rio je napisao:
rekla je da zivi tu u blizini banjaluke i da je majka dvoje djece. rekla je i da nije udata ali nekako me nebi iznenadilo i da jeste...na kraju je jos dodala i svoj komentar cijelog dogadjaja...rekla je...
"za mene je ovo samo prolazna avantura i nema nikakvog znacenja"
a ja sam se poslije pitao...
ako to za nju nije imalo nikakvog znacenja, zasto je usla u autobus sa trojicom muskaraca znajuci sta ce se desiti?
a ako jeste nesto znacilo...zasto to nezeli priznati?
nemogu a nereci da mi se nesvidja kad se zensko PRAVI fino...mnogo vise cjenim djevojke koje bi rekle..hej bilo je dobro!mozemo ponoviti?
jer sta ispada..da ona nema uopste svoju volju i da je imala seks samo zato sto je to drugi zelio!
Zasto bi neki usputni seks,neka avanturica,za zenu koja je prosla sito i reseto,koja ima neuspjeli brak iza sebe i djecu,imao neko posebno znacenje?
Ona je rekla jasno i glasno koliko joj taj seks znaci i koliko joj je stalo do tvog prijatelja - to je prolazna avantura koja je trajala jednu noc i kojoj je kraj,ona ce nastaviti kroz zivot dalje kao da se nista nije desilo.
Momak na nju nije ostavio nikakav utisak i gotovo.
Jasno mu je stavila do znanja da se ne nada jos ponekom seksualnom susretu s njom.
Zasto je usla u autobus?
Pa valjda radi seksa.
Vjerovatno je ocekivala bolji seks.No zelje su jedno,a stvarnost drugo.
Mozda joj tvoj drug do dolaska ispred ulaza u autobus nije rekao da su unutra jos dva muskarca (vrlo vjerovatno

),pa se zbog toga neckala pri ulasku.Vjerovatno je ocekivala malo vise intime.
Izgleda da je bila zatecena novonastalom situacijom.
Zasto mislis da joj je taj seks nesto znacio,ali da ona to ne zeli priznati,to meni nije jasno?
Postoje zene koje seks ne razdvajaju od emocija,ali postoje i one kojima je svejedno,koje seks shvataju kao zabavu i rekreaciju.
Zar je tako strasna stvar da na ovom svijetu postoji zena koja se ponasa kao prosjecan muskarac i ne stidi se reci muskarcu s kojim je upravo provela noc direktno u lice da joj njihov seks ne znaci ama bas nista vise od toga sto i jest - usputan seks,te da ga nema namjeru ponovo vidjeti radi seksa?
I ovo mi je skroz kontradiktorno - ona se pravi fina tako sto kaze da joj je taj seks s njim bio samo avantura i da joj ne znaci nista (vjerovatno emotivno)?
Elem,ti mnogo vise cijenis djevojke koje bi rekle "hej bilo je dobro!mozemo ponoviti?".
Cijenim ih i ja,ali ako je bilo dobro.
Isto tako cijenim djevojke koje kazu ono sto misle - to je bilo to,nema ponavljanja.
Zasto bi ona rekla da zeli da sve ponove jos jednom,ako to zaista ne zeli?
Pa gdje je tu njena volja ako bi radila nesto sto ne zeli?
Da se stvarno htjela praviti fina mogla je reci kako joj on znaci mnogo

,kako ce se cuti,a poslije ga izbjegavati u sirokom luku i ne javljati se na njegove pozive

(sto zene obicno cine,jer nemaju hrabrosti reci muskarcu u lice da ih je razocarao).
I bas tim svojim postupkom ona je pokazala da ima svoju volju,da je to uradila ne zbog toga sto je to neko drugi zelio,vec zato sto je to ona zeljela,ali ona to vise ne zeli i to mu jasno stavlja do znanja.To je njena volja.