banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 03:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
borcev_navijac, без увреде, али обична демагогија! Какве везе има то што неко има личну карту и пасош БиХ са тим да ли ће тај фудбалер играти за БиХ?

Чију лични карту и пасош је имао Баша прије него што се одлучио да игра за Црну Гору?
Чију личну карту и пасош је имао Денис Шефик прије него што се одлучио да брани за Црну Гору?
Или ако баш хоћеш, чију личну карту и пасош је имао Звјездан Мисимовић прије него што се одлучио да игра за БиХ?

Родиш се гдје се родиш, живиш ту гдје живиш. Да ли ће то бити једна држава или друга, зависи од пуно ствари. Клуб за који ћеш играти и репрезентацију чије ћеш боје бранити сам бираш. Нико те не тјера! Можеш бити рођени Бањалучанин, а играти за Вележ. Можеш бити рођени Бањалучанин, а играти за Србију или Хрватску.
То је твој избор. Нико ти не може забранити тај избор, али тај твој избор говори о теби, твојим размишљањима и ставовима.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Cuo sam da je u subotu u Sidneju u jednom Srpskom klubu bila ludnica oko 600 ljudi pratilo tekmu bilo je i nekih skandiranja :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
shoole je napisao:
borcev_navijac, без увреде, али обична демагогија! Какве везе има то што неко има личну карту и пасош БиХ са тим да ли ће тај фудбалер играти за БиХ?

Чију лични карту и пасош је имао Баша прије него што се одлучио да игра за Црну Гору?
Чију личну карту и пасош је имао Денис Шефик прије него што се одлучио да брани за Црну Гору?
Или ако баш хоћеш, чију личну карту и пасош је имао Звјездан Мисимовић прије него што се одлучио да игра за БиХ?

Родиш се гдје се родиш, живиш ту гдје живиш. Да ли ће то бити једна држава или друга, зависи од пуно ствари. Клуб за који ћеш играти и репрезентацију чије ћеш боје бранити сам бираш. Нико те не тјера! Можеш бити рођени Бањалучанин, а играти за Вележ. Можеш бити рођени Бањалучанин, а играти за Србију или Хрватску.
То је твој избор. Нико ти не може забранити тај избор, али тај твој избор говори о теби, твојим размишљањима и ставовима.

daleko je to od demagogije.
Kakve veze ima pasos ?
E pa ovakve, da bi dobio pasos moras prvo da imas drzavljanstvo, jednako kao sto da bi igrao za neku reprezentaciju moras da prvo imas drzavljanstvo te zemlje.

Nasi fudbaleri imaju drzavljanstvo BiH a neki od njih i drzavljanstvo srbije, u reprezantaciju srbije ih nisu zvali pa da su oni birali izmedju dvije reprezentacije Srbije i BiH.
Ovi sto su igrali za reprezentaciju BiH su dobili poziv samo za tu reprezentaciju, i posto je reprezentativni nastup uvijek znacajan iskorak u karijeri svakog fudbalera, dok postoji BiH ciji je Republika Srpska sastavni dio, ja ne vidim nikakav problem sto su oni u takvoj situaciji prihvatili poziv.
Sta ocekujes, da fudbaler zrtvuje karijeru , da zrtvuje ono od cega zivi radi politickih apsurda.

Nije problem imati l.k pasos i sve te dokumente koji nnose naziv BiH i grb BiH, nije problem kad politicar iz RS radi u institucijama BiH, ili je recimo AMBASADOR BiH negdje u inostranstvu, ali je problem kada fudbaler uradi isto to, on je onda izdajnik.
Naravno da nije tako!

Taj isti Misimovic koliko ja znam je igrao za mladu reprezentaciju Srbije, i pizon ga otpisao kao neperspektivnog i debelog, i sta da ocekujes od momka kojem je fudbal profesija a ima pasos BiH.
kako rekoh nije stvar izbora, jer niko od njih nije u izboru izmedju reprezentacije Srbije i BiH izabrao BiH, nego im je svima BiH bila jedina ponudjena opcija.

Poslednji put menjao borcev_navijac dana 16 Nov 2010, 11:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

tatamata, za stadion sam ti vec rekao nema nista novo, ali sam ja veliki optimista da bi smo moizda cak za sledecu evropu mogli imati zaokruzen stadion.

