banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 29 Nov 2010, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
probaj na www.atdhe.net mozda ima .
Srecno :)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2010, 15:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Najava kratkog prekida iptv-a

http://www.mtel.ba/preview_story/22735/ ... t06v3dlhk3

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 14:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2010, 12:28
Zna li neko kad ce pustiti ove kanale

FOX Crime*
FOX Life*
History*
TV1000*
Viasat History*
Viasat Explorer*
Viasat Nature*

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Ljudi moji ne mogu vjerovati!!!Sav sretan odlucim da uzmem Open trio+ paket pa kud puklo da puklo.Taman razmisljam, probni period od mjesec dana i u tome ce mi isteci svi ugovori sa razlicitim provajderima pa cu moci da se odlucim sta cu uzeti.Posto mi je majka vlasnik telefonskog prikljucka pitao sam sta treba uraditi da preuzmem vlasnistvo jer sve mi je lakse kad je "na meni" i mogu bez problema ,ne opterecujuci i ne stvarajuci obavezu majci, da odlucujem kad cu i sta mijenjati vezano za M-TEL.Zaboravio sam naglasiti da sam otisao preko puta Hypo banke u njihovu poslovnicu kod jedne ultra nezainteresovane tete, ona na sve to zovnu jednog covjeka i njih dvoje u glas ko na djecijem horu izgovorise: "Trebate da dodjete zajedno sa majkom u poslovnicu MTEL-a ili donijeti punomoc ovjerenu u opstini da je majka saglasna da prebaci telefonski prikljucak na vas"(dobro to mi je normalno), "Morate ponijeti svoju i majcinu licnu kartu"('ajd i to je normalno), "Morate donijeti kucnu listu gdje su popisani svi stanari tog stana"(malo cudno ali i to moze proci, a onda flash na kraju svega "Morate donijeti svoj rodni list!!!".Ucinilo mi se da nisam dobro cuo pa pitah ponovo i dobih isti odgovor.Rekao sam kako imam CIPS-ovu licnu kartu i urednu potvrdu mjesta i adrese stanovanja i da imam problem sa vadjenjem rodnog lista jer ga vadim u Federaciji BiH a oni u Federaciji su "jako prijatni i usluzni" prema osobama iz Republike Srpske i imaju neki zakon (ja ne znam dali je isti zakon i u Republici Srpskoj) da se vise ne izdaju rodni listovi jer traju dozivotno i da za bilo koje informacije vezano za to postoji registar na nivou BiH gdje se dolazi do podataka svakog drzavljanina BiH.Ovi u MTEL-u bleje u mene k'o da su vidjeli E.T.-ja i zovnu trecu radnu kolegicu i opet svi u glas ponovise ono isto sa pocetka posta.Tu se pojavi neki pravnik?? i rece mi isto.Gledam onako zbunjen i ljut,a znate da kad nesto odlucite da uradite iz zadovoljstva a neko vam to onemogucuje je isto k'o kad djetetu razbijete omiljenu igracku,urliknem i kazem: "Znaci vi meni ne date nikakvu alternativu da postanem korisnik vaseg open trio+ paketa tj. da vam svaki mjesec uplacujem u kasu vise od 90 KM?" Pomnozise ma sa nulom i odose svako na svoju stranu a ja izadjoh iz MTEL-a ko pokislo kuce.
Izvinite na ovako velikom postu ali nisam mogao izdrzati da ne napisem kako ljudi koji imaju poprilicno velike plate ne mare za svoju firmu i apsolutno ih ne interesuje hoce li bas danans izgubiti 100 potencijalnih buducih pretplatnika zbog svog ponasanja i ne izlazenja ljudima u susret.Imate monopol ali to ne traje vjecno,gospodo MTEl-ovci.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Zbog cega bi im trebao rodni list ? Mislim da oni uopste nemaju pravo da ti traze rodni list, nisi dosao da registrujes helikopter jebote.
Ja sam doduse samo podnio zahtjev, jer sam vec bio pretplatnik, ali da su do jaja nesposobni tamo u call centru, jesu. Odnosno, ne razumiju se u svoj posao ama bas nimalo.

