banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 19:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2010, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Cinjenica je da je ova uprava uradila dosta ali najvise bi uradila kad bi izasli sa konkretnim podacima. sjecam se kad su preuzeli klub da su obecali da ce izaci u javnost sa podacima kako se radilo u borcu i da trenutno pregledaju dokumentaciju, poslije toga vise ni rijeci o tom jedino tako bi se moglo stati na kraj ovakvom visegodisnjem poslovanju

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Otišao Vukelja.

Izvinjavam se ako je neko vec ovo napisao!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јооој који је ово лоповлук, маму им је*ем :angry4:

ја не могу да вјерујем да не постоји нека могућност жалбе или поновног отварања поступка. јер ипак нису се одазвали представници претходне управе а не ове.
ту се врло лако може утврдити ко је крив и колик оје украо, али наравно од тога неће бити ништа, кад су све то лоповчине. част изузецима, који чисто сумњам да нешто могу пуно урадити од ових џепароша и сјецикеса

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 21:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
sam_protiv_svih je napisao:
Otišao Vukelja.

to mi nikako ne ide u glavu kako je on mogao otici,odnosno dobiti ispisnicu,pa zar se nije moglo iscupati nekih 50.000 za njega...pola lige slini za njim,a mi ga onako nursalantno pustimo,,jel ima neko objasnjenje ili sta??

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Taj Vukelja vrijedi kao i moj bicikl u šupi.Ko će njega kupiti čovjek elergičan na znoj.Možemo cijeli tim prodati nećemo milon dobiti

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
opustenoBL je napisao:
Otišao Vukelja.

to mi nikako ne ide u glavu kako je on mogao otici,odnosno dobiti ispisnicu,pa zar se nije moglo iscupati nekih 50.000 za njega...pola lige slini za njim,a mi ga onako nursalantno pustimo,,jel ima neko objasnjenje ili sta??

sporazumni raskid ugovora sto bi znacilo odprilike mi ga pustimo ranije 6 mjeseci on nama oprosti dugove koje imamo prema njemu i dogovor da nemoze nigdje u pl nego samo vani da se nebi pojacavala direktna konkurencija eto...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Otišao Vukelja.

Gdje će sad statirati? :lol:
Jel se zna gdje je prešao i kolko je ova info tačna?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
http://www.banjalukalive.com/fudbal/fk- ... magaj.html

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Nije više Proko Dragosavljević ministar za sport i omladinu, dobili smo ministarku. Nadam se da žensko neće imati srca odbiti zahtjeve sportske Banjaluke, i da će dijeliti šakom i kapom :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Dzaja je ponudio da mu grad dodjeli 15duluma zemlje, a on bi odusatao od presude. Medutim zemlja je u vlasnistvu Fk-Jedinstvo, tako da od toge nema nista. Mislim da Borac mora pokusati da obnovi ovaj postupak, jeli Dzaja nema nikakve sanse da ovo dobije.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Sad Banjaluko pomagaj!? E pa sad treba sve koji za to zaslužni na robiju mamicu im lopovsku, i da se više stane tom lopovluku u kraj :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 00:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Čađo je napisao:
Sad Banjaluko pomagaj!? E pa sad treba sve koji za to zaslužni na robiju mamicu im lopovsku, i da se više stane tom lopovluku u kraj :angry4: :angry4: :angry4:

xaxxaxa cadjo tvoj avatar govori sve,,problem je sto niko od njih nije prekrsio zakon,pa samim tim nece ni odgovarati za to...samo su donjete lose odluke,,odnosno dobre po njih.Jedini koji uvijek ispastaju smo mi,simpatizeri i navijaci voljenog na kluba :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
јан_де je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Daj ne lupaj gluposti ,bas su Zvezda i Partizan ugusili Kragujevac i Nis...pa ko njima brani da se razvijaju... da drzava pomaze zvezdu i partizan kao sto pricas nebi grcali u dugovima i sramotili se u evropi... Pravda stize lazne pobjednike?Ko su ti pravi pobednici?Fk Vojvodina :lol: :lol: :lol:

Прорадило циганско срце, ха? :lol: Серем се на твој патриотизам према Борцу и БЛ. Чим се пецне по Жлезди, одмах скачеш. Да си такав на спомен Борца, боље би било. :roll:
Чуј ко њима не да да се развијају? Мој краљу, па београдизација је заступљена у свакој сфери друштва, па тако и у спорту. Зато и пропадају клубови из других дијелова Србије. Не кажем то ја, него остатк Србије(ван Београда). Срамота је да се из свих дијелова Србије уплаћују паре за ЦЗВ(на онај жиро рачун за моју Звезду). Зар не би било логичније да те паре неко да , да помогне свом клубу.

