banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 12:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako hoćeš iskreno, eto ja tebi ne vjerujem, Adžića poznajem, tebe ne, nisam rekao da mi to nađeš u Fokusu, ali eto nađi mi u Dnevnom Avazu, šta je selektor radio u udruženju povratnika, jel i on povratnik...Dali je obišao Srbe u Sarajevu, zenici, tuzli...

Na tu konstataciju da je Borca gledao u Banjaluci, već moram da kažem da si bezobrazan, kakave veze ima Olimpik i Bnjaluka, sa ovim timom Borca, sa ovim današnjim ciklusom kvalifikacija, ovo danas je nešto što nema nikakve veze, al baš nikakve...

Borac je trn u oku vama, valjda je to jasno...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nevjerovatno je sa koliko licemjerstva se komentarišu stvari na ovom našem forumu.
Onomad, kad pokušah da ukažem na namjerne provokacije pojedinih kvazi borčevaca, prozvan sam od strane nekih (po broju postova) starijih forumaša. Ne treba komentarisati nepismene a pritom i bezobrazne postove ovih 'realista', navijača BiH reprezentacije i inih. Zašto?!
Ubjeđivati sve nas kako se kod nas ruši a pali a kako su tamo oni zlatni pa 'doniraju' novac za našu djecu je vrhunac licemjerstva. Ostavi se ti nas, Behare. Ako ti se ovdje nekim slučajem nešto ne dopada ti se slobodno preseli gdje ti je ljepše. Tamo gdje se ne pali i ne ruši. Tamo gdje nećeš naići na šoviniste i slične. Pa ovo je vaša 'slobodna' zemlja i široko ti polje.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 18 Nov 2010, 13:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Tema Fk Borac Banjaluka

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:08 
Bič božji
Bič božji

Evropski Borac je napisao:
Tema Fk Borac Banjaluka

Sve ovo je u sklopu teme FK Borac... Nipodaštavanje rezultata i igara FK Borac...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Evropski Borac je napisao:
Tema Fk Borac Banjaluka

Sve ovo je u sklopu teme FK Borac... Nipodaštavanje rezultata i igara FK Borac...

Ovo vise lici na temu kvalifikacije za evropsko prvenstvo idi te tamo pa pisite ko kako igra za koju reprezentaciju i te stvari

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:41 
Bič božji
Bič božji

Pa riječ je o odnosu selektora, prema našim igračima, nema to veze sa reprezentacijom, za tom reprezentacijom me boli q...,

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ni taj selektor ni ta reprezentacija nisu naši a ni igrače koji obuku taj dres ne smatram svojim. Ako njima odgovara mogu obući i dres Turske, njihovo subjektivno pravo izbora, to je danas u modi, zapadni trend, simpa, prelaziti iz reprezentacije u reprezentaciju kao iz kluba u klub, ali ja takve više ne smatram svojim.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 14:14 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
Ni taj selektor ni ta reprezentacija nisu naši a ni igrače koji obuku taj dres ne smatram svojim. Ako njima odgovara mogu obući i dres Turske, njihovo subjektivno pravo izbora, to je danas u modi, zapadni trend, simpa, prelaziti iz reprezentacije u reprezentaciju kao iz kluba u klub, ali ja takve više ne smatram svojim.

Ma ja to gledam sa čisto praktične strane, ako već nemaju dovoljan kvalitet pa da zaigraju za Srbiju, neka onda igraju za ove zelene (zmajevi) jer im tako skače cijena i u slučaju nekog transfera više para će da zaradai klub, ja sam na to mislio kada sam pričao o igranju za reprezentaciju sa "odron zastavom" koju je nacrtao unuk Karlosa Vestendorpa jednog popodneva dok je čekao da ga pokupe roditelji iz vrtića, naravno deda ko deda odmah se zaljubio u tu rukotvorinu i namjestio je da bude zastava, al nije to toliko čudno, da nema jednog naroda na balkanu koji se odmah poistovjeti sa tom zastavom, a pod tom istom igra i reprezentacija, čuj zmajevi, kako odmah neka zelena životinja...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 14:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nemoj da nam igrači igraju za guštere koji su takođe često zeleni. Još smo dobro i prošli sa tim zmajevi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
заборавио си да кажеш да је гледао у ВАРТА батерију док је цртао ту заставу :lol:

и ја сам против тога да наши играју за ту реп.. нема Србин ништа да тражи тамо гдје се на трибинама скандира УБИ СРБИНА и стоје заставе са љиљанима..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
Borac u srcu je napisao:

Ma ja to gledam sa čisto praktične strane, ako već nemaju dovoljan kvalitet pa da zaigraju za Srbiju, neka onda igraju za ove zelene (zmajevi) jer im tako skače cijena i u slučaju nekog transfera više para će da zaradai klub, ja sam na to mislio kada sam pričao o igranju za reprezentaciju sa "odron zastavom" koju je nacrtao unuk Karlosa Vestendorpa jednog popodneva dok je čekao da ga pokupe roditelji iz vrtića, naravno deda ko deda odmah se zaljubio u tu rukotvorinu i namjestio je da bude zastava, al nije to toliko čudno, da nema jednog naroda na balkanu koji se odmah poistovjeti sa tom zastavom, a pod tom istom igra i reprezentacija, čuj zmajevi, kako odmah neka zelena životinja...

zbog stavova kao tvojih drugi nam i crtaju zastave, al da su crtali samo zastave bilo bi dobro.

Malo realnosti u ovoj nedodjiji:
FK Borac nije nikakva kaznena ekspedicaj, imamo potencijal i kvalitet, ali daleko je to od kaznene ekspedicije. Za nasu ligu dobra ekipa, za vise domete fali nam sredina terena, prije svega igraci koji prave igru. Novi Ljubojevic nam treba, ili neko dok Graha jos malo ne sazrije. Marko ako bude spreman je najveca nada.

Igra Borca je bila BOLJA od dzimijeve, ali daleko je to od leprsavosti, kratki brzi precizni pasovi... Poslije Leotara ima Vlado konacno vremena, ubijedjen sam da ce napraviti od nas makar kod kuce kaznenu ekspediciju kao sto je jednom vec prije uspio. Jedina tekma gdje nas Borac ucestvovao u razmontiranju je ona na Grbavici, gdje smo na zalost mi razmontirani.

Od sadasnjih igraca, jedino ko realno moze na spisak reprezentacije,bilo Srbije ili BiH su Avduka i Vule, i to ne bi smjelo biti upitno. Od ostalih slabo, ima tu jos potencijalno dobrih igraca, ali jedna dobra utakmica ne znaci poziv u reprezentaciju.
Stajic treba jos da radi, Boka treba da se usavrsi, da ne igra samo cistaca, vec da tehnicki bude puno superiorniji, da daje pasove u dubine, izvuce loptu, a ne se odmah rijesavati lopte. Puzi je od svih poslije Vuleta i Avduke najblizi reprezentacije, samo jebe ga malo ogranicenost, a valjda ce proci i to.
I pored slabe kvaliteta lige, mislim da Susic bas zato treba da zove na prijateljske puno vise igraca iz domace lige, da bi na neki nacin motivisao i same igrace da daju 200% od sebe.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja ne kontam sto Srbinu smeta zastava sa ljiljanima.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:02
E moj druze banjalucki,

iako rizikujem da rasprava ode u potpuno pogresnom smjeru od onog koji je koristan, napisacu jos jedan komentar. Mada nisam siguran da li se uklapam u jednodimenzionalno okruzenje odredjeno “krvnim” kriterijumom, iako sam po toj racunici dobrim djelom “vas” 
Ne znam samo otkud ti pade napamet da se dvostruko predstavljam i pisem dvije varijante teksta za “nase” i “vase” oci. Na tom forumu (ss.ba) nisam nikad slova napisao a kamoli u gluho doba piskaro po jednu karticu teksta za “tamo” i “vamo”, i to za dzabaka  . Trebo bi se valjda upitat kako je tolikom broju ljudi ocigledno ono sto tebi nije i pored zdravih ociju. Ali me veseli da eto imas volje i da procitas sta pisu “oni” “tamo”, ali na moju zalost nisi procito nista sto sam ja napisao “tamo” negdje.

