banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Dec 2010, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Да, сад кад си показао слику, то је тај. Гледао сам га и по турнирима у малом фудбалу, момак је баш одскакао, поготово са убитачним ударцем. Ма волио бих ја да дође јер је Борчево дијете, мислим да га није Владо никад тренирао у млађим категоријама, пошто је он већином пјетлиће тренирао.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Koka nije igrac za Borac,cak nije odskakao ni u losem BSKu, dobar je momak al nije igrac koji bi povecao kvalitet u FK Borac.....

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Borac u srcu je napisao:
Mislim da je znam momka. Prošao kroz sve mlađe kategorije Borca. Igrao dosta prosječno a onda u juniorima izrastao u natprosječnog igrača, dosta fizički ojačao. Ima tehniku i šut dobar, onako malo polijen za trčati ali ..., nakon juniora nije uspio u prvi tim uću pa se potucao po tim klubovima ali čuo sam i vidio pokaktkad u onim izvještajima na RTRS iz prve lige RS da je imao odličnih poteza, golova za BSK a kad je igrao za Laktaše nisam nešto puno o njemu čuo.

Слажем се са колегом изнад. Додао бих још, да зна стати на лопту, добар преглед игре, упутити добар пас, нешто слично као Стане, само не дави баш толико али опет слабо трчи, спор. Можда би могао играти код нас али дефинитивно само као резервна опција, никако у први тим.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 19:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Opet smo na crnom spisku poreske uprave R.S. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:01 
Bič božji
Bič božji

Ako je Bata Butorović sinoć rekao da još duguju 30 000 eura, onda na to slobodno možete dodati još toliko, a onda dolazimo do iznosa koji je uplaćen, a to je nekih 40 000 eura, toliko je neki dan rekao i kolega Brigate, ali mislim da mi ni tu nismo vidjeli pare, nego je tu dobar dio otišao na troškove priprema, a jedan dio se odnosi i na epohalne pripreme u Novom Sadu... Nije čudo da je preskočio tih famoznih 40 posto, jer očigledno je da je to žešća ispala...

Nešto razmišljam o toj presudi i nikako ne mogu da shvatim da nemamo pravo žalbe, pa jebote nije to sud u Hagu... Čemu služi Sportski sud u Lozani, nego nekako mi se rađa sumnja da neko i iz ove uprave ima taj neki tal sa tim Glišom, pa da se na lagan način dokopaju zemlje, na kojoj bi naravno u dogledno vrijeme niknule zgrade...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:06 
Bič božji
Bič božji

Šta je ovo, eno i igrači Slavije gladuju, na šta li će sve ovo izaći...

Zvezda reprezentativnom beku spustila cijenu na 500 000 eura, samo da ga nekome utope, izgleda da se i oni boje gladi...

Sinoć i Vučević kaže da su plate problem u Hajduku...

Izgleda da samo Partizan i Dinamo imaju zimnicu...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Oni iz Hajduka su idioti teski. Dogovorili mec sa Barcelonom, jos odavno se to dogovaralo, i Barca kad je pristala, ovi ih odbiju, ne odgovara im termin, pa hoce da pomjere. A pravo pa Barca ima termina i vremena za bacanje.

Sto se tice duga prema elektrokrajini, zasto ne vide da potpisu sponzorski ugovor sa elektrokrajinom, pa da ta sredstva koja se duguju, sluze kao naknada za reklamiranje.

Upravno, razdrmaj se. Ima li kakvih naznaka o shopu i sl?

A sto se tice prelaznog roka, sjetite se ljeta, pa sacekati da se sve zavrsi ;)

Joj, sinoc sanjam da idem na utakmicu, pravo se pozelio istoka i fudbala.

Aj' Borac.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
skypostman je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Mislim da je znam momka. Prošao kroz sve mlađe kategorije Borca. Igrao dosta prosječno a onda u juniorima izrastao u natprosječnog igrača, dosta fizički ojačao. Ima tehniku i šut dobar, onako malo polijen za trčati ali ..., nakon juniora nije uspio u prvi tim uću pa se potucao po tim klubovima ali čuo sam i vidio pokaktkad u onim izvještajima na RTRS iz prve lige RS da je imao odličnih poteza, golova za BSK a kad je igrao za Laktaše nisam nešto puno o njemu čuo.

Слажем се са колегом изнад. Додао бих још, да зна стати на лопту, добар преглед игре, упутити добар пас, нешто слично као Стане, само не дави баш толико али опет слабо трчи, спор. Можда би могао играти код нас али дефинитивно само као резервна опција, никако у први тим.

