banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: u autobusu!
PostPoslato: 22 Avg 2003, 18:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
...

Poslednji put menjao rio dana 14 Okt 2003, 09:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2003, 19:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
a sto vi sva trojica nju ne j.ba.te?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2003, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Maj 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vrabac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2003, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ma ne ozbiljno
ja tu uopste ne vidim kako se to ona pravila fina, niti razumjem sta tu rio tebi nije jasno.
usla je u autobus jer je to avantura i ne znam sta bi i to njoj trebalo znaciti. zasto bi rekla bilo je dobro mozemo li ponoviti kad je vrlo upitno da li joj je bilo dobro a i to da je znala sta ce joj se desiti je pitanje jer je za ocekivati kad vec dodje u takvu situaciju da ce biti jeb.na od sve trojice sto bi znacilo da joj se uopste nije ni desilo to sto je znala da ce se desiti.
sta ti rio mislis da bi se desilo da si u neko doba sexa popeo se gore i jednostavno joj stavio k.tu u usta. ja mislim da bi to proslo ali posto ti to najbolje mozes da procjenis (bio si tamo) molio bi da odgovoris. opcija i nema puno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2003, 14:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2001, 01:00
Vrabac, slazem se s tobom.

Rio , ima ona svoju volju i uradila je sto joj je bila volja. Htjela je sex -imala je sex.
A kao sto Vrabac kaze, upitno je da li joj je uopste bilo dobro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2003, 16:14 
Majstor
Majstor

ok vrabac!
pa sigurno da bi proslo i da bi imali orgije te noci ali...
ono sto mene cudi u svemu tome a i pomalo ljuti je ta njena dvolicnost!
poslije svega je ispalo da je ona to uradila eto, jer ju je tip nagovorio.
postoje po mom misljenju tri nacina na koje bi djevojke reagovale u takvoj situaciji:
1.djevojka bi otisla i nebi se uopste natezala sa tipom oko toga da je odveze kuci ili ne (postoji taksi, gradski saobracaj...)
2.djevojka bi usla, provela se, jer joj je do toga...
i...
3.ovaj slucaj, kad se zena opravdava poslije seksa za koji osjeca da nije moralan po njena stavove...
poznajem mnogo djevojaka tipa 1 i nekoliko djevojaka tipa 2, i mogu ti reci da jednako cijenim oba tipa...ali ovaj treci tip je najcesci i meni uopste nije drag!
velika vecina zena bi se poslije toga osjecala prljavo vjerovatno kao i ova iz price.
nisam bas siguran da sam vidio njenu volju.prije bih rekao da sam vidio nedostatak njene volje.ucinila je nesto zbog cega joj je poslije bilo krivo i to nije krila...za mene je to dvolicnost.ili...sto bi rekal jedna nasa poslovica...jebala bi se a da joj neudje...e, nema to.
a to da li joj je seks bio dobra ili ne to i nije bitno.

Vrh

Tema posta: Re: u autobusu!
PostPoslato: 25 Avg 2003, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
rio je napisao:
a to da li joj je seks bio dobra ili ne to i nije bitno.

Grijesis,to je jako bitno! Slika
Vjerovatno je kvalitet seksa uticao na to da zena izgovori sledecu recenicu...

rio je napisao:
dodala i svoj komentar cijelog dogadjaja...rekla je...
"za mene je ovo samo prolazna avantura i nema nikakvog znacenja"

Ocito joj seks s njim nije bio nista posebno,pa je htjela suptilno dati do znanja tom tvom drugu da nece biri repeticije.
Tj. da je ta noc sve sto ona zeli i da je vise ne zove,ne trazi,ne gnjavi i sl.

Pa ne zude ljudi za avanturama da bi se dosadjivali,da bi im bilo osrednje - pa to im pruza i obicna svakodnevica. :wink:

Poslednji put menjao ventilator dana 25 Avg 2003, 02:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Re: u autobusu!
PostPoslato: 25 Avg 2003, 01:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
rekla je da zivi tu u blizini banjaluke i da je majka dvoje djece. rekla je i da nije udata ali nekako me nebi iznenadilo i da jeste...na kraju je jos dodala i svoj komentar cijelog dogadjaja...rekla je...
"za mene je ovo samo prolazna avantura i nema nikakvog znacenja"
a ja sam se poslije pitao...

ako to za nju nije imalo nikakvog znacenja, zasto je usla u autobus sa trojicom muskaraca znajuci sta ce se desiti?

a ako jeste nesto znacilo...zasto to nezeli priznati?

nemogu a nereci da mi se nesvidja kad se zensko PRAVI fino...mnogo vise cjenim djevojke koje bi rekle..hej bilo je dobro!mozemo ponoviti?

jer sta ispada..da ona nema uopste svoju volju i da je imala seks samo zato sto je to drugi zelio!

