banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 939 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2010, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Vjerovatno i u Engleskoj spuste cijenu za bratske narode?

bogme ja iz fasisticke osovine zla nadjem povratnu avionsku kartu od zagreba/beograda do londona za 50£. ah, taj truli zapad...

Да одговор на то није тај што је Хрватска допустила да тзв" лоу кост компаније" лете из Загреба/Пуле за Лондон а тога у Србији нема тј. има у јако малим дозама.
Биће да је до тога.

Иначе, лет из Лондона за Москву кошта преко 200€ (и то уколико се узме месец дана унапред).

Очигледно је да пар људи овде има опасан комплекс зван Русија. Лечите се.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Да одговор на то није тај што је Хрватска допустила да тзв" лоу кост компаније" лете из Загреба/Пуле за Лондон а тога у Србији нема тј. има у јако малим дозама.
Биће да је до тога.

ista low cost kompanija koja leti od londona do zagreba leti i iz londona do beograda.

samo me cudi da braca rusi nisu uveli kakav low cost let od moskve za beograd. s obzirom da vlada tolika pomama brace rusa da obidju srpsku bracu, finansijski bi im se sigurno isplatilo. tja, mora da je opet u pitanju neka urota osovine zla

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
E živo me interesuje koliko ovih rusofila što se diče sa tim voze Ladu ili Moskviča? Ili možda nose ruske šubare namjesto kačketa?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...nosim subaru kad je ladno...vozim pezoa...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
nepokoreni je napisao:
Što vi braćo draga, izuzev tebe sinny, lijepo ne idete u Rusiju umjesto u recimo Austriju, ili što ne studirate u Moskvi a ne u beču i Gracu i gdje već, što ganjate šljaku na trulom zapadu a ne u Rusiji.....i nisam dobio odgovor za one tri ruske firme!
E ja ću dati odgovor NEMA IH!

До свидания мои дорогие друзья ...

Da ti odgovorim na ovaj dio za studiranje. Ja bih sutra zapalio u Rusiju da studiram. Čak sam ozbiljno razmišljao o toj opciji ali prije toga sam se prijavio za nešto bolje i prošao. Rusi nude dobre stipendije, čak bih jeftinije prošao u Rusiji da studiram računajući i putne troškove nego da studiram u Austriji ili Italiji. A što se tiče "trule šljake" u Rusiji i to ću da ganjam čim završim fakultet. Prvo radno mjesto koje budem mogao da tražim sa diplomom biće ono u Rusiji, po mogućnosti St. Petersburg. Ja na primjer svoju budućnost vidim u Rusiji jer mislim da su otvoreniji prema nama i da bolje prolazimo kod njih...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čak sam ozbiljno razmišljao o toj opciji ali prije toga sam se prijavio za nešto bolje i prošao.

zar ima nesto bolje od rusije? ja ne vjerujem.

Citiraj:
A što se tiče "trule šljake" u Rusiji i to ću da ganjam čim završim fakultet. Prvo radno mjesto koje budem mogao da tražim sa diplomom biće ono u Rusiji, po mogućnosti St. Petersburg. Ja na primjer svoju budućnost vidim u Rusiji jer mislim da su otvoreniji prema nama i da bolje prolazimo kod njih...

evo, ja cu te spojiti sa ovih 5-6 rusa iz moje grupe koji su, preplavljeni ogromnim mogucnostima koje im se pruzaju u domovini koja biljezi fantastican privredni i svaki drugi rast, ipak odlucili da daju vjetra tabanima i dodju na truli zapad. oni mogu da ti daju instrukcije o tome kako univerzitetski profesori u rusiji imaju platu od oko 400 eura, ako su vrlo srecni. sad, ako mislis da ces u rusiji bolje proci od rusa koji su tamo doktorirali, jer ce rusija biti otvorena prema tebi, be my guest...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Panzer je napisao:
Ja na primjer svoju budućnost vidim u Rusiji jer mislim da su otvoreniji prema nama i da bolje prolazimo kod njih...

