Loše loše smo igrali u polju, imali smo neke šanse odmah na početku da riješimo utakmicu, ali eto nije se dalo, poslije smo ušli u neko ganjanje po terenu, sa stvarno odličnom ekipom koja zna da igra fudbal i recimo da je ove sezone od svih gostujućih ekipa pokazala najviše, računam i kup naravno

, ali eto nisu uspjeli ni oni da pogode neke svoje šanse i po meni mi smo ipak bili bolji za taj jedan gol, ali ipak ja nisam zadovoljan igrom, nije to ono što očekujemo, da meljemo protivnike, da su sretni kada sudija svira kraj, ne zato što bi eventualno izvukli dobar rezultat, nego zato što se završava teror na terenu, to je ono što svi čekamo... Valjda će doći i to vrijeme, a tada će sasvim sigurno biti i više ljudi... A do tada ostaje nam da skupljamo bodove i pored nešto lošije igre, dakle kako neko reče igru briši, bodove piši...
Moram da se osvrnem na učinak igrača koji su sinoć zaslužili komentare, znači nije bilo izrazito lošeg igrača, ali je njih nekoliko odigralo ispod svojih mogućnosti...
Mumi, napredak vidljiv, ali i dalje tapka u mjestu, zaista velika nesigurnost u igri...
Mikić, samo je šteta što nema desetak godina manje, bio bi igrač za velika djela...
Stupar, borben, rastrčan, jedan od boljih...
Vule, hm hm, imao dva kiksa, neznam koji mu je...
Puzi, zabio gol, ali ipak mislim da u Travniku neće igrati, od junaka nakon odlaska marića, zaredao sa lošim igrama u zadnje dve tri utakmice...
Nikolić, ne ide ga, ali je i dalje opasan...
Vidaković, pokazao da se na njega računa sa pravom...
E sada ću trojicu da analiziram posebno, dakle prvo momka koji je po meni bio igrač utakmice...
Grahovac, u prvom poluvremenu nekako rezervisan, visio defanzivno, ali i tada pokazao da ima osjećaj za loptu, dvije odlične diagonalne lopte sa letom oko 60 metara, ravno u noge, a onda u drugom, kada mu je Boka zatvorio leđa odigrao briljantno, otimao loptu na polovini protivnika, razigravao, dijelio lopte, odigra TRI završna pasa u mat situacije iza leđa odbrane, pokazao kvalitet, a ako borbenost podigne na jedan viši nivo biće nešto od njega...
Avduak, msilim šta reći nego rekorder, postavio je letvicu jako visoko i biće teško nekim drugim da je ikada dostignu, nije imao nešto puno posla, malo imao i sreće (onaj šut glavom u 50 minutu), a sve što je uradio, radio je besprekorno...
Za kraj sam ostavio jednog momka koji već duži perid igra odlično bez greške reklo bi se, pa mislim da ga niko zbog toga i ne spominje, jer smo naučili da je on tu i da sve pokriva bez greškice... Skroman, nekako čini mi se stidljiv, ali na terenu je najjači, ko nije do sada shvatio, to je LEO ĆORIĆ, dakle duboki naklon majstore...