banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Борац БЛ je napisao:
Šajin je napisao:

И ово ме подсјети на још нешто што сам опазио још на прошлој утакмици. Озвучење на истоку које руку на срце, није баш квалитетно и није усклађено са западом(стално се чује дупло и глас је ко из бурета, ништа се не разумије), сад је још почело и да крчи! дефинитивно нешто није у реду, једва се чује пјесма од крчања

primjeti sam to za razglas neznam sto to sve lijepo ne naprave,isto ko sto su napravili WC a na sve jednoj utakmici zakljucan ili sto su uveli svijetlo na stepenicam a nikad nije upaljeno :angry4:

опет WC био закључан?! стварно би могли да поведу мало бриге о неким стварима...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Šajin je napisao:
Борац БЛ je napisao:
Šajin je napisao:

И ово ме подсјети на још нешто што сам опазио још на прошлој утакмици. Озвучење на истоку које руку на срце, није баш квалитетно и није усклађено са западом(стално се чује дупло и глас је ко из бурета, ништа се не разумије), сад је још почело и да крчи! дефинитивно нешто није у реду, једва се чује пјесма од крчања

primjeti sam to za razglas neznam sto to sve lijepo ne naprave,isto ko sto su napravili WC a na sve jednoj utakmici zakljucan ili sto su uveli svijetlo na stepenicam a nikad nije upaljeno :angry4:

опет WC био закључан?! стварно би могли да поведу мало бриге о неким стварима...

mogli bi ali nece :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
i čupu sa ulaza na zapad pod hitno nabiti nogom u zicugu...danas je bio pijan ko zemlja...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Dobra utakmica! Mi smo igrali veoma dobro, osim te realizacije koja nije bila na potrebnom nivou. U svakom slučaju to je mnogo bolje u odnosu na prethodna izdanja. Ja bih još podržao Mumija, vidi se tu napredak, bar što se tiče zalaganja.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Prvi put krenem na stadionu u wc, i on zakljucan :(

A i ovaj na istoku nije puno bolji sto se cuge tice, znam ga licno, nije mi jedno navratio na rakiju govoreci "nemoj reci starom da sam trazio" :D legenda

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Николић је стао, не иде га и примјећујем фрустрације у његовој игри!
мада и туку га и противничке одбране, убише.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 22:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nažalost, igra po meni i dalje u grču, iako bolja nego protiv Rudara. Bilo je nekoliko akcija gdje smo pokazali da možemo ali ipak premalo. Dali smo gol iz prekida što je dobro jer će nam i to trebati kao dodatno oružje, pogotovo u gostima.
Avdukić, bez komentara. Jednostavno najbolji.
Leo standardno dobar, Vule nekoliko puta imao ozbiljne 'izlete' u prazno, sve u svemu solidno. Stupar po meni danas jako dobar i koristan. Puza i pored postignutog gola nije zaslužio visoku ocjenu. Boka, škripi i dalje pomalo ali njegova borbenost je ono što ga drži u ekipi. Muminović, mali ali vrlo mali napredak, iako i dalje ne zadovoljava. Mikić, ponovo preuzeo punu odgovornost i mislim da je i on igrao dosta dobro. Stevo, odrađuje dobar dio posla iako i on već neko vrijeme igra bez postignutog gola. Vidaković (ovaj put ponio dres :D ) solidno, šteta što ne uđe ona njegova 100 % šansa. Stane, ok ali je danas igrao malo kao i Maleta. Đo (kako ga Avduka zove :D bez uvrede) hm, nemam komentar za njega :-?
I Grahovca sam namjerno ostavio za kraj. Po meni, što Vlado reče za Stančeskog, od tame do sjaja. Mora se on još dokazivati. Nuđeno mu je da igra direktno iza napadača i on je sam rekao da to nije njegova pozicija. Puno bi mu bilo lakše da je recimo uz njega igrač kalibra Kliber ili slično, da ne zavisi sva kreacija od njega. Talenat ima ali i dalje je to malo u poređenju sa očekivanjima svih nas. Ubi ga trema, čini mi se.

