banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
tatamata je napisao:
Čađo je napisao:
big radio nije pristao na to da emituje najavu utakmice Borac - Željo :angry4: :angry4: :angry4:

Zna li se razlog tako seljackog poteza?

Nemam pojma, samo znam da ga ja neću više slušati. :evil:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
У суботу навече од 21.00 журка у корнеру. ко хоће нека дође, провод загарантован, поготово ако узмемо жељу

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
tatamata je napisao:
Citiraj:
Тешко је то упоређивати. Чињеница је да сам с оном екипом прошао зимске припреме и да смо то прољеће дјеловали као казнена експедиција. На Градски стадион екипе су долазиле само с мишљу како се вратити са што мање голова у мрежи. Уколико добијем повјерење управе, на прољеће то исто очекује и ову екипу. Сада смо ставили резултат испред игре, а заједничким припремама имаћемо и једно и друго. Мљећемо противнике од Требиња до Приједора јер ова екипа има капацитет за тако нешто - ријечи су Јагодића.

"Mljecemo protivnike od Trebinja,do Prijedora"!!! 8)

Ajoj kad se sjetim te sezone,bas smo silovali kod kuce,Borac-Travnik 3:1,Borac-Posusje 4:0,Borac-Celik 3:0,Borac-Zvijezda 4:0,Borac-Sloboda 4:0,strasno,strasno...

ufff te cetvorke ko bi ih samo zaboravio,al meni je te sezone ostala jedna utakmica u posebnom sjecanju odnosno jedno poluvreme,borac velez 2:0!!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
big radio nije pristao na to da emituje najavu utakmice Borac - Željo

Ako je u pitanju (sto pretpostavljam) ignorantski odnos prema Borcu zato sto je rijec o mecu Premijer Lige BiH i nastavak ispiranja mozga narodu da zivi u drugoj drzavi i to preko ledja FK Borac,neka mi neko to potvrdi da odmah otkazem reklamu za moju firmu na BIG radiju.

Oni imaju pravo na svoju uredjivacku politiku,kao i da odbijaju Borac a izvjestavaju iz poena u poen kako stoji Ana Ivanovic na turniru na Baliju,ali isto tako i ja imam pravo da reklamu prebacim na NES radio (iako sam dugo to odbijao zbog Kopanjinih antisrpskih stavova),iako je svako citanje 2 marke skuplje,nece mi biti zao,a vjerovato je i veca slusanost cim je reklama skuplja.

Molim potvrdu za ovo od nekog upucenog,a ako je nesto drugo u pitanju,neka napise pa da ne diram reklamu. Nazvao bih sam Milenka iz marketinga Big radija,da se raspitam o cemu je rijec,ali vjerujem da on nema pojma o cemu se radi i da je Buco taj koji je stavio veto.U mnogim stvarima ga podrzavam,ali kad mi u Borac dirne-gotovo je!

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Nov 2010, 11:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Zasto se ovdje pocelo najmanje pisati o fudbalu i igri Borca, analizi i predvidjanjima utakmica itd itd.

Bicu iskren prema vama, cini mi se da je tema fk borac na ss.ba forumu, dok ste pisali na njoj bila puno bogatija ovim sportskim sadrzajem. A cak i ovdje je tako bilo u pocetku.

Medjutim, sad se o svemu vise prica nego o fudbalu i prvenstvu.
Ide nam derbi sa zeljeznicarem, a niko ne analizira tim, igru kako sta, nasu i protivnika, sta bi kako bi.

