banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nemojte mi na Šileta, jedini je skontao stvar kao i ja, a to je da se šteli za Željezničar, jer ako ćemo pošteno, jedini mogući način je bio da se odgodi kompletno kolo i da se onda igra kolo koje je prvo sledeće po redu, a da se naknadno odigra ovo kolo koje je odgođeno, ali znamo da to ne odgovara željezničaru jer bi se bodovna razlika mogla podebljati ma stranu Borca, a to psihički baš ne utiče pozitivno na igrače...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
баш тако!
сјевер и југ, уређење околине под морање!

мада се бојим да пара више нема.
што би се рекло "и да имам одакле ми". само да не потонемо сада, тога се највише бојим.

да не буде сљедећа европа тамо за 4 године

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:46 
Bič božji
Bič božji

d.a. je napisao:
баш тако!
сјевер и југ, уређење околине под морање!

мада се бојим да пара више нема.
што би се рекло "и да имам одакле ми". само да не потонемо сада, тога се највише бојим.

да не буде сљедећа европа тамо за 4 године

Ma ne vjerujem, valjda su ljudi shvatili da je najbolji ambasadaor jedne države, grada, jedne oblasti, pa ako hoćete i naroda SPORT, nema ni jedne druge stvari na svijetu koja vas tako brzo može afirmisati osim sporta... Nisam ja izmislio onu čuvenu" sport je najbolji ambasador", ali to je stvarno tako...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

из твојих уста у Божије уши!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ne vjerujem, valjda su ljudi shvatili da je najbolji ambasadaor jedne države, grada, jedne oblasti, pa ako hoćete i naroda SPORT, nema ni jedne druge stvari na svijetu koja vas tako brzo može afirmisati osim sporta... Nisam ja izmislio onu čuvenu" sport je najbolji ambasador", ali to je stvarno tako...

A i zna se da je Dodiku dusevna hrana,ponizavanje sarajevskih sandzaklija,pa eto makar i preko Borca. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

можда у кошарци, али не мислим да нешто претјерано хаје за ФК Борац!

мислим да је то више морање да се испоштује највећи клуб у РС!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

колико пара је гурнуо у Игокеу, па сада изградња те хале, која је импозантна!
најбоље да не дају ни марке за остале клубове

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 11:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
13 miliona maraka ce kostati izgradnja te hale u Laktasima,otvaranje je prekosutra,stize Panathinaikos. Nisu sve pare iz budzeta RS,dobar dio je i iz obveznica Opstine Laktasi.

Mislim da je i nama jedna moderna,visenamjenska dvorana,sa 7000-10 000 mjesta neophodna.Borik je pregazilo vrijeme,ovakav grad kao Banjaluka zasluzuje mnogo bolju i funkcionalniju dvoranu.

Ali,daj prvo da rijesimo stadion,pa cemo kasnije o dvorani.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јебеш бања луку поред лакташа.
живјели лакташи!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
пошто је држава танка са парама биће добро ако се заврши реконструкција Градског стадиона и ако се одради обећана реконструкција дворане Борик. а неки пројекти о новим стадионима и дворанама ће морати сачекати неко друго боље вријеме

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

нико не тражи нове стадионе и хале, није ни вријеме, нити су услови, а да будемо реални немамо ни потребе за тим!
а да не причам о традицији и нечему већем од пуког интереса, бизниса и свега што је спорт данас.

ја и даље не могу прежалити мали Борчев стадион, који је требало да буде један од симбола града и дан данас.