p.s Moram reći, iako znam da se mnogi neće složiti sa mnom. Zvijezdi je trebao biti dosuđen čist penal. Takođe mahano im je nekoliko nepostojećih offside-a. Znam, nas kradu konstantno (pisao sam i govorio stalno kad su i nas krali) ali to je nešto što sam ja vidio. Bilo je nekoliko odluka koje su išle i na našu štetu ali oprostićemo ovom mladom sudiji, tek mu je druga utakmica u PL BiH.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 30 Okt 2010, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 22:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
kod kuće i na strani je napisao:
p.s Moram reći, iako znam da se mnogi neće složiti sa mnom. Zvijezdi je trebao biti dosuđen čist penal. Takođe mahano im je nekoliko nepostojećih offside-a. Znam, nas kradu konstantno (pisao sam i govorio stalno kad su i nas krali) ali to je nešto što sam ja vidio. Bilo je nekoliko odluka koje su išle i na našu štetu ali oprostićemo ovom mladom sudiji, tek mu je druga utakmica u PL BiH.

За офсајде не могу тврдити јер сам био на централном дијелу трибине, а што се тиче пенала нажалост је био.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Par offside nije bilo, i sudija je svirao za nas. Bio je jedan, kad su tri njihova igraca bila u offsideu, on nista ;)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 00:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I nama je dosudio jedan nepostojeci ofsajd, barem 30cm je nas igrac bio iza linije. U prvom poluvremenu, akcija po lijevoj strani...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 01:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Dobra utakmica, ja sam zadovoljan nasom igrom iako to moze jos dosta bolje, sto neko rece previse petljanja oko sesnaesterca, trebali su vise sutati na gol...
Ma 3 boda su najvaznija, ipak su i igraci igrali u grcu, imali su imperativ pobjede...
I dalje nismo primili gol, sto je za svaku pohvalu!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 09:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Loše loše smo igrali u polju, imali smo neke šanse odmah na početku da riješimo utakmicu, ali eto nije se dalo, poslije smo ušli u neko ganjanje po terenu, sa stvarno odličnom ekipom koja zna da igra fudbal i recimo da je ove sezone od svih gostujućih ekipa pokazala najviše, računam i kup naravno :wink: , ali eto nisu uspjeli ni oni da pogode neke svoje šanse i po meni mi smo ipak bili bolji za taj jedan gol, ali ipak ja nisam zadovoljan igrom, nije to ono što očekujemo, da meljemo protivnike, da su sretni kada sudija svira kraj, ne zato što bi eventualno izvukli dobar rezultat, nego zato što se završava teror na terenu, to je ono što svi čekamo... Valjda će doći i to vrijeme, a tada će sasvim sigurno biti i više ljudi... A do tada ostaje nam da skupljamo bodove i pored nešto lošije igre, dakle kako neko reče igru briši, bodove piši...

Moram da se osvrnem na učinak igrača koji su sinoć zaslužili komentare, znači nije bilo izrazito lošeg igrača, ali je njih nekoliko odigralo ispod svojih mogućnosti...

Mumi, napredak vidljiv, ali i dalje tapka u mjestu, zaista velika nesigurnost u igri...
Mikić, samo je šteta što nema desetak godina manje, bio bi igrač za velika djela...
Stupar, borben, rastrčan, jedan od boljih...
Vule, hm hm, imao dva kiksa, neznam koji mu je...
Puzi, zabio gol, ali ipak mislim da u Travniku neće igrati, od junaka nakon odlaska marića, zaredao sa lošim igrama u zadnje dve tri utakmice...
Nikolić, ne ide ga, ali je i dalje opasan...
Vidaković, pokazao da se na njega računa sa pravom...

E sada ću trojicu da analiziram posebno, dakle prvo momka koji je po meni bio igrač utakmice...

Grahovac, u prvom poluvremenu nekako rezervisan, visio defanzivno, ali i tada pokazao da ima osjećaj za loptu, dvije odlične diagonalne lopte sa letom oko 60 metara, ravno u noge, a onda u drugom, kada mu je Boka zatvorio leđa odigrao briljantno, otimao loptu na polovini protivnika, razigravao, dijelio lopte, odigra TRI završna pasa u mat situacije iza leđa odbrane, pokazao kvalitet, a ako borbenost podigne na jedan viši nivo biće nešto od njega...