I tako je vec unazad dosta vremena.

sad je rasrprava o ć i č ( inace glupo uopste da se o tom raspravlja jasno je da se klub zove fk željezničar ako se već pravi plakat )

Podržavam ja samoorganizovanje , to je lijepo vidjeti, ali vec dugo vremena , da budem iskren , nema se previse toga o fudbalu procitati.

sa ovim epitetima koji se nemilice koriste u svakoj drugoj recenici ovo pocinje da mi lice na djecije zabaviste u kome se djeca takmice ko ce smisliti grdniju uvredu a ne na sportski forum navijaca i simpatizera fk borac.

apelujem da se vratimo fudbalu

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa evo ja ću da napišem nekoliko stvari o fudbalu, zadnju opširniju analizu koju sam napisao mislim da je to bilo poslije utakmice sa Zvijezdom, ako mi se bude dalo prekopiraću je, neogu ja da pišem neke analize kada nisam gledao utakmicu u Travniku, prema onom što sam saznao ekipa je odigrala dobro i bilo je trojica ili četvorica igrača koji su bili nešto lošiji od ostalih...
E sada razlog manjeg spominjanja fudbala, ja nemam iskreno šta toliko da pišeme, kada gospodin Vlado Jagodić ekipu vodi kao da ja sjedim na klupi, znači radi sve ono što bih i ja uradio, od kažnjavanja do sastavljanja tima, a evo sada dolazi i transfer lista, vidim da je po svim procjenam jedan od putnika iz Borca Srećo, Vukelja, Muminović itd itd itd, znači ja nemam razloga toliko da pišem o samom fudbalu koji pokazujemo ove jeseni jer je po meni to segment koji najbolje funkcioniše u klubu, e sada ima drugih stvari o kojima bi mogli da pišemo, ali eto neću jer ipak mislim da će i te stvari otići u poziotivnom smijeru, ali konkretna stavr za upravu je ta da sada Vladi Jagodiću ponudi ugovor na najmanje dvije sezone, to je trenutno najveći interes kluba, sve ostalo je manje važno, znači čovjek je izjavio da ima ugovor do 30.06.2011, a ja mislim da to nije zadovoljavajuće...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Citiraj:
big radio nije pristao na to da emituje najavu utakmice Borac - Željo

Ako je u pitanju (sto pretpostavljam) ignorantski odnos prema Borcu zato sto je rijec o mecu Premijer Lige BiH i nastavak ispiranja mozga narodu da zivi u drugoj drzavi i to preko ledja FK Borac,neka mi neko to potvrdi da odmah otkazem reklamu za moju firmu na BIG radiju.

Oni imaju pravo na svoju uredjivacku politiku,kao i da odbijaju Borac a izvjestavaju iz poena u poen kako stoji Ana Ivanovic na turniru na Baliju,ali isto tako i ja imam pravo da reklamu prebacim na NES radio (iako sam dugo to odbijao zbog Kopanjinih antisrpskih stavova),iako je svako citanje 2 marke skuplje,nece mi biti zao,a vjerovato je i veca slusanost cim je reklama skuplja.

Molim potvrdu za ovo od nekog upucenog,a ako je nesto drugo u pitanju,neka napise pa da ne diram reklamu. Nazvao bih sam Milenka iz marketinga Big radija,da se raspitam o cemu je rijec,ali vjerujem da on nema pojma o cemu se radi i da je Buco taj koji je stavio veto.U mnogim stvarima ga podrzavam,ali kad mi u Borac dirne-gotovo je!

Radi se o tome da Big ne emituje nista besplatno pa ni ovo. Svi ostali elektronski i stampani mediji pristali su emitovati ovu najavu besplatno. Ako se plati mozda i emituje ovako nista.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Radi se o tome da Big ne emituje nista besplatno pa ni ovo. Svi ostali elektronski i stampani mediji pristali su emitovati ovu najavu besplatno. Ako se plati mozda i emituje ovako nista.

