banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2010, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja sam ko na iglama,bas me udara neka pozitivna trema pred utakmicu.Ovako mi nije bilo za Lozanu. :D Moja najveca zelja je da stadion bude ispunjen do posljednjeg mjesta,pa i preko toga,da bas krcato bude,i da napravimo ludu atmosferu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 09:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
sto je utakmica blize,tako sam sve vise ubijedjen u trijumf.
zeljeznicar da nema amara osima bio bi klub u rangu zvijezde iz gradacca ili celika.sacekajmo da im on ne bude trener pa cemo vidjeti razliku.
juce na treningu vlado pred igracima pohvalio muminovica,rece da je bio igrac utakmice u novom gradu............da li to znaci da ce ga gurnuti u prvih 11???? licno sam protiv toga i ne bih volio da ga vidim na terenu,mikic i maletic ako nista drugo,bar vise trce od njega.
ako uhvatim vremena mozda i danas odem na trening,trebalo bi da rade samo uigravanje ekipe za sutra a to je uvijek zanimljivo za gledati :)

jos samo da dodam za puzigacu. ako ste citali njegovu izjavu u blicu juce, mozete da shvatite koliko je taj momak ogranicen sa glavom.izjava je bila u smislu da ce igrati za nas narod,grad i cijelu RS...........ako stvarno mislis stvari iz prve izjave,onda ovakvo sta juce ne bi izjavio i obrnuto,ako igras za RS,onda nikada ne bi igrao za klubove iz federacije................lik je sa pamecu ogranicen kao balkon i tu se nista ne moze.

sutra oko 6000 ljudi ocekujem,ne zanosim se da ce biti pun stadion,jednostavno takva je sredina i mnogi na zalost ne shvataju da je ovo zadnja utakmica polusezone kuci,da se pobjedom slavi jesenja titula i da je treba proslaviti na stadionu(ne vjerujem da neko osim lesinara planira da ide u trebinje i tamo da je slavi) i da se ovo desava sad i ko zna kada ponovo.............govnast smo narod,ne cijenimo svoje i to je to

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://countdown.onlineclock.net/

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Рече ми бураз, јутрос у јутарњем програму на РТРС-у дијељено 5 улазница за утакмицу.
Да ли је била најава и на једној телевизији, ја нисам видио? Ја сам видио само најаву преноса на БХТ-у.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dilan Dog je napisao:
sto je utakmica blize,tako sam sve vise ubijedjen u trijumf.
zeljeznicar da nema amara osima bio bi klub u rangu zvijezde iz gradacca ili celika.sacekajmo da im on ne bude trener pa cemo vidjeti razliku.
juce na treningu vlado pred igracima pohvalio muminovica,rece da je bio igrac utakmice u novom gradu............da li to znaci da ce ga gurnuti u prvih 11???? licno sam protiv toga i ne bih volio da ga vidim na terenu,mikic i maletic ako nista drugo,bar vise trce od njega.
ako uhvatim vremena mozda i danas odem na trening,trebalo bi da rade samo uigravanje ekipe za sutra a to je uvijek zanimljivo za gledati :)

jos samo da dodam za puzigacu. ako ste citali njegovu izjavu u blicu juce, mozete da shvatite koliko je taj momak ogranicen sa glavom.izjava je bila u smislu da ce igrati za nas narod,grad i cijelu RS...........ako stvarno mislis stvari iz prve izjave,onda ovakvo sta juce ne bi izjavio i obrnuto,ako igras za RS,onda nikada ne bi igrao za klubove iz federacije................lik je sa pamecu ogranicen kao balkon i tu se nista ne moze.

sutra oko 6000 ljudi ocekujem,ne zanosim se da ce biti pun stadion,jednostavno takva je sredina i mnogi na zalost ne shvataju da je ovo zadnja utakmica polusezone kuci,da se pobjedom slavi jesenja titula i da je treba proslaviti na stadionu(ne vjerujem da neko osim lesinara planira da ide u trebinje i tamo da je slavi) i da se ovo desava sad i ko zna kada ponovo.............govnast smo narod,ne cijenimo svoje i to je to

Ovo dokazuje kakva je Vlado ljudina,i koliko ima strpljenja,pravi trener,stvarno mu svaka cast..A sto se Muminovica u prvih 11 tice,hm pa mozda to i nije losa ideja,ipak je igrao za Sarajevo prije sto znaci da ne voli bas Zeljeznicar kao ni mi,mozda da 150% na utakmici,dodatni motiv. :wink:

Sto se stadiona tice,ocekujem da bude krcat,nadam se.Na primjer da je nocni termin bio bi siguran da ce biti popunjen,a ovako ostaje malo sumnji zbog toga sto se igra u 14h.

Za Puzigacu cu samo reci da je degenerik.

EDIT:Avduka ce mozda biti pozvan u reprezentaciju BiH u prijateljskoj protiv Slovacke.

