Citiraj:
Још једном наведи нам где је то плата универзитетског професора у Русији 400€?
tako su mi rekli ljudi sa kojima radim, rusi. da im je plata tolika i da od nje nisu mogli da zive. da imaju odlicne plate u hiljadama evra s kojima mogu komotno da zive, cisto sumnjam da bi dolazili u zapadnu evropu i cisto sumnjam da bi zapadna evropa i amerika bile puna ruskih emigranata. sad, ako ti mislis da cu ja provest pola dana istrazivajuci o kojim tacno univerzitetima se radi da bi tebi nesto dokazo, pogotov sto i ti iznosis potpuno proizvoljne cifre oko prosjecnih zarada bez dokaza, varas se.
a ako mislis da univerzitetski profesor, pored nastave koju drzi i researcha kojim mora da se bavi, ima vremena da tezgari bilo gdje drugo, onda zaista pojma nemas o nauci i univerzitetima. sto smo znali i prije.
Citiraj:
A jesu evropske low cost kompanije dobre u pi*ku materinu. Šta ti ponude? Da letiš unutar zapadne Evrope samo. Iz Hrvatske dva leta iz Zagreba za Pariz i London i još nešto iz Zadra. Ima let iz Geneve za Prištinu, a Beograda ni u priči. Toliko o low cost kompanijama...
ponude ti, recimo, da letis od londona do zagreba u avionu starom 3-4 godine za nekih 20-30£. za razliku od jata, koji ti isti let nudi po cijeni od 100£ sa svojom najstarijom flotom u evropi, za koju boga molis da se ne srusi, sa osobljem koje se ponasa kao da ti njima cinis fantasticnu uslugu time sto letis jatom.
low cost komapnija u beogradu nije bilo zato sto srbija nije bila na bijeloj sengenskoj listi i zato sto se ugovor o otvorenom nebu nije sprovodio, nego je jat imao monopol. sad se sve to mijenja i sve je vise low cost kompanija koje lete iz beograda.
Citiraj:
миланко је против Русије зато што су они забранили одржавање геј параде..
поред тога мрзи и навијаче.
типични ставови једног хомоса...
svaka recenica ovde je idiotizam bez premca, pa necu ni pokusavati da odgovorim na ovo.
Citiraj:
zatim milanko tebe ne treba shvatati ozbiljno, jer ne mogu puno drzati do misljenja osobe koja na jednoj temi brani gej paradu i kako je to bitno za drzavu i demokratiju..a s druge strane ovdje pises kako je nevazno renovirati srpske manastire i duhovne svetinje na Kosovu i drugim dijelovima Srbije, mislim to ne treba narodu i drzavi, i kakav vec znacaj ima ruska donacija u te svrhe. Ali je eto ok izdvojiti onoliko novaca iz drzavnog budzeta da se proseta par pedercina i lezbaca ?
jako me pogadja to sto ti ne drzis mnogo do mog misljenja
ja sam napisao da od renoviranja srpskih manastira na kosovu (ostatak srbije, naravno, nisam spomenuo, to je samo tvoja paranoja) gradjani srbije nece imati nikakve koristi. korist koju ce srbi imati od obnavljanja manastira na kosovu je jednaka koristi koju ce muslimani imati od obnavljanja ferhadije u banjaluci, u koju niko nece zalaziti.
niko nije izdvojio pare da pedercine i lezbace prosetaju, nego da se punopravni gradjani jedne drzave zastite od gomile maloumnika koji su naumili da ih pobiju zbog licnih predrasuda. da je manje maloumnika kojima je ista drzava dopustila da misle da mogu silom da rjesavaju sve i da mlate svakog ko im se ne svidja, manje bi novca bilo potroseno na pedercine i lezbace.