banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2010, 01:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sutra ima da uživam, zista sam presrećan što ću opet da vidim onu njegovu mutavu facu, govor bez emocija, prodavanje magle, šteta je samo što ga ne uvalismo u Željezničar ili Sarajevo...

I zovemo li ga večeras? Ne treba pitanja smišljati unaprijed jer njegovo mislilačko lice će nam dati trenutnu inspiraciju :D Marićuuuuuu

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 08:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 19:50
АЛЕКСАНДАР je napisao:
вечерас ће ми послати слике мајице и дукса који су у понуди и рећи ће ми цијену.
ја сам их видео данас и мени се дукс више допада. (волим дуксеве шта ћу) :)
онда ћу ја вама да окачим то овдје да одлучите шта узимате.
план је следећи... кад одлучите шта узимате, одете тамо, пробате мајицу/дукс да одаберете праву величину..
то требају сви да одраде до сриједе и онда се пуца принт и биће готово до петка..
мало је компликованије али мислим да је тако најбоље, јер је ипак то дугих рукава, мало је скупље и безвезе да човјек иштампа неких величина које му не требају..

Moze li se kod renea donijeti neki djeciji duks(vjerujem da ga on nema u ponudi :D ) za klinca od 1 godinu pa da on na njemu odstampa ili samo duksevi koji su kod njega u ponudi ? Treba mi kao poklon za rođendan.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 11:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma naravno da ga zovemo, moram se samo vratiti na analogiju... U digitalnoj šemi nemam SOS...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne treba zvati odmah,vec tek nakon sto on Nesi isprica bajke o svojim uspjesima koje je poznjeo ovdje.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 11:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ne treba zvati odmah,vec tek nakon sto on Nesi isprica bajke o svojim uspjesima koje je poznjeo ovdje.

Ima li iko snimak sa one utakmice protiv Širokog, kada mu se skandiralo Džimi, Dimi puši qurac... to treba poslati Neši, pa da vidi šta je publika u Banjaluci mislila o njegovom radu i uspjesima u trenerskom poslu...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 11:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 19:55
полуфинале купа Републике Српске

www.fkborac.net

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 12:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ima li iko snimak sa one utakmice protiv Širokog, kada mu se skandiralo Džimi, Dimi puši qurac... to treba poslati Neši, pa da vidi šta je publika u Banjaluci mislila o njegovom radu i uspjesima u trenerskom poslu...

Kad vec pomenu tu prvu utakmicu jeseni sa Sirokim,napisacu nesto o cemu dosad nisam pisao,a sto mi se cesto vrti po glavi....

Da je nas klub dosad bio dio tih talova,bio bih siguran da cemo zbog te utakmice sa Sirokim u Banjaluci dobiti 3 boda u Sirokom (tri za tri),ili bar u Prijedoru (trougao Borac-Siroki 2,Siroki-Rudar 2,Rudar-Borac ?). Ali,znamo da se Borac dosad nikad nije upustao u te prizemne igre,tako da od toga nece biti nista...Ipak,ta utakmica sa Sirokim mi se jos nije slozila u glavi,ko zna....Onakva nezainteresovanost,nemoc (jebem te fudbaleeee... :( ),pa onda ono Bevandino pokazivanje da se stane sa trpanjem,nemam pojma....

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Dec 2010, 12:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
www.ultrasonline.com

Registrujte se,igrica je zaraza ko cips majke mi,idealno za ubijanje vremena na poslu. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
no name, може наравно, само ће ти он морат одрадит нешто мање да може да стане на твој дукс...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
АЛЕКСАНДАР je napisao:
no name, може наравно, само ће ти он морат одрадит нешто мање да може да стане на твој дукс...

I duks ne smije biti opran tj. mora biti nov, jer ako je opran onda deterdžent gori pod peglom kad preslikava. Tako je meni "Rene" rekao :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Имали преноса игдје Звезда-Војводина?
Како видим на РТС нема,није ваљда да дербија нема нигдје :(

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 14:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tv Prva (bivsi FOX)....ako stanujes u Novoj Varosi,kako ti nick sugerise,onda ti je kablovski provajder Anex,a na njemu nemas taj kanal...jedino ako imas Total tv ili CS.
Ako ne,ganjaj stream...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 18:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Nov 2010, 21:58
Средох данас Билбију игром случаја у кладионици како испуњава тикет..можда је то нека назнака да ће макар на посудбу доћи у Борац..значи неће играти против цигана данас..шта ви мислите о овоме

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 18:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Schlager je napisao:
Citiraj:

Kad vec pomenu tu prvu utakmicu jeseni sa Sirokim,napisacu nesto o cemu dosad nisam pisao,a sto mi se cesto vrti po glavi....

Da je nas klub dosad bio dio tih talova,bio bih siguran da cemo zbog te utakmice sa Sirokim u Banjaluci dobiti 3 boda u Sirokom (tri za tri),ili bar u Prijedoru (trougao Borac-Siroki 2,Siroki-Rudar 2,Rudar-Borac ?). Ali,znamo da se Borac dosad nikad nije upustao u te prizemne igre,tako da od toga nece biti nista...Ipak,ta utakmica sa Sirokim mi se jos nije slozila u glavi,ko zna....Onakva nezainteresovanost,nemoc (jebem te fudbaleeee... :( ),pa onda ono Bevandino pokazivanje da se stane sa trpanjem,nemam pojma....

