subzero81 je napisao:
@istocno stajanje - druze ti imas 5 postova i u svih pet ti nekog napadas, nesto dokazujes i stali vec....
Pricas takvi nam ne trebaju?????? Ko si ti pa mislis da imas pravo da kazes ko moze a ko ne da dolazi na utakmice. Ja ako platim kartu ima da izadjem kad ja hocu i sigurno necu vas sa istoka pitati sta i kako. Kazes da si i po kisi i po snijegu na utakmici, e pa i ja sam od 1999g nisam bio maksimalno na 5-6 utakmica i to svaki put iz opravdanih razloga, tako da nisi ti jedini koji ide uvijek, ides na gostovanja SVAKA CASt, to stvarno cijenim. Nemoj ziv bio tu vultures-razmisljanja svi mi mislimo kao jedan. Opusteno malo, ljudi ovde vole Borac sigurno koliko i ti ako ne i vise, tako da nema potreba da se svadjas. Jos jednom kazem opusteno, iskometnarisi sledecu tekmu, prethodnu taktiku, zezaj se sa rajom ali za navijacke fazone imas sajt lesinara....
Да се одмах разјасни, ја сам упао на овај форум даанс , понајвише да би разјаснио оно прозивање на рачун људи са запада, тј да они први Борчевци се не би нашли увређени.
друга ствар , што се тиче остајања, ја сма рекао , прави Борчевац и навијач Борца неће отии раније са текме и поздравиће играче , или неће читати новине на западу

ко што неки дефекташи раде, и да не заборавим, пошто је онај написо као што не поправимо бројку на истоку с обзиром колики је град, ја сам љепо написао , да нам нетребају људи који су шминкери и који су ту само акд су јаке текме а 99% текми 200 људи гине за БОРАЦ , и да ја нмг и нећу да цимам такве људе да иду на утакмице, јер ће ти таквве особе прве забити нож у ђале, ако си био на истоку , знаш о чему причам .
трећа ствар, ја никога не нападам, све љепо објашњавам , и не просипам неке вултурес - фазоне .