Oko dolazaka i odlazaka igraca, o tom po tom

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Manite pricu oko reprezentacije to je licni izbor svakakog igraca i ne treba oko toga praviti dramu. Ja svim nasima koji igraju za BiH (Bilbiji, Vranjesu a sad i Asmiru) zelim puno srece osim kad bi igrali protiv Srbije. To je njihova stvar, dok god su normalni ja ih razumijem . Isto kao sto mi niko ne moze zabraniti da navijam za Srbiju.

Inace pojacanja nece biti previse , malo ce se redukovati igravcki kadar a dovesce se najvjerovatnije dva do tri kvalitetna igraca da pojacaju konkurenciju. Uprkos ponudama Avduka ostaje zeli titulu sa Borcem, a i Vule je na tom putu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
borcev_navijac apsolutno te podrzavam u potpuno si u pravu ali mislim da je bolje da ne objasnjavas...tezak smo mi narod!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajd nemojte da ponovo tema ode u kurac,pustite reprezentaciju...A i kao sto znate,cita svako ovaj forum,jos mi samo fali da se krenu javljati i ubjedjivati me da trebam navijati za neku drzavu,i da mi govore ko sam i sta sam.Opusteno...

borcev_navijac,hvala na odgovoru,ma kako oskudan bio. :D Nadam se da cemo imati zaokruzen stadion na ljeto,iskreno se nadam.Mogu samo zamisliti koliko bi to dovelo do poboljsanja atmosfere i akusticnosti na stadionu,jos kad bi se natkrio istok,ne smijem ni da pomislim sta bi to bilo...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ima nesto sto me muci oko pitanja igranja nasih igraca za BiH i to me "cereci" na dvije, a mozda i vise strana. :D
Naime, zelio bih da nasi igraci odigraju na vrhunskom nivou, a da BiH izgubi. Evo, ako Avduka bude branio zelim mu da bude najbolji na terenu, a da primi 5 golova ne svojom krivicom. Kako pomiriti ove dvije suprotnosti? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Можда је најбоље да модератор ових пар постова пребаци са ове теме на тему о репрезентацији.

Никаква драма и никаво осуђивање! Ко осуђује Шефика што је отишао да брани за Црну Гору? Нико. Или Мисимовића или Авдуку за БиХ? Нико. Али немојте ми бјежати у демагогију или тврдити да ја некога нападам што игра за БиХ.

Две ствари желим да кажем. Једна је да лична карта и пасош које неки играч има нема везе са тим за коју ће репрезентацију неки играч играти. То је сува демагогија. Лична карта и пасош се лако промјене.

Саво Милошевић је могао да игра за БиХ јер је рођен овдје. Он се захвалио. Шта са тим? Ништа, то је његова одлука.
Мисимовић је имао личну карту и пасош Њемачке. Тамо је рођен и одрастао. За репрезентацију човјек не мора да игра. Он је покушао да упадне у српску, није прошао. Онда је изабрао да игра за босанску, добио пасош БиХ. Све ОК. Човјеку то неко србовање није битно и то је у реду.

Друга ствар... Оно што је равногорац написао и са њиме се слажем је да љигаво да неко игра за овакву репрезентацију БиХ и онда србује и диже три прста. То је појава и у клупском фудбалу. Ако играш за лову, онда реци: "Ту сам из интереса, да више зарадим". А немој ми се клети у један клуб, љубити грб на дресу тог клуба и онда прелазити код највећег ривала и љубити грб на дресу тог другог клуба. То је сад урадио Стојковић са Звездом и Партизаном, а тога је одавно у клубовима западне Европе.

Тако и са репрезентацијама. Играш за БиХ? Сасвим у реду. Да би ти порасла цијена на трансфермаркету? Нормално, професионалац си. Али љигаво је да играш за БиХ јер ту репрезентацију доживљаваш као своју, а онда глумиш великог Србина. То је неспојиво у овом тренутку. Можда ће се то промјенити, не знам. Сад је то љигаво.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Brigate BL je napisao:
Manite pricu oko reprezentacije to je licni izbor svakakog igraca i ne treba oko toga praviti dramu. Ja svim nasima koji igraju za BiH (Bilbiji, Vranjesu a sad i Asmiru) zelim puno srece osim kad bi igrali protiv Srbije. To je njihova stvar, dok god su normalni ja ih razumijem . Isto kao sto mi niko ne moze zabraniti da navijam za Srbiju.

