banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ljuka988 je napisao:
Šajin je napisao:
батице, ја таман кренуо то да пишем :D
Овај пут смо мало збрзили. тек кад сам одштампао плакате сконтао сам да смо заборавили неколико информација :) сљедећи пут ћемо направити још боље плакате,а и батица је у праву кад каже да не би требало ни превише рано постављати, јер ће људи заборавити или ће неко од студената из других градова подерати, као што деру и наљепнице Лешинара и слично
а ово је нешто што се баш брзо одради. лагана шетња кроз насеље и све готово за сат времена

...Ja znam, da pola mojih prijatelja sa faxa posjećuje utakmice (a nisu iz BL), a i oni koji ne idu sigurno ne deru plakate.

е јебга сад. можда је испало да ја генерализујем ствари, али није ми то била намјера ;) знам и ја неколико момака са стране који су екстра и сасвим нормални, али сам такође доста пута имао прилику да видим да се уништава било шта што има везе са Борцем и Лешинарима. поготово тамо у околини студентског дома.

хаха субзеро, добра идеја. :) хоће ли неко у Приједор да оде? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
evo na jednom od zelenih sportskih sajtova pise da vukelja na zimu ode u zelju

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajmo priznajte ko je od vas zeljovac :D :D

Poslednji put menjao subzero81 dana 28 Okt 2010, 22:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
subzero81 je napisao:
ajmo priznajte ko je od vas zeljovac87 :D :D

U koju temu trebam uci da vidim sta vi to toliko pisete ??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Svima vam koji ste na bilo koji nacin ucestvovali u lijepljenju i pravljenju plakata, SVAKA ČAST!!!

Mi malo stariji na druge načine reklamiramo klub i domaće utakmice.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
subzero81 je napisao:

Na kojem sajtu piše???

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
kod kuće i na strani je napisao:
subzero81 je napisao:

Na kojem sajtu piše???

Imaš PP :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Чађо је дошао на идеју да се уради нова серија мајица.. :)
Овај пут мало дебља јер нам долазе хладни дани је л`..
Елем..
Ево како сам ја то замислио па ако ви имате неке сугестије пуцајте..

Slika

А ево и увећане верзије пресликача.. пошто се на овој слици слабо види..

Slika

Slika

С тим да се ова плава истачкана позадина мјења у неку другу боју зависно од боје дукса..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А ја хоћу већ дуго да предложим мајицу са овим 12. играч...
Браво, Ацо... супер идеја!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Заправо идеја је Чађина и остатка његове екипе.. :)
Ја стојим само иза ових шкработина. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Заправо идеја је Чађина и остатка његове екипе.. :)
Ја стојим само иза ових шкработина. :)

Zapravo ideja je od RBA i kod kuće i na strani, a ja sam samo tu da bi tu ideju proslijedio do tebe

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da sam na nekom polozaju u Borcu,ja bih napravio jako lijepu pricu od ovoga sto su ovi momci napravili sa plakatima. Sazvao bih neku konferenciju za stampu,momcima kao zahvalu simbolicno podijelio sezonske ulaznice i siguran sam da bi svi mediji objavili to kao pikanteriju,a da ne govorim kakve bi simpatije kod naroda ti clanci izazvali,neki bi poceli da dolaze na utakmice dirnuti takvim entuzijazmom bez ikakve materijalne koristi,a to se u danasnje vrijeme jako rijetko srece.

A da sam na mjestu vas koji pravite pripremu za te plakate (za koje vjerujem da ce postati brand,otvorite ziro racun i ja cu sam uplacivati bar 20 km za svaku utakmicu),pokusao bih ubaciti za svaku utakmicu neki drugi slogan,cisto da ti plakati ne budu identicni ovim zvanicnim koji imaju samo suhoparne informacije o terminu i protivniku. Recimo za sytrasnju utakmicu (sad je kasno),npr "Banjaluko,dodji na stadion da podrzis svog lidera na tabeli"....lupam.....recimo za sledecu utakmicu protiv Zeljeznicara "Zepce 2005-da se ne zaboravi! Svi na stadion"....

To su moji bezvezni prijedlozi,na prvu,ali ako se pokusa sa tako necim,onda bismo ovdje organizovali na forumu takmicenje,da svako kaze svoj prijedlog ili ideju,i onda glasamo i izaberemo slogan za svaku utakmicu posebno.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ал смо сви постали домишљати и иновативни ових дана :)
ова идеја за мајице ми се допада, само ме занима да ли би то ишло на обичне мајице или на оне дуксеве са капуљачом?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
Da sam na nekom polozaju u Borcu,ja bih napravio jako lijepu pricu od ovoga sto su ovi momci napravili sa plakatima. Sazvao bih neku konferenciju za stampu,momcima kao zahvalu simbolicno podijelio sezonske ulaznice i siguran sam da bi svi mediji objavili to kao pikanteriju,a da ne govorim kakve bi simpatije kod naroda ti clanci izazvali,neki bi poceli da dolaze na utakmice dirnuti takvim entuzijazmom bez ikakve materijalne koristi,a to se u danasnje vrijeme jako rijetko srece.

