banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2010, 20:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Koliko čujem najava utakmice emitovaće se na skoro svim relevantnim radio stanicama kao i u svim bitnim novinama. Vjerovatno će se prikazati i po neki spot na televiziji.
U subotu gaženje selje a nadam se tokom sedmice da će igrači biti dodatno motivisani :wink: 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Stvarno je u ovom momentu preljepo biti borcev navijac, kad god pomislim na subotu i selju vec me hvata pozitivnz jeza.
Sad treba napraviti naboj u gradu da bude kao pred lozanu a mislim da ne treba puno samo koja reklama tv i radiju , i mislim da tu nema promasaja, subota gradski stadion 8 000 ljudi!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma neka istok prozove zapad i neka pocnu:
istok: amar amar
zapad: sisaj sisaj
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Она сања дуге везе ,љубав и романсу а ја како запад лудује у трансу :D

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
ЕВо моје мишљење о томе...
Мислим да су ваши приједлози захтијевни...Не долазе сви на утакмицу да би навијали...ПО мени довољно је Борац Бања Лука ооо и могло би се остварити ово Амар амар сисај сисај...Онда,ово за пјесме,па они са запада једва изведу Борац Бања Лука ооо а камоли неку нашу пјесму!Што се тиче понашања Запада за вријеме утакмице, по мени је скроз ок,кад је неки прекид или нешто сере судија звижде,кад је наш корео или бакљада аплауз,кад их прозовемо,навијају колико толико!Оно што сам примјетио јесте када пјевамо кад је био дете мало,уби турчина,јебем те сарајво...То пијева цијели стадион...То се видјело прошли пут на Жељи,то се чује и на клиповима са прошлих утакмица када смо пијевали пјесме тог типа...
Нек они остану на Борац Бања ЛУка кад је био дете мало и ето нек још навијају амар амар а ми ћемо се побринути за остало 8)
Моје мишљење

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Caplar je napisao:
Мислим да су ваши приједлози захтијевни...Не долазе сви на утакмицу да би навијали...ПО мени довољно је Борац Бања Лука ооо и могло би се остварити ово Амар амар сисај сисај...Онда,ово за пјесме,па они са запада једва изведу Борац Бања Лука ооо а камоли неку нашу пјесму!Што се тиче понашања Запада за вријеме утакмице, по мени је скроз ок,кад је неки прекид или нешто сере судија звижде,кад је наш корео или бакљада аплауз,кад их прозовемо,навијају колико толико!Оно што сам примјетио јесте када пјевамо кад је био дете мало,уби турчина,јебем те сарајво...То пијева цијели стадион...То се видјело прошли пут на Жељи,то се чује и на клиповима са прошлих утакмица када смо пијевали пјесме тог типа...
Нек они остану на Борац Бања ЛУка кад је био дете мало и ето нек још навијају амар амар а ми ћемо се побринути за остало 8)
Моје мишљење

dijelimo misljenje...najbolje je kad se to spontano desi pa skoci cijeli stadion i pocne da pjeva. dalje, i kad bi se pocela takva jedna pjesma cim bi se nesto pocelo desavati pred golom ( bilo koje ekipe) zapad bi se okrenuo utakmici i od toga ne bi bilo nista. ali zato ove kratke poput amara i njegovog sisanja mislim da bi to islo ko alva :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Caplar je napisao:
Моје мишљење

Ne bi se slozio s tobom,u nekim stvarima.U pravu si kad kazes,da ne dolaze svi na utakmicu da bi navijali (citaj-pjevali 90 minuta),medjutim dolaze da bodre klub,dolaze da bodre Borac,dolaze da ga podrze,i mislim da je red da se oglase s vremena na vrijeme,od prozivanja,preko psovanja,do zvizdanja,i tako dalje,pa nekad i pridruzivanja u pjesmi.Ovo se ne moze odraditi preko noci,ili za jednu utakmicu,ali mora se od neceg poceti,mora se pokusati aktivirati zapad...To je moje misljenje.Jer aktivacijom i udruzivanjem citavog istoka i citavog zapada,s vremena na vrijeme,dobila bi se jedna sasvim drugacija atmosfera,u kojoj bi se protivnicima bukvalno odsjekle noge,sigurno.Koliko god da mi je mrsko,moram priznati da sam takvu atmosferu jedino vidio na Grbavici,kada njihov jug i sjever odlicno rade to.Cak ponekad taj sjever pjeva svoje pjesme,nezavisno od juga.I to daje jedan poseban,smek.

