banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma nepotrebno dizete tenzije medju nama samima,ajd jebes to,idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Источно Стајање je napisao:
batica je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
sta ti mislis da li se osjecam prozvanim? mene za lesinarske fazone bole ona stvar jos odavno. ja sam sto puta rekao zasto idem na stadion i nije me briga sta ce ko reci i sta ce ko misliti, pa cak i kad je bilo rapravljanja o ljudima koji nisu rodjeni u Banja Luci (a ja sam jedan od njih) nije me doticalo. i ja sam to u sali napisao jer si ti napisao vi kao VI. tako da... :wink:

Pa sam skontaj kad dolazis kad odlazis sa utakmica i sve ce ti biti jasno... I napisao sam VI jer sam mislio na sve vas cjelokupno jer ja sa istoka nisam sisao ima 6 godina...

samo opusteno...

Ајд небитно , батице објаснио сам све на тему прозивања, ако си се нашао прозваним , боли ме она ствар , јер сам напсиао и за оне који се нађу прозваним да нам ти педери нетребају на текми, јер прави Борчевац се неће начћи прозваним!

ЖИВИО[/quote]
nisam se nasao prozvanim i nisam nikad izasao ranije sa utamice dok sudija ne odsvira kraj onda sacekam da pozdravim momke koji nose crveno plavi dres pa sacekam da se guzva malo razidje i onda i ja izadjem...i tako svaki put. :wink: nije nikakva frka, Gazimestan nije dobro ukapirao moj post i to je to. niti me je isfurao niti bilo sta, doslo je do nesporazuma.

zivio

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Шта сте се закачили запада , ни вас на истоку није исти број на свакој утакмици боље повећавајте то чланство имате мало чланова за оволики град. Коментаришем ја једном утакмицу с момком са ваше трибине и питам га за голове кад ће он мени "нисам ја видио ни један го и каже слабо ја пратим игру" ,а то се да сконтати послије неког доброг потеза изостане аплуз са ваше трибине ви оно у трансу од навијања нит видите нит чујете.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ајд небитно , батице објаснио сам све на тему прозивања, ако си се нашао прозваним , боли ме она ствар , јер сам напсиао и за оне који се нађу прозваним да нам ти педери нетребају на текми, јер прави Борчевац се неће начћи прозваним!

ЖИВИО[/quote]
nisam se nasao prozvanim i nisam nikad izasao ranije sa utamice dok sudija ne odsvira kraj onda sacekam da pozdravim momke koji nose crveno plavi dres pa sacekam da se guzva malo razidje i onda i ja izadjem...i tako svaki put. :wink: nije nikakva frka, Gazimestan nije dobro ukapirao moj post i to je to. niti me je isfurao niti bilo sta, doslo je do nesporazuma.

zivio[/quote]

Ma nebitno...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rikas je napisao:
Шта сте се закачили запада , ни вас на истоку није исти број на свакој утакмици боље повећавајте то чланство имате мало чланова за оволики град. Коментаришем ја једном утакмицу с момком са ваше трибине и питам га за голове кад ће он мени "нисам ја видио ни један го и каже слабо ја пратим игру" ,а то се да сконтати послије неког доброг потеза изостане аплуз са ваше трибине ви оно у трансу од навијања нит видите нит чујете.

Aj bolan suti sta ti znas... Pa sta ocekujes od nas i da galamimo na sudije i da navijamo... Pa mi deremo grlo od pjesama a ti nesto pricas... A sto se tice tog momka pa on il je debil pa nije vidio go il je bila bakljada il neka koreografija pa nije vidio zato pssssssssst...

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Rikas je napisao:

Ео јавља се један паметњаковић. Па јесам ја крив што људи неиду на текме , дрекавац један , јел , нисам ја крив што ће прије човјек бити шминкер него ултрас , боли ме рацку за таквим људима , нетребају нам на трибини, ил што доста дефекташа у овом граду "навија" за звезду или партизан , а бг-а ни стадиона у бг-у нису видјели . Тако да неправи се паметан , ја навиајам 90 минута док ти ладиш јаја, дркаш , јебеш рибу неку ил шта већ радиш , а ја трошим грло на текми, мене мурија туче у педерацији, мени једбу матер четничку, ја на киши и сњегу навијам док ти у топлом сједиш !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Источно Стајање je napisao:
Rikas je napisao:

Ео јавља се један паметњаковић. Па јесам ја крив што људи неиду на текме , дрекавац један , јел , нисам ја крив што ће прије човјек бити шминкер него ултрас , боли ме рацку за таквим људима , нетребају нам на трибини, ил што доста дефекташа у овом граду "навија" за звезду или партизан , а бг-а ни стадиона у бг-у нису видјели . Тако да неправи се паметан , ја навиајам 90 минута док ти ладиш јаја, дркаш , јебеш рибу неку ил шта већ радиш , а ја трошим грло на текми, мене мурија туче у педерацији, мени једбу матер четничку, ја на киши и сњегу навијам док ти у топлом сједиш !!!

