banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2010, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
u koje vrijeme sutra i prekosutra borac ima trening?

hvala unaprijed

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45921.htm :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
a jesu zapeli za vukelju...treba im reci,nije problem,samo pripremite novce,puno novaca... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45921.htm

овај текст је чисто уношење немира пред најважније утакмице Борца.
пошто виде да не могу ни преко савеза, судија, ни на који други начин, санџаклије покушавају и на овај да унесу немир и трзавице.

срамота јесте да стадион није пун, али ево сада ћемо видјети како ће то бити на Жељезничару када сви ми мало кренемо да радимо на анимирању суграђана, неко плакатима, неко позивима, када и управа одради своје обавезе на радио и на 3 телевизије!

исто тако треба радити на томе да симпатизери прате Борац и на гостовањима. да ли клуб да узме то у своје руке, или људи са запада мало да се активирају не знам, али модел треба наћи.
не сумњам да ће неки који покушавају да испрате многе блиске утакмице да буду и у Травнику, али већи би ефекат био да сви Бањалучани стану заједно, сви Борчевци.
некада запјевају сви заједно, некада испљују судију, а опет је ефектније и на играче има већи утицај него када се сједне са домаћом публиком!

и немате појма колико би добар резултат у Травнику значио уопште за све ове наше приче!
и колико би побједа над Жељом и јесења титула значиле, и надам се да ће управа препознати тренутак и ако се оствари све то, искористити то на промоцију, довођење спонзора, извлачење пара од града и државе!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 01:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Чињеница је да се у последње, рецимо, двије године игубио тај навијачки дух у БЛ, не мислим притом на слабу посјећеност колико на тај навијачки жар. Све до прије 2 године, док је Борац кубурио и увијек страховао од испадања, имали смо поред Зенице најбољу атмосферу и Борац је и поред лоших игара имао солидну посјету, једну од бољих у БиХ. Тада сам размишљао какво би тек лудило било да Борац добро игра и да је у врху табелу, не први или други него међу првих пет, контао сам био би пун стадион на свакој утакмици.

Прво разочарање сам дожио на утакмици Борац-Славија претпрошле сезоне када је Борац имао прилику да се након толико година и неуспјешних сезона пласира у Европу, јер нисам могао да схватим тако лошу посјету на тако важној утакмици. До одређених позитивних помака и благе еуфорије, када је све почело помало и личити на ону некадашњу атмосферу, дошло у јесењем дијелу прошле сезоне када се за неке утакмице тражила и карта више, знад да сам тад ко никад куповао карту ујутру код Боске јер сам се бојао да ће их нестати до пред утакмицу. Све се то некако гурало до Лозане и није се толико примјећивало, али је зато ова сезона помало и фрустрирајућа.

Шта је разлог свему томе у једној од најбољих сезона у Борчевој историји тешко је објаснити. Да ли су се људи охладили од силних разочарања у протеклих 5-6 сезона, па су више изгубили вјеру, тешко је наћи објективан разлог?!

Оно што вјерујем је да Бања Лука није могла тек тако изгубити тај жар, већ да се он само притајио и потребно га је разбуктати. Ту требамо помоћи сви ми који смо око Борца, на овај или онај начин, ми као симпатизери или навијачи нашим акцијама али и управа јачим маркетингом. Можда би на паузи добар потез био одигравање пријатељске утакмице са неким атрактивнијим противником да се на тај начин покушају пробудити људи.

Оно што је позитивна ствар у односу на све остале сезоне је овај форум. Све до ове сезоне форум Лешинара је био једини на коме се могло дискутовати везано за Борац, овај форум окупља шири круг навијача, односно оне који иду на утакмице али нису у копу, дискусије су више усмјерене на игру и фудбалске теме. Циљ ове групе људи, окупљене око овог форума, треба да буде подизање навијачке свијести у граду. Идеја са плакатима је одлична, као и са мајицама, са тим треба наставити и смишљати неке нове акције. Нас са овог форума, који нисмо у копу, и Лешинаре не бих одвајао у смислу мисмо ови навијачи Борца, Лешинари су они навијачи, јер ја Лешинаром сматрам сваког ко искрено Борац носи у срцу. Ми смо сви једно, ту само са једним циљем, да помогнемо Борцу.