_________

Ok,ako je tako,onda se izvinjavam Big radiju. Ali ne mogu vjerovati da je problem za FK Borac da plati to,pa jedno citanje je 5ili 8km (zavisi je li reklama ili oglas),za 100 km moze se 20 puta na Bigu u udarnim terminima procitati najava!!! Ako je doslo da je 100km problem,neka me neko iz uprave kontaktira,ja cu pomoci klub sa tom cifrom da se na Bigu iscita 20-tak puta najava,i sam cu odnijeti novac dole u redakciju.________

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:31 
Veteran
Veteran

Da, ali islo se na sve medije i svi emituju na 'lijepe oci'. BiG nikad nije ni bio stanica koja ce podrzati grad i gradska desavanja. Nije me iznenadilo. I najava je spot koji traje oko 40 sekundi.

edit: A vjerujem da bi Buco odbio da emituje i da mu se plati za Borac. Nije jednom odbio da emituje poruke Crvenog Krsta Banjaluke

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 09 Nov 2010, 11:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:36 
Bič božji
Bič božji

A vidi Vlade, nazva svoju ekipu "kaznenom eksedicijom", e Vlado, Vlado, ima da se javiš i da platiš kafu, to je termin koji sam ja koristio, znači, kafa ti je obaveza, koliko sam se borio za tebe :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da, ali islo se na sve medije i svi emituju na 'lijepe oci'. BiG nikad nije ni bio stanica koja ce podrzati grad i gradska desavanja. Nije me iznenadilo. I najava je spot koji traje oko 40 sekundi.

edit: A vjerujem da bi Buco odbio da emituje i da mu se plati za Borac. Nije jednom odbio da emituje poruke Crvenog Krsta Banjaluke

Sad,tesko je tu nesto pametno reci. Ako npr,KK Borac ili RK Borac placaju svoje oglase i reklame,bilo bi neprincipijelno da se za FK Borac pusta dzaba jer bi se onda ostali klubovi osjecali kao budale. Kazem,nisam upoznat pa bi mozda trebalo saslusati i drugu stranu price,ali mene je iritiralo sto sam Cadjin post shvatio da oni nece da procitaju placen oglas,to me izbilo iz cipela,a ovako-nemam stav jer ne znam kako Big to rijesava sa ostalim klubovima.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:43 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Sad,tesko je tu nesto pametno reci. Ako npr,KK Borac ili RK Borac placaju svoje oglase i reklame,bilo bi neprincipijelno da se za FK Borac pusta dzaba jer bi se onda ostali klubovi osjecali kao budale. Kazem,nisam upoznat pa bi mozda trebalo saslusati i drugu stranu price,ali mene je iritiralo sto sam Cadjin post shvatio da oni nece da procitaju placen oglas,to me izbilo iz cipela,a ovako-nemam stav jer ne znam kako Big to rijesava sa ostalim klubovima.

KK i RK na Bigu? Nisam cuo, moguce. Ali pouzdano znam da on Buco, a ne ljudi koji rade kod njega, ne zeli dzabe da emituje ni poruku crvenog krsta koji poziva dobrovoljne davaoce krvi. Tako da...tesko je tu komentarisati bilo sta.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Ево уведошмо и демократију на наш форум. Претпостављам да ко је имао жељу да гласа да је већ гласао.

Да би било све регуларно:

1. приједлог: subzero81, укупно:1
2. приједлог: savke-bl, borcev_navijac,asdfg,мој глас, укупно:4
3. приједлог: Gazimestanac87,goran2909,subzero81,Šajin,Caplar, укупно:5
4. приједлог: Brigate BL,Čađo,borcev_navijac,Rikas,Борац БЛ,userof5800,Šajin,јан_де, укупно:8

ПЛАКАТИ
http://img831.imageshack.us/img831/9435/ubojia4.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/1023/crnobijela4.jpg

Ако је некоме лакше плакат сам одрадио у Microsoft Publisher-у и све наштимао, тако да се треба само пустити на штампу.

http://rapidshare.com/files/429752923/ubojiA4.pub
http://rapidshare.com/files/429754284/crnobijelaiA4.pub

