banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2010, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
OK, ajmo ovako. Borac NEMA novca da kupi 3-4 prava igraca. Jedva smo Melica uhvatili...
Ostatak igraca je nasa skola. Mahom. A dvorana je stalno prazna. Nije isto igrati pred 2000 ljudi i pred 200 ljudi. Ko je po tebi kriv sto Borac ne moze do prvog mjesta?!
Cijena ulaznice je 0 KM vec duzi niz godina i opet dzaba. Nece raja u dvoranu, pa da ih puskom tjeras.
Pa da je neka mizerna cijena ulaznice, 3KM, da dodje barem hiljadu ljudi. 15ak utakmica ove godine u dvorani... I to je 40-50.000 KM. Ali posto se dvorana ne moze iole napuniti, mora ulaznica biti besplatna... A kad je evropska utakmica, onda su svi tu. I neka su. Ali mogu doci na jos koju domacu utakmicu. Protiv Izvidjaca sad u nedjelju. Lagano, u 6 sati u dvoranu i podrzis Borac.
Borac ne moze biti ispred Bosne jer su ovi finansijski, kadrovski, igracki jaci. I imaju podrsku navijaca.

Registrovao sam se samo da odgovorim na ovo, koja Borceva skola???
Da li ti gledas utakmice, kad se igrala evropska utakmica upalo mi je u oko trenutak kad je u dvorani pustena pjesma "Ovo je moj grad" a na terenu branio Cigla a igrali Karacic,Halilbegovic,Panic(ni on ti nije i z Bl al eto nek bude Borceva skola),Ilic i krila Mikic i Melic odnosno ni jedan igrac iz Banja Luke.Sto se tice budzeta mislim da imamo sasvim solidan za ove uslove, nije koa Bosnin al pitajte koliki je budzet Gorazda koji je trebao pobjediti da sudije nisu siljili na Borcevu stranu.
Halilbegovic lijevi bek koji daje jedan go po utakmici a banjalucka djeca ili trunu na klupi ili idu u Italiju pa cak i u Izvidjac.
Dok god je Djogo na celu kluba ne pise nam se dobro....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
TaškoBL je napisao:
јан_де je napisao:
Мађарски савез изричито забранио својим клубовима улазак у Регионалну лигу!
Тако да, ништа од Мађара.

Сад ће вјероватно и Јанези почети да серендају, и адиос Регионална лига....

Bas steta... Radovao sam se toj ligi. Steta, steta, steta...

чини ми се да је Шлагер овдје написао да Мађари и Јанези неће у регионалну. Ај добро за Мађаре ме заболи она ствар, јер регионална се планирала и без њих, па ако пристану још боље, јер ће бити већи квалитет, ал исад и јанези почели да нешто муљају....
регионална лига је нешто најбоље што би се могл одесити рукомату на овим просторима, стварно штета ако се не организује...

а што се тиче РК Борац и руковођења клубом, ствари нису савршене, али се види напредак.
никад нису били ближи Босни по квалитету него сада. а што се тиче игре, момци дају свој максимум, јебига не могу боље. мене ту само љуте неке почетничке грешке које више замјерам тренеру, ал ајд...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 01:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
pendula je napisao:

Da li ti gledas utakmice, kad se igrala evropska utakmica upalo mi je u oko trenutak kad je u dvorani pustena pjesma "Ovo je moj grad" a na terenu branio Cigla a igrali Karacic,Halilbegovic,Panic(ni on ti nije i z Bl al eto nek bude Borceva skola),Ilic i krila Mikic i Melic odnosno ni jedan igrac iz Banja Luke.Sto se tice budzeta mislim da imamo sasvim solidan za ove uslove, nije koa Bosnin al pitajte koliki je budzet Gorazda koji je trebao pobjediti da sudije nisu siljili na Borcevu stranu.
Halilbegovic lijevi bek koji daje jedan go po utakmici a banjalucka djeca ili trunu na klupi ili idu u Italiju pa cak i u Izvidjac.