Fudbal nije samo puko loptanje i trcanje po livadi vec nesto daleko sire, da budem romantik pa citiram Jean-Paul Sartre da je “fudbal metafora zivota”, ali istina i jeste tu negdje. Sociloski aspekt neceg tako masovnog kao fudbal, je vise nego nezanemarljiv i samo glup covjek moze smatrati da je fudbal sport i nista vise. Stadioni su izvrstan lakmus papir za uvidjanja specificnosti jednog drustva, podneblja,mentaliteta ali i trenutnih politickih tendencija. Zato sportske forume ponekad posjecujem da citam a rijetko kad ista pisem, na utakmice svog tima idem gotovo redovno. Naravno da emotivna strana covjekove licnosti u najvecoj mjeri reaguje na sve vezano za fudbal….Uslovni refleks.

Ali isto tako su mi zanimljivi stereotipi koji se ukorjenjuju u poslijeratno bh drustvo (ili tri gotovo paralelna sa pojedinim dodirnim tackama – sto je istinitije). “Oni” su nak’i, “ovi” ovak’i, a “mi” u svakom slucaju bolji, drugaciji. Htio sam komentarisuci preneseni tekst da na najjednostavniji nacin ukazem kako se kroz medije fabrikuje odredjena atmosfera nepodnosljivosti i gotovo otvorenog sovinizma, koji opet ima za cilj da ovdasnju drustvenu klimu drzi podgrijanu da bi opet sutra pred neke izbore mogao da raspali vatru bez problema. Jer iako neki sociolozi smatraju nacionalizam kolektivnom mentalnom bolescu, mislim da je taj ideoloski stav legitiman ali i opasan jer najcesce u ovom podneblju ide ka etno-sovinizmu i nacional-socijalizmu.

