banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2009, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Vader je napisao:
Modern Warfare 2 zabranjen u Rusiji?
Kako se čini, novi nastavak Call of Duty igre, Modern Warfare 2, je trenutno zabranjen u Rusiji, odnosno igra je povučena sa polica. Ova informacija je krenula sa ruskog Gotps3.ru sajta, gdje je navedeno da su PlayStation 3 i Xbox 360 verzije igre već povučene iz prodaje, dok je PC verzija vidjela svijetlo dana ali samo nakon što je izbačena "No Russian" misija u single play modu. U toj misiji, igrač se pridružuje grupi ruskih terorista u napadu i masakru na moskovski aerodrom, koji je nazvan po glavnom negativcu iz Call of Duty 4: Modern Warfare igre, Imranu Zakhaevu. Pored toga, ruske vlasti nisu zadovoljne činjenicom da su u igri vodeći ljudi ove zemlje predstavljeni kao "ludi" nacionalisti te što je Rusija kompletno prikazana u negativnom svijetlu. Što se tiče Activisiona, oni nisu dali zvanično saopštenje povodom ovih navoda.

Ja stvarno ne znam kako amerikance nije sramota da prave ovakve stvari u igrama.

Zasto bi ih bilo sramota. Veci su Rusi kreteni sto se pale oko fikcije u nekoj igrici.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Skinuo ja mp crack, napravio steam akaunt, sredio cd key, i sad nista.
Mogu igrati samo sa ljudima koje imam u prijateljima preko steama? S obzirom da nemam nikog, od igranja nema nista?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prešao. Dobra i kratka.

Priča "originalna". Invazija Rusa na Ameriku. Misija sa napadom na fast food restorane je fazon. Šteta što se to nije moglo igrati na strani Rusa. Sveopšta Ruska invazija na Burger Town, simbol Amerika, sa nama u napadu. To bi bilo nešto najjače što je CoD serial ponudio. Šteta, nisu se sjetili.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Napokon....nakon 5 dana što zbavih igru nastavih igrati (imo missing file, a nigdje ga nisam mogao naći tek jutros na žblj siteu, i toliko se hypao na faxu danas da nijesam mogao sačekati da predavanje završi, sam sam sebe počeo gristi, neki to mogu potvrditi), i počeo opet...Skakanje po krovovima u Riu razvaljuje,Gulag misija zakon, Cpt Pirce (vidim svi ste igrali pa ne spojlam nikom) mi nije bio nešto u MW ali ovde prva scena i BUM u glavu zakon...A Soap...lik koji nije ništ u MW ovde legenda i definitivno jedan od boljih NPC-ova uopšte. Sad sam u DC-u, i pravim malu pauzu od silnog awesomnesa. Usput MW 2 je u pet dana zaradio 580 mil dolara i postala najprodavanija single igra... Jak bojkot nema šta...

Mada nije bez mana, toliko je za konzole rađena, sve sa reload preko ekrana i onim dimom koji pokazuje gdje je bomba,"No russian" misija mi je djelovala zanimljivo dok je nisam odigrao, onda sam shvatio da nešto dosadnije nijesam igrao, bolje da sam je preskočio i da sam i dalje kontao da je dobra. Jedino ona bolesna mjuza na tom levelu je kao stvortena za masakr nedužnih. I da US rangers misije su nekako "pad hypea" u odnosu na task 141 misije, ali to je zato što Ameri nemaju McTarvisha, i Ghost-a.

Vader je napisao:
Šteta, nisu se sjetili.

Sumljam, vidiš koliku je frku "No russian" misija napravila, zamisli tek neku misiju gdje s Rusom kolješ po predgrađu...sam bi se pakao otvorio.

EDIT:
Baš završio igru, fucking awesome, nikad više FPS neću igrati,ništa ne može biti ni približno dobro kao ovo, osim možda najavljenog nastavka,sljedeće godine, perhaps:

Citiraj:
Call of Duty 7 has been confirmed, it was leaked as being in production when James Clarke (along with inventors of COD: Modern Warfare 2, Jacob Eagon, John Klika, and John Pankow), a senior animator at Treyarch, stated on a website "I am currently on my second title. as a senior animator in the games industry with Activision / Treyarch on Call of Duty 7." Activision has confirmed that a new, yet-to-be-named Call of Duty game will be released sometime in 2010. No official information about the game, including its setting or any other features, has been revealed.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

MW2 podbacio na PC-u
Čak da su u Infinity Wardu u pravu kad kažu da je igrača na PC-u najmanje, samo tri posto prodanih MW-a 2 ipak je porazna statistika

U par navrata smo pisali kako je Modern Warfare 2 ostvario nevjerojatan uspjeh sa zaradom od 550 milijuna dolara u samo pet dana na tržištu, no 97 posto spomenute cifre otpada na konzole. Naime, prema novim podacima, Modern Warfare 2 je kupilo samo 3 posto vlasnika PC-a koji su podigli pravu malu bunu nakon objave da igra neće podržavati dedicated servere, te da tvrtka niti ne razmišlja o promjeni mišljenja.

