banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 07:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Srbija i BiH bi pod hitno trebale pokrenuti zajedničku ligu. A Hrvatska neka kasnije piše zahtjev da igra u istoj,mada mislim da ih ne treba primiti jer bi odmah počela sranja. Mislim da bi i najbolji srpski klubovi imali interes da igraju pred 20 000-30 000 na Kosevu,Grbavici,Banjaluci,Bilinom Polju,Mostaru,Širokom....A za bosanske klubove da ne pričam,ludilo....Ne bih ja više čekao na ova izdrkavanja Hajduka,Dinama,hoće,neće,ko ih jebe...Ovdje i u Srbiji su svi za tu ligu,osim Lukića koji čas hoće,čas neće...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi bi imali koristi od lige sa Srbijom a oni ne bi imali ama baš nikakave osim možda malo jačih sponzora i reklama, jer je za nijansu veće tržište. Već nakon par kola kad bi vječiti svima dali po 4,5 apsolutno bi se izgubio interes u Srbiji mada bi se malo palili na početku jer oni imaju predstavu o Veležu i sarajevskim klubovima onu prijeratnu a kad bi kročili u te gradove i zaigrali brzo bi promjenili mišljenje.
Nema bez Hrvatske uspjeha u toj zajedničkoj a Lukuć lupa gluposti kao Liga Južnog toka u kojoj bi igralo kako nabroji 12 zemalja, ma nema to veze s mozgom. LŠ istočne Evrope, ko bi im to dopustio da igraju.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
@perhan99

Ne znam za koga navijas,odnosno koga simpatises,ali ti se u Borac i BiH fudbal razumijes ko Mara u krivi kurac.Kazes sam pogledao si 2 utakmice Borca u sezoni,i usudjujes se da dajes neka poredjenja?

Sto se tice liga Hrvatske,Srbije i Bosne i Hercegovine,tu jedino odskacu klubovi velike cetvorke,dakle Dinamo,Hajduk,Partizan i Zvezda.Oni su jednostavno nekoliko svjetlosnih godina ispred svih ostalih,sto po imenima,sto po renomeu,sto po organizaciji,sto po finansijama,itd,itd...Nedodirljivi.Recemo da su Partizan i Dinamo trenutno ispred Zvezde i Hajduka koji su u krizi.Sve ostalo,dakle bukvalno,je tu negdje,uzmi dodaj,svi smo tu.Ja ruku dajem da bi Borac sa ovom ekipom i par kvalitetnih pojacanja,bio sigurno u prvih 5 i u HNL-u i u JSL.Sto se tice realizacije transfera,i same organizacije klubova,jbg tu smo jos na niskim granama,seljacki mentalitet,ali sto se tice da li bi se mogli nositi sa ostalim klubovima iz regiona,itekako bi mogli.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
mislim da razlika izmedju PL i JSL u kvalitetu postoji ali da je svakim danom sve manja. pa ljudi ovdje se 5 godina nije ni igrao fudbal zbog rata pa je tako i moralo biti, nemozemo mozda parirati vjecitima ali sa ostalim smo tu negdje veliki problem srbije je sto je ugusila sve sem beograda i zato i imaju tramvaj ligu,sjetite se NISA, KRAGUJEVCA, ZRENJANINA, N.SADA,SUBOTICE to su bili nekad veliki centri a sad gdje su. Cijena igracima je takva kakva je jer 20 godina nemaju nikakvih rezultata u evropi izuzev partizanove 2 LS. Od stare slave se ne zivi nazalost

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka

perhan99 je napisao:
Pa iskreno ja pogledam sa tribina borac 2 godišnje. I još par puta na tv neku utakmicu iz ove lige. Nisam ekspert Ali to je dovoljno da vidim kakav je fudbal. Pa da je bolji fudbal ovdje nego u srbiji ovdje bi igrao aleksić a ne tamo bilbija.

morao bi cesce na tribine da bi imao relevantno misljenje o fudbalu u pl i jsl ](*,)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Suludo je pričati o nekoj velikoj razlici u JSL i PL. Jedini klub iz Srbije sa kojim se teško mozemo porediti (po kvalitetu) je Partizan. Crvena Zvezda odavno nije imala ovako lošu ekipu (ispraviće me navijači Crvene Zvezde, ako griješim). Pa na pripremama (Džimi trener) igrali smo sa Vojvodinom i nismo nadigrani, naprotiv. Nisu pripremne utakmice mjerilo ali... :wink:

Ono što je sigurno, svi profitirali bi od zajedničke lige. Trebam li pisati šta donosi trtžište od cc 30 miliona stanovnika?! Pravi igrači nastaju pred punim tribinama.
Ono što je meni jako bitno, je to što FK Borac polako ispunjava i infrastrukturne uslove (još bolje će biti nakon druge faze rekonstrukcije stadiona) za odigravanje velikih mečeva. Ima tu još puno trulih stvari koje treba 'liječiti', ali o tome smo već dovoljno svi pisali pa vas neću ponovo daviti. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
@perhan99

Ne znam za koga navijas,odnosno koga simpatises,ali ti se u Borac i BiH fudbal razumijes ko Mara u krivi kurac.Kazes sam pogledao si 2 utakmice Borca u sezoni,i usudjujes se da dajes neka poredjenja?