Evo ti suhoparne “sportske” cinjenice koje govore kontra iznesene teze o Borcu i Banja Luci kao “trnu mnogima”
1. NEPOZIVANJE IGRACA BORCA- U prosloj sezoni kada je tim Zeljeznicara bio prvak niti jedan igrac nije dobio poziv u A reprezentaciju, sem Sehica koji je bio na sirem spisku i odmah vracen u U21 ekipu. Samir Bekric – najbolji igrac lige (24-25 god)?
2. POZIVANJE DRUGIH- U ovoj utakmici u prvih 11 bila su dva debitanta Vranjes i Sehic, sa klupe su usli Subasic i mali Besic. Svi su zajedno igrali za U21 i samim tim taj proces uvodejnja mladih u svakoj normalnoj reprezentaciji je logican slijed dogadjaja. S tim da je M.Besic (igra stopera ili d.beka) bio prikljucen U21 tek nedavno, ali eto u proteklom mjesecu je debitovo za seniorski tim HSV u Bundesligi i time postao jedan od najmladjih debitanata u dugoj istroriji HSV-a, sto je valjda dovoljna referenca za prijateljski mec. I jos da dodam da su sva cetvorica prekomandovana u A tim na preporuku Branimira Tulica.
3. SEHIC vs AVDUKIC- Sehic je pozvan zato jer su okolnosti tako diktirale (povreda Hasagica) i na konto prijasnjeg stavljanja na siri spisak i staža u U21 selekciji. Nakon nepustanja Begovica od strane Stoke-a (zbog navodne gripe), i to gotovo na dan okupljanja, hitan poziv je poslan Avdukicu. Nije dobio sansu ponajvise zbog neizvjesne zavrsnice i dobre predstave Sehica (vec sam napiso da nije dobio priliku s klupe ni Semir Stilic Zeljino dijete i igrac poljskog prvaka Lecha). E sad vec sam procito neke komentare navijaca Celika zasto nije pozvan Jasmin Buric (’87 godiste) standardni golman istog tog Lecha, koji je btw nedavno dobio Man City i igro nerjeseno u Torinu sa Juveom a mali branio cijelo vrijeme. I sta sad opet prikriveni antagonizam Susica!? Prije bih reko previd.
4. Ponavljam po meni je trebao zvat Trivunovica (“ali zasto onda ne i Kerlu”, rece neki Manijak), citam jutros da ce se najvjerovarnije igrat prijateljska utakmica izmedju Poljske i BiH u decembru a posto nije UEFA-in termin igrace igraci iz domaceg prvanstva i eto prilike da pozove par zanimljivih igraca Borca i da oni upisu nastup za A tim u svoj CV pa ih mozete u dogledno vrijeme prodat za vece pare, ako cemo gledat pragmaticno zakon trzista na fudbalskoj pijaci 
5. E sad ako vam kao fudbalsko ime ne valja Safet Susic legenda exYu fudbala i najbolji igrac u istoriji PSG-a onda vise drugari ne pricamo o fudbalu. A recimo mnogi su tu simpatisali Ciru iako se ne tako davno hvalio ustaskim pedigreom svoje porodice i da je Tudjmanu ljubio skute, a to sve ovo ide u prilog mojoj tezi kako je masa povodljiva i sklona apsurdnom ponasanju.

I cudi me nisi komentarisao nista sto sam napisao na temu “istorija Borca kako sportskog kolektiva”, sklandiranje cijelog stadiona “ubi Turcina” a “Turcin” na vasem golu, zasluzni sportisti “Turci” iz vaseg grada…!?

U zdravlje

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Block out je napisao:

uskok,ti si bas skrenuo sa teme,mojne ovdje o tome ziv bio...
sto se tice adzica i njegovog teksta,kao da ga je dodo napisao...glumi nekog patriotu a velica zgradu vlade,pa gdje to ima majku mu coravu!
nasem borcu i njegovim igracima moze biti samo teze,sve dok takvi nazovimo novinari budu pisali o sportu!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mislio sam da ne komentarišem ovu situaciju,ali ipak sam odlučio da iznesem svoj stav,koji nije nužno ispravan,ali je moj....stav je čisto politički i izvinjavam se svima unaprijed zbog toga....moderatore bih molio da ga ne brišu,a ja sa svoje strane obećavam da ovdje završavam sa politikom. Ako treba,neću čak ni odgovarati na (eventualne) komentare na ovaj post,znači stvarno sam odlučio da ovdje stavim tačku i odsad ću komentarisati samo stvari direktno vezane za naš klub...Mada bi bilo bolje da ga niko i ne komentariše,jer ubjediti me u suprotno ne može,isto kao ni ja njega...

Jako je tesko pisati nesto za sta unaprijed znas da nece naici ni kakvo razumijevanje jer mediji ljude iz dana u dan bombarduju necim sasvim drugim,a zna se kakav je uticaj medija na nase ljude,od Slobodana Milosevica,pa do Martica i ostalih,koji su u medijim uvijek "pobjedjivali sve zivo",jedini je problem sto vise nema Srba uopste na mjestima njihovih "pobjeda",od Kosova do Republike Srpske Krajine...Zato sam ipak odlucio,da napisem neke stvari,bez maske iskreno,onako kako ih ja vidim,pogotovo zbog mladjih clanova foruma,a i da olaksam dusu,da se mogu pogledati u ogledalo i reci "Nisi cutao kap pitchka kad su svi pricali drugacije,rekao si sta mislis..."
Ne treba ovdje neka velika pamet da bi se iz aviona vidjelo o cemu se u ovom tekstu radi,ali ako bi se to moralo banalizovati i svesti u jednu recenicu,problem je u tome sto je Safet Susic-Bosnjak,Musliman....