Avduak, msilim šta reći nego rekorder, postavio je letvicu jako visoko i biće teško nekim drugim da je ikada dostignu, nije imao nešto puno posla, malo imao i sreće (onaj šut glavom u 50 minutu), a sve što je uradio, radio je besprekorno...

Za kraj sam ostavio jednog momka koji već duži perid igra odlično bez greške reklo bi se, pa mislim da ga niko zbog toga i ne spominje, jer smo naučili da je on tu i da sve pokriva bez greškice... Skroman, nekako čini mi se stidljiv, ali na terenu je najjači, ko nije do sada shvatio, to je LEO ĆORIĆ, dakle duboki naklon majstore...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Za kraj sam ostavio jednog momka koji već duži perid igra odlično bez greške reklo bi se, pa mislim da ga niko zbog toga i ne spominje, jer smo naučili da je on tu i da sve pokriva bez greškice... Skroman, nekako čini mi se stidljiv, ali na terenu je najjači, ko nije do sada shvatio, to je LEO ĆORIĆ, dakle duboki naklon majstore...

Da mi je upoznati Lea, da mu stisnem ruku :)
Svaka cast! Kad se samo sjetim da ga je Maric drzao na klupi, a Petric je igrao... Plakao bih.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mene su nakon utakmice iznervirali ljudi sa kritikama na racun GRahovca. Dijete je dugo bilo povrijedjeno ne igra u kontinuitetu i vide samo njegove greske. A mali je odigrao jako kvalitetan mec, jedini je kod nas koji ima pregled pored Mikica i koji promijeni stranu da loptu u prostor. Vidi se grc u njegovoj igri ima losih dodavanja ali nakon nekoliko meceva vjerujem da bi to bilo puno bolje i sigurnije.
Vlado je nakon meca rekao da je svjesno prepustio njima sredinu jer su opasni iz kontri pa da ne bi imali toliko sansi. Ne znam ali meni to branjenje 1-0 je izuzetno opasno .

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Necu pisati o utakmici,jer ste uglavnom sve rekli i ne znam sta bih imao novo za dodati. I ja kao i kolega Brigate Bl osjecam slicno kad je Graha u pitanju,ali dovoljna mi je satisfakcija sto su svi mogli vidjeti (bar oni dobronamjerni,svaka cast RBA koji pokazuje kako je veliki covjek i nije tvrdoglav da brani nesto sto se braniti ne moze), da na jednoj utakmici da vise upotrebljivih lopti nego njegovi konkurenti za mjesto u timu za citavu polusezonu! A gdje bi mu tek bio kraj da ime slobodu u igri i da igra iza napadaca,gdje bi njegova kreacija i njegov razorni sut unistavali protivnike! A tek je prije mjesec dana napunio 18 godina.

Ovaj put bih se osvrnuo na navijanje Lesinara.Nisam to dosad ovde komentarisao,jer sam postovao njihov princip "Imamo svoju furku,boli nas qratz za druge,ako imate nesto reci,dodjite u udruzenje i predlozite,drugi nas ne interesuju vec samo grupa"

E,posto su sinoc sami sebi skocili u usta,komentarisuci Zapad onim svojim skandiranjem,i ja cu se u ime toga Zapada (bar jednog dijela koji misli isto kao i ja),obratiti njima.

I ja sam popizdio kad sam vidio da neki pri neizvjesnom rezultatu napustaju tribinu,da sam malo mladji i lud kao nekad mozda bih ih i gadjao necim.Ali,onda se opet sjetim da ne vole svi Borac koliko ja,kao i da te scene vidjamo na svim terenima na svijetu,pa cak najvise u Engleskoj koja je poznata po navijackoj kulturi. Nije problem sto se vrijedjalo te koji napustaju stadion,problem je sto su se ostali samo zgledali ne shvacajuci o cemu se radi,kao i vidim dosta forumasa koji su ovdje postavljali slicno pitanje.
Znaci,posto vi komentarisete "nasu" tribinu,sad cu malo i ja vasu :D

Prvo,svaka cast za koreografije i bakljade,kao i odanost na gostovanjima. Kapa do poda!! Po tome ste deset puta bolji od nas koji smo osnivali tu grupu.

