lollipop je napisao:
znaci ljudi u mtelu su zive tuke, cast izuzecima, ali oni tamo nemaju pojma.. izludili su me skoro oko nekih toliko jednostavnih stvari jer je za pultom radio meki metuzalem od zene koja nije dobro cula na jedno uho i nije joj pola toga bilo jasno, a druga je bila neki volonter koji radi tu 3 mjeseca tek.. da se ubijes..galamila sam i isfurala se, ali sam bikla osudjena na njih.. radilo se o onoj opciji interneta sa USB koji sam ganjala za posao.. zasto zaposljavaju nesposobne ljude da rade sa strankama... o zemljo
e sad 3 u 1 IPTV, isto tako je bio na tatu, pa daj dovedi njega, pa dok zavrse papire..., prelazak na drugogo korisnika je dosta skuplji od opcije da sam sebi otvoris novi nalog i broj...
u svakom slucaju, i nama je broj bio na tati, doveli smo ga sa licnom kartom, i je potpisao ugovor... iako smo malo cekali zbog zbunjenih radnica jer smo medju prvim uzimali paket, ipak nije bilo vecih problema
Da je kojim slučajem drugačije, ova naša republika bi na nešto i ličila, ALI pošto kod nas ništa nije kako treba ( treba uzeti u obzir i drveni šporet na čvrsto gorivo ). Nebi bilo sirotinje, a sve više bi bilo site i obrazovane populacije, koja bi znala u kom pravcu je usmjereno njeno društveno djelovanje, i svi bi imali duševni spokoj, kojeg danas niko nema.