banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Banjalucki_Behar je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
I da naravno ja ću ti odgovoriti, jer ja mislim svojom glavom, sada nemam vremena da se osvrćem na tvoj političko ratni ekspoze, ali reći ću ti da su u reprezentaciji BIH u mandatu Ćire Blažebvića debitovali redom, DEBITOVALI, Stojan Vranješ i Saša Kajkut, nije valjda da se toga ne sjećate, riječ je takođe o prijateljskoj utakmici... Razmišljajte šta pišete... :confused2:

Da istina, ali to je bila utakmica u Aserbedjanu, koja je bila van FIFA termina, i tu su igrali igraci iz Premijer lige. A u ovim ostalim utkakmicama nije bilo nijednoga igraca Borca, plus su se Ciro u Mile ljubakali u po te zgrade vlade, i Ciro poklonio Mili dres BiH. Evo BiH ce igrati u decembru protiv Poljske, i to je prva utakmica van FIFA termina od kada je Susic na klupi, i siguran sam da ce biti barem 4 ili 5 igraca u timu. Znaci opet se vracamo na pocetak, nevalja Safet zato sto je musliman, ili "balija" kako ti kazes.

Kakve veze FIFIN termin, govorim o prijateljskoj utakmici, ja sam rekao šta je bilo, jesu li oni igrali ili nisu, nemoj opet da izvrćeš teze i činjenice... Safet je musliman, ako ti kažeš da je balija onda jeste tako, ipak ti to znaš bolje... Zar je problem to što je neko nekom poklonio dres, malo sam čitao tvoje postove, interesantna su ti i politička razmišljanja i opterećenost Dodikom i Srpskim stvarima... Vrlo si interesantan lik pa bi baš volio da te upoznam, može i na stadionu, onda će ti mnogo toga nbiti jasnije... ja nemam problem sa identitetom i tastatura mi nije maska, nikako...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Tema je skroz u offu!
Ali da i ja napisem nesto o tome.
Kako da navijam za reprezentaciju, nebitno ko je vodio Ciro ili Susic, kada na utakmici 90 posto navijaca te reprezentacije nose zastave vojske koja je meni oduzela toliko prijatelja drugova clanova porodice a da nepricam o imovini i spaljenim ognjistima mojim najljepsim god. zivota itd....... a sad mi drze predavanja da moram biti patriota i da je to moja reprezentacija e pa dragi moji sugradjni to nije moja reprezentacija........... ja imam Borac!!!!!

Da li neko zna da li se Avduka vratio i hoceli biti u timu protiv Leotara!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Banjalucki_Behar je napisao:
I da naravno ja ću ti odgovoriti, jer ja mislim svojom glavom, sada nemam vremena da se osvrćem na tvoj političko ratni ekspoze, ali reći ću ti da su u reprezentaciji BIH u mandatu Ćire Blažebvića debitovali redom, DEBITOVALI, Stojan Vranješ i Saša Kajkut, nije valjda da se toga ne sjećate, riječ je takođe o prijateljskoj utakmici... Razmišljajte šta pišete... :confused2:

Da istina, ali to je bila utakmica u Aserbedjanu, koja je bila van FIFA termina, i tu su igrali igraci iz Premijer lige. A u ovim ostalim utkakmicama nije bilo nijednoga igraca Borca, plus su se Ciro u Mile ljubakali u po te zgrade vlade, i Ciro poklonio Mili dres BiH. Evo BiH ce igrati u decembru protiv Poljske, i to je prva utakmica van FIFA termina od kada je Susic na klupi, i siguran sam da ce biti barem 4 ili 5 igraca u timu. Znaci opet se vracamo na pocetak, nevalja Safet zato sto je musliman, ili "balija" kako ti kazes.

Kakve veze FIFIN termin, govorim o prijateljskoj utakmici, ja sam rekao šta je bilo, jesu li oni igrali ili nisu, nemoj opet da izvrćeš teze i činjenice... Safet je musliman, ako ti kažeš da je balija onda jeste tako, ipak ti to znaš bolje... Zar je problem to što je neko nekom poklonio dres, malo sam čitao tvoje postove, interesantna su ti i politička razmišljanja i opterećenost Dodikom i Srpskim stvarima... Vrlo si interesantan lik pa bi baš volio da te upoznam, može i na stadionu, onda će ti mnogo toga nbiti jasnije... ja nemam problem sa identitetom i tastatura mi nije maska, nikako...

Ogromne veze ima FIFA termin, jeli kada je van FIFA termina tada klubovi nisu duzni da pustaju igrace, i naravno da u tim treminima neigraju najbolji igraci, nego igraci iz Premijer lige, mada ti to jako dobro znas, samo se pravis da neznas.
Upravo je u utakmici sa Aserbedjanom bio taj termin, i sada ce protiv Poljske. Eh sada me interesuje zasto je Safet docekan na noz, a Ciro kao heroj :roll: A ti si nazavo Safeta "balijom" jeli nepoziva srbe u reprezentaciju.