"IPTV radi samo preko wireless routera" to mi je rekla jedna radnica tamo. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 18:28 
znaci ljudi u mtelu su zive tuke, cast izuzecima, ali oni tamo nemaju pojma.. izludili su me skoro oko nekih toliko jednostavnih stvari jer je za pultom radio meki metuzalem od zene koja nije dobro cula na jedno uho i nije joj pola toga bilo jasno, a druga je bila neki volonter koji radi tu 3 mjeseca tek.. da se ubijes..galamila sam i isfurala se, ali sam bikla osudjena na njih.. radilo se o onoj opciji interneta sa USB koji sam ganjala za posao.. zasto zaposljavaju nesposobne ljude da rade sa strankama... o zemljo
e sad 3 u 1 IPTV, isto tako je bio na tatu, pa daj dovedi njega, pa dok zavrse papire..., prelazak na drugogo korisnika je dosta skuplji od opcije da sam sebi otvoris novi nalog i broj...
u svakom slucaju, i nama je broj bio na tati, doveli smo ga sa licnom kartom, i je potpisao ugovor... iako smo malo cekali zbog zbunjenih radnica jer smo medju prvim uzimali paket, ipak nije bilo vecih problema

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
lollipop je napisao:
znaci ljudi u mtelu su zive tuke, cast izuzecima, ali oni tamo nemaju pojma.. izludili su me skoro oko nekih toliko jednostavnih stvari jer je za pultom radio meki metuzalem od zene koja nije dobro cula na jedno uho i nije joj pola toga bilo jasno, a druga je bila neki volonter koji radi tu 3 mjeseca tek.. da se ubijes..galamila sam i isfurala se, ali sam bikla osudjena na njih.. radilo se o onoj opciji interneta sa USB koji sam ganjala za posao.. zasto zaposljavaju nesposobne ljude da rade sa strankama... o zemljo
e sad 3 u 1 IPTV, isto tako je bio na tatu, pa daj dovedi njega, pa dok zavrse papire..., prelazak na drugogo korisnika je dosta skuplji od opcije da sam sebi otvoris novi nalog i broj...
u svakom slucaju, i nama je broj bio na tati, doveli smo ga sa licnom kartom, i je potpisao ugovor... iako smo malo cekali zbog zbunjenih radnica jer smo medju prvim uzimali paket, ipak nije bilo vecih problema

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Da je kojim slučajem drugačije, ova naša republika bi na nešto i ličila, ALI pošto kod nas ništa nije kako treba ( treba uzeti u obzir i drveni šporet na čvrsto gorivo ). Nebi bilo sirotinje, a sve više bi bilo site i obrazovane populacije, koja bi znala u kom pravcu je usmjereno njeno društveno djelovanje, i svi bi imali duševni spokoj, kojeg danas niko nema.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Lična karta je sasvim dovoljan dokument za ovakve vrste registracija. Potpuno je nebitno ko je gde rođen kako bi registrovao telefon na svoje ime. Šta da si rođen na Madagaskaru?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 01:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Dce/02 je napisao:
Lična karta je sasvim dovoljan dokument za ovakve vrste registracija. Potpuno je nebitno ko je gde rođen kako bi registrovao telefon na svoje ime. Šta da si rođen na Madagaskaru?
Što je najgore i jesam rođen u stranoj državi i imam izvod iz matične knjige državljana da sam državljanin BiH i rekao im da ću donijeti državljanstvo ali džaba.Oni hoće jeb.ni rodni list.Joj koje su to gluposti mjesto da pričamo o kvalitetnoj televiziji i vrhunskim TV kanalima mi pričamo o birokratiji koja je ostala ista iz vremena komunizma.Grrrr.... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 10:03 
a zasto ne trazis nekog sefa ili poslovodju, zasto ne pricas s njim i trazis da vidis gdje su to propisani dokumenti koji se zahtijevaju pri pokretanju iptv..i obavezno mu naglasi ali suptilno, kako ovo nema smisla, i kako ces objaviti u medijima sta se desava, a losa reklama im ne treba.. moglo bi da upali, bar u vecini slucajeva to prolazi