Inace pojacanja nece biti previse , malo ce se redukovati igravcki kadar a dovesce se najvjerovatnije dva do tri kvalitetna igraca da pojacaju konkurenciju. Uprkos ponudama Avduka ostaje zeli titulu sa Borcem, a i Vule je na tom putu.

ово подебљано ме највише радује. када би Борац задржао овај тим, и уз 2-3 квалитетна појачања титула би сигурно била наша!

него, ево сад сам погледао снимак утакмице против сеље, и јест да се то већ видјело и знало, али тек сад кад сам погледао на миру са успореним снимцима, тек сад видим колико су се момци лавовски борили и да су их баш побједили на онај њихов кркански начин. Нама су поштено истукли Стеву, Ступара и Стајића. Колико сам ја опазио њих тројицу су највише фаулирали.
Али зато ни наши момци нису остали дужни 8) Бока дефинитивно показао зашто обавезно мора играти против сеље :D јест их неколико пута поштено фаулирао. углавном не само он, него баш гледам, сви су ишли баш храбро у дуеле и баш момачки их грували! А Амар нек јадикује како је било милијарду прекида због фаулова, док су неки тимови играли фудбал у БЛ, они су баш играли тако кркански и сад само могу да цркну од муке јер су побјеђени њиховим стилом игре.

споменуо бих сад неколико занимљивих ситуација :D
на почетку утакмице Лешинари скандирају Борац, а камера снима играче жељезничара на клупи како сједе и аплаудирају у ритму бубњева и пјесме Лешинара :D :D

ћевапи за бешлију.то сам опазио и на стадиону, али ми је била милина код куће још једно 5 пута погледати кад се онај чобан бешлија залетио на лопту која је била код Вулета, а наш капитен само кулерски окрену се на другу страну и остави бешлију из себе 8) велика порција ћевапа са пуно лука :)

Кад је ћулум изашао са терена неко са запада се дерао на њега, нисам сигуран шта м ује тачно рекао, али колико сам ја разумио нешто на фазон, "шта гледаш? сједи доле!!" у том тренутку камера снима ћулума како само погледа на кратко и сједе :lol:

и да споменем још мало суђење. у првом полувремену није било неких грубљих стартова, али зато у другом полувремену је керла требао добити минимално један жути картон! па јеботе скочио је на главу Стајићу и у скоку га ударио ногом у главу, а касније је још некога покршио за жути картон. такође и онај марковић је могао добит други жути за старт над Мумијем.

И за крај, ја сам мислио да је поповић добио лакат од Боке, али није. Закачио га Лео са леђа :D :D :D

извињавам се на дугачком посту

Poslednji put menjao Шајин dana 16 Nov 2010, 12:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

shoole je napisao:
Можда је најбоље да модератор ових пар постова пребаци са ове теме на тему о репрезентацији.

Никаква драма и никаво осуђивање! Ко осуђује Шефика што је отишао да брани за Црну Гору? Нико. Или Мисимовића или Авдуку за БиХ? Нико. Али немојте ми бјежати у демагогију или тврдити да ја некога нападам што игра за БиХ.

Две ствари желим да кажем. Једна је да лична карта и пасош које неки играч има нема везе са тим за коју ће репрезентацију неки играч играти. То је сува демагогија. Лична карта и пасош се лако промјене.

Саво Милошевић је могао да игра за БиХ јер је рођен овдје. Он се захвалио. Шта са тим? Ништа, то је његова одлука.
Мисимовић је имао личну карту и пасош Њемачке. Тамо је рођен и одрастао. За репрезентацију човјек не мора да игра. Он је покушао да упадне у српску, није прошао. Онда је изабрао да игра за босанску, добио пасош БиХ. Све ОК. Човјеку то неко србовање није битно и то је у реду.

Друга ствар... Оно што је равногорац написао и са њиме се слажем је да љигаво да неко игра за овакву репрезентацију БиХ и онда србује и диже три прста. То је појава и у клупском фудбалу. Ако играш за лову, онда реци: "Ту сам из интереса, да више зарадим". А немој ми се клети у један клуб, љубити грб на дресу тог клуба и онда прелазити код највећег ривала и љубити грб на дресу тог другог клуба. То је сад урадио Стојковић са Звездом и Партизаном, а тога је одавно у клубовима западне Европе.