Sto se tice liga Hrvatske,Srbije i Bosne i Hercegovine,tu jedino odskacu klubovi velike cetvorke,dakle Dinamo,Hajduk,Partizan i Zvezda.Oni su jednostavno nekoliko svjetlosnih godina ispred svih ostalih,sto po imenima,sto po renomeu,sto po organizaciji,sto po finansijama,itd,itd...Nedodirljivi.Recemo da su Partizan i Dinamo trenutno ispred Zvezde i Hajduka koji su u krizi.Sve ostalo,dakle bukvalno,je tu negdje,uzmi dodaj,svi smo tu.Ja ruku dajem da bi Borac sa ovom ekipom i par kvalitetnih pojacanja,bio sigurno u prvih 5 i u HNL-u i u JSL.Sto se tice realizacije transfera,i same organizacije klubova,jbg tu smo jos na niskim granama,seljacki mentalitet,ali sto se tice da li bi se mogli nositi sa ostalim klubovima iz regiona,itekako bi mogli.

To je jedan stereotip koji se često može čuti, 4-ka je nedodirljiva a svi ostali jednaki. Malo je upitno to svi, koji svi - Crnogorci, Makedonci i Slovenci su po meni lošiji i od BiH. Onda u BiH: Sarajevo, Velež, Zrinjski i Čelik su u raspadu. Borac uz 2-3 dobra pojačanja (pojačanja po mjerilu HNL i JSL, ne po našem) mogli bi gurati među 4-5 u JSL i HNL, a ostali iz regiona i ove lige, jako teško (još doduše i Željezničar). Nemojte zaboraviti da Borac već dugo nije izbacio igračko ime, koliko mene pamet služi, koje bi u susjednim ligama bilo poštovano a da ne pričam u jačim ligama Evropi. U Srbiji i Hrvatskoj izbacuju i klubovi van 4-ke dobre igrače i igrače koji mogu igrati po Evropi a u najmanju ruku u prvoj postavi Partizana i Dinama.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka

kod kuće i na strani je napisao:
Suludo je pričati o nekoj velikoj razlici u JSL i PL. Jedini klub iz Srbije sa kojim se teško mozemo porediti (po kvalitetu) je Partizan. Crvena Zvezda odavno nije imala ovako lošu ekipu (ispraviće me navijači Crvene Zvezde, ako griješim). Pa na pripremama (Džimi trener) igrali smo sa Vojvodinom i nismo nadigrani, naprotiv. Nisu pripremne utakmice mjerilo ali... :wink:

Ono što je sigurno, svi profitirali bi od zajedničke lige. Trebam li pisati šta donosi trtžište od cc 30 miliona stanovnika?! Pravi igrači nastaju pred punim tribinama.
Ono što je meni jako bitno, je to što FK Borac polako ispunjava i infrastrukturne uslove (još bolje će biti nakon druge faze rekonstrukcije stadiona) za odigravanje velikih mečeva. Ima tu još puno trulih stvari koje treba 'liječiti', ali o tome smo već dovoljno svi pisali pa vas neću ponovo daviti. :)

naravno da bi svi profitirali od te lige jer bi ista vjerovatno imala generalnog sponzora pa puno bolju posjetu vise sponzora itd.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Već nakon par kola kad bi vječiti svima dali po 4,5 apsolutno bi se izgubio interes u Srbiji

Ovo uopste nije tacno,bar po mom misljenju...To je jedan stereotip fanova Jelen Super Lige,zasnovan na duelu Partizan-Zrinjski. Takvi koji to pisu,ili zaboravljaju ili namjerno ne pominju da je vec sledece godine prestavnik BiH eliminisao predstavnika SiCG u Kupu Uefa,i to pobjedama i u gostima i kod kuce (Siroki-Zeta)....

To misljenje polazi od osnova da su srpski klubovi zadrzali nekadasnji nivo,a da je u Bosni propast....Ali nije tako,nazalost vas koji toliko velicate JSL....Przava istina je da je kvalitet u odnosu na Evropu otisao nekoliko stepenica nize,da ne kazem dotakao dno,i ovdje i tamo....

Moja teza je da je jedino razlika izmedju klubova u regionu i ovdje,ista gdje je uvijek i bila....Da sad igramo za bodove sa Zvezdom,Partizanom ili Dinamom,realno bi bilo u Banjaluci remi ili nas minimalan poraz,a na njihovim stadionima njihova sigurna pobjeda.a tako je bilo i prije. Sa ostalim timovima tipa Rijeka,Vojvodina,Osijek,bismo u Banjaluci bili favoriti a na njihovim terenima bismo bili underdogovi.... (Naravno da bi nekad pobjedili i Zvezdu,a izgubili u BL od Osijeka,kao i ranije,ali govorim sta je realno).....