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Citiraj:
Zna li neko kad ce pustiti ove kanale

FOX Crime*
FOX Life*
History*
TV1000*
Viasat History*
Viasat Explorer*
Viasat Nature*

ljudi ..jel ko zna ima li sta od prosirenja liste kanala ????

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
bio u bg-u, drug ima iptv...kod njih godinu dana besplatan period, placas samo drugu godinu ugovora...veci izbor kanala definitivno a sklopu prve godine apsolutno svi kanali dostupni...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 15:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 18:58
avlijas je napisao:
Dce/02 je napisao:
Joj koje su to gluposti mjesto da pričamo o kvalitetnoj televiziji i vrhunskim TV kanalima mi pričamo o birokratiji koja je ostala ista iz vremena komunizma.Grrrr.... :angry4:

Mrzim komunizam!
Ja sam neki dan htio da saznam na kojem sam tarifnom modelu za gprs. Otvorim ja njihovu stranicu na netu, nadjem one m:web tarifne modele i zovnem ih. Pitam kako se zove tarifni model i pri tome pitam koji je access point, iako pred sobom vidim koji je! Neka tuka mi kaze da sacekam, naravno! Gotovo sam siguran da i ona drzi istu stranicu pred sobom. Javlja se nakon skoro minut i pita me da to nije mozda "ovo" apn!
To je toliko mutavo da je to strasno!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 18:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2010, 18:26
Molio bih za odgovor one koji imaju iskustvo. Koristim TOTAL TV preko satelitske antene. Plaćam 16 maraka. Istekao mi je ugovor sa njima tako da prema njima nemam obavetz. Može li neko da mi objasni iskustva vezana sa IPTV televizijom koju nudi MTEL. Komšija mi bio uzeo na probno korištenje za period od 30 dana i otkazao je jer kaže da kanali veoma sporo otvaraju, da veoma često mora da restartuje i da mu rad TV guta resurse za internet. Novi sam na forumu i molim za pomoć.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 18:37 
procitaj predhodne postove, bar unazad 5 stranica.. ja licno nemam problema sa kanalima, i zadovoljna sam sa paketom.. ali onaj resiver redovno gasim preko noci, moguce da on to nije radio nikako pa se zato blokiralo.. to je jedini razlog za komplikacije u prebacivanju kanala

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 21:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2010, 19:32
Rocker je napisao:
Zbog cega bi im trebao rodni list ? Mislim da oni uopste nemaju pravo da ti traze rodni list, nisi dosao da registrujes helikopter jebote.
Ja sam doduse samo podnio zahtjev, jer sam vec bio pretplatnik, ali da su do jaja nesposobni tamo u call centru, jesu. Odnosno, ne razumiju se u svoj posao ama bas nimalo.

"IPTV radi samo preko wireless routera" to mi je rekla jedna radnica tamo. :D

"da to je ruter sa 4 izlaza za internet, iptv, adsl... a ima i wirelles"

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 14:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2010, 18:26
Da li je istina da se brzina interneta znatno smanji ako se koristi TV. Zasto je tako, da li koriste iste resurse.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 14:26 
nije koliko ja znam.. meni je isto..

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 15:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
i mene to interesuje, jer bi uzimao samo prvi paket iptv bez neta pa da mi ne smanjuje brzinu jer sam na torentu stalno.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 15:39 
kazem, meni ne smanjuje, a ako je tako, to nije tako radikalno...
evo nek kaze tasko ili ostali koji imaju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]