а Борик и Градски се могу сасвим пристојно средити и користити наредних деценија!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 12:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
borcev_navijac je napisao:
Zsto neki jos navijaju za partizan iu zvezdu, pa razlog je jednostavan, dok je borac bio na dnu, nisi mogao biti fancy i navijati za borac koji se taklmici tamo s nekim orasjem i gubi tu bitku.
A sdruge strane partizan i zvezda koliko god su izgubili na nekadasnjem kvalitetu iapk su bili uvijek lideri u prvestvu SRBIJE, igrali evropska takmicenja, pa kako god u njima zavrsavali ( nije to ni bilo tako lose npr partizan je vec igrao ligu sampiona ). pa je onda nekim ljudima bilo lijepo predstavljati se kao dio neceg "velikog" a ne tamo nekog borca.
...
Problem navijanja za zvezdu i partizan , bicu iskren , je problem kompleksa male sredine, od kojeg mnogi u banjaluci ne mogu da se oslobode.
Oni bi da budu beogradjani da budu dio metropole, pa makar to bilo i na najsnishodljiviji moguci nacin, da u svom gradu navijas protiv kluba iz svog grada , u kojem mozda igraju tvoje komsije, tvoji drugari iz skole, tvoji poznanici, ili samo ljudi koje vidjas u gospodskoj parkicu ili nekom kaficu.
Svi oni koji nemaju taj , slobodfno cu reci, KOMPLEKS bez ikakvih predrasuda jasno su opredeljeni za klub iz svog grada u kojem zive, stvaraju pordicu, karijeru u kojem radjaju djecvu, u kojem mu djeca idu u skolu , treniraju fudbal ili neki drugi sport, u kojem idu u kino , pozoriste, u kojem se vesele i u kojem tuguju, u gradu u kojem i sa kojim zajedno zive.
...
Da budem potpuno jasan, poslije borca, zvezda je jedini klub prema kojem nisam indiferentan, ali zvezda kad bi igrala protiv borca za mene je ista kao da je ovdje celzi, rudar prijedor ili buducnost banovici, nema bas nikakve razlike, sto vise golovoa u mrezi zvezde ja to sretniji, i najsretniji bi bio kad bi borac ne pobjedio nego ponizio rezultatski zvezdu.
...
Nego, da nastavim, KOMPLEKS male sredine ( NARAVNO NE KOD SVIH NEGO KOD TAKVIH KOJI NAVIJAJU ZA ZVEZDU PARTIZAN ) je osnovni problem i to ne samo u sportu , to je mnogo siri i ozbiljniji problem nego sto je to navijanje, a navijanje je samo njegov najocigledniji pokazatelj.
NA srecu, sve vise i vise je ljudi u ovom gradu koji ili taj kompleks vise nemaju, ili ga prevaziulaze, shvatajuci da mi NISMO MALI , da je ovo grad neke srednje velicine u evropskim okvirima , da mozemo kao takvi da imamo pravo na sve sto pripada jednom takvom gradu pa i fudbalski klub koji igra evropski i moze da pobjedi bilo koga bilo gdje.
...
Znaci sto se vise banjaluka kao grad bude oslobadjala tog kompleksa male sredine, sto se vise bude oslovbadjala tog provincijskog mentaliteta, to ce vise ljudi koji zive u obvom gradu navijati za SVOJ KLUB!

=D> =D> =D>

da dodam jos, o demografiskim promjenama...
Prije rata Bosnjacii Hrvat iz Bl nisu navijali za Zvezdu ili Partizan, (eventualno Hrvati za Dinamo), vecina tih ljudi su bili Borcevci. Poslije svih sranja, danas u Banja Luci zive drugi ljudi, koji su protjerani iz svojih kuca, a koji sigurno prije nisu bili vezani za Borac i Banja Luku.
Lokalpatriotizam u Srbiji skoro pa ne postoji kao u Bosni, ima dosta navijackih grupa u Srbiji, ali to su vecinom male grupe koje pokusavaju opametiti ljude da navijaju za klub iz svoga grada ili su i sami navijaci "velikih", a prate lokalne klubove iz zezancije.
U Bosni je druga prica, ne radi se samo o navijackim grupama, vec o ljudima iz Sarajeva, Zenice, Tuzle, Mostara itd. Nigdje nema da se vidi Horde Zla Zenica ili Robijasi Sarajevo...U BiH vole ljudi svoje gradove i klubove iz svojih gradova i tu ne mislim samo na navijacke grupe, moze se njima reci ovakvi ili onakvi, ali nema da se desi da gostuje Sarajevo u Zenici da pola stadiona navija za Sarajevo ili obrnuto...