Тако и са репрезентацијама. Играш за БиХ? Сасвим у реду. Да би ти порасла цијена на трансфермаркету? Нормално, професионалац си. Али љигаво је да играш за БиХ јер ту репрезентацију доживљаваш као своју, а онда глумиш великог Србина. То је неспојиво у овом тренутку. Можда ће се то промјенити, не знам. Сад је то љигаво.

onog trenutka kad kazes sledece :

Nije u redu i ljigavo je da se bude u organima i institucijama BiH, nije u redu da se srbuje i bude clan predsjednistva BiH, nije u redu i ljigavo je da se bude predsjednik savjeta ministara BiH , nije u redu i ljigavo je da se bude ministar u savjetu ministara BiH, nije u redu i ljigavo je da se bude viceguverner centralne banke BiH, nije u redu i ljigavo je .......da vise ne nabrajam trebalo bi puno stranica.

E tad kad to kazes, i dodas da ti je neprihvatljivo da se srbuje , bude srbin ili poziva na nacionalni interes a istovremeno na bilo koji nacin ucestvuje u funkcionisanju te iste BiH, tad cu ti dati za pravo i u vezi fudbalera.

Ovako je licemjerno, jer pazi, niko ne mora da bude nista u nijednoj o tih institucija, svako moze da kaze ja ne zelim i necu da ucestvujem u bilo cemu sto ima predznak BiH, bas kao i fudbaleri.

Nadam se da si shvatio poentu, bez da se uvrijedis

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ниђе везе! Вадиш се на политичаре.

Шпирић води Савјет министара БиХ. И човјек отворено каже. "Мене занима РС, овдје одрађујем посао." Не говори како је БиХ сјајна држава, како је воли. Напротив, говори како му је само РС битна и говори како је БиХ у курцу. Члан је српске странке, није члан Странке за БиХ. Шпирић ради у тим институцијама за паре, не из љубави према БиХ.

Фудбалери слично тако. Играј за БиХ. Реци: "Играм за паре или да би као репрезентативац више вриједио сутра кад ме неки клуб купи". То је потпуно у реду. Србовање и играње за БиХ из љубави према БиХ је неспојиво.

Да не смарамо више, ово је тема о ФК Борац.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

shoole je napisao:
Ниђе везе! Вадиш се на политичаре.

Шпирић води Савјет министара БиХ. И човјек отворено каже. "Мене занима РС, овдје одрађујем посао." Не говори како је БиХ сјајна држава, како је воли. Напротив, говори како му је само РС битна и говори како је БиХ у курцу. Члан је српске странке, није члан Странке за БиХ. Шпирић ради у тим институцијама за паре, не из љубави према БиХ.

Фудбалери слично тако. Играј за БиХ. Реци: "Играм за паре или да би као репрезентативац више вриједио сутра кад ме неки клуб купи". То је потпуно у реду. Србовање и играње за БиХ из љубави према БиХ је неспојиво.

Да не смарамо више, ово је тема о ФК Борац.

nista se ja ne vdim, nemam zasto da se vadim vjeruj mi !

ne sjecam se da sam ijednom pomenuo ljubav, upravo suprtono pomenuo sam zivotnu realnost!

zbog koje opet mislim da nit grijese politicari sto ucestvuju u institucijama bih, nit grijese fudbaleri, to je jednaka zivotna realnost , i zbog toga na to treba gledati istim ocima

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Iz svega sto si ti schoole napisao ispada da neki drugi narodi imaju ekskluzivno pravo na BiH,mnogo vece nego Srbi,a to je upravo ono sto Muslimani zele...Prije bih rekao da je obrnuto,jer oni su ti koji su nekad davno promjenili vjeru i prodali ime da bi dobili privilegije.
Nije njima uopste lose bilo dok mi nismo htjeli zajednicku ligu i reprezentciju,njihovi klubovi su igrali Evropu,reprezentacija kvalifikacije,i svako ko misli da bi oni nesto zaplakali da Srbi izadju iz Saveza,u grdnoj je zabludi. Borac je za to vrijeme igrao derbije sa Slogom iz Trna ili Rudarom pred 300-500 gledalaca,a pobjednik je umjesto Evrope dobijao kikiriki.

Kad vec nismo uspjeli da se spojimo sa Srbijom ili izborimo nezavisnost,treba vidjeti da se izvuce sto vise iz ove situacije. Ja mislim da bi odlicno za pocetak bilo da Srbi proslavljaju sa tri prsta golove postignute za BiH.

