Ravnogorac je napisao:
јан_де je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Прорадило циганско срце, ха?

Серем се на твој патриотизам према Борцу и БЛ. Чим се пецне по Жлезди, одмах скачеш. Да си такав на спомен Борца, боље би било.
Чуј ко њима не да да се развијају? Мој краљу, па београдизација је заступљена у свакој сфери друштва, па тако и у спорту. Зато и пропадају клубови из других дијелова Србије. Не кажем то ја, него остатк Србије(ван Београда). Срамота је да се из свих дијелова Србије уплаћују паре за ЦЗВ(на онај жиро рачун за моју Звезду). Зар не би било логичније да те паре неко да , да помогне свом клубу.
И ко је рекао да је Војводина прави побједник? Шта се ти губиш?

Де се мало сабери

Naravno da je proradilo cigansko srce,
kad pljujes bez potrebe po najboljim srpskim klubovima. Proslo je vrijeme laznih pobjednika, je parola navijaca vojvodine i ove gluposti tipa titovi blizanci se mogu cuti samo kod njih.Jeste beogradizacija zastupljena jednim delom u sportu ,ali vise je do lokalnih vlasti u kragujevcu,nisu koji ne brinu za svoje klubove.Jagodina je primjer da se moze napraviti dobra stvar ako se hoce.Ja sam na spomen borca skakao i po zenici i po sarajevu dok si ti ladio muda po forumima i kafanama.
Ај немој лагати и додатно спамовати тему. Отиђи на навијачке форуме широм Србије па види да сви користе пароле лажни побједници и да сви пљују по "близанцима". Знам момка који је навијач Радничког КГ, све исто ми написао.
Не брини ти за мене гдје сам ја ишао, а ако ти сад међу Лешинарима скачеш, реци им за кога навијаш. Можда си ишао међу симпатизерима, али ићи међу навијачима једног клуба, а навијати за други, не вјерујем баш да је нормално.
Поз, немам више намјеру да се расправљам....