Не волим иначе да читам велике постове, па избјегавам и да их пишем, али ево сада сам дао себи мало одушка, да олакшам душу. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 01:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
evo jedna sugestija za ove iz kluba da zakupe bar tri bilborda na istocni i zapadni tranzit i kod prjedorske petlje dalo bi dobar ucinak

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

максел je napisao:
Чињеница је да се у последње, рецимо, двије године игубио тај навијачки дух у БЛ, не мислим притом на слабу посјећеност колико на тај навијачки жар. Све до прије 2 године, док је Борац кубурио и увијек страховао од испадања, имали смо поред Зенице најбољу атмосферу и Борац је и поред лоших игара имао солидну посјету, једну од бољих у БиХ. Тада сам размишљао какво би тек лудило било да Борац добро игра и да је у врху табелу, не први или други него међу првих пет, контао сам био би пун стадион на свакој утакмици.

Оно што вјерујем је да Бања Лука није могла тек тако изгубити тај жар, већ да се он само притајио и потребно га је разбуктати. Ту требамо помоћи сви ми који смо око Борца, на овај или онај начин, ми као симпатизери или навијачи нашим акцијама али и управа јачим маркетингом. Можда би на паузи добар потез био одигравање пријатељске утакмице са неким атрактивнијим противником да се на тај начин покушају пробудити људи.

Циљ ове групе људи, окупљене око овог форума, треба да буде подизање навијачке свијести у граду. Идеја са плакатима је одлична, као и са мајицама, са тим треба наставити и смишљати неке нове акције. Нас са овог форума, који нисмо у копу, и Лешинаре не бих одвајао у смислу ми смо ови навијачи Борца, Лешинари су они навијачи, јер ја Лешинаром сматрам сваког ко искрено Борац носи у срцу. Ми смо сви једно, ту само са једним циљем, да помогнемо Борцу.

мора се пазити при одабиру противника за ту пријатељску утакмицу!
или неки солидан западноевропски клуб или нико! јер све остало би било са коња на магарца а и посјета би била разочаравајућа!

наравно да се није изгубио, већ на Жељи ће да се раздрма, а онда са добрим маркетингом и мадијском пропагандом (која је све и свја ако хоћемо да привлачимо нове Борчевце) клуба и свиме што треба да се одради преко зиме прољеће ће бити као из снова!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Slazem se da se navijacki duh malo pritajio u BL,ali vjerujem da se lako moze ponovo razbuktati,sa samo jednom pravom utakmicom i dobrim rezultatom,cak ne i rezultatom,vec dobrom igrom.Na primjer sad nam ide derbi protiv Zeljeznicara,i tu ocekujem krcat stadion,dakle svih 7 500 stolica da bude popunjeno,i plus da ljudi sjede po stepenistima,da se penju na onaj zid kod parkinga,dakle da ne moze igla stati na Gradski stadion.Ovo ocekujem jer nam je to utakmica na kojoj bi pobjedom,ovjerili titulu jesenjeg prvaka,vjerovatno.Medjutim ono sto je bitnije od pobjede je mozda,da se nas velikan pokaze u dobrom svijetlu pred krcatim stadionom,dakle da igra bude na nivou,bolja nego ikad,da se igra fudbal,leprsav,onakav kakav samo mi znamo kad se potrudimo.I ja vam tvrdim da ce i u slucaju poraza igraci dobiti aplauz.Eto,primjer od prosle sezone,kad nas je Sarajevo pobijedilo 0:1,i izgubili smo titulu,ali niko nije bez osmjeha napustio Gradski stadion,jer su svi prepoznali trud,i zalaganje.

Sto se ove utakmice tice,KLJUCNO je,naglasavam,da se napravi opasan marketing prvenstveno od strane uprave,da se zakupi sve sto se moze zakupiti,da se animiraju ljudi,da se pred utakmicu napravi takva atmosfera,da ljudi jednostavno pomisle "jbt,pa na Gradskom ce biti spektakl,luda kuca,moramo ici".Plus,mi navijaci i simpatizeri,dakle svi da pokusamo raznim metodama,ljude naloziti,dakle plakati prvenstveno,a onda i nagovaranje nekih drugara koji su mozda na nekoj granici,bi li,ne bi li otisao,pa mu mi presudimo,kao ajde neces pozaliti,mislim tako te stvari.