Dva su koncepta ovdje suprotstavljena u Republici Srpskoj. Jedan,daleko malobrojniji kojem i ja pripadam,a koji forsira SDS,pogotovo kroz izjave Ognjena Tadica o istorijskom dogovoru izmedju Srba i Bosnjaka i nalazenju trajnog rjesenja za sve buduce generacije,sa tim narodom,sa kojim zivimo zajedno i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori. iako (vise) nisam clan SDS,blizi sam toj varijanti jer su nam manje zla nanijeli oni za 500 godina nego Hrvati za 4 godine NDH.
Drugi koncept koji propagira Dodik i SNSD se zalaze za hrvatsko-srpski dogovor u Bosni,sto je vec i ozvaniceno koalicijom Dodik-Covic. Posto zagovornici ovakvog koncepta imaju sve poluge vlasti,kontrolisu i sve ekonomske i finansijske resurse,a naravno i medije,ovaj koncept je danas apsolutno dominantan u Republici Srpskoj i da zaustavis 10 ljudi na ulici i upitas ih "Koga smatras za veceg neprijatelja,Hrvate ili Muslimane",9 od tih 10 ce reci-Muslimane,iako nema nijedan,zdravom razumu jasan,argument za to. Na fonu ojacavanja tog dogovora Dodik-Covic,povremeno se sa lanca pusti Rajko Vasic,ili se pokrene medijska masinerija i podguzne muve kao ovaj Adzic,a obratite paznju kako nijedan broj "Glasa" ili "Nezavisnih" ne moze proci bez duplerice o vehabijama. Medjutim,iako se Dodik vise zalaze za treci entitet nego sami Hrvati,kao odgovor iz Hrvatske mu stigne prijetnja hrvatskog Predsjednika da ce mu presjeci koridor :( :( . 1994 godine smo u rejonu Police na Vlašiću imali direktan dvodnevni fajt sa brigadom " El Mudzahid",sastavljene isključivo od mudzahedina iz arapskih zemalja,i vjerujte mi na riječ da uopšte nisu toliko nepobjedivi koliko vas plaše sa njima,jako ih je lijepo gledati kako bježe,a ono "Alahu Ekber" veoma brzo utihne kad udare na tvrdo,vjerujte mi,a neki i znaju o čemu pričam :D :D ...Samo mi je žao što su nas 1995 povukli odatle pa su oni uspjeli da se obračunaju sa našim "radničkim bataljonima" i teritorijalcima,ali to je već negdje na drugom mjestu odlučeno da mora biti tako,vjerovatno....kad već pomenuh Vlašić i taj dio,navešću jedan jako slikovit primjer.Godine 1993 su muslimani napravili akciju,totalno razbili Hrvate u Travniku i ova sela prema Komaru i Turbetu,i kad su ih muslimani željeli sve poklati i pobiti zbog nekih odmazdi,nama stiže naredba da preko Vitovlja propustimo nekoliko hiljada hrvatskih civila i vojnika,dalje prema Banjaluci,Savi i hrvatskoj,da ih Muslimani ne bi sve pobili!! I tako i bi,sve ih pustismo,otpratismo do Hrvatske,iako smo tad bili u ratu sa njima,i istog dana su nas udarili sa leđa na Svilaju :roll: :roll: Ali nije to toliki problem,mada je nelogično pomagati neprijatelja,problem je što to niko ne pominje!! A da su imalo korektni,više bi trebali imati emisija o tome nego o ovome Vukovaru koga veličaju cijeli dan,jer bi i pokolj Hrvata bio daleko veći od onih 200 na Ovčari,mjerio bi se hiljadama,vjerujte,da nije bilo Srba...a nikako ni da pomenu to,sram ih bilo,pa bar jednu emisiju da su posvetili tome...I možda bih se onda i ja osjećao ponosno,a ovako se osjećam kao budala.Doduše.satisfakcija mi je što bar ti hrvati koji su preživjeli znaju šta je bilo i siguran se da će paliti svijeće i moliti se za Srbe dok su živi! Ne treba meni lično emisija na HRT o tome,valjda je normalnom čovjeku dovoljna satisfakcija spasiti par hiljada ljudi,ali da su imalo korektni,zbog ukupne relaksacije odnosa medju narodima,pustili bi nekad i to,a ne samo,Vukovar,Škabrnja;,Četnici,Vukovar,Škabrnja,Četnici...