A da sam na mjestu vas koji pravite pripremu za te plakate (za koje vjerujem da ce postati brand,otvorite ziro racun i ja cu sam uplacivati bar 20 km za svaku utakmicu),pokusao bih ubaciti za svaku utakmicu neki drugi slogan,cisto da ti plakati ne budu identicni ovim zvanicnim koji imaju samo suhoparne informacije o terminu i protivniku. Recimo za sytrasnju utakmicu (sad je kasno),npr "Banjaluko,dodji na stadion da podrzis svog lidera na tabeli"....lupam.....recimo za sledecu utakmicu protiv Zeljeznicara "Zepce 2005-da se ne zaboravi! Svi na stadion"....

To su moji bezvezni prijedlozi,na prvu,ali ako se pokusa sa tako necim,onda bismo ovdje organizovali na forumu takmicenje,da svako kaze svoj prijedlog ili ideju,i onda glasamo i izaberemo slogan za svaku utakmicu posebno.

Schlageru to za slogan je fantasticna ideja pogotvo to za takmicenje. Sto se tice sezonskih ulaznica (govorim u svoje ime) to bi mi zaista bila velika casta ali vjerujem da je nekom potrebnija nego meni tako da bi je se ja vrlo rado odrekao da se dodjeli nekom penzioneru koji ima volju doci na stadion i koji voli nas Borac. sto se tice ziro racuna (opet govorim u svoje ime) zaista ti hvala na tome ali posto smo svi zajedno u tome mislim da bi se tu malo racuni pomrsili...sad ispadam malo ...valjda me svatas?! ja licno nisam ocekivao da ce se ovo ovako razvijati i da ce biti ovako prihvaceno.

p.s.majice su odlicne!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
batica je napisao:
Schlager je napisao:

Schlageru to za slogan je fantasticna ideja pogotvo to za takmicenje. Sto se tice sezonskih ulaznica (govorim u svoje ime) to bi mi zaista bila velika casta ali vjerujem da je nekom potrebnija nego meni tako da bi je se ja vrlo rado odrekao da se dodjeli nekom penzioneru koji ima volju doci na stadion i koji voli nas Borac. sto se tice ziro racuna (opet govorim u svoje ime) zaista ti hvala na tome ali posto smo svi zajedno u tome mislim da bi se tu malo racuni pomrsili...sad ispadam malo ...valjda me svatas?! ja licno nisam ocekivao da ce se ovo ovako razvijati i da ce biti ovako prihvaceno.

p.s.majice su odlicne!

И ја се слажем.. Шлагеру, хвала на помоћи, то је заиста лијепо од тебе, али није ово нешто скупо, марка за сваку текму, ситница...
Ти нам некако дођеш на форуму као старији брат... :wink: Још једном, свака част за понуду, али није то ни овако неки трошак. Битна је само воља...
Ето, урадили смо шта смо могли, па таман и да буде лошија посјета, лијепо је ово вечерас све било... Уживао сам ...
Живјели сви прави Борчевци, и старији и млађи... :occasion5:
стварно, овај форум постаде опасна организација, што неко рече! :) :salute:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
Dakle momci situacija je ovakva... Nakon svih dogovora razmisljanja i premisljanja dobili smo sledece rezultate:

Evropski Borac,Tasko - Cesma,Ada
Gazimestanac87 - Laus
Sajin,Savke-bl - Starcevica
jan_de,lider - Obilicevo
borac_sampion - Petricevac
Brigate BL - Nova Varos
Борац БЛ - Budzak
Tommy Vercetti - Borik/Nova Varos

Ostala su nam naselja :
Debeljaci,Dragocaj,Zaluzani,Karanovac,Drakulic,Motike,Sargovac,Seher,Prijecani...

Заборависте мој Паприковац :) Сутра ће и то бити изљепљено.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 06:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@schlager ne moras da uplacujes na ziro racun, vec plati u stampariji :) pa nek momci pokupe plakate.

Ja bi samo jednu stvar zamolio upravu pusitte ljude od 60+ besplatno na stadion, sramota je da oni sa svojim penzijama placaju kartu da bi gledali svoju ljubav, imajte malo osjecaja za takve stvari, mi mladi mozemo da se snadjemo

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
свака част момци!
то је прави бањалучки дух, тако раде Борчевци!

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Svaka cast momci,nemam rijeci,svaka vam dala!..

Nego kakve su to price Vukelja u Zeljeznicaru,ima li ikakve istine u tome moze na PP,ako nije frka?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 08:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
@schlager ne moras da uplacujes na ziro racun, vec plati u stampariji pa nek momci pokupe plakate.

Odlična ideja. Par dana prije sledeće utakmice samo recite u koju štampariju da odnesem 20 km,tako da bar prvih 200 plakata bude plaćeno. Ako sam dobro shvatio da je 10 pfeninga jedan plakat.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]