banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 04:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jan 2011, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Svima vama kojima sam svojim dezinformacijama nanio duševne boli plaćam pivu :lol: :lol: :lol:
"AKO SU LAGALI MENE I JA LAŽEM VAS" :D A ovom što je meni to rekao polomiću noge :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
samo da Avduka, Vule i Leo ostanu, ima tu igraca koji se daju probrati, skoro svi su igrali u prvom dijelu sezone bio sam nasao i minutazu svakog igraca ali mi se ne da sad ponovo traziti. znaju i ovi igraci sta znaci evropa i za njih i za nas tako da se mnogo ne sikiram...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
pitanje je koliko bi olja sad pomogao. 5-6 mjeseci bez fudbala u njegovim godinama....

Ali on je čitavo vrijeme trenirao sa Miloradom, u svakom slučaju bolji je od Vukobratovića koji je za vrijeme "trenerskog maga" doveden kao pojačanje poslije operacije prepona. Ja bi prvi volio da vidim Olju na terenu, on to zaslužuje 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 16:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Čađo je napisao:
subzero81 je napisao:
pitanje je koliko bi olja sad pomogao. 5-6 mjeseci bez fudbala u njegovim godinama....

Ali on je čitavo vrijeme trenirao sa Miloradom, u svakom slučaju bolji je od Vukobratovića koji je za vrijeme "trenerskog maga" doveden kao pojačanje poslije operacije prepona. Ja bi prvi volio da vidim Olju na terenu, on to zaslužuje 8)

Jedan je Olja Kapiten!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
danas vec stvari izgledaju mnogo bolje evo prozivka bila svi sem vukelje tu, uoci Bozica legla plata igracima mislim da sa puno optimizma mozemo gledati naprijed AJ BORAC
Čađo je napisao:
Svima vama kojima sam svojim dezinformacijama nanio duševne boli plaćam pivu :lol: :lol: :lol:
"
AKO SU LAGALI MENE I JA LAŽEM VAS" :D A ovom što je meni to rekao polomiću noge :lol: :lol: :lol:

Nemoj po nogama studira ali bavarija moze

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 17:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jeste vidjeli kako vam ja sa svojim pritiskom obezbjedim po pivu????????

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MsLQIkhGtTw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WnuKlWXpCoY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Господа, и један и други. Свака част.

А сад мало да искритикујем, сајт нам је и даље пушиона, нек дају овим момцима са борац-спорт(Shadow ако се не варам ти си један од њих?) да раде то, ја вјерујем да ће они то да раде без икаквих примања, као што и сад раде. А и шта би фалило да плате једном од тих момака сад пут на припреме да нас извјештава, то су стварно неке толико минималне и мале ствари, а много значе. Да се не срамотимо више, у супротном боље да га и нема то сам и рекао одмах на почетку кад се то радило.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
skypostman je napisao:
Господа, и један и други. Свака част.

А сад мало да искритикујем, сајт нам је и даље пушиона, нек дају овим момцима са борац-спорт(Shadow ако се не варам ти си један од њих?) да раде то, ја вјерујем да ће они то да раде без икаквих примања, као што и сад раде. А и шта би фалило да плате једном од тих момака сад пут на припреме да нас извјештава, то су стварно неке толико минималне и мале ствари, а много значе. Да се не срамотимо више, у супротном боље да га и нема то сам и рекао одмах на почетку кад се то радило.

слажем се!
а што се тиче ажурности Борчевог сајта, треба само отићи и видјети кад је написана задња вијест... ни честитке за празнике, ни извјештаја са данашње прозивке

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
I ja kazem,bolje nek se onaj sajt razmontira,jer nas samo sramoti,ono je ruglo!I sad nek se neko javi i kaze,mi se trudimo,mi ovo mi ono,ma daj,to je cisti amaterizam,eno nek se ugledaju na Rekreativo,momci su izmislili svijet za nas.

Ako hocemo da budemo ozbiljan klub,sajt se mora napraviti na nivou samog kluba,dakle da to bude projekat uprave,a ne necija zanimacija,koju ce raditi kad mu se digne,onako usput i bez primanja.Neka,ja kazem,neka se zaposle ljudi da to rade,ako nista honorarno,za neke pare,ne previse,i lagano da to lici na nesto.Da se stalno neke novosti citaju,da se neprestano azurira,pa makar sitnicama,da postoje video materijali,zasto ne,zasto ne i online prenosi utakmica Borca,tekstualni?!Ni to nije bozije slovo,sve se moze kad se hoce.Dakle samo se ne spustati na nivo nekih nizerazrednih organizacija,ili napraviti kako treba,ili bolje nek nemamo nista,dok se ne pojavi ideja,zelja,i ljudi koji su sposobni tako nesto ostvariti!