U Infinity Wardu porazne podatke serijala koji je započeo karijeru na PC-u objašnjavaju činjenicom da je PC tržište najmanje što im nije uvjerljivo opravdanje i izgleda da sami sebi mažu oči.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
uzeo sam igru i poceo sa igranjem,singl je dobar ,multi takodjer ali je ipak po mojem misljenju malo precenjena

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Oko te precjenjenosti je izbila frka na SK forumu koja još traje, jer je po nekima Kuzmanović u zadnjem broju previše nahvalio MW2 (mada joj nije dao nešto veliku ocjenu, 90), ali još je mnogo veća frka izbila oko toga što je isti Kuzmanović u zadnjem broju pisao i opis za Dragon Age i dao mu samo 84 ocjenu (dok je recimo Risen u prošlom broju dobio 85, mada od strane drugog autora). Svađa, galama, registrovanje nekih samo da bi izrazili nezadovoljstvo je čak rezultovalo javljam i glavnom i odgovornog urednika "Sveta Kompjutera" :)

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=51472&page=8

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2009, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
zavrsio sam mw2 i mogu reci da je igra mogla biti i malo duza,ali sta je tu je
na multi se nikako navici posle killzone 2 ali sto se duze vremena provodi sve bolje i bolje

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2009, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jesu napravaljeni dedicated? Nisam igrao ima mjesec dana, nisam u toku sta se desavalo.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ona invazija Rusa na Ameriku mi je ubjedljivo najbolja scena. Podsjeca na d-dan i invaziju na Normandiju, samo je u pitanju Amerika, Virginija i one njihove drvene kucice sa americkom zastavom...odlicno odradjeno, dobili smo kratak uvid u treci svjetski rat, odlicno.
Isto tako scena No Russian, kad ubijas taoce, odlicno. Stigao sam do nekog zatvora

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kupio sam original, ako neko jos igra neka me ubaci u frendove na steamu. Mala pauza pred ispite. E sad sto se tice MP, igra je tipicno arkadna, meni je bolje sjela nego stari cod serijali, protivnici mnogo brze padaju, ima petnaestak razlicitih tipova igre od deadmatcha i team deadmatcha do ctf, rikoseta,search and destroy itd... Najzanimljiviji dio su achivementi i levelovanje, svakim levelom, koji idu poprilicno brzo dobijaju se nova oruzija i otkljucavaju razni dodaci za iste, novi achivementi itd...Sto se tice samog gameplaya, odlicno odradjeno, odigrao sam 3 partije u trecoj sam uspio stici prvi do 30 ubistava zahvaljujuci kill streak nagradima, meni ujedno i najzanimljiviji dio igre, odnosno ako zaredas odredjeni broj ubistava a da ne pogines dobijas odredjene nagrade, nagrade biras u meniju a kako se levelujes dobijas nove, pa tako ako zaredas 25 ubistava dobijes nuklearku kojom radis instant kill na mapi i tvoj tim pobjedjuje ali je prakticki nemoguce doci do 25 ubistava, sa 5 mislim da je kod mene bio helikopter koji dodje pa upravljas istim, sa 4 raketa kojom upravljas putem satelita itd...Inace igrao sam nekih sat vremena i dosao do 5. levela, tako da i nova oruzija dobijas poprilicno brzo.

evo jedan filmic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f0SfBzfiSa0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ljudstvo napušta Infinity Ward
Nakon otpuštanja šefa i glavni dizajner u Infinity Wardu i softverski inženjer dali otkaze i odlaze iz tvrtke koja iza sebe ima superuspješan serijal Call of Duty

O, eufemistički rečeno, „neuobičajenom“ Activisionovom potezu kad je odlučeno da se vodećim ljudima studija Infinity Ward umjesto bonusa za izvrsnu prodaju CoD-a uruče otkazi pod lažnim izgovorom o šurovanju s konkurencijom već smo pisali na ovim stranicama, ali i u aktualnom Tupom pogledu i igračkoj kolumni Sa stražnje strane u ovomjesečnom Bugu.

