BL Boy je napisao:
Bilo kako bilo BHT je televizija svih gradjana BiH bar je tako na papiru, e sad ako je problem uredjivacka politika molim lijepo RS ima svoje ljude u javnom servisu sto ne digne svoj glas i ne pobuni se vec im dobre plate i dnevnice pa cute kao i oni u parlamentu BiH, to je stvarno licemjerna prica. Znaci RS ima instrumente za uticaj na poslovanje i na uredjivacku politiku te kuce, tako da sve kritike Majkicke i slicnih moze se tumaciti samo kao "supljak" tj. vjerni slijed politike SNSD. Ako su njihovi kadrovi nesposobni i ne mogu nista da ucine i nemaju uticaj, neka podnesu ostavke i povuku se sa funkcija. BHT1 jeste u dugovima kao i FTV kao i RTRS sto bi bila da nema pomoci i fin.injekcije Vlade RS koja ima uticaj na uredjivacku politiku iste. Kvalitet programa im je slican, nema neke sopstvene produkcije, nema kvalitetnih emisija i sl. tako da ja ne vidim neku veliku razliku i sumnjam da bi bez pomoci bili finansijski samoodrzivi.
BHT je bosnjacka TV.RS nema direktni uticaj na uredjivacku politiku.RTRS je u plusu a BHT dobiva veci deo pretplate.BHT duguje vise od 20 miliona maraka.
I da li si ti procitao taj tekst ili komentarises bez citanja?
Zozon je napisao:
Sad kontam. inače moji kad dođem kući, jauču kako nešto nevalja i povazda se priča o toj vražijoj Elti. Nekad zgrmim na djecu, kontam pobrkali mi kanale a oni se jadni kunu u suzama da nisu ništa čačkali. Čim ih hvali jeste njihov, ili im šef rek'o odkinuti od plate pa moraju markove konake izmišljati kao i ja dok svom dokažem da nisam spavao na radilištu a barabe naftu pokupile. Pozdrav!
Mozda radi za eltu ili je covek zaista zadovoljan eltom
Pozdrav.