Znaci,ukratko rezime...Ne bi to bilo takvo silovanje kako kolega misli o vecitima,odnos medju klubovima je isti kao i prije,samo je u poredjenju sa Evropom otisao mnogo stepenica dole.....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uđu li simpatizeri našeg kluba sa ovakvim stavovima u kvalifikacije za LŠ, moglo bi biti velikog razočarenja. Mi smo tek počeli stvarati nešto što bi trebalo dati rezultate kroz koju godinu, pod uslovom da imamo stabilnije i izdašnije izvore finansiranja i da se održi sistem. Nisam simpatizer JSL, ali stvarno i iskreno mislim da Borac ne može pobjediti, Spartak, Ofk ili Rad. To pričaju i gotovo svi stručnjaci sa ovih postora, mada ne moraš biti prevelik stručnjak da vidiš razliku u kvalitetu ekipa, koliko bi Borac bio jači da ima jednog npr. Voju Ubiparipa iz Spartaka.
Sve se bojim da ovdje ima iole većeg kvaliteta da ne bi smo postali filijala nekog od vječitih, trčali bi oni za nama kao djeca mala da imaju koga kupiti, al nema.
Na kraju krajeva mi težimo doveti jednog Vašingtona kojeg čak i imanjak iz Čačka pedalira

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 18:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa igrali smo ljetos sa Vojvodinom 0-0 i sa Ofk Beogradom 1-1.

Doduse,prijateljske,ali valjda je i to kakav-takav pokazatelj da nije bas tolika razlika kao sto tvrdis.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pričati o prijateljskim na početku priprema, nije neki pokazatelj. Vovodina je isprobavala 30-40 igrača u toj utakmici

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Sumnjam da bi Borac bio među 6 u ligi naše matice

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma smješno je i pričati o tome. Oni igraju ligu sa klubom koji igra LŠ, sa klubom koji je nastupao u LE, pola lige im ide na pripreme u inostranstvo. Mi igramo ligu sa klubom koji u drugom pretkolu za LŠ primi punu mrežu golova.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Kod:
http://img109.imageshack.us/img109/9946/nasklubnasgrad.jpg

ево једна новогодишња позадина :angry4: :brilsmurf: :happy9:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
PL bih liga je krs !!!
Realno imamo tri ili cetiri kluba koji bi mogli da igraju Super ligu Srbije.
Za Srbiju bi bilo najbolje da kako zna i umije vrati centre kao sto su Nis, Kragujevac, Zrenjanin i naravno zaboravi ex-yu ligu, jer su isto tako uletjeli u jadransku ligu u kasarci i unistili Cacak, Kraljevo itd., Hrvatska je izgubila Split, Sibenik....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 19:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja mislim da je najbolje da se na ovoj temi prestane pricati o toj Jelen Super Ligi i tim klubovima (Zvezda i Partizan) koji su u zadnjih 5 godina u grupnim fazama Lige Evrope i LS ostvarili skor od 23 poraza u 24 utakmice!!!! Pa timovi sa Malte bi bar na dvije utakmice ostali neporazeni,zato ako vec smaramo ovu temu daj da bar pisemo o ozbiljnim klubovima i ozbiljnim ligama a ne o ovima koji od 24 utakmice izgube 23 i sluze za sprdnju u Evropi.Mislim da je to podatak za Ginisa i da nijednoj zemlji jos tako nesto nije uspjelo,da izgubi 95,8% utakmica u grupnoj fazi.

A drugi je par opanaka sto smo mi ovdje jos gori pa ne mozemo ni doci do te grupne faze Le i Ls.Ali,ovo je ipak tema FK Borac i kakav je takav je,nas je,boljeg nemamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo,da ne bude da izmisljam,i zato nas postedite prica o nekim velicinama i budite realni da to vise nisu ni sjenke nekadasnjih Zvezde i Partizana. Jesu bolji od nas,ali sve je to smijesno u evropskim okvirima.

M.Haifa-Partizan 1-0
Partizan-Auxerre 1-4
Gl Rangers-Partizan 1-0
Zvezda-Bayern 2-3
Aris-Zvezda 3-0
Zvezda-Bolton 0-1
Braga-Zvezda 2-0
Partizan-Sampdoria 1-2
Stutgart-Partizan 2-0
Partizan-Standard 0-1
Sevila-Partizan 4-0
Partizan-Sahtjor 1-0
Partizan-Touluse 2-4
Sahtjor-Partizan 4-1
Partizan-Bruge 1-3
Bruge-Partizan 2-0
Touluse-Partizan 1-0
Partizan-Sahtjor 1-0
Sahtjor-Partizan 1-0
Partizan-Arsenal 1-3
Braga-Partizan 2-0
Partizan-Braga 0-1
Partizan-Sahtjor 0-3
Arsenal-Partizan 3-1

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ko prvi sretne Vladu neka ga u moje ime pita sta radi u drustvu lopine Nijaza Brkovica.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ok necemo o kvalitetu jsl ali ajmo o kvalitetu lausanea. Istina drugoligas, koji je nas jedva izbacio zahvlajujuci najboljem kolegi od RBA, naravno jedinom i neponovljivom DZIMIJU MARICU. A da se mozda oni nisu obrukali u grupi LE. Naravno da nisu vec su momacki odigrali sve utakmice. A opet kazem jedva su nas prosli!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]