Dijelim stavove, mada on i kvalifikacije za LŠ, nebo i zemlja

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
goran2909 je napisao:
Нови играч у Борцу :D

Kod:
http://img143.imageshack.us/img143/3767/1920960homer.jpg

екстра :D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 00:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zvezda reprezentativnom beku spustila cijenu na 500 000 eura, samo da ga nekome utope, izgleda da se i oni boje gladi...

nije to tema, al cini mi se da je cijena spustena ZA 500 000e (sa 3 000 000 na 2 500 000) - mada, ne vjerujem da ce ga i tako utopiti :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Oni iz Hajduka su idioti teski. Dogovorili mec sa Barcelonom, jos odavno se to dogovaralo, i Barca kad je pristala, ovi ih odbiju, ne odgovara im termin, pa hoce da pomjere. A pravo pa Barca ima termina i vremena za bacanje.

Sto se tice duga prema elektrokrajini, zasto ne vide da potpisu sponzorski ugovor sa elektrokrajinom, pa da ta sredstva koja se duguju, sluze kao naknada za reklamiranje.

Aj' Borac.

Za takve prilike se odgađa i kolo i kup i pripreme se počinju ranije i ... ma sve što treba. Čuj oni postavljaju uslove Barsi, što bi se reklo iskuliraše Barsu. E baš su silni debili

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Oni iz Hajduka su idioti teski. Dogovorili mec sa Barcelonom, jos odavno se to dogovaralo, i Barca kad je pristala, [b]ovi ih odbiju,[/b] ne odgovara im termin, pa hoce da pomjere. A pravo pa Barca ima termina i vremena za bacanje.

Aj' Borac.

strasno!!!!!!!! balkan....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ajede neka neko i meni kaze kako da ubacim sliku imam jednu prejaku.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

stize BORAC je napisao:
Ajede neka neko i meni kaze kako da ubacim sliku imam jednu prejaku.

ево послао сам ти ја пп. ко још не зна да постави фотку на форум нека се јави овдје или ми пошаље приватну поруку(пп) па ћу му послати овај текст што већ имам откуцан

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Slika

Hvala Šajine...Evo je

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

нема на чему, само што је ту слику поставио горан прије неколико страница :)

али нема везе нека је таман се уклапа у данашње предновогодишње расположење.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Bogami momci ja koliko vidim glavni konkurent za titulu bi nam mogao biti Siroki Brijeg... Prodaju ove "nevazne" igrace a kupuju sve same masine jbt... A prvo kolo kod njih gostujemo... Vidjecemo kako ce se pokazati... :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 14:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19

Aj' Borac.

Šta je ta Barca smrdljivi šminkerski klub , pa oće da dođu sa rezervnim sastavom ljudima za 100 godina isto kao što su uradili nekim kinezima ili tako nešto , a uzeli velike pare za to.
To je klub bez navijača , koji kad nanizaju 2 vezana poraza odma mašu bijelim zastavicama , tjeraju trenere igrače , i igraju dobro u zadnje vrijeme i odma su najveći klub na svijetu , a u stvari su teška šminka , najveći smećari , manji su klub od Reala , Milana , Liverpoola , Ajaxa , Bayerna ... možda sam još nekog zaboravio , a što se tiče navijača , Borac ima 5 puta bolje navijače od onih glory huntera .
To je klub koji mrzim previše , jer glume nevinašca a u stvari su stoka

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 14:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bas sam se neki dan pitao,gledajuci El clasicco da li iko,ko sebe smatra ljubiteljem fudbala moze da ne voli Barcelonu? Evo,upravo sam dobio odgovor da ipak moze da se mrzi takav klub i to strastveno.....
Znaci,onakva zaludjenost citave regije Katalonija gdje se zivi za taj klub,nesto poput Hajduka i Dalmacije koju cesto pominjete,pa onakva igra,madjionicarski pasovi od noge do noge,a ono sto mene najvise impresionira je da su na toj utakmici imali 8 igraca iz svog omladinskog pogona! Svi koji ista znaju o ovoj globalizaciji i koji vide u sta se fudbal pretvorio od Bosmanovog pravila,morali bi cijeniti takve stvari,a ne velicati pojedine klubove koje u timu nemaju nijednog igraca iz svoje zemlje,a kamoli iz omladinske skole! Cesto se desi da npr Inter ili Arsenal imaju samo jednog ili nijednog italijana ili engleza medju 18 igraca prijavljenih za utakmicu!