Ali.....

Pa jebem mu mater,ne moze biti isti takt i ritam kad je sansa za Zvijezdu ili kad mi opsjedamo gol protivnika,pa cak i kad dadnemo gol! Pa dajte bar malo pratite igru,napravite ponekad pauzu izmedju tih pjesama,bar kad je slobodan udarac za nas da cujemo "Evoooooo,gaaaaa",kad nash igrac uhvati zalet da izvede slobodnjak da cujemo "OOOOOOOOOOOOO",kad je slobodnjak ili korner za njih da se stadion trese od zvizduka isl,mada bi se ti zvizduci trebali prolamati cim protivnik ima loptu i krene u napad!.....Znam da mislite kad bi tako navijali,da bi ispali shabani u ocima Hordi Zla,TM i ostalih ali boli nas qratz za njima,dajte da bar jednom nakon 20 godina napravimo nasem Borcu domaci teren! Vidio sam sinoc koliko ljudi na Zapadu,pa bar jedno 70% ceka bilo kakav impuls takve vrste da skoci na noge i zaurla ili pocne skandirati,ali onda taj isti biva sasjecen nekim pjesmuljkom tipa "stara majka brine za mene" i slicno,koji se uopste ne uklapa u desavanja na terenu,gdje se zakuhalo! Nakon toga isti ti ljudi koji su ustali na noge,sjedaju jer vide da se ta njihova reakcija ne uklapa u cjelokupni ambijent i te pjesmice,i da maltene,ispadaju budale! Ne kazem da ne treba pjevati,pjevali smo i mi,ali ima mali milon situacija za vrijeme utakmice kad se moze zapjevati,jer hvala Bogu,liga je takva da se malo,malo neko previja na terenu,ili se minutama ne desava nista vec se samo igra na sredini,ali daj da se dadne prioritet utakmici u odnosu na pjesmu,ako krenemo u opasnu kontru neka pjesma saceka,ili ako sudija dosudi nesto diskutabilno,takodje da mu se jebe sve po spisku!
Znam da vam se nece svidjeti ovaj moj post (takva je moja sudbina na svim forumima :D ),ali zamislite da nema tih "Pedera sa Zapada",pa nijedan vrhunski potez nasih igraca ne bi bio nagradjen aplauzom,nijedno uklizavanje ni borbenost takodje,a da ste se ikad bavili fudbalom,znali bi kako se osjeca igrac u takvim situacijama,kad neki takav njegov potez ne bude uopste nagradjen vec da se i dalje cuje jednolicna pjesma.

Nisam toliko star,i nadam se da cu dozivjeti da se ta navijacka moda ponovo vrati na staro,ustvari da se ugledamo na evropska navijanja danas, i da se opet pocnu bar malo pratiti desavanja na terenu. Mogu samo zamisljati kakva bi to ponovo interakcija bila izmedju Zapada i Istoka,i kakvo bi grotlo ponovo postao Gradski Stadion!

Poslednji put menjao Schlager dana 31 Okt 2010, 11:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ja i kada kritikujem, kritikujem dobronamjerno, naravno sve dok ne primjetim dozu bezobrazluka, onda okrećem priču...

Pa i prije sam pisao samo o voljnom momentu, nisam uošte diskutovao o fudbalskom znanju, jer ja cijenim igrače koji se bore na terenu, nemoraju ni da budu vrhunski znalci...

Kako sam jednom i napisao, samo pošteno i fer...

