Brigate BL je napisao:
Manite pricu oko reprezentacije to je licni izbor svakakog igraca i ne treba oko toga praviti dramu. Ja svim nasima koji igraju za BiH (Bilbiji, Vranjesu a sad i Asmiru) zelim puno srece osim kad bi igrali protiv Srbije. To je njihova stvar, dok god su normalni ja ih razumijem . Isto kao sto mi niko ne moze zabraniti da navijam za Srbiju.
Inace pojacanja nece biti previse , malo ce se redukovati igravcki kadar a dovesce se najvjerovatnije dva do tri kvalitetna igraca da pojacaju konkurenciju. Uprkos ponudama Avduka ostaje zeli titulu sa Borcem, a i Vule je na tom putu.
ово подебљано ме највише радује. када би Борац задржао овај тим, и уз 2-3 квалитетна појачања титула би сигурно била наша!
него, ево сад сам погледао снимак утакмице против сеље, и јест да се то већ видјело и знало, али тек сад кад сам погледао на миру са успореним снимцима, тек сад видим колико су се момци лавовски борили и да су их баш побједили на онај њихов кркански начин. Нама су поштено истукли Стеву, Ступара и Стајића. Колико сам ја опазио њих тројицу су највише фаулирали.
Али зато ни наши момци нису остали дужни

Бока дефинитивно показао зашто обавезно мора играти против сеље

јест их неколико пута поштено фаулирао. углавном не само он, него баш гледам, сви су ишли баш храбро у дуеле и баш момачки их грували! А Амар нек јадикује како је било милијарду прекида због фаулова, док су неки тимови играли фудбал у БЛ, они су баш играли тако кркански и сад само могу да цркну од муке јер су побјеђени њиховим стилом игре.
споменуо бих сад неколико занимљивих ситуација
на почетку утакмице Лешинари скандирају Борац, а камера снима играче жељезничара на клупи како сједе и аплаудирају у ритму бубњева и пјесме Лешинара
ћевапи за бешлију.то сам опазио и на стадиону, али ми је била милина код куће још једно 5 пута погледати кад се онај чобан бешлија залетио на лопту која је била код Вулета, а наш капитен само кулерски окрену се на другу страну и остави бешлију из себе

велика порција ћевапа са пуно лука
Кад је ћулум изашао са терена неко са запада се дерао на њега, нисам сигуран шта м ује тачно рекао, али колико сам ја разумио нешто на фазон, "шта гледаш? сједи доле!!" у том тренутку камера снима ћулума како само погледа на кратко и сједе
и да споменем још мало суђење. у првом полувремену није било неких грубљих стартова, али зато у другом полувремену је керла требао добити минимално један жути картон! па јеботе скочио је на главу Стајићу и у скоку га ударио ногом у главу, а касније је још некога покршио за жути картон. такође и онај марковић је могао добит други жути за старт над Мумијем.
И за крај, ја сам мислио да је поповић добио лакат од Боке, али није. Закачио га Лео са леђа

извињавам се на дугачком посту