Poslednji put menjao tatamata dana 12 Nov 2010, 10:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja bih bio zadovoljan i sa 3-0.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ja bih bio zadovoljan i sa 3-0.

Malo,malo...bar 4-0.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Људи Пузигаћа дефинитивно није требао рећи оно што је рекао,бар не на такав начин, али не треба му превише замјерати. он једноставно не размишља баш довољно главом кад даје тако исхитрене изјаве. ево ја сам убјеђен да ако буде играо у суботу да ће дати 150% од својих могућности.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Najava Borac - Zeljo iz perspektive igraca

http://www.source.ba/clanak/499067032786/sport/Milan%20%C4%86ulum:%20Idemo%20u%20Banja%20Luku%20da%20pobijedimo/?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

максел je napisao:
Рече ми бураз, јутрос у јутарњем програму на РТРС-у дијељено 5 улазница за утакмицу.
Да ли је била најава и на једној телевизији, ја нисам видио? Ја сам видио само најаву преноса на БХТ-у.

ово је такође одличан начин да се рекламира утакмица. клуб лијепо поклони по 5-10 улазница свакој телевизији. Они подјеле те улазнице у јутарњем програму и на тај начин такође рекламирају Борац.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Људи Пузигаћа дефинитивно није требао рећи оно што је рекао,бар не на такав начин, али не треба му превише замјерати. он једноставно не размишља баш довољно главом кад даје тако исхитрене изјаве. ево ја сам убјеђен да ако буде играо у суботу да ће дати 150% од својих могућности.

Sajin je Puzigaca. :D Hehehehe.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Šajin je napisao:

Sajin je Puzigaca. :D Hehehehe.
ма какви :D ја сам први рекао да га треба послати да тренира са Вукељом. мада схватио сам да сам погријешио. нећу да пишем свашта о њему јер је ипак наш играч, али ето написаћу опет да даје исхитрене и глупе изјаве, и да касниеј није ни свјестан шта каже.
добро је неко написао, треба одредити који ће фудбалери давати изјаве и за кога :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Моја процјена је да сутра неће бити више од 6 000 људи на стадиону, иако би ја волио да буде крцат.
Видио сам пар плаката, одлични су. Неко је одрадио и у мом насељу, морам то да похвалим ко год да је урадио. Сто пута су љепши у боји, него црно- бијели, као што би ја то урадио. ;)

Што се тиче Пузија, мислим да је са оном изјавом добио црвени картон код свих нас. Мислим да је боље за њега да иде у неки други клуб и други град.

Сутра очекујем да кренемо офанзивно од самог почетка, а побједа од 2:0 би била добра за мене. АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Vjerujem u pobjedu Borca!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Još jedan dan nas dijeli od spektakla i ludila na nasem stadionu, i nadam se našoj pobjedi. Što se tiče marketniškog dijela za najavu utakmice, mislim da je odrađeno dosta dobro, plakati, najave za utakmicu, reklame na radiju, najava na atv u i poziv na stadion, euforija vlada u gradu da se primjetiti i onaj pozitivan naboj...
Što je i isto tako važno što se tiče posjete je najavljeno odlično vrijeme za sutra za ovo doba godine: http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 41&nDate=1

Ono što može pokvariti posjetu je ovaj rani termin, dosta ljudi radi u to vrijeme, ali opet se nadam dosta dobroj posjeti...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 14:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja prekjuče pominjao kako mi se sviđa play ofk beograda veseljko trifunović i kako ga treba dovesti u borac,a sad čitam ovaj pižonov spisak reprezentativaca,i on na njemu...baš sam bio optimista :D :D

ja konto,koji će qratz igrati tamo pred 50 gledalaca,bolje da dođe ovdje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Schlager je napisao:
Ja prekjuče pominjao kako mi se sviđa play ofk beograda veseljko trifunović i kako ga treba dovesti u borac,a sad čitam ovaj pižonov spisak reprezentativaca,i on na njemu...baš sam bio optimista :D :D

ja konto,koji će qratz igrati tamo pred 50 gledalaca,bolje da dođe ovdje :D :D :D

To ce biti borba izmedju Cigana i Glodara gdje da predje

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 15:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Teren je sasvim korektan, međutim Vlado je očigledno pripremio klopku za amara, igrač sa brojem "67" ima da ih raspameti uz aut liniju...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Teren je sasvim korektan, međutim Vlado je očigledno pripremio klopku za amara, igrač sa brojem "67" ima da ih raspameti uz aut liniju...

sad to amaru vec nije tajna , jel tako amare :)

rba a dje efekat iznenadjenja ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 15:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borcev_navijac je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

sad to amaru vec nije tajna , jel tako amare :)

rba a dje efekat iznenadjenja ;)

Sa ovim potezom ima da ih iznenadi načisto, kako se ranije nisu koristile usluge ovog igrača, recimo ja mislim da bi on uspio da razmontira i ekipu Lozane, a eto recimo da čak nije ni putovao u Švicu...

Al ustvari tada je džimi bio šef...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]