Toliko o politici,a sad da se vratimo na sport,cisto da obrazlozim na jednom banalnom primjeru,da je jedini Adzicevsko-SNSD-Covicevsko-Vasicev problem to sto je Susic Musliman.
Naime,prosle godine je selektor bio Ciro Blazevic,za kojeg su igrali iskljucivo Bosnjaci,a jedini Srbin je bio Misimovic. medjutim,posto je Ciro pripadnik,nama "prijateljskog",hrvatskog,naroda,on je dobijao ovacije na Gradskom,u Romanovu mu je urucivan dres Borca,a primljen je i na najvisem nivou u zgradi Vlade od strane Premijera,gdje je malo falilo da dodje do sexa koliko su zaljubljeno djelovali :( :( Naravno da su igraci Borca tad jos manje pozivani,iako je Borac i tad bio prvi i igrao mnogo bolje nego sad,ali tad to naravno nije bio problem da bi se Ciro u Banjaluci osjecao poput Cara Hirohita! A svakome starijem od 15 godina ne treba objasnjavati o okakvom je Tudjmanovom dupelizcu,smradu i srbomrzcu rijec,i koliko je puta popljuvao Srbe i srpski narod za razliku od Susica koji se nikad nije politicki eksponirao.Nije potrebno ni da pominjem kako su afirmativni tekstovi u našim medijima bili o tim Ćirinim dolascima u Banjaluku!!

Cilj mi je bio da barem jednog forumasa ubjedim da ne slusa medije,vec da misli svojom glavom,i bice mi drago ako me barem jedan shvati,sto je u ovoj medijskoj hajci i mraku jako tesko ocekivati. Predlazem moderatorima da ne brisu ovo,a ja obecavam da je ovo moj zadnji post na ovome forumu koji nije direktno vezan samo za FK Borac i dogadjaje oko kluba. Pogotovo ne bi bilo fer da nastavim pisati o politici sad kad sam otkrio u kojoj sam stranci bio,i koju i danas simpatisem,jer bi to onda bila politicka agitacija a ne sport. Zato obecavam,nema vise o politici.

Još bih samo rekao,da,iako se ne slažem sa njima,imam potpuno razumjevanje za ove koji misle drugačije,jer svaki dan imaju neonsko blještavilo sa "proevropskih" hrvatskih medija,sjaj TV NOVA i RTL,a sa druge strane su bombardovani vijestima o strašnim vehabijama koje će nas sve pobiti.

PS NEMOJ SCHLAGER,NISTA POLITICHKI,JER CES OPET DOBITI PO -LEDJA :D :D

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Nov 2010, 16:04, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:48 
Bič božji
Bič božji

Niko kao Borac je napisao:
Borac u srcu je napisao:

zbog stavova kao tvojih drugi nam i crtaju zastave, al da su crtali samo zastave bilo bi dobro.

Malo realnosti u ovoj nedodjiji:
FK Borac nije nikakva kaznena ekspedicaj, imamo potencijal i kvalitet, ali daleko je to od kaznene ekspedicije. Za nasu ligu dobra ekipa, za vise domete fali nam sredina terena, prije svega igraci koji prave igru. Novi Ljubojevic nam treba, ili neko dok Graha jos malo ne sazrije. Marko ako bude spreman je najveca nada.