Ako sve ovo uspijemo odraditi i iskoristiti kako treba,vjerujem da ce utakmica protiv Zeljeznicara biti ta prekretnica,i da cemo rijesiti problem posjete do kraja sezone,da ce nam stadion biti pun.

Sto se tice gostovanja,neko je spomenuo,da se organizuju simpatizeri sami.Mislim da to nije pametna ideja.Svi smo mi Borac i svi smo mi Lesinari.Nema nikakve potrebe za nekim odvajanjem,na simpatizere i navijace.Pred svako gostovanje se ljudi mogu prijaviti u prostorijama prijatelja kluba,ako se ide organizovano,i idemo svi zajedno,kao sto se uvijek islo.Jedino ako neko ide svojom rezijom,autima,ili tako nesto,onda uredu,ali opet mislim da bi trebali na gostovanjima biti svi zajedno u kopu,malo pjevati,malo zagalamiti,psovati.Tako cemo sigurno vise pomoci,nego da odemo medju njihove simpatizere.Dakle svi zajedno.Nema veze neko ima zenu,djecu,posao,kaze star sam ja za to,ma kakav star,ajmo malo aktiviranja,sad je podrska na strani nasim igracima itekako potrebna!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ko kaze da uprava ne radi svoj posao

Citiraj:
БAЊAЛУКA - Управни одбор Фудбалског клуба Борац на јучерашњој сједници донио је одлуку да ће освајање пет бодова у посљедња три кола и титуле јесењег првака Премијер лиге БиХ наградити фондом од 10.000 марака.

- Наш циљ је титула јесењег првака и сви заједно морамо да уложимо максимум напора како бисмо стигли до њега. Пред нама су три утакмице у којима очекујемо потврду наших вриједности и најмање пет бодова, односно освајање јесењих почасти. За тај успјех играчи треба да буду адекватно награђени посебним премијама - рекао је потпредсједник клуба Бране Јанковић.
Челници бањалучког премијерлигаша су закључили да се све мора усмјерити ка задржавању тренутне позиције на табели. Предсједник Срђан Шупут је истакао да су претходни потези повучени у интересу клуба.
- Наш план је јасан и радимо све у интересу клуба и остварења зацртаних циљева. Сви морамо да дамо максимум у финишу полусезоне, јер се у посљедњим утакмицама осјетило да Борац губи ритам и препознатљиву игру. Вјерујем да ћемо у посљедња три кола бити на нивоу шампионских игара - казао је Шупут.
На јучерашњем састанку челника "црвено-плавих" именована је петочлана Комисија која ће разговарати са представницима Фудбалског клуба БСК у вези са пословно-техничком сарадњом два колектива. У тој комисији су: предсједник Срђан Шупут, потпредсједник Бране Јанковић, члан Управног одбора Милан Тегелтија, директор Радмило Шиповац и тренер Владо Јагодић.
Један од закључака је био и тај да шеф струке Владо Јагодић има подршку челника клуба, а уједно и велику одговорност када је у питању комуникација са управом што се играчког кадра тиче.
Станчески остаје

Перица Станчески је једини играч Борца којем ове зиме истиче уговор. Већ су са квалитетним везистом обављени разговори и он ће, како сада ствари стоје, и даље носити дрес Борца тако што ће продужити вјерност "црвено-плавима".
- Станчески је квалитетан играч и потребан је Борцу са стоодстотним давањем својих могућности - рекао је тренер Јагодић.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 08:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
tatamata je napisao:
Sto se tice gostovanja,neko je spomenuo,da se organizuju simpatizeri sami.Mislim da to nije pametna ideja.Svi smo mi Borac i svi smo mi Lesinari.Nema nikakve potrebe za nekim odvajanjem,na simpatizere i navijace.Pred svako gostovanje se ljudi mogu prijaviti u prostorijama prijatelja kluba,ako se ide organizovano,i idemo svi zajedno,kao sto se uvijek islo.Jedino ako neko ide svojom rezijom,autima,ili tako nesto,onda uredu,ali opet mislim da bi trebali na gostovanjima biti svi zajedno u kopu,malo pjevati,malo zagalamiti,psovati.Tako cemo sigurno vise pomoci,nego da odemo medju njihove simpatizere.Dakle svi zajedno.Nema veze neko ima zenu,djecu,posao,kaze star sam ja za to,ma kakav star,ajmo malo aktiviranja,sad je podrska na strani nasim igracima itekako potrebna!

