O, gospodnja voljo!
Herc, nismo na istim talasnim duzinama vol. 2
Ajmo Jovo na novo.
Ja postavih klip i rekoh "Zapad, ne hvala"
A ti napisa:
Hertzog je napisao:
Eto ako je tako Tasko onda lepo nemoj da konzumiras nista sto dolazi sa zapadaSve velikosrpske patriote, a jedva 20 godina da imajuOdrasti malo, takvi stavovi prolaze samo u ruralnim sredinama, u fazonu mrzim zapad vidi sta su nam radili i sta su pricali o namaVeruj da je vise od pola stvari sa razlogom tako, ne samo u prici o nama, nego generalno o balkanskim narodima, jer i ako se osvrnes na prethodni rat, sumnjam da si mogao nesto lepo i civilizovano da vidis u njemu, na bilo kojoj straniA prica kako nam je taj zapad nametnuo rat je jos smesnija i ispadamo jos gluplji, jer ako nesto ne zelis ne moze ti se tako lako nametnuti, pogotovo rat onakvog karaktera kakav je bio na prostorima Ex Yu
Umesto da svojim primerom pokazes svetu da imaju pogresno misljenje ti se furas na tu pricu iz 1996. kada si jedva pricao i jos uvek pelene nosio

1) Nema logike. Nisam mislio bukvalno ne zapadu, nego da necu da postanemo dio zapada, koliko god ovo jadno zvucalo. U tom je problem ove teme. Izgubili smo poentu. Sta je pitanje, da li je na zapadu bolje ili nesto drugo. Patili smo se na prethodnim stranicama vec.
2) Nidje veze. To sam vec pokusao objasniti. Nisam "velikosrpsi patriota", niti hocu da budem.
A i ne znam otkud ti to.
3)Ovaj dio sa "Odrasti..." mi je omiljeni. Herc, bez ljutnje, ja da odrastem a ti glorifikujes Hitlera i njegove ideje?! A ja ne volim zapad... Idemo dalje. Herc, nismo na istim talasnim duzinama vol. 3
4)Nema razloga. Svuda je rat isti. Zapad kad ratuje, to je sve cisto i uredno.

Vojnik na vojnika, pa kome Bog bude na pomoci. Jest, al' u ku*cu. Od krstaskih ratova, svjetskih, pa do ovoga sto zapad radi u Iraku i Afganistanu... O ovim danasnjim ratovima: stalno izranjaju neka zvjerstva koja su cinili i cine clanovi Alijanse prema civilima i ratnim zarobljenicima. Mali ih je milion. I oni nama govore da smo varvari.
Ne kazem ja da smo mi cvjecke. Svi smo mi govna.
5) Nije nametnuo, nego podrzao. Lako se to moglo zaustaviti. Mislim da onaj klip nadrealista gdje Djuro i Perhan igraju bilijara najbolje objasnjava.
6)Opet naglasavas moje godine i kako sam ja bio balav kad se sve desavalo, bez razloga.
Ova prica iz 1996. nema veze sa mnom. Ja jednostavno necu zapad.
I da zakljucim, Herc, nismo na istim talasnim duzinama vol. 4
Necu da ovo preraste u neka besmislena opravdavanja marke 800.
Ujedno ovo mi je ubjedljivo najduzi post na forumu.
Ajd uzdravlje.