I ja kazem,bolje nek se onaj sajt razmontira,jer nas samo sramoti,ono je ruglo!I sad nek se neko javi i kaze,mi se trudimo,mi ovo mi ono,ma daj,to je cisti amaterizam,eno nek se ugledaju na Rekreativo,momci su izmislili svijet za nas.
Ako hocemo da budemo ozbiljan klub,sajt se mora napraviti na nivou samog kluba,dakle da to bude projekat uprave,a ne necija zanimacija,koju ce raditi kad mu se digne,onako usput i bez primanja.Neka,ja kazem,neka se zaposle ljudi da to rade,ako nista honorarno,za neke pare,ne previse,i lagano da to lici na nesto.Da se stalno neke novosti citaju,da se neprestano azurira,pa makar sitnicama,da postoje video materijali,zasto ne,zasto ne i online prenosi utakmica Borca,tekstualni?!Ni to nije bozije slovo,sve se moze kad se hoce.Dakle samo se ne spustati na nivo nekih nizerazrednih organizacija,ili napraviti kako treba,ili bolje nek nemamo nista,dok se ne pojavi ideja,zelja,i ljudi koji su sposobni tako nesto ostvariti!
Jos jedan prijedlog,bas mi je neki dan palo na pamet,kada bude veca utakmica,zasto uprava ne bi organizovala da se na ulazu svima podijeli po sal?Ne treba to biti skupi sal,vec obican najobicniji da se odradi,Borcev sali,eto umjesto besplatne ulaznice,nek ljudi plate 5KM ulaz,ali nek dobiju sal na poklon,nesto poput akcije onog degenerika Mamica,kada je dijelio kape i salove,zasto da ne?Pa zamislite da svaki covjek na ulazu dobije crveno-plavi sal,i u toku utakmice svi ustanu rasire salove i krenemo zajedno pjevati citav stadion 12 000 ljudi,znaci strasno,najezim se na samu pomisao.Neki ce reci skupo,nije skupo,pogotovo sto neki ljudi mozda nemaju da daju za sal 20 km u NAIU ili u prostorijama navijaca,a uzmite u obzir da ce stalno dolaziti na sljedece utakmice u bojama voljenog kluba.To su neke stvari i investicije koje se itekako isplate...Bar je to moje misljenje.
Za ove klipove Vuleta i Vlade,samo naklon do poda,gospoda u pravom smislu te rijeci.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|