RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
I da naravno ja ću ti odgovoriti, jer ja mislim svojom glavom, sada nemam vremena da se osvrćem na tvoj političko ratni ekspoze, ali reći ću ti da su u reprezentaciji BIH u mandatu Ćire Blažebvića debitovali redom, DEBITOVALI, Stojan Vranješ i Saša Kajkut, nije valjda da se toga ne sjećate, riječ je takođe o prijateljskoj utakmici... Razmišljajte šta pišete...

Da istina, ali to je bila utakmica u Aserbedjanu, koja je bila van FIFA termina, i tu su igrali igraci iz Premijer lige. A u ovim ostalim utkakmicama nije bilo nijednoga igraca Borca, plus su se Ciro u Mile ljubakali u po te zgrade vlade, i Ciro poklonio Mili dres BiH. Evo BiH ce igrati u decembru protiv Poljske, i to je prva utakmica van FIFA termina od kada je Susic na klupi, i siguran sam da ce biti barem 4 ili 5 igraca u timu. Znaci opet se vracamo na pocetak, nevalja Safet zato sto je musliman, ili "balija" kako ti kazes.
Kakve veze FIFIN termin, govorim o prijateljskoj utakmici, ja sam rekao šta je bilo, jesu li oni igrali ili nisu, nemoj opet da izvrćeš teze i činjenice... Safet je musliman, ako ti kažeš da je balija onda jeste tako, ipak ti to znaš bolje... Zar je problem to što je neko nekom poklonio dres, malo sam čitao tvoje postove, interesantna su ti i politička razmišljanja i opterećenost Dodikom i Srpskim stvarima... Vrlo si interesantan lik pa bi baš volio da te upoznam, može i na stadionu, onda će ti mnogo toga nbiti jasnije... ja nemam problem sa identitetom i tastatura mi nije maska, nikako...
Ogromne veze ima FIFA termin, jeli kada je van FIFA termina tada klubovi nisu duzni da pustaju igrace, i naravno da u tim treminima neigraju najbolji igraci, nego igraci iz Premijer lige, mada ti to jako dobro znas, samo se pravis da neznas.
Upravo je u utakmici sa Aserbedjanom bio taj termin, i sada ce protiv Poljske. Eh sada me interesuje zasto je Safet docekan na noz, a Ciro kao heroj

A ti si nazavo Safeta "balijom" jeli nepoziva srbe u reprezentaciju.
A moze buraz, mozemo se upoznati u svaka doba, neznam jeli ti kao nesto prijetis ili se meni samo cini