banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sledeća

Легализација проституције - да или не?
ДА 75%  75%  [ 89 ]
НЕ 25%  25%  [ 29 ]
Ukupno glasova : 118
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2011, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Koliko ja vidim većina komentara nakon izjava upućuje na jedno - hristov je pritajeni pimp :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 09:26 
Džontra je napisao:
Koliko ja vidim većina komentara nakon izjava upućuje na jedno - hristov je pritajeni pimp :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
:lol: :lol: :lol:

Sto ti je globalizacija... :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Veća rezolucija je još gora od avatara :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Treba je legalizovati i držati pod kontrolom, ako već pojedine persone misle da se bave s tim baviće se pa bilo po Zakonu ili protiv Zakona.
Onda bolje da se gone (milom ili silom) na redovne ginekološke preglede itd itd.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
nepokoreni je napisao:

Mogao si da citiras i Press ili Alo , oni su vjerodostaoniji :roll: .

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
da je to tako, na njemackom birou za zaposljavanje ne bi bilo nikoga :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Japanese_rose je napisao:

Uda/ozeni se onaj ko to zeli, a ne onaj ko za sebe misli da je visokomoralan dok sa prezirom gleda na ostatak svijeta.

Neki dan sam upoznala zenu koju ja da sam musko ne bih ozenila ni za 100 zivota ( a nije prostitutka ). Udata je za advokata, ona radi kao menadzerka u jednoj kompaniji. Muzic naravno ima masu para, pa je ona ubacila silikon u usne ( koje izgledaju kao da ju je izujedao roj pcela i iz aviona se vidi da nisu njene ), operisala nos, mislim da je i grudi ugradila i ko zna na sta jos trosi novac. Frizura je posljednji krik mode, skupa trenerka, redovno se posjecuje gym i kozmeticarku naravno. Na njoj kaput od minka koji kosta jedno 6000 Eura i to. Ona ubijena u pojam. :confused3: Pazi sad ovo ( svaka rijec je istina ) : ima 10 godina mladjeg momka, vec godinu dana su u vezi. Muz zna za momka, :o i odobrava tu vezu posto nije zainteresovan za seks ( ali ne zeli da ga 'fatalnica' ostavi ). Ona je bila zatrudnila s momkom, ali je abortirala - iako ju je momak bio obecao podrzati. Za mene je ona 100x veca kurva od one koja stoji na cesti iza ponoci i nudi se slucajnim prolaznicima.

Kurva/prostitutka to je zanat, sponzoruša to je dijagnoza.
E sad kad bi je legalizovali postali bi meka za razne perverznjake sa svih strana koji mogu da ostvare na klinkama najbolesnije fantazije i to legalno. Neko pomenu zaštitu države, ljekarske preglede...jašta! Pa ne postuju gazde kafića ni najosnovnije zakone o radničkim pravima, a sigurno će vlasnik bordela nismo mi Holandija ljudi! Ovde možeš kupiti i platiti šta hoćeš tek bi tad nastala katastrofa što se tiče prava žena. Da smo mi uređena pravna država pa Bože pomozi ali ovako...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
E sad kad bi je legalizovali postali bi meka za razne perverznjake sa svih strana koji mogu da ostvare na klinkama najbolesnije fantazije i to legalno.

E pa ne bi. To im se sada moze desiti, i ko zna sta sve ne, jer ih niko ne stiti. :cry:

A tada bi ona mogla staviti granicu preko koje ne moze, upravo zbog toga sto bi je zakon stitio.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Djevojcice-prodaju-tijelo-i-za-dopunu-71081.html
odraz društva u kom živimo :angry4:
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Amerikanka-otkrila-mrezu-prostitucije-u-BiH-77129.html
evo pa još i da se samo ozvaniči i veselje :angry1:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je STRASNO.

Prostitucija: Veći broj ispitanika je naveo da je dolazio u dodir s maloljetnim osobama, za koje misle da se bave nekom vrstom prostitucije.

"Potrebno je naglasiti da većina ispitanika nije spomenula da su maloljetnici koji imaju seksualne odnose za novac ili neku drugu korist, na to prisiljeni. Naprotiv, komentari su bili usmjereni na to da mladi nisu prisiljeni na to, nego da to rade iz nekoliko razloga. Kao najčeće razloge su navodili novac ili neku drugu materijalnu dobit kao što su dopuna za telefon, plaćeno piće, parfem i slično. Takođe, kao razloge su navodili sticanje pozicije i statusa u društvenoj sredini u kojoj žive, ali i naivnost i needukovanost mladih osoba, posebno djevojaka", kaže Stančićeva.

Za takve osobe su navodili da imaju problema u porodici, da često izostaju iz škole i mnogo vremena provode u lokalnim kafićima i klubovima.

Prema istraživanju, uglavnom se radi o djevojčicama iz ruralnih sredina ili djevojčicama iz siromašnih porodica. Međutim, ispitanici su naglasili da ne postoji dosljedno pravilo ko su djevojčice koje su podložne iskorištavanju u svrhu prostitucije, jer nerijetko se dešava da djevojčice iz materijalno obezbijeđenih porodica, takođe budu u lancu prostitucije.