Hmmmmm ne vjerujem da je Borac baš toliko veliki kao što ga mnogi ovdje predstavljaju pa da to nikad nije radio.
Mislim da nema ni jedan klub u Bih ligi da nije radio takve radnje , a siguran sam da je i Borac.A ne znam zašto vi toliko dižete Borac u nebesa kao da je to neki klub kojeg svaki put gleda po 20000 ljudi , kao da je to klub višestruki prvak i pobjednik kupa itd.
Dajte ljudi Borac je 2. puta ispadao iz Premeir lige i koji je uvijek do prošle sezone bio u donjem domu i borio se za opstanak.
Vi sad odjednom kao da je neki velikan ...
Mislim volim i ja Borac idem na sve utakmice , ali budimo realni , koliko je to još uvijek nižerazredno dokazuje i ovaj klupski sajt , onda to što nema šopa (iako i da se otvori ne vjerujem da će poslovati Bog zna kako dobro) , pa ne možemo napuniti kompletan stadion ni jednom u prvom dijelu prvenstva i pored odličnih igara i velike bodovne prednosti a naš grad ima 300 000 stanovnika...
Vi pišete kao da je Banjaluka poznati grad fudbala , još malo pa ćete početi porediti je sa Liverpoolom

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 19:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Necu nikad porediti Borac sa Liverpoolom,jer meni Borac znaci vise od 30 Liverpoola,Partizana ili Barselona,ili bilo kojih drugih klubova.

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Dec 2010, 20:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 19:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
jajaja je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Hmmmmm ne vjerujem da je Borac baš toliko veliki kao što ga mnogi ovdje predstavljaju pa da to nikad nije radio.
Mislim da nema ni jedan klub u Bih ligi da nije radio takve radnje , a siguran sam da je i Borac.A ne znam zašto vi toliko dižete Borac u nebesa kao da je to neki klub kojeg svaki put gleda po 20000 ljudi , kao da je to klub višestruki prvak i pobjednik kupa itd.
Dajte ljudi Borac je 2. puta ispadao iz Premeir lige i koji je uvijek do prošle sezone bio u donjem domu i borio se za opstanak.
Vi sad odjednom kao da je neki velikan ...
Mislim volim i ja Borac idem na sve utakmice , ali budimo realni , koliko je to još uvijek nižerazredno dokazuje i ovaj klupski sajt , onda to što nema šopa (iako i da se otvori ne vjerujem da će poslovati Bog zna kako dobro) , pa ne možemo napuniti kompletan stadion ni jednom u prvom dijelu prvenstva i pored odličnih igara i velike bodovne prednosti a naš grad ima 300 000 stanovnika...
Vi pišete kao da je Banjaluka poznati grad fudbala , još malo pa ćete početi porediti je sa Liverpoolom

JER ON JE SVETINJA I LJUBAV JEDINA...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sto volim kad nam se s vremena na vrijeme javi poneki fudbalski prosvjetitelj i ocita lekciju o tome sta i kako treba da pisemo, sa kim treba da se poredimo ili ne, u kakvom nam je stanju klub i ova liga uopste....

Prosvjetitelju, nismo mi meDJedi pa da nismo svjesni situacije!

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
свако је свјестан ситуације, и да смо испадали, и да нас нико није гурао 15 година, да су се за титуле борили Боксит, Угљевик, Слога Трн, а да смо ми и ту статирали.
и да смо у овој лиги јебани, гурани 2 пута низ воду да би остајали "Ливерпули"!

поента је да се напокон појавило свјетло на крају тунела, да смо близу тог свјетла, близу стварања неких темеља како се никада више не би дешавале те срамоте за Бањалуку и све Борчевце!
и ако ниси примјетио (а изгледа да ниси читао, него си само бануо и кренуо са подбадањем) већина нас и јесте критична према свему што окружује данас Борац. и наравно да тако треба да буде, јер само тако можемо да се надамо да ово неће бити само кратак сан.
смета свима нама што стадион није пун сваку утакмицу, што још нису направили шоп, и све остало.
али онда се сјетим како је било прије 2 године и ово је знатан напредак, и на нама је да им не дамо да стану и осјећају да су завршили са послом, јер су га тек започели!
наравно да треба да сваки пропуст људи који воде Борац прокоментаришемо, да их прозовемо и пецнемо кад год засеру!

управо овај први дио што сам написао показује колико смо ми намјештали те утакмице, колико смо ми били у тој игри!
па ваљда би ми ту водили коло, а не играли како други свирају!
и сада када имамо убједљиво, али убједљиво најбољи тим у лиги, онда неко дође и треба да ме убјеђује како ми намјештамо. повјеровао бих ти да имамо осредњи тим и да нам свако коло суде 10 слободњака око 18 метара и свако треће коло по пенал као некима.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Звезда - ВОЈВОДИНА 2:2
Звезда водила 2-0, али браћа дошла до 2-2. :)

Стријелци:
51' [1 - 0] A. Kaludjerovic
62' [2 - 0] S. Reljic
73' [2 - 1] Y. Antwi
80' [2 - 2] A. Oumarou

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а шта се Са Билбијом? зашто је он у БЛ???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]