Zasto bi neki usputni seks,neka avanturica,za zenu koja je prosla sito i reseto,koja ima neuspjeli brak iza sebe i djecu,imao neko posebno znacenje?
Ona je rekla jasno i glasno koliko joj taj seks znaci i koliko joj je stalo do tvog prijatelja - to je prolazna avantura koja je trajala jednu noc i kojoj je kraj,ona ce nastaviti kroz zivot dalje kao da se nista nije desilo.
Momak na nju nije ostavio nikakav utisak i gotovo.
Jasno mu je stavila do znanja da se ne nada jos ponekom seksualnom susretu s njom.

Zasto je usla u autobus?
Pa valjda radi seksa.
Vjerovatno je ocekivala bolji seks.No zelje su jedno,a stvarnost drugo. Slika
Mozda joj tvoj drug do dolaska ispred ulaza u autobus nije rekao da su unutra jos dva muskarca (vrlo vjerovatno Slika ),pa se zbog toga neckala pri ulasku.Vjerovatno je ocekivala malo vise intime.
Izgleda da je bila zatecena novonastalom situacijom.

Zasto mislis da joj je taj seks nesto znacio,ali da ona to ne zeli priznati,to meni nije jasno?
Postoje zene koje seks ne razdvajaju od emocija,ali postoje i one kojima je svejedno,koje seks shvataju kao zabavu i rekreaciju.
Zar je tako strasna stvar da na ovom svijetu postoji zena koja se ponasa kao prosjecan muskarac i ne stidi se reci muskarcu s kojim je upravo provela noc direktno u lice da joj njihov seks ne znaci ama bas nista vise od toga sto i jest - usputan seks,te da ga nema namjeru ponovo vidjeti radi seksa?

I ovo mi je skroz kontradiktorno - ona se pravi fina tako sto kaze da joj je taj seks s njim bio samo avantura i da joj ne znaci nista (vjerovatno emotivno)? Slika

Elem,ti mnogo vise cijenis djevojke koje bi rekle "hej bilo je dobro!mozemo ponoviti?".
Cijenim ih i ja,ali ako je bilo dobro. :wink:
Isto tako cijenim djevojke koje kazu ono sto misle - to je bilo to,nema ponavljanja. Slika
Zasto bi ona rekla da zeli da sve ponove jos jednom,ako to zaista ne zeli?
Pa gdje je tu njena volja ako bi radila nesto sto ne zeli?

Da se stvarno htjela praviti fina mogla je reci kako joj on znaci mnogo :roll: ,kako ce se cuti,a poslije ga izbjegavati u sirokom luku i ne javljati se na njegove pozive :roll: (sto zene obicno cine,jer nemaju hrabrosti reci muskarcu u lice da ih je razocarao). :roll:

I bas tim svojim postupkom ona je pokazala da ima svoju volju,da je to uradila ne zbog toga sto je to neko drugi zelio,vec zato sto je to ona zeljela,ali ona to vise ne zeli i to mu jasno stavlja do znanja.To je njena volja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 07:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Ma to je zaboravljeno, et' ako i ime tog tvog kolege nije zaboravila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 09:58 
Majstor
Majstor

mozda si u pravu venti...
mozda joj se nije svidjelo to sto je dozivjela jer je jednostavno ocekivala nesto vise, na to nisam pomislio...
ali na mene je ostavila utisak kao neko ko pokusava oprati ruke od svega.
kao da zeli da mi nemislimo nesto lose o njoj, recimo da je kurva koja se dere svugdje i sa svakim, a to me upravo iritira.
nemam ja nista protiv toga sto je ona uradila vec protiv tog zenskog stava.
kad se osjeti napaljeno trci u avanturu a poslije sve zeli negirati! to mi se nesvidja a mislim da je vecina zena takva...
zato sam i rekao da vise cijenim one koje se nestide svojih avantura.
poznajem nekoliko djevojaka koje imaju buran seksualni zivot i svidja im se to a sto je jos vaznije, priznaju da je tako.
jedna mi je djevojka od 22 godine rekla da voli mjenjati ljubavnike, uziva u tome iako je svjesna da ju svi nazivaju kurvom. djevojka i dalje zivi svojim stilom zivota uprkos osudama i pogrdama na koje nailazi...
ja mnogo vise cjenim takvu djevojku nego ovu iz autobusa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 10:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ma pustite curu sta vam je njeno tijelo njen ducan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
Ali, cekaj malo! Pa sa recenicom:
"Za mene je ovo samo prolazna avantura i nema veceg znacaja"

ona nije rekla:

