Dilan Dog je napisao:
sto je utakmica blize,tako sam sve vise ubijedjen u trijumf.
zeljeznicar da nema amara osima bio bi klub u rangu zvijezde iz gradacca ili celika.sacekajmo da im on ne bude trener pa cemo vidjeti razliku.
juce na treningu vlado pred igracima pohvalio muminovica,rece da je bio igrac utakmice u novom gradu............da li to znaci da ce ga gurnuti u prvih 11???? licno sam protiv toga i ne bih volio da ga vidim na terenu,mikic i maletic ako nista drugo,bar vise trce od njega.ako uhvatim vremena mozda i danas odem na trening,trebalo bi da rade samo uigravanje ekipe za sutra a to je uvijek zanimljivo za gledati

jos samo da dodam za puzigacu. ako ste citali njegovu izjavu u blicu juce, mozete da shvatite koliko je taj momak ogranicen sa glavom.izjava je bila u smislu da ce igrati za nas narod,grad i cijelu RS...........ako stvarno mislis stvari iz prve izjave,onda ovakvo sta juce ne bi izjavio i obrnuto,ako igras za RS,onda nikada ne bi igrao za klubove iz federacije................lik je sa pamecu ogranicen kao balkon i tu se nista ne moze.
sutra oko 6000 ljudi ocekujem,ne zanosim se da ce biti pun stadion,jednostavno takva je sredina i mnogi na zalost ne shvataju da je ovo zadnja utakmica polusezone kuci,da se pobjedom slavi jesenja titula i da je treba proslaviti na stadionu(ne vjerujem da neko osim lesinara planira da ide u trebinje i tamo da je slavi) i da se ovo desava sad i ko zna kada ponovo.............govnast smo narod,ne cijenimo svoje i to je to
Ovo dokazuje kakva je Vlado ljudina,i koliko ima strpljenja,pravi trener,stvarno mu svaka cast..A sto se Muminovica u prvih 11 tice,hm pa mozda to i nije losa ideja,ipak je igrao za Sarajevo prije sto znaci da ne voli bas Zeljeznicar kao ni mi,mozda da 150% na utakmici,dodatni motiv.
Sto se stadiona tice,ocekujem da bude krcat,nadam se.Na primjer da je nocni termin bio bi siguran da ce biti popunjen,a ovako ostaje malo sumnji zbog toga sto se igra u 14h.
Za Puzigacu cu samo reci da je degenerik.
EDIT:Avduka ce mozda biti pozvan u reprezentaciju BiH u prijateljskoj protiv Slovacke.