Za lešinare, uopšte se ne slažem, ako su prozivali klipane, neka su, pa kuda su krenuli, da gledaju farmu ili šta već drugo, nemoj da se zajebavamo, bilo je sinoć svakakvih na stadionu, kasnije će čini mi se da bude i po neka slika, šta sve ljudi rade na tribini, dok bitka traje na terenu, nije problem ako ljudi krenu ranije kada utakmica završi, ali aplauz na kraju utakmice za momke je obaveza...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slazem se u potpunosti sa Schlagerom, ali svi znamo da se to nece promijeniti. Ta "navijacka" subkultura se razvila i nema povratka na staro, nazalost. A i ovi sto ranije odlaze sa stadiona mi nisu jasni, ni kod nas a ni u Engleskoj. :D Pa j.bem ti zivot, ako si vec odlucio da izdvojis 2 sata za voljeni klub sta ti znaci jos 2-3 minute?!

Po meni, najbolja atmosfera, kada sam zaista imao osjecaj da cijeli stadion "igra" sa igracima, bila je prosle sezone protiv Travnika. Ljudi moji, nismo ni svjesni koliko je takav nacin podrske pomogao igracima da izvrse onakav pritisak i na kraju izbore onu situaciju za penal!
Eh, da sam bar rodjen u Engleskoj... :D

Inace, model sa pocetka utakmice treba da primjenjujemo stalno. Vrsiti pritisak, zabiti 2 gola i gotova prica, nesto kao protiv Slobode. Iako mi se tada nije svidjelo kako smo odigrali nakon prvih 20 minuta (zelio sam da ih nafilujemo), sada smatram da tako treba da igramo protiv ovih "manjih" ekipa. Juce nismo imali srece da ih nokautiramo u startu, ali to je taj neki pristup kakvim treba da rjesavamo ovakve protivnike.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 31 Okt 2010, 11:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ja i kada kritikujem, kritikujem dobronamjerno, naravno sve dok ne primjetim dozu bezobrazluka, onda okrećem priču...

Pa i prije sam pisao samo o voljnom momentu, nisam uošte diskutovao o fudbalskom znanju, jer ja cijenim igrače koji se bore na terenu, nemoraju ni da budu vrhunski znalci...

Kako sam jednom i napisao, samo pošteno i fer...

Za lešinare, uopšte se ne slažem, ako su prozivali klipane, neka su, pa kuda su krenuli, da gledaju farmu ili šta već drugo, nemoj da se zajebavamo, bilo je sinoć svakakvih na stadionu, kasnije će čini mi se da bude i po neka slika, šta sve ljudi rade na tribini, dok bitka traje na terenu, nije problem ako ljudi krenu ranije kada utakmica završi, ali aplauz na kraju utakmice za momke je obaveza...

Nije bas moja poenta bila na tima sto su izasli,napisao sam da mi je malo falilo da ih gadjam necim,vec na tome da se ,kao nekad,da prioritet podrsci klubu da ostvari dobar rezultat,u odnosu na "izdanje grupe"...Ali,kao sto sam i rekao,ni ne ocekujem neko slaganje sa mnom,to je samo moje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Po meni, najbolja atmosfera, kada sam zaista imao osjecaj da cijeli stadion "igra" sa igracima, bila je prosle sezone protiv Travnika. Ljudi moji, nismo ni svjesni koliko je takav nacin podrske pomogao igracima da izvrse onakav pritisak i na kraju izbore onu situaciju za penal!

Potpuno se slazem za tu utakmicu,i imao sam osjecaj kao da dozivljavam deja vu i da sam dvadeset godina mladji,kad je tako bilo skoro na svakoj utakmici. Ali nazalost,pitaj Boga kad ce se to ponoviti.

I sto je interesantno,tom ludilu su najvise doprinijeli oni kibiceri koji su dosli tek u drugom poluvremenu nakon trojke Kecmana sa pola terena,a u prvom pol je atmosfera bila kao sinoc,dok je u drugom vise nego poduplan broj gledalaca. Zato mislim da malo fali da se animira taj uspavani sloj koji voli Borac,ali ne na nacin kao mi.
Ako uspijemo njih animirati,bice stalno popunjen stadion i bicemo na konju,a malo fali...Mozda je titula,kvalifikacije za LS,borba za vrh u kontinuitetu,ta inicijalna kapisla.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]