Znam da ovo nema veze sa Borcem,ali morao sam iznijeti svoje misljenje o ovom gore postu,iako sam ja poznat da uopste ne razumijem tu kulturu navijanja za strane klubove,kad neko za Liverpool kaze "dobro smo odigrali sinoc".ili da budem potpuno iskren,ko god mi kaze da navija za neki strani klub,ja ga smatram za budalu! I nakon toga izbjegavam bilo kakve price o sportu sa nekim takvim,ali i pored svega neke vrijednosti cijenim i postujem,a jedna od tih je ovih 8 igraca u prvih 11 Barce iz omladinskog pogona! Jedini klub kojeg cijenim jos vise je Athletic Bilbao,gdje ne samo da nikad nije igrao stranac,vec cak ni spanac ako nije baskijac! A jedini nikad nisu ispali u drugu ligu uz Real i Barcelonu! E njihove navijace mogu razumjeti kad onako strastveno prezivljavaju utakmice svog kluba,a ne one smijesne likove koji navijaju za klubove tipa Arsenal,Inter i ostali....I ne znam u cemu je tu uopste poenta i draz,znaci neki seik kupi City ili ne znam ni ja koga,dovede sve sto valja i super! Jebo to,pod hitno treba uvesti neko ogranicenje u tim finansijama dozvoljenim za kupovinu igraca,poput Nba...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Bas sam se neki dan pitao,gledajuci El clasicco da li iko,ko sebe smatra ljubiteljem fudbala moze da ne voli Barcelonu? Evo,upravo sam dobio odgovor da ipak moze da se mrzi takav klub i to strastveno.....
Znaci,onakva zaludjenost citave regije Katalonija gdje se zivi za taj klub,nesto poput Hajduka i Dalmacije koju cesto pominjete,pa onakva igra,madjionicarski pasovi od noge do noge,a ono sto mene najvise impresionira je da su na toj utakmici imali 8 igraca iz svog omladinskog pogona! Svi koji ista znaju o ovoj globalizaciji i koji vide u sta se fudbal pretvorio od Bosmanovog pravila,morali bi cijeniti takve stvari,a ne velicati pojedine klubove koje u timu nemaju nijednog igraca iz svoje zemlje,a kamoli iz omladinske skole! Cesto se desi da npr Inter ili Arsenal imaju samo jednog ili nijednog italijana ili engleza medju 18 igraca prijavljenih za utakmicu!

Znam da ovo nema veze sa Borcem,ali morao sam iznijeti svoje misljenje o ovom gore postu,iako sam ja poznat da uopste ne razumijem tu kulturu navijanja za strane klubove,kad neko za Liverpool kaze "dobro smo odigrali sinoc".ili da budem potpuno iskren,ko god mi kaze da navija za neki strani klub,ja ga smatram za budalu! I nakon toga izbjegavam bilo kakve price o sportu sa nekim takvim,ali i pored svega neke vrijednosti cijenim i postujem,a jedna od tih je ovih 8 igraca u prvih 11 Barce iz omladinskog pogona! Jedini klub kojeg cijenim jos vise je Athletic Bilbao,gdje ne samo da nikad nije igrao stranac,vec cak ni spanac ako nije baskijac! A jedini nikad nisu ispali u drugu ligu uz Real i Barcelonu! E njihove navijace mogu razumjeti kad onako strastveno prezivljavaju utakmice svog kluba,a ne one smijesne likove koji navijaju za klubove tipa Arsenal,Inter i ostali....I ne znam u cemu je tu uopste poenta i draz,znaci neki seik kupi City ili ne znam ni ja koga,dovede sve sto valja i super! Jebo to,pod hitno treba uvesti neko ogranicenje u tim finansijama dozvoljenim za kupovinu igraca,poput Nba...

Slažem se, ne bih rekao baš budala ali naivac. Živi u televizoru, a nije ni svjestan. Što manje prihvatamo te globalističke trendove biće bolje po nas, nemoguće ih je izbjeći ali ih treba što je više moguće ignorisati. Pa nećemo valjda živjeti kao robovi, zarobljenici velikih, za njih navijamo, njihovo kupujemo, njihove programe gledamo, kulturu i jezik njihov prihvatamo... Čemu to vodi. Aj svako dobro u novoj, fin post za kraj stare i početak bolje nove :lol:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 31 Dec 2010, 16:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]