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:47 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Mislim da BIG uopšte ne prati domaći sport izuzev Srpskog tenisa, i eventualno nastupa Partizana u L.Š. mislim da je tako, a iskren da budem nikada nisam čuo reklamu ni za jedan Banjalučki sportski klub izuzev što je nekada išlo u vezi K.K. Borac Nektara, ali i to je bilo davno...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma cisto sumnjam da je sad toliki problem upravi,dati pisljivih 100 KM,sto Schlager kaze,za 20 emitovanja,i to u udarnom terminu,mislim da nije u tome problem,vec BIG radio nema interesa da reklamira Borac i to je to.A sto se mene tice,ni ne treba nam onda njihovo reklamiranje,ima ostalih medija.

Citiraj:
Dakle subota 14 casova,Gradski stadion,utakmica Borac-Zeljeznicar.Ono sto mene brine je to da u 5 zadnjih susreta mi nismo pobijedili Zeljeznicar,finale Kupa 1:1 kuci,i 2:2 u gostima,zatim Kup ove godine 0:0 kuci,i 3:0 u gostima,i ligaski poraz prosle sezone u gostima rezultatom 4:2.Dakle koliko god to tesko bilo priznati Zeljeznicar nam u posljednje vrijeme ne lezi,bas nikako...Jedino sto me cini pozitivnim je da ove sezone rusimo sve rekorde,i sve moguce negativne tradicije,pa se nadam da bi ih mogli oderati posteno ovaj put.

Ovo samo da se citiram,i nadovezem.Utakmica ce biti jako teska,i kao sto vec rekoh,izgleda da nam Zeljeznicar ne lezi bas,ali ja ocekujem napadanje,i samo napadanje,nikakve kalkulacije na rezultat,dakle nadigravanje,od noge do noge,brzi protok lopte,bez puno komplikovanja.Tehnicki smo puno potkovanija ekipa,dok mi se nas protivnik cini puno slicniji Travniku,dakle krkanska ekipa,koja tuce i ide na snagu.Dakako imaju i oni svojih aduta,tu prvenstveno mislim na Zebu i Viscu koji su strasni igraci,i tehnicari.

Mislim da se najvise moramo pribojavati prekida,jer nam je to velika boljka,bar u medjusobnim mecevima sa Zeljeznicarom.Uvijek strijepim kad lopta ide u sesnaesterac,zbog njihove visine su uvijek opasni iz tih ubacaja.Nadam se da nam se nece ponoviti ono sramotno sudijsko navlacenje,da svira milion sitnih,i nepostojecih prekrsaja oko sesnaesterca,pa da tako primimo gol...

Imam neki dobar predosjecaj u vezi ove utakmice,kao i pred Travnik,i mislim da cemo ih pobijediti 2:0,ali necu da ureknem,pa cu samo reci,da se nadam da cemo odigrati najbolje sto znamo,dakle igrati svoju igru,a golovi ce onda sigurno doci.

Sastav necu sad da pisem,ali ocekujem svakako Grahovca u prvih 11,koji se polako uzdize,i postaje bitna karika u nasem timu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 12:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
максел je napisao:

Моје мишљење да би овдје требало да у лијевом углу стоји грб Борца а у десном Бања Луке или нечег другог...Слажете ли се? Некако ми је онај тамо лијеви угао празан,боде очи.А када би ставили нпр. грба БЛ у тај десни угао испало би да је у првом плану,а Борац ето ту ради реда... :wink:

tatamata je napisao:
Utakmica ce biti jako teska,i kao sto vec rekoh,izgleda da nam Zeljeznicar ne lezi bas,ali ja ocekujem napadanje,i samo napadanje,nikakve kalkulacije na rezultat,dakle nadigravanje,od noge do noge,brzi protok lopte,bez puno komplikovanja.Tehnicki smo puno potkovanija ekipa,dok mi se nas protivnik cini puno slicniji Travniku,dakle krkanska ekipa,koja tuce i ide na snagu.Dakako imaju i oni svojih aduta,tu prvenstveno mislim na Zebu i Viscu koji su strasni igraci,i tehnicari.