Naravno,dugo cemo mi jos cekati dok zapad ne krene samostalno pjevati,ali jbg mora se od neceg poceti,pa necemo valjda pozorisnu atmosferu,ipak smo mi Srbi,Balkanci,kod nas mora divlje ili nikako.Aj Borac.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
tatamata je napisao:
Caplar je napisao:
Моје мишљење

Ne bi se slozio s tobom,u nekim stvarima.U pravu si kad kazes,da ne dolaze svi na utakmicu da bi navijali (citaj-pjevali 90 minuta),medjutim dolaze da bodre klub,dolaze da bodre Borac,dolaze da ga podrze,i mislim da je red da se oglase s vremena na vrijeme,od prozivanja,preko psovanja,do zvizdanja,i tako dalje,pa nekad i pridruzivanja u pjesmi.Ovo se ne moze odraditi preko noci,ili za jednu utakmicu,ali mora se od neceg poceti,mora se pokusati aktivirati zapad...To je moje misljenje.Jer aktivacijom i udruzivanjem citavog istoka i citavog zapada,s vremena na vrijeme,dobila bi se jedna sasvim drugacija atmosfera,u kojoj bi se protivnicima bukvalno odsjekle noge,sigurno.Koliko god da mi je mrsko,moram priznati da sam takvu atmosferu jedino vidio na Grbavici,kada njihov jug i sjever odlicno rade to.Cak ponekad taj sjever pjeva svoje pjesme,nezavisno od juga.I to daje jedan poseban,smek.

Naravno,dugo cemo mi jos cekati dok zapad ne krene samostalno pjevati,ali jbg mora se od neceg poceti,pa necemo valjda pozorisnu atmosferu,ipak smo mi Srbi,Balkanci,kod nas mora divlje ili nikako.Aj Borac.

:lol:

Знам на шта циљаш,не знам зашто ал Запад,за мене је ок по неком мом гледању,али по гледању са других утакмица и стадиона,стварно су успавани,баш прије неку утакмицу нисмо их прозвали већ смо одма БОрац Бања Лука ооо они ништа ко да су ретардирани...
...Такођер не вјерујем да баш долазе због ФУДБАЛА,већ због љубави према БОРЦУ,а сад што се ми нисмо никад цимали да нешто конкретно урадимо у вези запада...ТО је наша грешка...Због тога су вјероватно и успавани,нису навикли да и они навијају...На примјер кад би сад од ове утакмице кренули са дијељењем тих папирића и тако сваку уткамицу могло би се нешто и покренути...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Dzaba nam titula kad Evrope najvjerovatnije ove godine necemo vidjeti

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
мени је криво што нам термин одређује зелена телевизија, која нас због 1000КМ уцјењује!
ако смо цијелу полусезону играли под рефлекторима, могло се и сада, поготово због интересовања, посла - јер велика већина ради у ту суботу, а ако ништа јер треба да се они прилагођавају нама ако им је у интересу да имају пренос.
ок је када програмска шема у енглеској или њемачкој одређује утакмице ман.утд, челзија, бајерна, али ти клубови добијају 100 милиона евра-фунти за преносе, а ми добијемо 10.000КМ годишње и још нас јебу као санску козу!

ипак, надам се да ће стадион бити пун, и да ћемо да јебемо и ове смрдљиве санџаклије са све амаром осимом на челу!

идемо јако Борчевци, цијелу седмицу и ми одавде да се побринемо да направимо своју врсту маркетинга на све нама доступне начине.
ево ја сам већ контактирао на пм ове млађе чланове подфорума и од мене имају 100 црно-бијелих плаката, а потрудићу се да буде и црвено-плавих па да мало прошарамо град Борчевим бојама.

а европе ће бити, само да је ми изборимо - исто су пријетили и прошле сезоне и није било од тога ништа.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Бем ти овај РТРС и Спортски преглед кад нема прилога из Травника. Свима нама је "битније" видјети шта се то дешавало у Требињу у херцеговачком дербију :(

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 23:53 
Veteran
Veteran

Ima li ko snimak izvjestaja iz Travnika? Mislim, snimi li ko izvjestaj sa zelene tv?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 02:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
максел je napisao:
Што се тиче навијања људи са запада, тешко може доћи до неког великог заокрета преко ноћи и очекивати да запад пјева заједно са Лешинарима. Али треба радити на томе да се запад пробуди, врши притисак на судије, на противничке играче, да погура наше играче у кључним моментима и повремено се укључи у скандирање и пјевање неких пјесама.

