. Muz zna za momka,

i odobrava tu vezu posto nije zainteresovan za seks ( ali ne zeli da ga 'fatalnica' ostavi ). Ona je bila zatrudnila s momkom, ali je abortirala - iako ju je momak bio obecao podrzati. Za mene je ona 100x veca kurva od one koja stoji na cesti iza ponoci i nudi se slucajnim prolaznicima.
to je dijagnoza.
E sad kad bi je legalizovali postali bi meka za razne perverznjake sa svih strana koji mogu da ostvare na klinkama najbolesnije fantazije i to legalno. Neko pomenu zaštitu države, ljekarske preglede...jašta! Pa ne postuju gazde kafića ni najosnovnije zakone o radničkim pravima, a sigurno će vlasnik bordela nismo mi Holandija ljudi! Ovde možeš kupiti i platiti šta hoćeš tek bi tad nastala katastrofa što se tiče prava žena. Da smo mi uređena pravna država pa Bože pomozi ali ovako...