:lol:
I oni u u npr. Vranju i Vladičinu Hanu su otvoreni prema nama iz RS-a i bolje prolazimo kod njih ali svoju budućnost ne vidim tamo, a čujem da i ovi naši mungosi odlično prolaze u Pakistanu ali nešto slabo vide svoju budućnost tamo.
Ovo "bolje prolazimo" mi je presmješno :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 02:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Биће да је до тога.

ista low cost kompanija koja leti od londona do zagreba leti i iz londona do beograda.

samo me cudi da braca rusi nisu uveli kakav low cost let od moskve za beograd. s obzirom da vlada tolika pomama brace rusa da obidju srpsku bracu, finansijski bi im se sigurno isplatilo. tja, mora da je opet u pitanju neka urota osovine zla

А шта носу увели лоу кост из Лондона, Беча или Париза?
Зато што их боли туки. И то је ок. Ко планира да лети у Моксву (или Питер) не ради то сутра већ зна за то пар месеци унапред па купи карту на време. Исти случај је и са Лондоном и Београдом. Ако не узмеш карту на време џаба лоу кост кошта врло скупо. Уколико на време узмеш карту за Москву нпр. изађе око 150€ (на време значи рецимо 3 месеца унапред).

Иначе, браћа Руси немају својев лоу кост компаније.

Poslednji put menjao Silvio Dante dana 07 Dec 2010, 03:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 03:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čak sam ozbiljno razmišljao o toj opciji ali prije toga sam se prijavio za nešto bolje i prošao.

zar ima nesto bolje od rusije? ja ne vjerujem.

Citiraj:
A što se tiče "trule šljake" u Rusiji i to ću da ganjam čim završim fakultet. Prvo radno mjesto koje budem mogao da tražim sa diplomom biće ono u Rusiji, po mogućnosti St. Petersburg. Ja na primjer svoju budućnost vidim u Rusiji jer mislim da su otvoreniji prema nama i da bolje prolazimo kod njih...

evo, ja cu te spojiti sa ovih 5-6 rusa iz moje grupe koji su, preplavljeni ogromnim mogucnostima koje im se pruzaju u domovini koja biljezi fantastican privredni i svaki drugi rast, ipak odlucili da daju vjetra tabanima i dodju na truli zapad. oni mogu da ti daju instrukcije o tome kako univerzitetski profesori u rusiji imaju platu od oko 400 eura, ako su vrlo srecni. sad, ako mislis da ces u rusiji bolje proci od rusa koji su tamo doktorirali, jer ce rusija biti otvorena prema tebi, be my guest...

Универзитетски професор који живи само од своје универзитетске плате је будала. И молим те наведи где је то конкретно плата универзитетског професора у Русији 400€?

Наравно да је земља у успону и да није реално да имају плате од 1500€ али просечна плата једног доктора у Русији је нпр. преко 900€. Продајног менџера око 950€. Продукцијског менаџера у неком средњем предузећу нешто изнад 500€. Просечна плата једног инжињера је такође преко 900€.
Просечна плата једне секретарице у Русији је нешто преко 500€. И сада ти покушаваш да продаш причу о просечној плати једног професора од 400€? Просечна плата руководиоца у нпр. телекомуникацијама је преко 1500€ а економа око 850€.

Сигурно је да су плате у сибирском делу Русије прилично ниже него у Моксви или Питеру али су и цене ниже.
И сигурно је да има обичних радника који рмабче за воду и хлеб али где тога нема?

Иначе, плата у руском јавном сектору нису лоше уопште, мада постоје велике разлике између извесних позиција. Сада је донесен нови закон који би те разлике требало да смањи.

Русија бележи јак привредни раст а да им ЕУ дозволи да уђу на ЕУ тржиште у енергетском сектору бележили би још бољи раст.
Тренутно им ЕУ максимално ограничава приступ тржишту (што се коси са политиком слободног тржишта коју ЕУ иначе на сва уста пропагира) а Британија је једна од тих чланица која максимално поткопава Русију где год и кад може (видимо да су и тебе образовали по том питању).

