Schlager je napisao:
Citiraj:
Ima li iko snimak sa one utakmice protiv Širokog, kada mu se skandiralo Džimi, Dimi puši qurac... to treba poslati Neši, pa da vidi šta je publika u Banjaluci mislila o njegovom radu i uspjesima u trenerskom poslu...
Kad vec pomenu tu prvu utakmicu jeseni sa Sirokim,napisacu nesto o cemu dosad nisam pisao,a sto mi se cesto vrti po glavi....
Da je nas klub dosad bio dio tih talova,bio bih siguran da cemo zbog te utakmice sa Sirokim u Banjaluci dobiti 3 boda u Sirokom (tri za tri),ili bar u Prijedoru (trougao Borac-Siroki 2,Siroki-Rudar 2,Rudar-Borac ?).
Ali,znamo da se Borac dosad nikad nije upustao u te prizemne igre,tako da od toga nece biti nista...Ipak,ta utakmica sa Sirokim mi se jos nije slozila u glavi,ko zna....Onakva nezainteresovanost,nemoc (jebem te fudbaleeee...

),pa onda ono Bevandino pokazivanje da se stane sa trpanjem,nemam pojma....
Hmmmmm ne vjerujem da je Borac baš toliko veliki kao što ga mnogi ovdje predstavljaju pa da to nikad nije radio.
Mislim da nema ni jedan klub u Bih ligi da nije radio takve radnje , a siguran sam da je i Borac.A ne znam zašto vi toliko dižete Borac u nebesa kao da je to neki klub kojeg svaki put gleda po 20000 ljudi , kao da je to klub višestruki prvak i pobjednik kupa itd.
Dajte ljudi Borac je 2. puta ispadao iz Premeir lige i koji je uvijek do prošle sezone bio u donjem domu i borio se za opstanak.
Vi sad odjednom kao da je neki velikan ...
Mislim volim i ja Borac idem na sve utakmice , ali budimo realni , koliko je to još uvijek nižerazredno dokazuje i ovaj klupski sajt , onda to što nema šopa (iako i da se otvori ne vjerujem da će poslovati Bog zna kako dobro) , pa ne možemo napuniti kompletan stadion ni jednom u prvom dijelu prvenstva i pored odličnih igara i velike bodovne prednosti a naš grad ima 300 000 stanovnika...
Vi pišete kao da je Banjaluka poznati grad fudbala , još malo pa ćete početi porediti je sa Liverpoolom