Драго ми је да доста људи размишља о гостовању у Травнику, јер поред подршке на домаћем терену, јако је битна и подршка на страни. много сте писали како направити бољу атмсферу кући, кренимо од гостовања и направимо већ на пироти домаћу атсферу. Како стићи до травника? па бар тo није проблем јер и није далеко, ни 100 километара до тамо. Има још 5 дана, искомбинујте ауто са друговима, ако немате ауто, може се рентати у многобројним ауто кућама, може се изнајмити комби за неких 200 марака, десет људи. значи сви путеви воде у травник

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 10:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Mislim da bi najbolja reklama bila da se postavi onaj plakat sto se veze za drvece iznad ulice, tamo ga postaviti kod skretanje za gradski! ipak je to jedna od najprometnijih ulica, a vjerovatno bi grad izasao u susret Borcu!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 10:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovih 10 000km nagrade za jesenjeg prvaka se dijeli na 20 i nesto igraca.tako da ce svaki igrac dobiti po 400-450 km,jesam li dobro razumio?

Inace,jutros me covjek na kafi ubjedjuje da ce svaki igrac dobiti po 10 000 km,ali ja znam da to ne moze biti moguce.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Ovih 10 000km nagrade za jesenjeg prvaka se dijeli na 20 i nesto igraca.tako da ce svaki igrac dobiti po 400-450 km,jesam li dobro razumio?

Inace,jutros me covjek na kafi ubjedjuje da ce svaki igrac dobiti po 10 000 km,ali ja znam da to ne moze biti moguce.

koliko sam ja upoznat, ti si dobro a tvoj prijatelj na kafi pogresno shvatio

inace koliko je meni poznato radi se o posebnoj premiji koja je nevezana za redovnu premiju koja ide po ciklusima

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da li se meni cini ili na ovom forumu nije vracen sat unazad? :-?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E ekipa dokle smo stigli sa onim majicama il duxevima sta su vec ono 12. igrac ??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
batica je napisao:
da li se meni cini ili na ovom forumu nije vracen sat unazad? :-?

Idi na "Korisnicki kontrolni paneli" gore-desno.
Onda na lijevoj strani izaberi "Podesavanje foruma"
I onda iskljuci "Daylight Saving Time"...

I to je to :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kad bi Stanceski trebao potpisati novi ugovor?I da li se zna misljenje Vukelje oko svega sta mu se desava,da li je spreman za napredak,odnosno da li je ovo shvatio kao dodatnu motivaciju?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
iskreno on mi ne djeluje kao igrac koji je spreman na tako nesto. Volio bih da grijesim. Mislim da je on ubijedjen da je zvijezda, alo brate imak je on igrao u partizanu i vosi :P

to bi mogao borcev navijac nabolje da zna

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мислим да је ако ништа Вукеља схватио да није за голмана како је умислио!

а 10.000 је премалена и донекле срамотна премија!
и наравно да за посебне успјехе иде премија мимо редовне усвојене "одлуком о премирању", али што рече Шлагер када се то подјели на 20 играча то није ништа.
требало је то или озбиљно урадити и одрјешити кесу или ни не потезати тако нешто.
они који су играли све утакмице би могли добити око 600-700, а они који су играли једну-двије или нису играли око 200КМ, што понављам да је пресмјешно ако би да смо озбиљан клуб!

макар да је дупли износ схватио би да је томе озбиљно приступљено, овако још једна аматерска одлука

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

наравно да нисам ни становишта Шлагеровог пријатеља и да мислим да сваки треба да добије по 10.000КМ, али морало се мало озбиљније приступити и тој одлуци и добро извагати да ли се клуб може опружити или не.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]