"Za dobar dio toga mi i ne znamo i nekako okrećemo glavu kao da ne želimo da znamo, a, u stvari, mnoge djevojke se tako izdržavaju. Roditelji nemaju novaca da im kupe patike, jaknu, a kad imaš 16 godina to je jako važno u društvu i onda vide da neka druga tako zarađuje i šta će, nego i ona počne tako", riječi su jednog učenika obuhvaćenog istraživanjem.

"Znam djevojčicu koja to radi za dopunu mobilnog od pet KM" navela je prilikom istraživanja jedna učenica osnovne škole.

Jedan od nacina odbrane od ovog moralnog rasula je demistifikacija prostitucije, izmedju ostalog razgovorom o istoj. Mislim da bi se legalizacijom te ( jadne ) i do bola iskoristene djevojke i zene povezale, razmijenile iskustva i po prvi put zaista spoznale sta im se desava.

Ovakva situacija u kojoj se o svemu ovome ne govori, ili se govori malo i rijetko, je i dovela do ovih strasnih podataka o zlostavljanju u kojoj se dijete navodi na seksualne odnose u zamjenu za parfem ili nadopunu za telefon. Stravicno. A FB - to ZLO bi medjunarodnim zakonom trebalo zabraniti. Treba ih snimiti dok navode djevojcice na seksualne odnose i onda to objaviti na YouTube - bagra smrdljiva. :whdat:

Kako prenosi list "Independent", prošle sedmice je nakon predstavljanja knjige "Zviždač" ("Wistleblower") u SAD nekadašnja policajka Ujedinjenih nacija optužila članove "DynCorpa" da su trgovali maloljetnicama i kupovali oružje od strane srpske mafije, nakon čega je dobila otkaz.

"Kada je izrazila svoje sumnje nadređenima, odmah je dobila otkaz i neke kolege su je upozorile da joj je život u opasnosti. Kada se vratila u SAD tužila je 'DynCorp' za nepravedni otkaz", rekao je njen bivši kolega, ne želeći da otkriva svoje ime.

Njoj je, tokom treninga kojeg su za njih organizovali predstavnici "DynCorpa" u SAD, postalo jasno da su ljudi iz njene grupe znali za iskorištavanje žena, od kojih su neke bile stare između 12 i 15 godina, te za prostituciju u BiH.

A tek ovi medjunarodni lesinari - nije im dosta nase muke. Licemjeri gadni. :whax:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 22:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2011, 13:29
Da ako legalizuju pa će bit posla

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Bonzita44 je napisao:
Da ako legalizuju pa će bit posla

sta fali na crno, ovo- ono?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Japanese_rose je napisao:
Citiraj:
E sad kad bi je legalizovali postali bi meka za razne perverznjake sa svih strana koji mogu da ostvare na klinkama najbolesnije fantazije i to legalno.

E pa ne bi. To im se sada moze desiti, i ko zna sta sve ne, jer ih niko ne stiti. :cry:

A tada bi ona mogla staviti granicu preko koje ne moze, upravo zbog toga sto bi je zakon stitio.

Upravo tako. Ne vidim logiku u tvrdnji da je bolja situacija u kojoj prostitutke nisu zaštićene bilo kakvim zakonom, od one u kojoj su zaštićene barem nekakvim.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Prostitutke inako niko ništa ne pita.... Diži noge ilegalno, ona diže, diži noge legalno, ona diže... oduzmi joj pasoš, jbg, diže... Ovo je kao i sve druge "ja mislim da bi trebalo ovako" teme... A šta je zapraveeee, nemamo poooojmaaaaa. :confused4:

Spoiler:
triple-prostitute-facepalm (lafo) :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Upravo tako. Ne vidim logiku u tvrdnji da je bolja situacija u kojoj prostitutke nisu zaštićene bilo kakvim zakonom, od one u kojoj su zaštićene barem nekakvim.

:confused3:
Blago onome koga naša pravna država i njeni zakoni štite! Ova ti je za antologiju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne razumijem smisao tvog mudrog posta.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne razumiješ aj da pojasnim...živimo u državi u kojoj vlada plutokratija i zakon jačega, najveća nezaposlenost Evrope, i sve ima svoju cijenu od drota na ulici do vrhovnog sudije. Na koji striktno način misliš da bi država štitila te očajnice kad se gazde prema običnom radniku u fabrici ponaša ko prema robu i niko ništa! Sindikat možda? Inspekcija? Policija? Pametan si znaš ti dobro šta ja mislim.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S obzirom da jednu istu priču vrtiš na skoro sve i jednoj temi, skontao sam šta si htio reći. Ali i dalje ne kontam kako je bolje da te ne štiti nikakav zakon, nego bilo kakav, pa makar se i loše provodio? "Bolje loš zakon nego bezakonje". Ili, što bi kanteraši rekli, "bolje i najlošiji kevlar, nego biti bez kevlara".

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kod nas i vlada bezakonje, većina propisa je mrtvo slovo na papiru. Stvar je u tome što ih ne bi u ovoj zemlji štitio nikakav zakon i poredak jer je RS i BiH u cjelini što bi vojska rekla "tigar na papiru" zato nisam za legalizaciju. Ali nećemo se prepucavati i ići u off svi imamo svoje mišljenje o tom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]