"Zasto si me tako prevario? Ja to nisam zeljela, vec si me ti *natjerao*"

Mislim, ne kontam zasto se ti Rio sad "uzbudjujes" i osudjujes je za nesto. Po tome kako si ti taj dogadjaj opisao, ona stoji iza toga, ali i daje jasno do znanja, da joj to nista ne znaci....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 10:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rio ako je natjerana onda se to prijavi kao silovanje i takvim osobama treba pomoc a ne kritika i banovanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 10:30 
Majstor
Majstor

ah, pa nije se radilo o silovanju...
momak se popeo na krevet a ona je stajala na vratima. mogla je okrenuti se i otici ali nije. popela se za njim.
i nije ona eksplicitno rekla to sto sam ja zakljucio, ali sto se kaze, ako se cita izmedju redova...i, kao sto rekaoh takav sam ja utisak stekao.
kao da ona ima 5 godina i mi je nagovorili na nesto!
naravno da mi se to nesvidja. vjerovatno onaj sa kim je bila gore i nerazmislja ovako kao ja jer mu ona i neznaci bas nesto puno. htio ju je opaliti i to je uradio. na kraju krajeva covjek je i ozenjen.
ah, sta cu...nesvidja mi se to sto sve negira

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 10:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

JOS GOREEEEEEEEEEEEEEEEE
Odma prijava i da se rijesi pa neka poslije misli donjom glavom papak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2003, 20:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ali ne rece ti nama zasto se i ti ne pope gore?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2003, 06:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Maj 2002, 01:00
daj ljudi mislim da ste pretjerali sa storednom 'romansom' o vasarskoj kuravi kojoj je taj sex znacio isto kao i rodama knjizevnost. Dosla na snosaj i obavila ga i zdravo djaci, idemo dalje za iste pare :roll: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2003, 08:18 
sve xenske su takve, sa jedne strane se prave da su moralne, odgovorne ako im spomenes sex odmah se naljute na tebe, a sa druge strane vole sex vise nego muskarci 3 puta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2003, 16:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2001, 01:00
Ona je ovakva , ona je onakva.....a "cudi me" da se niko nije sjetio reci koju za tog Draska. On je heroj , ona fukara i .

ccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2003, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni samo nije jasno,Rio,kako si ti iz te njene recenice "Za mene je ovo samo prolazna avantura i nema nikakvog znacenja!" zakljucio da ona zeli reci "Ja sam postena zena,juuu,sto me sramotaaaa,ja sam se jebala u neznanju!" ? Slika

Ona tom recenicom prije da zeli reci da su za nju takve j*bacine svakodnevne,da ih ona ne uzima previse k srcu i da se taj seks s njim nece ponoviti,jer ce vec sutra ona biti u potrazi za nekim novim,te da je nije ni najmanje briga hocete li je vi dozivjeti kao kurvu ili ne.
To je mnogo vjerovatnije nego tvoj zakljucak da se recenicom "za mene je ovo samo prolazna avantura..." zeljela ograditi od imidza lake zene ili "kurve koja se dere svugdje i sa svakim".
Pa da je htjela ispasti postena zena,ne bi rekla da je to za nju bila prolazna avantura,jer postene zene ne ulaze u jednovecernje avanture.

Pa to je isto kao da ti mene pitas kakva mi je gotova supa,a ja kazem "pa to je za mene samo obicna supa",a ti zakljucis kako ja ne volim jesti,tj. kako ja ustvari volim jesti,ali se stidim priznati da jedem.
Pih.
Supa je supa,sta vise reci za nju.
Ali bih mozda neko ukusno jelo sa pikantnim umakom mnogo bolje prokomentarisala (nemoj me shvatiti doslovno,ovim rijecima ne mislim samo na hranu). :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]