Citiraj:
OK, ajmo ovako. Borac NEMA novca da kupi 3-4 prava igraca. Jedva smo Melica uhvatili...
Ostatak igraca je nasa skola. Mahom. A dvorana je stalno prazna. Nije isto igrati pred 2000 ljudi i pred 200 ljudi. Ko je po tebi kriv sto Borac ne moze do prvog mjesta?!
Cijena ulaznice je 0 KM vec duzi niz godina i opet dzaba. Nece raja u dvoranu, pa da ih puskom tjeras.
Pa da je neka mizerna cijena ulaznice, 3KM, da dodje barem hiljadu ljudi. 15ak utakmica ove godine u dvorani... I to je 40-50.000 KM. Ali posto se dvorana ne moze iole napuniti, mora ulaznica biti besplatna... A kad je evropska utakmica, onda su svi tu. I neka su. Ali mogu doci na jos koju domacu utakmicu. Protiv Izvidjaca sad u nedjelju. Lagano, u 6 sati u dvoranu i podrzis Borac.
Borac ne moze biti ispred Bosne jer su ovi finansijski, kadrovski, igracki jaci. I imaju podrsku navijaca.
Registrovao sam se samo da odgovorim na ovo, koja Borceva skola???
Da li ti gledas utakmice, kad se igrala evropska utakmica upalo mi je u oko trenutak kad je u dvorani pustena pjesma "Ovo je moj grad" a na terenu branio Cigla a igrali Karacic,Halilbegovic,Panic(ni on ti nije i z Bl al eto nek bude Borceva skola),Ilic i krila Mikic i Melic odnosno ni jedan igrac iz Banja Luke.Sto se tice budzeta mislim da imamo sasvim solidan za ove uslove, nije koa Bosnin al pitajte koliki je budzet Gorazda koji je trebao pobjediti da sudije nisu siljili na Borcevu stranu.
Halilbegovic lijevi bek koji daje jedan go po utakmici a banjalucka djeca ili trunu na klupi ili idu u Italiju pa cak i u Izvidjac.
Dok god je Djogo na celu kluba ne pise nam se dobro....