STRATOKASTEL je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Možete li mi reći da li ja kao hrišćanin činim grijeh što skidam muziku, filmove i programe, da li se ja razlikujem od pljačkaša banke?
Ne želim da se upuštam u pitanja hrišćanske etike, ali ako će ti biti lakše, možeš sebe da vidiš kao jednu vrstu Robina Huda: uzimaš nenasilno bogatima koji ionako imaju previše i daješ siromašnima, prvo sebi a onda i drugima (pod uslovom da ne prodaješ ono što sam skineš nego da dijeliš sa svima, onako apostolsk)i.

Ja sam takav, nikakve koristi ja nemam od toga.
alkibijad je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Možete li mi reći da li ja kao hrišćanin činim grijeh što skidam muziku, filmove i programe, da li se ja razlikujem od pljačkaša banke?
muzika i filmovi se prave iz ljubavi,a ne radi profita,i ti ilegalnim skidanjem ukazujes to velikim kompanijama i izvodis ih (apostolski)na pravi put....

Ali ako im je budzet npr. 80 miliona $ niko njima te pare nije poklonio.
Halpert je napisao:
Sjećam se jedne reklame sa Jackijem Chanom i Švarcenegerom na motorima u akciji, pozivaju nas ''u borbu protiv piraterije'', jer ''ako mi konzumiramo pirateriju time pomažemo KRIMINALCE''
Ova regija nije ušla u EU niti u bilo koju alijansu sa nekim svjetskim krugom korporacija stoga, dokle god imamo jeftine brze internete i, prije svega, dokle god torrenti budu otvoreni, uživajmo u svježe krekovanim Call of Dutyjima i dvd-ripanim Sumracima
Barem mi, balkanski gorštaci!

Kada bih iznajmio DVD iz kluba uvijek je na pocetku filma isla reklama.
Ne bi ste ukrali TV iz stana, ne bi ste ukrali auto, nelegalan download je kradja.
Ja bih bio najsrecniji kada bi meni te produkcijske kuce poslale blagoslov da se ne ljute sto ja radi privatne upotrebe skinem tu i tamo neki najnoviji film.