A moze buraz, mozemo se upoznati u svaka doba, neznam jeli ti kao nesto prijetis ili se meni samo cini :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Kako da navijam za reprezentaciju, nebitno ko je vodio Ciro ili Susic, kada na utakmici 90 posto navijaca te reprezentacije nose zastave vojske koja je meni oduzela toliko prijatelja drugova clanova porodice a da nepricam o imovini i spaljenim ognjistima mojim najljepsim god. zivota itd

Pa ko te tjera da navijaš,i ja navijam za Srbiju i to se neće promjeniti nikad...Nije to tema uopšte.

Navija se za onog za koga te srce vuče,a ne za onoga koga ti neko nameće. Ovdje se pisalo o principijelnosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ево и ја бих волио да те упознам.
А знам и још пар ликова са форума који би вољели да те виде. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Kakve veze to ima sa zastavom, sta je vama ljudi.
Sutra da neki Portugalac pocne koristiti Srpsku trobojku vi bi je poceli mrziti i odbacivati. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Naravno da ne, ali baš bih volio da te sretnem pa da ti objasnim nekoliko stvari, ja nemam problem sa identitetom, kako onih koji pišu na forumu, a tako i onih koji ga samo prate i čitaju iz sjenke, ma šta god ti to reklo...

Ja tebi nisam nikakav buraz i to je jasno...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Naravno da ne, ali baš bih volio da te sretnem pa da ti objasnim nekoliko stvari, ja nemam problem sa identitetom, kako onih koji pišu na forumu, a tako i onih koji ga samo prate i čitaju iz sjenke, ma šta god ti to reklo...

Ja tebi nisam nikakav buraz i to je jasno...

Neznam zasto ponavljas svoj problem sa identitetom, rijesi ga pod hitno. A rekao sam nikakav problem nije, da malo razjasnimo stvari, u svaka doba, samo da se vratimo na temu, nema vise smisla da glumite internet huligane :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Срамота брате, вас двојица старијих тако да причате један са другим, а још већа срамота је што вам ја као двадесетогодишњак то говорим. Вратите се на тему, и овако је изгубила на квалитету а још више пропада, ја стварно губим вољу и жељу да пишем(а нисам једини) кад видим какву гомилу глупости и увреда пишете.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja ne navijam za BiH reprezentaciju, juce RTRS nije prenosila Srbiju, a nemam kablovsku ili total tv pa opet nisam gledao BiH jer me uopste ne zanima. Ako igrac Borca nastupi za reprezentaciju BiH ja i dalje nemam nista protiv njega jer je to njegov zivot i on odlucuje sta ce da uradi s njim, jednostavno sve dok daje svoj maximum u dresu Borca meni ne smeta. sjetite se samo Zorana Marica :lol: , a srbin...

dans sam u Glasu Srpske citao o Zečeviću cini mi se da se zove Momir ali ne mogu sad tacno da se sjetim. igra sredinu za kadete Borca. pisu fine stvari o njemu cini mi se da je postigao 5 golova i 7 asistencija ( koliko se sjecam...neka me neko ispravi ako grijesim) pa me zanima zna li neko koliko ovaj momak ima godina?

p.s. ovog "Banjalucki_Behir" sam u par navrata branio jer je navijac Borca i dolazio u sukob sa drugim forumasima i sad se onako iskreno kajem zbog toga! zato se sad odredjenim forumasima izvinjavam (oni znaju, da ne imenujem)!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 17:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мене занима шта мислите ко ће испасти из лиге? Да ли би се могло десити да испадну Вележ и Зрињски? Додуше, то је мало вјероватно, али позиције на табели им нису завидне...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ispašće Drina sigurno (nažalost)....Za drugo mjesto će biti velika "borba",ako se nešto drastično finansijski ne promjeni i ako stvari ostanu kao sad,to će biti-Velež!

Mi smo opstanak već obezbijedili i boli nas qratz :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja završavam sa iznošenjem mišljenja na ovom forumu, zeleni su navalili i na ovaj forumu i sje..li ga načisto... Oni nameću svoje teme, forum je preplavljen pričom o sušiću i bih, a to me ni najmanje ne zanima a gdje zeleni jednom ulete piši PROPALO

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
evo jedno pitanje za Schlagera i ove starije forumase...
Da li znate ko je Toma Knez???
Danas sam radio sa starijim gospodinom,kome je fudbal "trece djete" kako on kaze...osnivac je nekok kluba u Arandjelovcu (klub igra beton ligu al to nije ni bitno)... Vojsu je sluzio u BAnja Luci, gledao je BOrac par puta....Gledao je i prvo poluvrjeme protiv Zelje..i kaze mi da je najbolji igrac BOrca u istoriji kluba bio TOma Knez, koji je igra u borcu '60 ih... tad je borac igrao drugu ligu, ali on je bio reprezentativac tadasnje zemlje, igrao je i na svjetskom prvenstvu..mislim da mi je pricao da je cak i dao gol u polufinalu.....izgubili od "Rusa" 2-1 . Poslije presao u Dinamo... Nabrajao mi sve igrace Borca,al mi je bas skrenuo paznju da pitam za njega...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ja da sam admin, banao bi sve one koji ne pisu o borcu!!!
kakav susic,kakva bih!?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Borac u srcu je napisao:
Ja završavam sa iznošenjem mišljenja na ovom forumu, zeleni su navalili i na ovaj forumu i sje..li ga načisto... Oni nameću svoje teme, forum je preplavljen pričom o sušiću i bih, a to me ni najmanje ne zanima a gdje zeleni jednom ulete piši PROPALO

pa ti si se prvi primio na njihove postove!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Ljudi ajde da se malo manemo politike, svako treba da ima svoje misljenje, svako normalan ali vidite sta uradismo od teme FK BORAC!

