Napokon....nakon 5 dana što zbavih igru nastavih igrati (imo missing file, a nigdje ga nisam mogao naći tek jutros na žblj siteu, i toliko se hypao na faxu danas da nijesam mogao sačekati da predavanje završi, sam sam sebe počeo gristi, neki to mogu potvrditi), i počeo opet...Skakanje po krovovima u Riu razvaljuje,Gulag misija zakon, Cpt Pirce (vidim svi ste igrali pa ne spojlam nikom) mi nije bio nešto u MW ali ovde prva scena i BUM u glavu zakon...A Soap...lik koji nije ništ u MW ovde legenda i definitivno jedan od boljih NPC-ova uopšte. Sad sam u DC-u, i pravim malu pauzu od silnog awesomnesa. Usput MW 2 je u pet dana zaradio 580 mil dolara i postala najprodavanija single igra... Jak bojkot nema šta...
Mada nije bez mana, toliko je za konzole rađena, sve sa reload preko ekrana i onim dimom koji pokazuje gdje je bomba,"No russian" misija mi je djelovala zanimljivo dok je nisam odigrao, onda sam shvatio da nešto dosadnije nijesam igrao, bolje da sam je preskočio i da sam i dalje kontao da je dobra. Jedino ona bolesna mjuza na tom levelu je kao stvortena za masakr nedužnih. I da US rangers misije su nekako "pad hypea" u odnosu na task 141 misije, ali to je zato što Ameri nemaju McTarvisha, i Ghost-a.
Vader je napisao:
Šteta, nisu se sjetili.
Sumljam, vidiš koliku je frku "No russian" misija napravila, zamisli tek neku misiju gdje s Rusom kolješ po predgrađu...sam bi se pakao otvorio.
EDIT:
Baš završio igru, fucking awesome, nikad više FPS neću igrati,ništa ne može biti ni približno dobro kao ovo, osim možda najavljenog nastavka,sljedeće godine, perhaps:
Citiraj:
Call of Duty 7 has been confirmed, it was leaked as being in production when James Clarke (along with inventors of COD: Modern Warfare 2, Jacob Eagon, John Klika, and John Pankow), a senior animator at Treyarch, stated on a website "I am currently on my second title. as a senior animator in the games industry with Activision / Treyarch on Call of Duty 7." Activision has confirmed that a new, yet-to-be-named Call of Duty game will be released sometime in 2010. No official information about the game, including its setting or any other features, has been revealed.