Ma stipu ga vidis da pametuje... P.S. imas pp

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@istocno stajanje - druze ti imas 5 postova i u svih pet ti nekog napadas, nesto dokazujes i stali vec....
Pricas takvi nam ne trebaju?????? Ko si ti pa mislis da imas pravo da kazes ko moze a ko ne da dolazi na utakmice. Ja ako platim kartu ima da izadjem kad ja hocu i sigurno necu vas sa istoka pitati sta i kako. Kazes da si i po kisi i po snijegu na utakmici, e pa i ja sam od 1999g nisam bio maksimalno na 5-6 utakmica i to svaki put iz opravdanih razloga, tako da nisi ti jedini koji ide uvijek, ides na gostovanja SVAKA CASt, to stvarno cijenim. Nemoj ziv bio tu vultures-razmisljanja svi mi mislimo kao jedan. Opusteno malo, ljudi ovde vole Borac sigurno koliko i ti ako ne i vise, tako da nema potreba da se svadjas. Jos jednom kazem opusteno, iskometnarisi sledecu tekmu, prethodnu taktiku, zezaj se sa rajom ali za navijacke fazone imas sajt lesinara....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
subzero81 je napisao:
@istocno stajanje - druze ti imas 5 postova i u svih pet ti nekog napadas, nesto dokazujes i stali vec....
Pricas takvi nam ne trebaju?????? Ko si ti pa mislis da imas pravo da kazes ko moze a ko ne da dolazi na utakmice. Ja ako platim kartu ima da izadjem kad ja hocu i sigurno necu vas sa istoka pitati sta i kako. Kazes da si i po kisi i po snijegu na utakmici, e pa i ja sam od 1999g nisam bio maksimalno na 5-6 utakmica i to svaki put iz opravdanih razloga, tako da nisi ti jedini koji ide uvijek, ides na gostovanja SVAKA CASt, to stvarno cijenim. Nemoj ziv bio tu vultures-razmisljanja svi mi mislimo kao jedan. Opusteno malo, ljudi ovde vole Borac sigurno koliko i ti ako ne i vise, tako da nema potreba da se svadjas. Jos jednom kazem opusteno, iskometnarisi sledecu tekmu, prethodnu taktiku, zezaj se sa rajom ali za navijacke fazone imas sajt lesinara....

Да се одмах разјасни, ја сам упао на овај форум даанс , понајвише да би разјаснио оно прозивање на рачун људи са запада, тј да они први Борчевци се не би нашли увређени.
друга ствар , што се тиче остајања, ја сма рекао , прави Борчевац и навијач Борца неће отии раније са текме и поздравиће играче , или неће читати новине на западу :angry4: ко што неки дефекташи раде, и да не заборавим, пошто је онај написо као што не поправимо бројку на истоку с обзиром колики је град, ја сам љепо написао , да нам нетребају људи који су шминкери и који су ту само акд су јаке текме а 99% текми 200 људи гине за БОРАЦ , и да ја нмг и нећу да цимам такве људе да иду на утакмице, јер ће ти таквве особе прве забити нож у ђале, ако си био на истоку , знаш о чему причам .
трећа ствар, ја никога не нападам, све љепо објашњавам , и не просипам неке вултурес - фазоне .

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:

Covjek prati ovaj forum vec duze vrijeme tako da zna sta se sve pisalo i kako.... I upravu je covjek stalno nesto seru ovi kaze lik da nas svaki put sve manje i manje na istoku a nikad nije sa zapada siso... Pa nek dodje i zovne jos ljudi nek pokusa da nas stoo vise dodje nek poduzme nesto umjesto da pametuje nesto nama ovdje i samo sjedi skrstenih ruku tamo na zapadu!!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@istocno stajanje

sve je to ok od tebe da hoces ljudima da objasnis, ali ako vec ima potrebe da se to radi onda bi to lesinari kao udruzenje trebalo da urade i objasne ljudima na koga su mislili. Ovaj forum porocita 20-30 ljudi maksimum, a juce na zapadu je bilo puno vise ljudi, pravih navijaca Borca

@Gazimestanac87 - druze pa ne mozes od svakoga da ocekujes da doprinese kao i ti, to je valjda jasno.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
@istocno stajanje

sve je to ok od tebe da hoces ljudima da objasnis, ali ako vec ima potrebe da se to radi onda bi to lesinari kao udruzenje trebalo da urade i objasne ljudima na koga su mislili. Ovaj forum porocita 20-30 ljudi maksimum, a juce na zapadu je bilo puno vise ljudi, pravih navijaca Borca

@Gazimestanac87 - druze pa ne mozes od svakoga da ocekujes da doprinese kao i ti, to je valjda jasno.

