banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Smatrate li da su oba entiteta zastupljena podjednako na ''državnoj'' televiziji
Glasanje se završava 24 Feb 2007, 13:23
DA 16%  16%  [ 6 ]
NE 84%  84%  [ 32 ]
Ukupno glasova : 38
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Apr 2010, 00:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Citiraj:
Eto dobre teme, RTRS tvrdi da dobro posluje i da neduguje nikome a ima 250 - 300 robova, neprijavljenih za smiješnu platu. U BL svaki drugi omladinac radio na RTRS valjda možeš naći nekog za izjavu, bar bivšeg. Čujem da imaju ljude koji rade po 10 godina kao honorarci? Federalce će mo ostaviti njima, federalcima a BHT(zajedničku) će mo kritikovati.

Imas temu o RTRS na forumu pa pisi tamo.Niko ne tera puskom te"omladnice" da rade na RTRS.
Tema za RTRS je ovde: http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=29&t=39853&start=0
Zozon je napisao:
BHT, prostor za maliverzacije pa se prema njoj ponašaju kao u prema našoj državi BiH. Niko je nevoli pa je svi opasoše a i nije nikom bitna, nek rokne, ko je jebe. Ulažemo u svoje RTRS i FTV

Bilo bi realno da se ugasi bosnjacka BHT a da se FTV podeli na dva programa(hrvatski i bosnjaccki).Sada jedan narod kontrolise 2 drzavna kanala...

Zozon je napisao:
Super, radiš za Blic.

:lol: Radimo za istu firmu(forumas akermon je optuzio pola ovog foruma da rade za Blic).

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 00:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
anoniman je napisao:
Zozon je napisao:
Super, radiš za Blic.

:lol: Radimo za istu firmu(forumas akermon je optuzio pola ovog foruma da rade za Blic).

Ondak si me zamjenio s nekim. Nebih rekao da radimo za istu firmu. Ja svojoj na terenu čuvam građevinski materijal(pišući s vama, mještani mi mogu pokrasti sve) i posao mi je ono penzionerski. RS mi dala šanse da se kreativno izražavam na forumima a Tito dao znanje.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 00:46 
Veteran
Veteran

Zozon je napisao:
anoniman je napisao:
Zozon je napisao:
Super, radiš za Blic.

Ondak si me zamjenio s nekim. Nebih rekao da radimo za istu firmu. Ja svojoj na terenu čuvam građevinski materijal(pišući s vama, mještani mi mogu pokrasti sve) i posao mi je ono penzionerski. RS mi dala šanse da se kreativno izražavam na forumima a Tito dao znanje.

Ma jedan forumas je optuzio pola foruma da radi za Blic jer je onk kao zadovoljan Eltom.Od tada na nekim temama u sali ja i neki kazemo da smo Blicovi/Eltini/mtelovi radnici.A ne radim ni za RTRS to je sigurno :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Bilo kako bilo BHT je televizija svih gradjana BiH bar je tako na papiru, e sad ako je problem uredjivacka politika molim lijepo RS ima svoje ljude u javnom servisu sto ne digne svoj glas i ne pobuni se vec im dobre plate i dnevnice pa cute kao i oni u parlamentu BiH, to je stvarno licemjerna prica. Znaci RS ima instrumente za uticaj na poslovanje i na uredjivacku politiku te kuce, tako da sve kritike Majkicke i slicnih moze se tumaciti samo kao "supljak" tj. vjerni slijed politike SNSD. Ako su njihovi kadrovi nesposobni i ne mogu nista da ucine i nemaju uticaj, neka podnesu ostavke i povuku se sa funkcija. BHT1 jeste u dugovima kao i FTV kao i RTRS sto bi bila da nema pomoci i fin.injekcije Vlade RS koja ima uticaj na uredjivacku politiku iste. Kvalitet programa im je slican, nema neke sopstvene produkcije, nema kvalitetnih emisija i sl. tako da ja ne vidim neku veliku razliku i sumnjam da bi bez pomoci bili finansijski samoodrzivi.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Sad kontam. inače moji kad dođem kući, jauču kako nešto nevalja i povazda se priča o toj vražijoj Elti. Nekad zgrmim na djecu, kontam pobrkali mi kanale a oni se jadni kunu u suzama da nisu ništa čačkali. Čim ih hvali jeste njihov, ili im šef rek'o odkinuti od plate pa moraju markove konake izmišljati kao i ja dok svom dokažem da nisam spavao na radilištu a barabe naftu pokupile. Pozdrav!