Pucarevic, Mikic, mislio sam da je i Panic ponikao u Borcu, ali ocigledno nije, ako ti tako kazes... Halilbegovica ni ne racunam. Nemam ja nista protiv njega, ali vise volim kad je na klupi. Karacic je bio povredjen, na prosloj utakmici je zaigrao. Previse sam dramaticno naveo situaciju u klubu. Doslo mi tako :) Ne bih se slozio da imamo solidan budzet. Bar po onome sto ja znam. On jeste veci od budzeta Gorazda, ali necemo se valjda mjeriti s njima. Slazem se za tu utakmicu protiv Gorazda. Cak sam i napisao "Hvala sudijama i svaka cast golmanu." Okrenu koju stranicu unazad. Sta imas protiv Djoge?! Ko trune na klupi? Ne kazem ja da nema takvih, ali ja nisam upucen. Ako mislis na Subaru, na primjer, on mi bas nesto ni ne odise talentom i kvalitetom.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 01:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Panić je sa 15 godina došao iz Jajca u Borac

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 01:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Garić trune na klupi, a jedini ima muda i bar 5-6 različitih udaraca, za razliku od ovog panja koji trenutno igra... Mikić je iz KV-a, ali kao da je domaći, živi u BL 10 godina... Rakocija je bio Borčevo dijete, "domaći igrač", ali ne, za Đogu je isplatnije da umjesto 700KM, "pokloni" 1.500 za rezervnog pivota iz Živinica + stan i hrana... Svaki igrač sa strane košta da se smjesti i prehrani, koliko Borčeva djeca... Pucarević, Vranješ i Garić su jedini od mlađih koji su prošli sve Borčeve selekcije,a da su "opstali"... Od ovih sa strane je jedino Melić opravdao uloženo, i Ilić donekle... On nije kriv jer kad igraš sa dva pajsera (Halibegović i Karačić), teško je pokazati kvalitet na pivotu...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Garić trune na klupi, a jedini ima muda i bar 5-6 različitih udaraca, za razliku od ovog panja koji trenutno igra... Mikić je iz KV-a, ali kao da je domaći, živi u BL 10 godina... Rakocija je bio Borčevo dijete, "domaći igrač", ali ne, za Đogu je isplatnije da umjesto 700KM, "pokloni" 1.500 za rezervnog pivota iz Živinica + stan i hrana... Svaki igrač sa strane košta da se smjesti i prehrani, koliko Borčeva djeca... Pucarević, Vranješ i Garić su jedini od mlađih koji su prošli sve Borčeve selekcije,a da su "opstali"... Od ovih sa strane je jedino Melić opravdao uloženo, i Ilić donekle... On nije kriv jer kad igraš sa dva pajsera (Halibegović i Karačić), teško je pokazati kvalitet na pivotu...

Sve objasnjeno....

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
pendula je napisao:
Registrovao sam se samo da odgovorim na ovo, koja Borceva skola???

таљење се наставља.
и док се то сведе на прихватљив ниво (да се не лажемо у сваком клуб у свим спортовима тога има али код нас превршава сваку мјеру) све ће ово бити узлети кратког даха!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 13:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
SVI NA RUKOMET. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ако вечерас људи не дођу да подрже Борац онда стварно не знам када ће. термин одличан, утакмица баш важна.

СВИ НА РУКОМЕТ! :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 20:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jedva 27-26...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jedva da, ali pobjeda je pobjeda. moglo je biti i bolje, a i gore! kad se uzme da smo cijelo vrijeme gubili (osim zadnjih 4-5 min kad smo olako pustili prednost od 2 gola) ova pobjeda je meni draga :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 01:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Хм... једна ствар ме копка већ дуже вријеме... Мало ћу у оф топик, али немојте да замјерите...

РК Борац Бања Лука - шампион Европе, вицешампион Европе, побједник купа ЕХФ, вишеструки шампион Југославије ...
Зар је могуће да клуб такве прошлости је тако слабо промовисан...
У брошурама о Бањалуци које састављају полуписмени индијанци, нигдје се не спомињу ти успјеси...

Реално, БЛ нема неку завидну историју као неки европски градови, али и оно што имамо ми као да не знамо или не желимо да ставимо у први план...

Па ја сам убијеђен да пола данашње дјеце не зна да је Борац био шампион Европе, да је ФК Борац узео куп 88 побиједивши Звезду у сред Београда, која је тад била међу најјачим клубовима у Европи , да имамо боксерске легенде Јосиповића, Бенеша, да је тај исти Јосиповић у L.A. 84. узео златну олимпијску медаљу оставивши иза себе једног Ивандера Холифилда!!

Зашто нема неки музеј спорта нпр. гдје би се могли видјети највећи успјеси нашег спорта, гдје би могли показати странцима да нисмо сељаци и примитивци већ да имамо свијетлу спортску историју и да смо и ми у нечему били на крову Европе и свијета? Није то мала ствар!
Ово су само неки примјери од којих ме ухвати језа!!