Za Zvezdu i Partizan ne navijam u pravilu ni kada igraju u Evropi, eventualno ako igraju protiv nekih klubova, koji su sjebali fudbal...Drago mi je bilo kada je OFK-a prosla par pretkola...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
Problem navijanja za zvezdu i partizan , bicu iskren , je problem kompleksa male sredine, od kojeg mnogi u banjaluci ne mogu da se oslobode.
Oni bi da budu beogradjani da budu dio metropole, pa makar to bilo i na najsnishodljiviji moguci nacin, da u svom gradu navijas protiv kluba iz svog grada , u kojem mozda igraju tvoje komsije, tvoji drugari iz skole, tvoji poznanici, ili samo ljudi koje vidjas u gospodskoj parkicu ili nekom kaficu.

Svi oni koji nemaju taj , slobodfno cu reci, KOMPLEKS bez ikakvih predrasuda jasno su opredeljeni za klub iz svog grada u kojem zive, stvaraju pordicu, karijeru u kojem radjaju djecvu, u kojem mu djeca idu u skolu , treniraju fudbal ili neki drugi sport, u kojem idu u kino , pozoriste, u kojem se vesele i u kojem tuguju, u gradu u kojem i sa kojim zajedno zive.

Mene su kao dijete ucili da navijam za Zvezdu, i naravno covjek to kao dijete nekriticki prihvati, medjutim odrastanjem sam ispofilises svoje stavove, shvatis da nije dovoljno reci, ja NAVIJAM, nego ijasno znati ZASTO navijam.

Da budem potpuno jasan, poslije borca, zvezda je jedini klub prema kojem nisam indiferentan, ali zvezda kad bi igrala protiv borca za mene je ista kao da je ovdje celzi, rudar prijedor ili buducnost banovici, nema bas nikakve razlike, sto vise golovoa u mrezi zvezde ja to sretniji, i najsretniji bi bio kad bi borac ne pobjedio nego ponizio rezultatski zvezdu.

NAravno bilo koji klub iz srbije koji igra u evropskim takmicenjima a da ne igra protiv borca ima moju punu podrsku, i zaista jako navijam da prodje dalje.

Nego, da nastavim, KOMPLEKS male sredine ( NARAVNO NE KOD SVIH NEGO KOD TAKVIH KOJI NAVIJAJU ZA ZVEZDU PARTIZAN ) je osnovni problem i to ne samo u sportu , to je mnogo siri i ozbiljniji problem nego sto je to navijanje, a navijanje je samo njegov najocigledniji pokazatelj.

NA srecu, sve vise i vise je ljudi u ovom gradu koji ili taj kompleks vise nemaju, ili ga prevaziulaze, shvatajuci da mi NISMO MALI , da je ovo grad neke srednje velicine u evropskim okvirima , da mozemo kao takvi da imamo pravo na sve sto pripada jednom takvom gradu pa i fudbalski klub koji igra evropski i moze da pobjedi bilo koga bilo gdje.

Mozda to jos uvijek nemamo , kad je klub u pitanju, ali defintivno cemo da imamo.
Uostalom, eto ta vojvodina pobjedi taj partizan juce sa 2-0 taj isti paritzan koji igra ligu sampiona, a mi sa tom vojvodinom skoro odgrali nerjeseno u novom sadu nismo bili nista slabiji, i to bez nekolicine od ovih igraca koji su sad standardni.

Znaci sto se vise banjaluka kao grad bude oslobadjala tog kompleksa male sredine, sto se vise bude oslovbadjala tog provincijskog mentaliteta, to ce vise ljudi koji zive u obvom gradu navijati za SVOJ KLUB!

АМИН!

и да закључимо са том полемиком више!
на свима нама је да дамо допринос да Борац расте и да у граду и околини буде све више борчеваца!
свако на свој начин нек да допринос, а има их милион.
највећи терет наравно мора да изнесе клуб и сада се не смије стати на путу на који смо тек кренули, него гурати и форсирати што више.

а сада мало о сутрашњој утакмици.
надам се да ћемо да је прегурамо како треба и да на одмор одлазимо растерећени.
не могу се отети утиску да боље играмо на страни и свака утакмица кући нам је тешка (изузев Зрињског кога смо демолирали).