Још једном наведи нам где је то плата универзитетског професора у Русији 400€?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 07:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E eugene i Milanko baš ću danas da pričam sa Rusima sa svog fakulteta. I realno sama pomisao da profesori imaju platu od 400 eura i da žive od toga je glupost čista. Pa razmislite samo kolike su platge profesora na fakultetima kod nas i da ljudi sa strane stalno imaju neki posao i od toga zarađuju pare. Poznajem jednog profesora za kojeg sam siguran da mjesečno inkasira 3000KM minimalno. Momci za sledeći put prije nego što pritisnete "Pošalji" preporučujem da još jednom sagledate ono što ste napisali. Inače ne morate sa mnom da se prepucavate jer na nisam politički aktivista koji će da brani Rusiju po svaku cijenu ali opet su mi draža njihova govna neko američke pite. Lični razlozi, nema veze sa politikom i što se tiče toga mene se manite... ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Биће да је до тога.

А шта носу увели лоу кост из Лондона, Беча или Париза?
Зато што их боли туки. И то је ок. Ко планира да лети у Моксву (или Питер) не ради то сутра већ зна за то пар месеци унапред па купи карту на време. Исти случај је и са Лондоном и Београдом. Ако не узмеш карту на време џаба лоу кост кошта врло скупо. Уколико на време узмеш карту за Москву нпр. изађе око 150€ (на време значи рецимо 3 месеца унапред).

Иначе, браћа Руси немају својев лоу кост компаније.

A jesu evropske low cost kompanije dobre u pi*ku materinu. Šta ti ponude? Da letiš unutar zapadne Evrope samo. Iz Hrvatske dva leta iz Zagreba za Pariz i London i još nešto iz Zadra. Ima let iz Geneve za Prištinu, a Beograda ni u priči. Toliko o low cost kompanijama... :angry4:

Silvio Dante je napisao:
Универзитетски професор који живи само од своје универзитетске плате је будала. И молим те наведи где је то конкретно плата универзитетског професора у Русији 400€?

Наравно да је земља у успону и да није реално да имају плате од 1500€ али просечна плата једног доктора у Русији је нпр. преко 900€. Продајног менџера око 950€. Продукцијског менаџера у неком средњем предузећу нешто изнад 500€. Просечна плата једног инжињера је такође преко 900€.
Просечна плата једне секретарице у Русији је нешто преко 500€. И сада ти покушаваш да продаш причу о просечној плати једног професора од 400€? Просечна плата руководиоца у нпр. телекомуникацијама је преко 1500€ а економа око 850€.

Сигурно је да су плате у сибирском делу Русије прилично ниже него у Моксви или Питеру али су и цене ниже.
И сигурно је да има обичних радника који рмабче за воду и хлеб али где тога нема?

Иначе, плата у руском јавном сектору нису лоше уопште, мада постоје велике разлике између извесних позиција. Сада је донесен нови закон који би те разлике требало да смањи.

Русија бележи јак привредни раст а да им ЕУ дозволи да уђу на ЕУ тржиште у енергетском сектору бележили би још бољи раст.
Тренутно им ЕУ максимално ограничава приступ тржишту (што се коси са политиком слободног тржишта коју ЕУ иначе на сва уста пропагира) а Британија је једна од тих чланица која максимално поткопава Русију где год и кад може (видимо да су и тебе образовали по том питању).