Понекад се објави нека књига или додатак уз новине, али то је ништа...

Опет кажем ,не можемо се ми поредити са европским градовима у много чему, али дај макар оно што имамо да знамо и да поштујемо!

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

уф синоћна утакмица јако мршаво... ајд што су неки играчи киксали у одређеним тренуцима, али мене брине што се концепција игре никако не мијења, стално се понављају исте грешке из утакмице у утакмицу...
надам се да ће се радити на одређеним стварима сад на паузи и да ће довести два квалитетна појачања и фино прошетати кроз ову лигу

а ово што је јан_де написао, слажем се у потпуности. али јебга код нас ништа не иде како треба... јебени Балкан

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Trkulja druze nek je sa srecom.

Pozdravi za malog Luku

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
Trkulja druze nek je sa srecom.

Pozdravi za malog Luku

Сад ми је јасно зашто је био онај транс КМЕЕЕ :D
нек је са срећом

него сад ми паде на памет још нешто са те утакмице. јесте ли опазили колико је онај момак са бројем 4 из Извиђача добио батина? :lol: :lol: :lol:

а јесу убили пуру у њему, стварно ми га било жао на крају :D можда :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Nisam bio na utakmici ali koliko znam u Izviđaču broj 4 nosi Malinović koji je 92 godište inače ponikao u školi rukometa Cepelin a drugi dio prošle sezone je trenirao sa prvim timom Borca , ali sad je otišao u Izviđač gdje igra jako dobro juče je dao 5 golova

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jajaja je napisao:
Nisam bio na utakmici ali koliko znam u Izviđaču broj 4 nosi Malinović koji je 92 godište inače ponikao u školi rukometa Cepelin a drugi dio prošle sezone je trenirao sa prvim timom Borca , ali sad je otišao u Izviđač gdje igra jako dobro juče je dao 5 golova

да, опазио сам да је момак веома млад, а и поздрављао се са неким играчима Борца као да их зна, што је и логично с обзиром на ову твоју причу.
не знам да ли се некоме замјерио или их је некако наљутио, али добро су га испребијали. кад се сјетим како га је врањеш једном ухватио и оборио на земљу контао сам да ће одмах искључење добити

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jedna od stvari koju Djogi ne mogu oprostiti je upravo pustanje Malinovica
Majku mu imamo problem na desnom beku gde Panic nema zamjenu i on pusta izuzetno talentovanog igraca u Izvidjac.. Haloooooooooooo :angry4:
Malinovic je pokazao na ovoj utakmici da ce biti odlican bek Hrabar je ne boji se batina.. Nakon meca je izjavio nesto u fazonu sve je super ja odigrao dobro a Borac pobjedio :D
Ono sto mi vec opasno ide na zivce su bekovi Fare i Prskalo . Strasno sta oni rade i kako se ispucavaju...
Za hrabrost Ivanu svaka cast ali je Marka morao uvesti i Pucu u ovom mecu malo....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 17:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jedna od stvari koju Djogi ne mogu oprostiti je upravo pustanje Malinovica
Majku mu imamo problem na desnom beku gde Panic nema zamjenu i on pusta izuzetno talentovanog igraca u Izvidjac.. Haloooooooooooo :angry4:
Malinovic je pokazao na ovoj utakmici da ce biti odlican bek Hrabar je ne boji se batina.. Nakon meca je izjavio nesto u fazonu sve je super ja odigrao dobro a Borac pobjedio :D
Ono sto mi vec opasno ide na zivce su bekovi Fare i Prskalo . Strasno sta oni rade i kako se ispucavaju...
Za hrabrost Ivanu svaka cast ali je Marka morao uvesti i Pucu u ovom mecu malo....

E o tom sam pricao, Djogo je djecaku ponudio platu od 300 maraka, a na hranu i stanove se trose hiljade i hiljade, al moraju se nekako oprati pare....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Zadovoljan sam ovom polusezonom
Na proljece mozemo napasti Bosnu i 99% smo osigurali regionalnu ligu ako uopste dodje do nje
U Evropi smo dogurali do 3.pretkola sto je veoma zadovoljavajuce nakon Draska Budise.

Najvece pojacanje:Dragan Markovic!
uz naravno Fahrudina Melica :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]