Tako treba razmisljati,nositi Srbiju u srcu,cekati povoljan geopoliticki trenutak da se bez rata ujedinimo,a dotad ne dati da nas neko izgura i koristi se pravima koja nama pripadaju!

Mada,sto neko rece,bolje je ne pisati ovakve stvari,jer je nas narod sklon da ide linijom manjeg otpora i mnogo je lakse pisati stvari tipa "ne treba sa tim balijama imati nista","treba napustiti savez i drzavu","treba istupiti iz lige a igracima sto igraju za reprezentaciju yebem mater".....vjerujte mi na rijec da je to daleko najlakse,pises to i boli te qratz......Mozda nekad i mi nadodjemo to pameti,ali dotad mi je bolje da malo vise citam a manje pisem i raspravljam se,komotnije je tako a i ljepse se osjecam....U zadnjih dvadesetak dana,otkad se vise pise o politici nego o Borcu, sam osjetio da mi forum vise predstavlja opterecenje nego zadovoljstvo,a kad covjek to osjeti,bolje je da se malo distancira i cita....Po prirodi sam impulsivan i ne znam kako bih bez uvreda mogao nekome objasniti da nije srpskim igracima u BIH u interesu da odbijaju nastupe za reprezentaciju a da ih muslimani prihvacaju i samo zbog toga budu na vecoj cijeni prilikom transfera...ako uzmemo da su otprilike istih kvaliteta,onaj ce biti duplo skuplji ili troduplo jer je odigrao toliko i toliko utakmica za reprezentaciju!!

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Nov 2010, 13:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Какве везе има организација Савеза и излазак наших клубова са играњем некога за репрезентацију БиХ? Опет неке замјене теза.

Рецимо, супер је да неко ко се сматра Србендом игра за БиХ, да го и поздрави са три прста. Слажем се, баш јебачка идеја, да кажемо да је БиХ и српска. Али кога да поздрави? Насера Орића у свеченој ложи? БХ фанатикосе са ратним заставама Армије БиХ?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Kad vec nismo uspjeli da se spojimo sa Srbijom ili izborimo nezavisnost,treba vidjeti da se izvuce sto vise iz ove situacije. Ja mislim da bi odlicno za pocetak bilo da Srbi proslavljaju sa tri prsta golove postignute za BiH.

Tako treba razmisljati,nositi Srbiju u srcu,cekati povoljan geopoliticki trenutak da se bez rata ujedinimo,a dotad ne dati da nas neko izgura i koristi se pravima koja nama pripadaju!

Краљ. :D
Само, када би то неко урадио знаш кад би више добио позив у репрезентацију?
Не знам сјећате ли се једног атлетичара, било је у медијима једно вријеме..
Дечко је наступао за репку БиХ и неки новинари су му на фејсбуку нашли слику гдје је он у мајици са ликом Караџића или Младића.. нисам сигуран.

То је била ударна вијест неколико дана у педерацији..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Рецимо, супер је да неко ко се сматра Србендом игра за БиХ, да го и поздрави са три прста. Слажем се, баш јебачка идеја, да кажемо да је БиХ и српска. Али кога да поздрави? Насера Орића у свеченој ложи? БХ фанатикосе са ратним заставама Армије БиХ?

Boli me qratz,kome smetaju moja tri prsta nek okrene glavu,popije jednu za smirenje ili se grize sam u sebi....

Ili nek mi javno to zabrani pa da vidimo sta ce reci UEFA.

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Nov 2010, 13:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И пребаците ову причу негдје. На тему о репрезентацију Србије или направите нову тему о игрању или неигрању за БиХ, нема везе ово са Борцем.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Citiraj:

Boli me qratz,kome smetaju moja tri prsta nek okrene glavu,popije jednu za smirenje ili se grize sam u sebi....

Ili nek mi javno to zabrani pa da vidimo sta ce reci UEFA.

Branislav Arsenijevic iz FK Sarajeva na utakmici sa sirokim brijegom, je na provokacije publike odgovorio sa tri prsta, i nista mu se nije desilo , kako rekoh u BORDO DRESU FK Sarajevo :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Zavrsite zapocetu pricu o reprezentaciji BiH i nastavite o Borcu.
Ako otvorim temu "igrati ili ne za BiH" ode to u politiku i provokacije tako da ni ta tema nece docekati vece a bice puna bljuvotina i na kraju obrisana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]