Ma glupo je porediti Rusiju kao zemlju koja je do prije 10-ak godina bila čista nula i zapadnu Evropu koja poslije 1945. trese na svim poljima. Rusija pored svih prepreka koje su joj postavili raste i širi se, ekonomski i politički naravno. Pare su inače skoncentrisane zapadno od Urala to je svima valjda jasno. Mislim da su SAD sebi toliko tihih neprijatelja zakačili za vrat da je samo pitanje dana kada će da im otkažu poslušnost.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 10:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
izgleda da se neki komentari ignorisu ..nepokoreni nisi mi odgovorio dal su nas ameri i zapadne kolege gadjali kolacima i tortama ili bombama?? posto si napisao kako vise volimo ruski otpad nego americku tortu..a kada su nas to rusi gadjali otpadom i bombama?

zatim milanko tebe ne treba shvatati ozbiljno, jer ne mogu puno drzati do misljenja osobe koja na jednoj temi brani gej paradu i kako je to bitno za drzavu i demokratiju..a s druge strane ovdje pises kako je nevazno renovirati srpske manastire i duhovne svetinje na Kosovu i drugim dijelovima Srbije, mislim to ne treba narodu i drzavi, i kakav vec znacaj ima ruska donacija u te svrhe. Ali je eto ok izdvojiti onoliko novaca iz drzavnog budzeta da se proseta par pedercina i lezbaca ? I poredjenje sa najvecom dzamijom koja je novosagradjena i nije postojala uopste, je van svake pameti..svaka ti cast na takvom mozgu :wink:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
миланко је против Русије зато што су они забранили одржавање геј параде..
поред тога мрзи и навијаче.
типични ставови једног хомоса...

елем, што се тиче студирања у Бечу..
па Аустроугарска је потписала стогодишњи уговор о образовању са БиХ још кад су нас анексирали..
то истиче за коју годину, нисам сигуран тачно кад..
углавном, послије тог, сумњам да ће неко ићи тамо студирати.

Москва је најскупљи град на свијету за живот а твој Лондон је други.
Толико о стандарду.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

tako su mi rekli ljudi sa kojima radim, rusi. da im je plata tolika i da od nje nisu mogli da zive. da imaju odlicne plate u hiljadama evra s kojima mogu komotno da zive, cisto sumnjam da bi dolazili u zapadnu evropu i cisto sumnjam da bi zapadna evropa i amerika bile puna ruskih emigranata. sad, ako ti mislis da cu ja provest pola dana istrazivajuci o kojim tacno univerzitetima se radi da bi tebi nesto dokazo, pogotov sto i ti iznosis potpuno proizvoljne cifre oko prosjecnih zarada bez dokaza, varas se.
a ako mislis da univerzitetski profesor, pored nastave koju drzi i researcha kojim mora da se bavi, ima vremena da tezgari bilo gdje drugo, onda zaista pojma nemas o nauci i univerzitetima. sto smo znali i prije.

Citiraj:
A jesu evropske low cost kompanije dobre u pi*ku materinu. Šta ti ponude? Da letiš unutar zapadne Evrope samo. Iz Hrvatske dva leta iz Zagreba za Pariz i London i još nešto iz Zadra. Ima let iz Geneve za Prištinu, a Beograda ni u priči. Toliko o low cost kompanijama...

ponude ti, recimo, da letis od londona do zagreba u avionu starom 3-4 godine za nekih 20-30£. za razliku od jata, koji ti isti let nudi po cijeni od 100£ sa svojom najstarijom flotom u evropi, za koju boga molis da se ne srusi, sa osobljem koje se ponasa kao da ti njima cinis fantasticnu uslugu time sto letis jatom.
low cost komapnija u beogradu nije bilo zato sto srbija nije bila na bijeloj sengenskoj listi i zato sto se ugovor o otvorenom nebu nije sprovodio, nego je jat imao monopol. sad se sve to mijenja i sve je vise low cost kompanija koje lete iz beograda.

Citiraj:
миланко је против Русије зато што су они забранили одржавање геј параде..
поред тога мрзи и навијаче.
типични ставови једног хомоса...

svaka recenica ovde je idiotizam bez premca, pa necu ni pokusavati da odgovorim na ovo.