Ma nema frke i ne ocekujem da svako doprinose ovoliko(nije da se hvalim) ali nemoj da mi onda nesto pametuje kad on prvi nece nista poduzeti za Borac,brojnost na tribinama itd itd...

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Стварно непотребно препирање.
На крају крајева... симпатизери Борца, при том мислим и на Лешинаре а и на нас овдје раде и више него што би требало у неком нормалном стању.
Кад то кажем мислим на тотално мало залагање управе и маркетинга но нема потребе да се прича о том кад је све речено...

Неко је споменуо мајице и како нема натписа "БУДИ БОРАЦ" ..
Натпис има на оном предњем дијелу.

Slika

Никако да ухватим времена даодем до Ренеа :) да видим како ћемо ово радити..
У некој сам фрци задњих дана.. па не стижем.
Ево још једном задњи дио, па ако има неких замјерки пуцајте да промјенимо док још има времена.

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sam spomenuo da nema natpisa "Budi Borac" i stvarno izvini, ne vidoh!

gledam ove plave tackice i nesto razmisljam hoce li se to dobro drzati na duksu, mislim da se prilikom pranja to ne skine? one majice sto smo stampali prilicno dobro drze istina meni se malo odlijepilo ono "Banja Luka" u grbu ali da li ce tako biti i na duksu?....

koje boje ce boje duksevi biti?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

е па пази.. ни мени нису те тачкице баш лијепе за око но сигурно ће се боље држати него да је пуном бојом штампано..
то би испуцало за два прања..
а дуксева ваљда има у свакој боји, тако Чаћо рече..
у зависности од боје дукса ћу мјењати и ово плаво.. видјећемо шта најбоље лежи на коју боју.
мени је нека сива или плава најбоља опција..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tu si upravu ali zavisi kako ce se stampati, onaj fazon sto su lesinari istampali sive majice sa grbom Borca naprijed na oko stvarno fino izgleda i pouzdano. najbolje bi bilo ako moze ona sito stampa i na dukseve.

kod mene na monitoru ova crvena boja je nekako tamnija, tj vise vuce na neku braon, jel to namjerno ili...?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Kaka' 'e piz**rija ovde :lol: :lol: :lol:
Nasli ste se svadjati oko jako bitne stvari, sta ima veze kad ko odlazi!? Sa jedne strane nije OK izlaziti sa stadiona a igraci jos uvijek prolijevaju krv na terenu, kultura je u pitanju!!! A sa druge ako se uzme u obzir da vecina tih ljudi sa zapada sto izlaze ranije dolazi autom onda je logicno da to rade da bi izbjegli guzvu na onom parkingu.

A i klub nam prvi na tabeli (dobro igraju, mada moze i bolje), ja mislim da je jesenja titula osigurana mada nije jos sve gotovo. Sve u svemu jos tri kola i lud'loooo :badgrin:

Aj u zdravlje...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
tu si upravu ali zavisi kako ce se stampati, onaj fazon sto su lesinari istampali sive majice sa grbom Borca naprijed na oko stvarno fino izgleda i pouzdano. najbolje bi bilo ako moze ona sito stampa i na dukseve.

kod mene na monitoru ova crvena boja je nekako tamnija, tj vise vuce na neku braon, jel to namjerno ili...?

мислим да ће ићи иста штампа и на дуксеве..
а јесте, ставио сам намјерно ову мало "јачу" црвену јер ми је она на оним првим мајицама испала некако пресвјетла..
видјећу са Ренеом још како ћемо то све реализоват :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
batica je napisao:

а јесте, ставио сам намјерно ову мало "јачу" црвену јер ми је она на оним првим мајицама испала некако пресвјетла..

Kolko bi to kesa otprilike bilo ?

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
batica je napisao:

jel mozes ubaciti na ovo tj. ovu sliku, boju duksa, kako bi to zapravo trebalo izgledati (ne moras to sad ako nemas vremena) recimo da ubacis sivu ili tu plavu, cisto da vidimo kakav ce kontrast ispasti posto ovdje na bjeloj pozadini ova dvan'eska je jasno uocljiva ali nesto se plasim da na nekoj dr boji nece biti tako ...pa kao ti nije tesko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]