Mislim da se najvise moramo pribojavati prekida,jer nam je to velika boljka,bar u medjusobnim mecevima sa Zeljeznicarom.Uvijek strijepim kad lopta ide u sesnaesterac,zbog njihove visine su uvijek opasni iz tih ubacaja.Nadam se da nam se nece ponoviti ono sramotno sudijsko navlacenje,da svira milion sitnih,i nepostojecih prekrsaja oko sesnaesterca,pa da tako primimo gol...

У потпуности се слажем!
:occasion5:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 14:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Nov 2010, 14:13
vozdra svima,

imam jedno pitanje.

da li je u toku postojanju fk borca izasao ijedan almanah o klubu?

ako jeste, moze li mi neko reci kada?

cak sta vise, ako postoji to u pdfu formatu, bili mi neko mogao poslati?

razlog? skupljam almanahe bh klubova, pa trenutno imam 4 (od dva kluba).

hvala unaprijed!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
tatamata je napisao:
Citiraj:
Тешко је то упоређивати. Чињеница је да сам с оном екипом прошао зимске припреме и да смо то прољеће дјеловали као казнена експедиција. На Градски стадион екипе су долазиле само с мишљу како се вратити са што мање голова у мрежи. Уколико добијем повјерење управе, на прољеће то исто очекује и ову екипу. Сада смо ставили резултат испред игре, а заједничким припремама имаћемо и једно и друго. Мљећемо противнике од Требиња до Приједора јер ова екипа има капацитет за тако нешто - ријечи су Јагодића.

"Mljecemo protivnike od Trebinja,do Prijedora"!!! 8)

Ajoj kad se sjetim te sezone,bas smo silovali kod kuce,Borac-Travnik 3:1,Borac-Posusje 4:0,Borac-Celik 3:0,Borac-Zvijezda 4:0,Borac-Sloboda 4:0,strasno,strasno...

Тако ће бити и сад на прољеће, само да Владо остане. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
tatamata je napisao:
Ma cisto sumnjam da je sad toliki problem upravi,dati pisljivih 100 KM,sto Schlager kaze,za 20 emitovanja,i to u udarnom terminu,mislim da nije u tome problem,vec BIG radio nema interesa da reklamira Borac i to je to.A sto se mene tice,ni ne treba nam onda njihovo reklamiranje,ima ostalih medija.

Citiraj:
Dakle subota 14 casova,Gradski stadion,utakmica Borac-Zeljeznicar.Ono sto mene brine je to da u 5 zadnjih susreta mi nismo pobijedili Zeljeznicar,finale Kupa 1:1 kuci,i 2:2 u gostima,zatim Kup ove godine 0:0 kuci,i 3:0 u gostima,i ligaski poraz prosle sezone u gostima rezultatom 4:2.Dakle koliko god to tesko bilo priznati Zeljeznicar nam u posljednje vrijeme ne lezi,bas nikako...Jedino sto me cini pozitivnim je da ove sezone rusimo sve rekorde,i sve moguce negativne tradicije,pa se nadam da bi ih mogli oderati posteno ovaj put.

Ovo samo da se citiram,i nadovezem.Utakmica ce biti jako teska,i kao sto vec rekoh,izgleda da nam Zeljeznicar ne lezi bas,ali ja ocekujem napadanje,i samo napadanje,nikakve kalkulacije na rezultat,dakle nadigravanje,od noge do noge,brzi protok lopte,bez puno komplikovanja.Tehnicki smo puno potkovanija ekipa,dok mi se nas protivnik cini puno slicniji Travniku,dakle krkanska ekipa,koja tuce i ide na snagu.Dakako imaju i oni svojih aduta,tu prvenstveno mislim na Zebu i Viscu koji su strasni igraci,i tehnicari.