Citiraj:
zatim milanko tebe ne treba shvatati ozbiljno, jer ne mogu puno drzati do misljenja osobe koja na jednoj temi brani gej paradu i kako je to bitno za drzavu i demokratiju..a s druge strane ovdje pises kako je nevazno renovirati srpske manastire i duhovne svetinje na Kosovu i drugim dijelovima Srbije, mislim to ne treba narodu i drzavi, i kakav vec znacaj ima ruska donacija u te svrhe. Ali je eto ok izdvojiti onoliko novaca iz drzavnog budzeta da se proseta par pedercina i lezbaca ?

jako me pogadja to sto ti ne drzis mnogo do mog misljenja :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sam napisao da od renoviranja srpskih manastira na kosovu (ostatak srbije, naravno, nisam spomenuo, to je samo tvoja paranoja) gradjani srbije nece imati nikakve koristi. korist koju ce srbi imati od obnavljanja manastira na kosovu je jednaka koristi koju ce muslimani imati od obnavljanja ferhadije u banjaluci, u koju niko nece zalaziti.
niko nije izdvojio pare da pedercine i lezbace prosetaju, nego da se punopravni gradjani jedne drzave zastite od gomile maloumnika koji su naumili da ih pobiju zbog licnih predrasuda. da je manje maloumnika kojima je ista drzava dopustila da misle da mogu silom da rjesavaju sve i da mlate svakog ko im se ne svidja, manje bi novca bilo potroseno na pedercine i lezbace.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

milanko ti lupetas, zar treba Kosovo i vjekovne duhovne svetinje , vazne za citavu srpsku naciju, tamo zaboravljati i otpisati? ma kome pricm..i opet ti neke dzamije spominjes :roll:
Zatim neko ko je protiv propagiranja homoseksualizma (bolesti) pogotovo pod nazivom "parada ponosa" i kada se radi tako provokativno (inace svako zna da pederi postoje i ja prije te parade nisam cula da je neki peder/lebzejka ubijen, pretucen na sred ulice zbog svoje orijentacije :roll:) za mene nije maloumnik, nego osobe poput tebe koje to svom silom brane kao nesto bitno za drzavu i narod (gdje normalni ljudi ne mogu ni porodicu da stvaraju zbog ekonomske situacije).. hvala Bogu da ste u manjini

ali da ne skrecemo dalje sa teme :)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
milanko ti lupetas, zar treba Kosovo i vjekovne duhovne svetinje , vazne za citavu srpsku naciju, tamo zaboravljati i otpisati? ma kome pricm..i opet ti neke dzamije spominjes :roll:

jesi li, recimo, ti ijednom u zivotu posjetila i jednu tu duhovnu svetinju koju spominjes i koliko uopste ljudi znas da je ikad posjetilo i da ce ikada posjetiti te duhovne svetinje na kosovu? dakle, konkretno, kakva je korist obnavljanja manastira na kosovu? zasto su manastiri vazni za citavu srpsku naciju? reci mi zasto je tebi, licno, bitno da manastiri na kosovu budu obnovljeni?

koliki je, uopste, procenat srba koji su pravoslavci? jesu li ti koji su bili protiv gej parade, koji u isto vrijeme premlacuju ljude, prijete ubistvom novinarkama, razvaljuju svoj grad, pljackaju benzinske pumpe po inostranstvu, prave incidente gdje god se pojave? jesu li to pravoslavci, jel ih zaklinjanje u rusku bracu cini pravoslavcima? je li vladika pedofil pravoslavac samo zato sto nosi mantiju?
znas li (a vjerovatno ne znas, jer kao i vecina 'pravoslavaca', sveto pismo vjerovatno nikada nisi uzela u ruke) sta je isus rekao u jednoj od svojih propovijedi? "nece svako ko mi govori 'gospode' uci u carstvo moje. u onaj cas pojavice se oni koji ce reci 'gospode, nismo li provodili tvoju rijec, nismo li u tvoje ime istjerivali demone', a ja cu im reci 'odlazite, licemjeri, ja vas ne poznajem'".