Igra Borca je bila BOLJA od dzimijeve, ali daleko je to od leprsavosti, kratki brzi precizni pasovi... Poslije Leotara ima Vlado konacno vremena, ubijedjen sam da ce napraviti od nas makar kod kuce kaznenu ekspediciju kao sto je jednom vec prije uspio. Jedina tekma gdje nas Borac ucestvovao u razmontiranju je ona na Grbavici, gdje smo na zalost mi razmontirani.

Od sadasnjih igraca, jedino ko realno moze na spisak reprezentacije,bilo Srbije ili BiH su Avduka i Vule, i to ne bi smjelo biti upitno. Od ostalih slabo, ima tu jos potencijalno dobrih igraca, ali jedna dobra utakmica ne znaci poziv u reprezentaciju.
Stajic treba jos da radi, Boka treba da se usavrsi, da ne igra samo cistaca, vec da tehnicki bude puno superiorniji, da daje pasove u dubine, izvuce loptu, a ne se odmah rijesavati lopte. Puzi je od svih poslije Vuleta i Avduke najblizi reprezentacije, samo jebe ga malo ogranicenost, a valjda ce proci i to.
I pored slabe kvaliteta lige, mislim da Susic bas zato treba da zove na prijateljske puno vise igraca iz domace lige, da bi na neki nacin motivisao i same igrace da daju 200% od sebe.

Ja mislim da je tebi behar brat, nekako mi se tako namjestilo, jer i ti si imao štošta za reći o imenu stadiona, i tamo nekim sličnim temama...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
opustenoBL je napisao:
Block out je napisao:

uskok,ti si bas skrenuo sa teme,mojne ovdje o tome ziv bio...
sto se tice adzica i njegovog teksta,kao da ga je dodo napisao...glumi nekog patriotu a velica zgradu vlade,pa gdje to ima majku mu coravu!
nasem borcu i njegovim igracima moze biti samo teze,sve dok takvi nazovimo novinari budu pisali o sportu!!!

Samo sam se nadovezao na Aleksandrov post.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 15:57 
Bič božji
Bič božji

I da naravno ja ću ti odgovoriti, jer ja mislim svojom glavom, sada nemam vremena da se osvrćem na tvoj političko ratni ekspoze, ali reći ću ti da su u reprezentaciji BIH u mandatu Ćire Blažebvića debitovali redom, DEBITOVALI, Stojan Vranješ i Saša Kajkut, nije valjda da se toga ne sjećate, riječ je takođe o prijateljskoj utakmici... Razmišljajte šta pišete... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajde bln dosta je vise tih postova o reprezentaciji i ratu i koje sta po nacionalnosti i ko je ko

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
I da naravno ja ću ti odgovoriti, jer ja mislim svojom glavom, sada nemam vremena da se osvrćem na tvoj političko ratni ekspoze, ali reći ću ti da su u reprezentaciji BIH u mandatu Ćire Blažebvića debitovali redom, DEBITOVALI, Stojan Vranješ i Saša Kajkut, nije valjda da se toga ne sjećate, riječ je takođe o prijateljskoj utakmici... Razmišljajte šta pišete... :confused2:

Da istina, ali to je bila utakmica u Aserbedjanu, koja je bila van FIFA termina, i tu su igrali igraci iz Premijer lige. A u ovim ostalim utkakmicama nije bilo nijednoga igraca Borca, plus su se Ciro u Mile ljubakali u po te zgrade vlade, i Ciro poklonio Mili dres BiH. Evo BiH ce igrati u decembru protiv Poljske, i to je prva utakmica van FIFA termina od kada je Susic na klupi, i siguran sam da ce biti barem 4 ili 5 igraca u timu. Znaci opet se vracamo na pocetak, nevalja Safet zato sto je musliman, ili "balija" kako ti kazes.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]