Za one koji su sve to preskočili, da rekapituliramo – vodeće ljude Infinity Warda kojima duguje nekih 37 milijuna dolara bonusa zbog izvrsne prodaje Call of Dutyja, Activision je odlučio otpustiti pod izlikom da su šurovali s Electronic Artsom, te im odbija isplatiti bonus. Otpušteni Vince Zampella i Jason West su promptno podigli tužbu protiv Activisiona, a dok se ona krčka na kalifornijskom sudištu i ostali djelatnici polako napuštaju Infinity Ward. Prema pisanju na MCV-ovim stranicama, uskršnje praznike su za razmišljanje iskoristili i glavni dizajner Todd Alderman i softverski inženjer Francesco Gigliotti, koji su shvatili da je bolje s Activisionom ne imati posla, pa su i oni dali otkaz.

Dodajmo k tome da je Activision prepušten svojim vlastitim znanjima i umijećima uspio dodatno oneraspoložiti igrače izdajući Modern Warfare 2 DLC po cijeni dvostruko višoj od uobičajene za DLC-ove.

http://www.bug.hr/master/vijesti/ljudst ... 01444.aspx

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

to da cu kupiti DLC necu...samo kad bi i ostali igraci to skontali pa napravili bojkot...al et. Nego zao mi ljudi iz Infinity Warda, ali to je kapitalizam. Activision je polagano postao vrlo, vrlo, vrlo pohlepan, a stapanjem s Blizzardom postali su i đubrad...nadam se da ce izgubiti sudski spor.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Plus EA za Bad Company 2 izbacuje DLC sa puno više mapa od MW 2...za simboličnu cijenu od...pazi sad...besplatno...
istorija se ponavlja...2015 je razvio MoH i napravio uber popularnu igru, onda se 2015 raspao i od njenih članova se razvio IW koji napraviše još popularniji CoD...sad se IW raspada i ono što slijedi je vjerovatno novi najbolji serijal FPS-ova bivših članova IW-a....vjerovatno neki koji će kao i MoH i CoD imati "o" kao drugo slovo skraćenice....

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 30 Apr 2010, 17:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ovaj vikend besplatano multiplayer igranje Modern Warfare 2 na Steamu

Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Free Weekend, This Weekend on Steam

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 15:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Nov 2009, 12:18
ProbyHeart je napisao:
Intel e8400, nvidia 9600gt clockana i 2 gb ocz rama,
1440x900 (nemoze veca jer nemam veci ekran ;p,a i najveca moguca rezolucija daje manje pixele, znaci bolji i precizniji hit reg, npr na 800x600 je sve umuljano pa se ne ljepi dobro ), imam svoj tweekani cfg da mi je pregledno a opet da izgleda kolko tolko dobro.

E moze ja imam GE FORCE 9500 izasla ove godine mene nemoci Call of Duty : Modern Warfare 2 ja cu je moci igrati mene muci kako je mogu probati demo verziju posto vidim na nekim stranicama bf da je neki lik vec igrao pa ako moze te mi pomoci za demo

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ako neko zaigra mw2 neka se javi ovde da ga dodam u steam frendove, nemam niti jednog pa ne mogu igrati coop misije (:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Zatvara se Infinity Ward?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ionako je 16 glavnih ljudi iz IW otišlo i stvorilo respawn entertainment, koji su pod okriljem EA najavili ljetni blockbuster, hmmm kad bi postojao post koji je ovo predvidio jako davno...aaaa, vidi ima,

Dzontra Volta je napisao:
istorija se ponavlja...2015 je razvio MoH i napravio uber popularnu igru, onda se 2015 raspao i od njenih članova se razvio IW koji napraviše još popularniji CoD...sad se IW raspada i ono što slijedi je vjerovatno novi najbolji serijal FPS-ova bivših članova IW-a...vjerovatno neki koji će kao i MoH i CoD imati "o" kao drugo slovo skraćenice....

ovom prilikom poručujem forumašima da ći im za malu nadoknadu predviđatibudućnost....Vidoviti Džontra...zapamtite to ime....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 17:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Nov 2009, 12:18
Trebam pomoc imam call of duty mw 2 ali kad instaliram i pritisnem na ikonu single player ono mi pise Steam must be running to play this game ali ja imam steam i upaljen je ali nece uvjek mi izbacuje isto a za mp udem u igricu i pise isto pomozite!!!! mi bar da igram single player

hvala!!!!!!!! :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]