Molim Vas, tema je FK BORAC! I ja sam stosta prezivio u proteklom ratu ali trudim se da to ovdje ne iznosim vec da dajem svoje komentare samo u vezi FK BORAC, mozete se ljutiti i na moje razmisljanje ali ja VOLIM SVOJ BORAC i o tome zelim samo da diskutujem!Ok da nekad razmijenim misljenje sa nekim forumasima ali ovdje je vec pocelo zestoko vrijedjanje i veoma malo smo okrenuti nasem klubu!

Ajde da se vratimo nasoj temi!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

baki je napisao:
evo jedno pitanje za Schlagera i ove starije forumase...
Da li znate ko je Toma Knez???
Danas sam radio sa starijim gospodinom,kome je fudbal "trece djete" kako on kaze...osnivac je nekok kluba u Arandjelovcu (klub igra beton ligu al to nije ni bitno)... Vojsu je sluzio u BAnja Luci, gledao je BOrac par puta....Gledao je i prvo poluvrjeme protiv Zelje..i kaze mi da je najbolji igrac BOrca u istoriji kluba bio TOma Knez, koji je igra u borcu '60 ih... tad je borac igrao drugu ligu, ali on je bio reprezentativac tadasnje zemlje, igrao je i na svjetskom prvenstvu..mislim da mi je pricao da je cak i dao gol u polufinalu.....izgubili od "Rusa" 2-1 . Poslije presao u Dinamo... Nabrajao mi sve igrace Borca,al mi je bas skrenuo paznju da pitam za njega...

Ma naravno da znam,ali iz prica,previse sam mlad da bih se sjecao njegovih meceva. Tacno je da je najbolji igrac Borca svih vremena,samim tim sto je bio reprezentativac,za razliku od Abida koji je imao tu nesrecu da igra lijevo krilo istovremeno kad i Dzaja,tako da mu je reprezentacija ostala misaona imenica.
Tomo Knez je igrao u ono vrijeme za reprezentaciju kad smo sa Rusima igrali 5-5 pa u ponovljenoj 5-2,imas to u onom kusturicinom filmu kad slusaju radio prenos.Tad,ili malo nakon toga je Tomo igrao.... U to vrijeme u Banjaluci nisu bila 2-3 televizora u privatnom vlasnistvu,i raja se na korzu skupljala ispred izloga Palasa da gleda meceve Tome Kneza za reprezentaciju Jugoslavije!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Borac u srcu je napisao:

Зашто би завршио?
То би било глупо...
Шта те брига шта пишу... Ето им Сафет и бих репрезентација, нек навијају за њу, немам ништа против...

Ми навијамо за Борац и Србију, и то је наш избор... Могу да навијам и за Нигерију ако хоћу...

Зато хајде да се вратимо Борцу...

Мене брине ово гостовање Леотару, да нам је макар бод извући да не прекидамо ову добру серију...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
@baki

Tomislav Tomo Knez

Nekoliko je imena u FK Borac koja se mogu svrstati u fudbalske legende. Jedan od njih je Tomislav, Tomo, Knez, igrač koji je osvojio zlatnu olimpijsku medalju.

Rodjen je 09.06.1938. godine u Banjaluci. Nakon što je prošao sve Borčeve selekcije, za prvi tim Borca je zaigrao sa 16 godina. Četiri godine je bio prvotimac a najviše pamti ulazak u Prvu ligu 1961. godine. Tomo Knez = majstor, znalac, igrač sa posebnim smislom za tehniku.

Među najboljim je fudbalerima Borca svih vremena. Ostaće upamćeno da je Tomo Knez prvi Banjalučanin i fudbaler Borca koji je zaigrao u državnoj selekciji.
Takav pristup ga je odveo u zagrebački Dinamo gdje je nastupao 5 godina. Igrao je Tomo i u Austriji, i to poslije Dinama. Jedan od njegovih austrijskih klubova je i slavni Rapid. Karijeru je završio u austrijskom drugoligašu Kapfenbergu.

1960. godine debitovao je u reprezentaciji SFR Jugoslavije i to kao prvi i jedini igrac iz Druge savezne lige bivše države. Reprezentativni dres je oblačio 14 puta, u periodu 1960-1961. godina, i postigao 8 golova.

Učestvovao je u najvećim uspjesima jugoslovenskog fudbala tog vremena. Osvojio je olimpijsko zlato 1960. godine u Rimu i bio drugi na Evropskom šampionatu naredne godine u Parizu.

Tomislav, Tomo, Knez zauvijek će ostati u srcu Banjalučana i fudbalskih poklonika.

Da svi znamo o kome se radi!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]