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
13 miliona maraka ce kostati izgradnja te hale u Laktasima,otvaranje je prekosutra,stize Panathinaikos. Nisu sve pare iz budzeta RS,dobar dio je i iz obveznica Opstine Laktasi.

Mislim da je i nama jedna moderna,visenamjenska dvorana,sa 7000-10 000 mjesta neophodna.Borik je pregazilo vrijeme,ovakav grad kao Banjaluka zasluzuje mnogo bolju i funkcionalniju dvoranu.

Ali,daj prvo da rijesimo stadion,pa cemo kasnije o dvorani.

Mislim da su sve pare iz budžeta OPŠTINE LAKTAŠI, dio kao obveznice, a dio kao kreditno zaduženje, dvorana je odlična, dao bog pa da svaki grad ima onakvu, reklo bi se da je najsličnija Vršačkom "MILENIJUMU", Panatenaikos je tu i kada bih povlačio paralelu između fudbala i košarke, za mene je Panatenaikos u evropskoj košarci, ono što su Barsa i Real u fudbalu... Znači istinska veličina...
Neka se samo gradi, onaj ko je bio mogao je da vidi da su urađeni i stubovi za krovne nosače na stadionu koji se nalazi dessetak metara od dvorane, znači sve će to da koriste sportisti i omladina...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:05 
Bič božji
Bič božji

Sada bi sa svojom ekipom na kafi, pričali o Borcu kao i uvijek i onda mom kolegi na pamet pade nemoguće dobra ideja, a u vezi sa marketingom, toliko dobra da je to nevjerovatno...
Neće se kolega buniti da je ja sada ovdje iznesem, ali jednostavno je toliko dobra da je moram odmah napisati...
SMS poruka od MTELA koji nam je sponzor, znači poruka od operatera u vidu obavještenja, datum, vrijeme, cijena ulaznica, ma ljudi moji, pa to bi bio marketing savršen...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sada bi sa svojom ekipom na kafi, pričali o Borcu kao i uvijek i onda mom kolegi na pamet pade nemoguće dobra ideja, a u vezi sa marketingom, toliko dobra da je to nevjerovatno...
Neće se kolega buniti da je ja sada ovdje iznesem, ali jednostavno je toliko dobra da je moram odmah napisati...
SMS poruka od MTELA koji nam je sponzor, znači poruka od operatera u vidu obavještenja, datum, vrijeme, cijena ulaznica, ma ljudi moji, pa to bi bio marketing savršen...

идеја је више него одлична, само што нажалост само ку*цу свирамо на овом форуму, па до сад је било макар неколико генијалних и што је још важније веома лако изводљивих идеја , али џаба све...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Bi bio bi idealan. Ali da se ne lazemo kao i puno stvari u ovoj zemlji i ovaj prijedlog ce proci nezapazeno.

@sajin - druze jeli onaj tvoj cd jos uvijek u korneru. daj ljudi zivi bili ako iko zna onog nindzu dj da mu da taj cd. izbudalicu od jebeni flamingosa, jebali ga oni u usta

edit: @rba napisi taj prijedlog na sajtu fkborac.net. mozda ga neko i primjeti

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

субзеро тај ЦД је очигледно дошао до оног мамлаза што пушта музику, јер је неколико пута пола сата прије почетка утакмице пуштао неколико пјесама које смо ми предложили, али џаба кад их пушта кад никог нема на стадиону, а кад дођу људи, ту су фламингоси да запале атмосферу 8) :x

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
koji retard moras da budes da bi pustio flamingose

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:26 
Bič božji
Bič božji

Šajin je napisao:
субзеро тај ЦД је очигледно дошао до оног мамлаза што пушта музику, јер је неколико пута пола сата прије почетка утакмице пуштао неколико пјесама које смо ми предложили, али џаба кад их пушта кад никог нема на стадиону, а кад дођу људи, ту су фламингоси да запале атмосферу 8) :x

Ma cd je jedno vrijem bio kod konobarice iz kornera, one "bolje", e sada da je nekako nju ubijediti da mu prebaci taj cd :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]