Imam neki dobar predosjecaj u vezi ove utakmice,kao i pred Travnik,i mislim da cemo ih pobijediti 2:0,ali necu da ureknem,pa cu samo reci,da se nadam da cemo odigrati najbolje sto znamo,dakle igrati svoju igru,a golovi ce onda sigurno doci.

Sastav necu sad da pisem,ali ocekujem svakako Grahovca u prvih 11,koji se polako uzdize,i postaje bitna karika u nasem timu.

donekle si u pravu kad si izanilizirao igru zeljeznicara, bar po meni.
Ovako ja to vidim, kamko sam vec napisao napadacki zeljeznicareva igra se u stvari zasniva na popovicu i njegovoj distribuciji lopte prema krilima ili bekovima , visci, besliji, stanicu, colicu radovanovicu . koji tad probijaju po strani i prave visak igraca jer popovic svojom sbnagom ledjima okrenut prema goluz odlicno se gradi i prima loptu te navlaci na sebe dva odbrambena igraca.

Mislim da za borac zeba, kojije inace odlican tehnicar, nije prevelika opasnost, jer se radi o sporom igracu koji se da fino zatvoriti i udvajati, on je igrac poteza i to je jedino sto se kod njega ne moze predvidjeti.
Puno opasniji po borac je visca koji jednostavno ima sve, i brzinu i tehniku i odlican sut, ne libi se da puca iz bilo koje pozicije jer ima tu sportsku drskost.
Njega je poprilicno tesko zatvarati jer je jako popkretljiv i nepredvidiv.

Opet beslkija mislim da pada i da tu vise nema pretjerane opasnosti, amda ne smije ga se potcjeniti.

Problkem za igru borca u stvari je odbrana i vezni red zeljeznicara sa visokim i jakim stoperima i zadnjim veznim culumom svrakom, ili savicem. koji su krljatori igre, igraju grubo i na taj nacin vrse destrukciju igre u sredini terena sprecavajuci brzi protok lopte, jer filozofija je ako ga ne mozes zaustaviti pravi faul, ako ste primjetili igra zeljeznicara je stalno na rubu faula samo sto ih se puno ne svira njima.

Ono gdje ja vidim da nam ne mogu parirati je brzina i tehnika pods uslovom pravovremenog oslobadjanja od lopte , jer ako vuces loptu, akcija ce biti zaustavljena faulom vec u zacetku.
Zeljeznicar ce sigurno pokusati vec od starta da nas nagzi na nasoj polovini sprecvajuci mirno otpocinjanje akcija, i tjerajuci avdukica na ispucavanja lopte gdje onda oni nose prevagu u sredini terena.
Tio im je prosli put u banjaluci uspjelo taj pritisak na nasoj polovini, koji nas je onemoguci da razvijemo svoju igru i zato i nismo dolazili u neke strasne sanse.
Ako uspostavimo igru brzog protka sa sto kracim zadrzavanjem lopte u nogama jednog igraca, tu zeljeznicar ne moze da nam parira, jer brzinski to ne mogu da pokriju, u takvoj igri oni jednostavno kasne na igraca i kasne na loptu, i tu se bez problema stvara visak.

Jako je bitno da nam teren bude suv i dobar, jer onda zeljeznicar nema sanse, ako bude blata i los teren, oni su u prdnosti, jer imaju vise igrace sa visim tezistem sto je za blato i los teren prednost.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
jesu li sada ovi plakati konacni mogu li na stampanje i lijepljenje!!!
sto se tice taktike i ekipe za ovu tekmu ja o tome nebih komentarisao pa mi imamo dr.mg. VLADU JAGODICA!!!
nemogu docekati subotu, kopka me hoce li muminovic dobiti jos jedu sansu...
graha mislim da ide uzlaznom putanjom dolazi na svoje, al kako reko tu je veliki VLADO JAGODIC!!!
pozzz...... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]