batica je napisao:
Schlager je napisao:
Da sam na nekom polozaju u Borcu,ja bih napravio jako lijepu pricu od ovoga sto su ovi momci napravili sa plakatima. Sazvao bih neku konferenciju za stampu,momcima kao zahvalu simbolicno podijelio sezonske ulaznice i siguran sam da bi svi mediji objavili to kao pikanteriju,a da ne govorim kakve bi simpatije kod naroda ti clanci izazvali,neki bi poceli da dolaze na utakmice dirnuti takvim entuzijazmom bez ikakve materijalne koristi,a to se u danasnje vrijeme jako rijetko srece.
A da sam na mjestu vas koji pravite pripremu za te plakate (za koje vjerujem da ce postati brand,otvorite ziro racun i ja cu sam uplacivati bar 20 km za svaku utakmicu),pokusao bih ubaciti za svaku utakmicu neki drugi slogan,cisto da ti plakati ne budu identicni ovim zvanicnim koji imaju samo suhoparne informacije o terminu i protivniku. Recimo za sytrasnju utakmicu (sad je kasno),npr "Banjaluko,dodji na stadion da podrzis svog lidera na tabeli"....lupam.....recimo za sledecu utakmicu protiv Zeljeznicara "Zepce 2005-da se ne zaboravi! Svi na stadion"....
To su moji bezvezni prijedlozi,na prvu,ali ako se pokusa sa tako necim,onda bismo ovdje organizovali na forumu takmicenje,da svako kaze svoj prijedlog ili ideju,i onda glasamo i izaberemo slogan za svaku utakmicu posebno.
Schlageru to za slogan je fantasticna ideja pogotvo to za takmicenje. Sto se tice sezonskih ulaznica (govorim u svoje ime) to bi mi zaista bila velika casta ali vjerujem da je nekom potrebnija nego meni tako da bi je se ja vrlo rado odrekao da se dodjeli nekom penzioneru koji ima volju doci na stadion i koji voli nas Borac. sto se tice ziro racuna (opet govorim u svoje ime) zaista ti hvala na tome ali posto smo svi zajedno u tome mislim da bi se tu malo racuni pomrsili...sad ispadam malo ...valjda me svatas?! ja licno nisam ocekivao da ce se ovo ovako razvijati i da ce biti ovako prihvaceno.
p.s.majice su odlicne!
И ја се слажем.. Шлагеру, хвала на помоћи, то је заиста лијепо од тебе, али није ово нешто скупо, марка за сваку текму, ситница...
Ти нам некако дођеш на форуму као старији брат...

Још једном, свака част за понуду, али није то ни овако неки трошак. Битна је само воља...
Ето, урадили смо шта смо могли, па таман и да буде лошија посјета, лијепо је ово вечерас све било... Уживао сам ...
Живјели сви прави Борчевци, и старији и млађи...
стварно, овај форум постаде опасна организација, што неко рече!