Неко је раније спомињао пјесму Са истока дигла се прашина, та пјесма је ОК, али се углавном пјева послије гола или кад Борац већ има неко вођство. Потребно је пјевати нешто што ће дићи момке у критичном тренутку када гањају вођство и када гол виси у зраку. Једна од тих пјесама, бар по мени, је Република Српска, а толико пута смо је чули, да онај ко је бар 5 пута био на стадиону морао ју је научити. Та пјесма баш диже адреналин како навијачима, тако вјерујем и играчима, посебно ако би грмило када би се пјевала и са истока и са запада.

Што се тиче „навијачког“ потенцијала запада оно што је стварно минумум јесте пјевање Борац Бањалука ооо на прозивање са истока, онда такође Лешинару су одскора почели скандирати Борац којем претходи аплаудирање т т ттт тттт (ваљда сте ме сконтали на шта сам мислио), то би баш дало добар штимунг када би читав стадион скандирао, нешто као на рукомету. Такође оно скандирање Борац којем претходи бубањ, све су то скандирања која су изводљива и за највеће „пензије“, не морају чак ни устајати са столице.

И ја сам дошао на сличну идеју као и tatamata.

Што се тиче осталих пјесама, ја сам онако размишљао која би пјесма била ефективна, а да нема толико компликовану мелодију и дошао на идеју о овој пјесми и направио примјер евентуалног летка за навијаче:

Spoiler:
Slika
Slika

Слично се може одрадити за пјесму Република Српска или за било коју другу пјесму.

Летци би били 7х7cm, 12 би могло стати на папир формата А4, тако да би за 3000 људи требало неких 250 листова папира.

Сад да ли је то велик залогај за нас, да поред плаката одштампамо и то, не знам. Можда да видимо са Лешинари, ако они имају могућност, да они одштампају или да виде са управом, јер су већ штампали сличне летке.

У удружење у среду отиши, предложи им доле, јбг да они доел виде, па се сконтајте и за штампање и за све, јбг био би ред да цјели стадион герми, а самим тим би утишали оне балуснице што дођу.
Ај сад БОРАЦ ај сад . .:))

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 08:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
batica je napisao:
ma neka istok prozove zapad i neka pocnu:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дефинитивно најбољи предлог и најреалнији. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 09:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Силовање...
http://www.youtube.com/watch?v=8lH0Ol9S ... r_embedded
максел je napisao:
максел je napisao:
Ако неко може видјети са Лешинарима, односно са вођама или са тим ужим кругом, да ли они могу да нам помогну.

Драго ми је да доста људи размишља о клубу и атмосфери на стадиону, али зар није глупо тражити помоћ од лешинара када ти исти иду на гостовања и издвајају новац за то, превоз, клопа, цуга. Док остали прате пренос на радиу и куцкају на форуму и још сад тражити нешто од тих момака, стварно нема смисла. Па бар Травник није далеко, могли сте се исцимати и погледати силовање.

Иначе, Борац је права машина и тешко би било неког издвојити, одбрана стандарно добра, Малетић одиграо најбољу утакмицу од када је дошао, Николић пуно трчао и вршио притисак на задњу линију, Граховац одиграо храбро са оним месарима...Шансу су се редале, поготово кад смо водили, па смо их убили из контри и полуконтри, штета је што још која лопта није завршила у мрежи.

Још нешто да додам, од тренутно 27 играча који су у сениорском погону, 14 су наши момци, нису баш сви из града, али ајде наши су (вуле, пузи...). то је пола тима, и надам се да ће у будућности још више да се даје прилика нашим момцима. такође, у првих 11 мора да буде барем 6 наших играча. Мислим да је то добитна формула за успјех и примјер за плаћенике са стране како се бори за свој клуб и град. Нешто се спомиње сарадња са бском гдје би младићи који изађу из јуниора отишли да играју а не остали на улици како се то до сада дешавало.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta je sa ostalim Borcevcima,zna li iko,gdje su Schlager,RBA,Simpatizer,itd,itd???

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ostali u travniku:D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
изгледа да им нису сјели ћевапчићи код Хајре

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
изгледа да им нису сјели ћевапчићи код Хајре

Ispravak netačnog navoda, nije kod hajre, nego kod Bajre, ali nažalost nismo bili u Travniku, bilo je nekih obaveza koje nismo mogli da uskladimo, a ja sam trenutno i onesposobljen za malo dalja putovanja :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:49 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:
ostali u travniku:D :D

Onda bi se moralo u akciju spasavanja :lol: :D :lol:

I ima li ko snimak izvjestaja sa utakmice? Mislio sam ja to pogledati sinoc ali oni koji su roditelju znaju kako je kad dijete odluci gledati crtani na DVD-u. :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]