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 01:41 
Veteran
Veteran

BL Boy je napisao:
Bilo kako bilo BHT je televizija svih gradjana BiH bar je tako na papiru, e sad ako je problem uredjivacka politika molim lijepo RS ima svoje ljude u javnom servisu sto ne digne svoj glas i ne pobuni se vec im dobre plate i dnevnice pa cute kao i oni u parlamentu BiH, to je stvarno licemjerna prica. Znaci RS ima instrumente za uticaj na poslovanje i na uredjivacku politiku te kuce, tako da sve kritike Majkicke i slicnih moze se tumaciti samo kao "supljak" tj. vjerni slijed politike SNSD. Ako su njihovi kadrovi nesposobni i ne mogu nista da ucine i nemaju uticaj, neka podnesu ostavke i povuku se sa funkcija. BHT1 jeste u dugovima kao i FTV kao i RTRS sto bi bila da nema pomoci i fin.injekcije Vlade RS koja ima uticaj na uredjivacku politiku iste. Kvalitet programa im je slican, nema neke sopstvene produkcije, nema kvalitetnih emisija i sl. tako da ja ne vidim neku veliku razliku i sumnjam da bi bez pomoci bili finansijski samoodrzivi.

BHT je bosnjacka TV.RS nema direktni uticaj na uredjivacku politiku.RTRS je u plusu a BHT dobiva veci deo pretplate.BHT duguje vise od 20 miliona maraka.
I da li si ti procitao taj tekst ili komentarises bez citanja?

Zozon je napisao:
Sad kontam. inače moji kad dođem kući, jauču kako nešto nevalja i povazda se priča o toj vražijoj Elti. Nekad zgrmim na djecu, kontam pobrkali mi kanale a oni se jadni kunu u suzama da nisu ništa čačkali. Čim ih hvali jeste njihov, ili im šef rek'o odkinuti od plate pa moraju markove konake izmišljati kao i ja dok svom dokažem da nisam spavao na radilištu a barabe naftu pokupile. Pozdrav!

Mozda radi za eltu ili je covek zaista zadovoljan eltom :D
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
anoniman je napisao:
BL Boy je napisao:

BHT je bosnjacka TV.RS nema direktni uticaj na uredjivacku politiku.RTRS je u plusu a BHT dobiva veci deo pretplate.BHT duguje vise od 20 miliona maraka.
I da li si ti procitao taj tekst ili komentarises bez citanja?

Zozon je napisao:

Mozda radi za eltu ili je covek zaista zadovoljan eltom :D
Pozdrav.

Sta imam citati text koji pise doticna osoba i list pod kontorlom vladajuce stranke, takvim izvorima informacija nevjerujem. Znam da imaju svoje ljude u javnoj rtv korporaciji ili kako se vec zove i preko njih mogu da vrse uticaj, ako nemogu neka daju ostavke neka ne primaju dzaba plate, jer postvljeni su tu kako bi RS imala neki uticaj a ne obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 16:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Nov 2009, 02:33
Svi rtv mediji u RS su u funkciji jednog naroda, iskljucivo srpskog a za ostale konstitutivne narode u RS ostaju mrvice u programu. To treba da bude jasno.

Isto treba da bude jasno da BHT je kao multietnicka tv ali najvise naginje jednom narodu, bosnjacko-muslimanskom...Zato sto je ideja drzave BIH i poistovjecivanja s njom najveca ako ne i jedina od svih konstitutivnih naroda...

Srbe uglavnom zanima samo RS i sve vezano uz Srbiju, Hrvate u vecini slucajeva, barem one hercegovacke, zanima samo Hrvatska i s njom se poistovjecuju i njihove tv programe i gledaju..

FTV je tv koja je kao trebal biti multietnicka medjutim u njihovom programu se najvise istice bosnjacko-muslimanska ideja, za Hrvate ima nesto malo programa, dok se prema Srbima uglavnom odnosi negativno, zasto, pa zato sto je stav Sarajeva da su Srbi i Srbija izvrsili agresiju na BIH i samim time RS im nikada nije bila nesto sto ce svariti...