Jos jedan prijedlog,bas mi je neki dan palo na pamet,kada bude veca utakmica,zasto uprava ne bi organizovala da se na ulazu svima podijeli po sal?Ne treba to biti skupi sal,vec obican najobicniji da se odradi,Borcev sali,eto umjesto besplatne ulaznice,nek ljudi plate 5KM ulaz,ali nek dobiju sal na poklon,nesto poput akcije onog degenerika Mamica,kada je dijelio kape i salove,zasto da ne?Pa zamislite da svaki covjek na ulazu dobije crveno-plavi sal,i u toku utakmice svi ustanu rasire salove i krenemo zajedno pjevati citav stadion 12 000 ljudi,znaci strasno,najezim se na samu pomisao.Neki ce reci skupo,nije skupo,pogotovo sto neki ljudi mozda nemaju da daju za sal 20 km u NAIU ili u prostorijama navijaca,a uzmite u obzir da ce stalno dolaziti na sljedece utakmice u bojama voljenog kluba.To su neke stvari i investicije koje se itekako isplate...Bar je to moje misljenje.

Za ove klipove Vuleta i Vlade,samo naklon do poda,gospoda u pravom smislu te rijeci.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 21:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ništa, oko ovog nema zezanja, pa vidiš da su ovi arapi odma počeli da pišu te bićemo drugi, te biće vako te biće nako, a za sve to je kriv drug Čađo, tako da treba da ga ukinu sa ovog foruma... :)

To misliš na sebe. Krv nije voda a bogme ni 500 godina nije kratak period :toothy7: Kad malo bolje pogledaš, više ti imaš "arapske krvi" nego ja :toothy10:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 21:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace uprava je pokazala pojedinim novinarima aneks ugovora Vukelje po kojem mora platiti 100 000 ako igra u BiH za Siroki, Zelju ili Sarajevo
Stanceski jeste trenirao ali je pitanje da li ce ostati

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:02 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 21:43
sad citam ovo sta piskarate, i lupetate... joj majko bozija...

glupo je sto (Vi) banjalucani ne cijenite nikolica,jer bi ga svi klubovi voljeli vidjeti u svojim redovima...iz pouzdanih izvora znam,da bi ga Amar Osim rado doveo u Zelju i tu ce vam biti kraj,vama i vasoj tituli...samo velicate odbranu i golmana,a ko je dao tolike golove za vas? samo vi njega ugnjetavajte,mi cemo ga rado privesti sebi,kao i vukelju...Naprijed Zeljo

Poslednji put menjao Vlada SAJ dana 10 Jan 2011, 22:08, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Brigate BL je napisao:
Inace uprava je pokazala pojedinim novinarima aneks ugovora Vukelje po kojem mora platiti 100 000 ako igra u BiH za Siroki, Zelju ili Sarajevo
Stanceski jeste trenirao ali je pitanje da li ce ostati

гдје је сад онај паметњаковић што је причао да Борац неће добити ни пару за Вукељу, ако пређе у сељу?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
ne znam nisam je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ništa, oko ovog nema zezanja, pa vidiš da su ovi arapi odma počeli da pišu te bićemo drugi, te biće vako te biće nako, a za sve to je kriv drug Čađo, tako da treba da ga ukinu sa ovog foruma... :)

To misliš na sebe. Krv nije voda a bogme ni 500 godina nije kratak period :toothy7: Kad malo bolje pogledaš, više ti imaš "arapske krvi" nego ja :toothy10:

Znam da rasprava sa visoko inteligentnim ljudima poput Vas nema smisla, ali ipak da Vam nešto napišem. Tačno je da Vi nemate puno arapske krvi. Mislim da je prebrojavanje krvnih zrnaca u Vašem slučaju nepotrebno. Jasno je svima ko ste i šta ste. Takođe, mislim da Vi nemate šta tražiti na forumu u manjem entitetu. Imate Vi svoje forume pa tamo raspravljajte. Nadam se da ste shvatili o čemu sam pisao. Zapravo siguran sam da jeste.

Muminović danas nije trenirao. Koliko čujem on je definitivno na izlaznim vratima?!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja bih bio zadovoljan ukoliko bi ostao sadasnji igracki kadar. Bolje da gledamo ono sto je provjereno nego da dovodimo "pojacanja" tipa Muminovica.
Odlazak Vukelje, a pogotovo Muminovica, podnijecu bez problema.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vlada SAJ je napisao:

glupo je sto (Vi) banjalucani ne cijenite nikolica,jer bi ga svi klubovi voljeli vidjeti u svojim redovima...iz pouzdanih izvora znam,da bi ga Amar Osim rado doveo u Zelju i tu ce vam biti kraj,vama i vasoj tituli...samo velicate odbranu i golmana,a ko je dao tolike golove za vas? samo vi njega ugnjetavajte,mi cemo ga rado privesti sebi,kao i vukelju...Naprijed Zeljo

O cemu ti trabunjas sandzaklijo,ko pljuje Nikolica,najboljeg strijelca Borca,jesi na lijekovima?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
utakmica sa Sirokim bi se trebala prenositi, jel da?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vlada SAJ je napisao:

BRANKAAA, jesi to ti!?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 00:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Čađo je napisao:
Vlada SAJ je napisao:

BRANKAAA, jesi to ti!?

:lol: :lol: pade sa stolice,,garant je ona :lol: :lol:
http://lajkni.info/like/62024 :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]