И ко је рекао да је Војводина прави побједник? Шта се ти губиш? :lol: Де се мало сабери :confused2:

Naravno da je proradilo cigansko srce,kad pljujes bez potrebe po najboljim srpskim klubovima. Proslo je vrijeme laznih pobjednika, je parola navijaca vojvodine i ove gluposti tipa titovi blizanci se mogu cuti samo kod njih.Jeste beogradizacija zastupljena jednim delom u sportu ,ali vise je do lokalnih vlasti u kragujevcu,nisu koji ne brinu za svoje klubove.Jagodina je primjer da se moze napraviti dobra stvar ako se hoce.Ja sam na spomen borca skakao i po zenici i po sarajevu dok si ti ladio muda po forumima i kafanama.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 12:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ravnogorac je napisao:
јан_де je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Daj ne lupaj gluposti ,bas su Zvezda i Partizan ugusili Kragujevac i Nis...pa ko njima brani da se razvijaju... da drzava pomaze zvezdu i partizan kao sto pricas nebi grcali u dugovima i sramotili se u evropi... Pravda stize lazne pobjednike?Ko su ti pravi pobednici?Fk Vojvodina :lol: :lol: :lol:

Прорадило циганско срце, ха? :lol: Серем се на твој патриотизам према Борцу и БЛ. Чим се пецне по Жлезди, одмах скачеш. Да си такав на спомен Борца, боље би било. :roll:
Чуј ко њима не да да се развијају? Мој краљу, па београдизација је заступљена у свакој сфери друштва, па тако и у спорту. Зато и пропадају клубови из других дијелова Србије. Не кажем то ја, него остатк Србије(ван Београда). Срамота је да се из свих дијелова Србије уплаћују паре за ЦЗВ(на онај жиро рачун за моју Звезду). Зар не би било логичније да те паре неко да , да помогне свом клубу.

И ко је рекао да је Војводина прави побједник? Шта се ти губиш? :lol: Де се мало сабери :confused2:

Naravno da je proradilo cigansko srce,kad pljujes bez potrebe po najboljim srpskim klubovima. Proslo je vrijeme laznih pobjednika, je parola navijaca vojvodine i ove gluposti tipa titovi blizanci se mogu cuti samo kod njih.Jeste beogradizacija zastupljena jednim delom u sportu ,ali vise je do lokalnih vlasti u kragujevcu,nisu koji ne brinu za svoje klubove.Jagodina je primjer da se moze napraviti dobra stvar ako se hoce.Ja sam na spomen borca skakao i po zenici i po sarajevu dok si ti ladio muda po forumima i kafanama.

Ај немој лагати и додатно спамовати тему. Отиђи на навијачке форуме широм Србије па види да сви користе пароле лажни побједници и да сви пљују по "близанцима". Знам момка који је навијач Радничког КГ, све исто ми написао.
Не брини ти за мене гдје сам ја ишао, а ако ти сад међу Лешинарима скачеш, реци им за кога навијаш. Можда си ишао међу симпатизерима, али ићи међу навијачима једног клуба, а навијати за други, не вјерујем баш да је нормално.
Поз, немам више намјеру да се расправљам....

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Jan_de raspitaj se malo prije nego sto nesto napises...firma je imala tu parolu protiv partizana cini mi se 2005...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 13:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A u trenucima dokolice :D :D :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Ognjen Ožegović rođen je 9. juna 1994. u Banjaluci, igra na poziciji napadača, visok je 180 cm. Za Zvezdu je na 32 utakmice dao 44 gola, dok je u reprezentaciji Srbije na 27 mečeva postigao 18 pogodaka.

Jos jedno dijete na kojem smo mogli profitirati.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 14:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čađo je napisao:

Slika

Ma slabo te ovo ide :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 14:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Čađo je napisao:

Ma slabo te ovo ide :D :D

Polako, još učim :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 14:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma dobro, još uvijek ima nade za tebe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]