Poslednji put menjao Milanko Djeric dana 07 Dec 2010, 15:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako je istina da tako se dobro zarađuje u Rusiji što je onda moja snaha došla da živi u Srbiju, a nije polupismena diplomirala je ekonomiju neznam koji smjer u Moskvi? Plate su istina oko 800-900 EUR zaradi se ali su sinko uslovi života basnoslovni samo za stanarinu ti treba 500-600 EUR i to pod uslovom da si dalje od centra jer ne smiješ ni pitati pošto je nova gradnja, a ako hoćeš jeftino proći tražiš stan u podmoskovlju u zgradama hruščovkama u naseljima za koje je naš Mađir dođe kao Peta Avenija u Njujorku. Puno klošara, pijanaca, narkomana, nasilja i kriminala.
E a breskvice kad smo već ko kolača u ratu sam brašno, ulje, šećer, mlijeko u prahu, sirevi koje sam jeo imali oznaku USAID, ruske pomije nisam ni vidio američka govna jesam....

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
елем, што се тиче студирања у Бечу..
па Аустроугарска је потписала стогодишњи уговор о образовању са БиХ још кад су нас анексирали..
то истиче за коју годину, нисам сигуран тачно кад..
углавном, послије тог, сумњам да ће неко ићи тамо студирати

Jest u pravu si. Ali taj je ugovor istekao odavno tako da snosiš troškove ali ima i onih koji to mogu da priušte...
A da vidiš što je u Moskvi jeftino školovanje....a uslove stipendija koliko se ja sjećam ne bi zadovoljio ni Lomonosov da vaskrsne.
Citiraj:
Москва је најскупљи град на свијету за живот а твој Лондон је други.
Толико о стандарду.

I to je tačno, ali kolika je plata u Londonu a kolika u Moskvi ikakav je socijalni sitem UK a kakav Rusije?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9xSTSqH34MM[/youtube]
Evo malo pa pogledajte..

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 16:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Ako je istina da tako se dobro zarađuje u Rusiji što je onda moja snaha došla da živi u Srbiju, a nije polupismena diplomirala je ekonomiju neznam koji smjer u Moskvi? Plate su istina oko 800-900 EUR zaradi se ali su sinko uslovi života basnoslovni samo za stanarinu ti treba 500-600 EUR i to pod uslovom da si dalje od centra jer ne smiješ ni pitati pošto je nova gradnja, a ako hoćeš jeftino proći tražiš stan u podmoskovlju u zgradama hruščovkama u naseljima za koje je naš Mađir dođe kao Peta Avenija u Njujorku. Puno klošara, pijanaca, narkomana, nasilja i kriminala.
E a breskvice kad smo već ko kolača u ratu sam brašno, ulje, šećer, mlijeko u prahu, sirevi koje sam jeo imali oznaku USAID, ruske pomije nisam ni vidio američka govna jesam....

wow, prvo brasno ulje i secer pa onda bombe i radioaktivne supstance, sta ti je humanost :roll:
a tebe milanko ne treba zaista citati, sad i sveto pismo spominjes, ma daj covjece, pametujes tj. kenjas za medalju
i kada nesto napises, pola ignorises ..a da manastiri na Kosovu i Kosovo Metohija su bitan dio srpske istorije, kulture i tradicije..pa i za one koji nisu neki vjernici..eto zasto je bitno da se ne zaboravi i da se propusti sve propasti
Ma nek su svi ludi pa i oni sto su dali pare u dobrotvorne svrhe, samo nek si ti pametan
I nisi mi odgovorio za sta su to setali i provocirali pederi u BG (da ne zele provocirati, ne bi se zvalo parada "ponosa") i kada je neki od njih prije toga napadnut/zlostavljan samo zbog svoje homo orijentacije? Ali dobro sada znamo da je za tebe neko ko ne podrzava propagiranje i nametanje homoseksualnosti kao nesto normalno, malouman..

Poslednji put menjao breskvica dana 07 Dec 2010, 17:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јест, јео си то, а датум производње `65..
и онда се чудимо што је данас овако распрострањен рак и разне друге болешћуре.

друго, тај уговор није још истекао, истиче тек за годину двије.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 939 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]