Glupo je kritikovati BHT koji bi trebao biti multietnicki a naginje uglavnom jednom narodu, gori je slucaj RTRS koji bi trebao biti multietnicki kao BHT medjutim to je klasican medij jednog naroda...

sve je to bosanski lonac i svi mediji u BIH su mulj i dno dna

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 17:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Izborne rezultate sam pratio preko BH radija 1 u kombinaciji sa internet stranicama.
Jedini izvjestavanje iz Banja Luke je bilo iz staba SNSD, iz Mostara iz stabova HDZ i Radom za Boljitak.
Ali zato u Sarajevu se izvjestavalo iz stabova svih bosnjackih politickih stranaka.

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 17:28 
Veteran
Veteran

klauss je napisao:
Izborne rezultate sam pratio preko BH radija 1 u kombinaciji sa internet stranicama.
Jedini izvjestavanje iz Banja Luke je bilo iz staba SNSD, iz Mostara iz stabova HDZ i Radom za Boljitak.
Ali zato u Sarajevu se izvjestavalo iz stabova svih bosnjackih politickih stranaka.

ovo podvuceno govori puno toga... steta sto neki to ne shvataju jos uvek...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 03:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
klauss je napisao:

Без да браним БХТ1, али је питање имају ли они у Бањој Луци довољно људи који би могли да покривају извјештавање са терена, тј. са двије или више локација истовремено. Зашто је то тако, нећу да улазим у то.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
klauss je napisao:

Нисам сигуран да је то тачно.
Ја сам гледао на БХТ (мислим да је то исти програм који је ишао и на радију). Видио сам Владу Шушка у СНСД-овом изборном штабу и ону жују Урукало у ПДП-овом. А мислим да су били и у СДС-овом.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
ja sam siguran sto se tice BH radija. Jedini izvjestavanje iz BL je bilo iz staba SNSDa, a emitovali su Ivanicevu izjavu vjerovatno preuzetu od drugih medija, kad je vec postalo jasno da gubi.

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:18 
Veteran
Veteran

bht-a nema vise na satelitskoj !

ugasen im je signal na eutel sat-u zbog dugova...
i jos im je sajt bio nedostupan danas...

pocetak kraja(?)
televizije koja je tv jednog entiteta...a trebala je biti zajednicka

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2010, 10:38
JAVNI SERVIS BOSNE I HERCEGOVINE odnosno BHT je jedan od najobjektivnijih i najprofesionalnijih medija u bh medijskoj džungli.
Svi jezici kao i sva pisma bh naroda su zastupljeni a servis nije umotan u zastavu ni jedne političke partije kao što je slučaj sa FTV-om gdje gospodari SDP odnosno TVRS gdje SNSD kroji i oblači!

Redovno pratim BHT DNEVNIK, emisiju CRTA kao i emisije iz kulture.
U vođenju DNEVNIKA je primjetan profesionalizam i nepristranost.
Iskrene čestitke profesionalcima sa BOSANSKOHERCEGOVAČKE TELEVIZIJE.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Нек си ти дошао да нас просвјетлиш. :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Talha je napisao:
JAVNI SERVIS BOSNE I HERCEGOVINE odnosno BHT je jedan od najobjektivnijih i najprofesionalnijih medija u bh medijskoj džungli.
Svi jezici kao i sva pisma bh naroda su zastupljeni a servis nije umotan u zastavu ni jedne političke partije kao što je slučaj sa FTV-om gdje gospodari SDP odnosno TVRS gdje SNSD kroji i oblači!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
:thebirdman:

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Talha je napisao:

Ti mislis da mi nemamo oci i usi.Profesionalizam i nepristrasnost :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Talha je napisao:

:lol: :lol: :lol: Grohotom se smijem.Da je sve tako ja mislim da nebi bili na rubu bankrota.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2010, 10:38
BHT uopce nije na rubu bankrota, cak naprotiv. Ukoliko i postoji manja finansijska kriza to je u onoj mjeri koliko BHT-u duguju entitetski javni servisi!
A to da ravnogorskoj politici i ravnogorcima smeta državna televizija države BOSNE I HERCEGOVINE, to mi je razumljivo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]