banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2010, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Koji su to bijednici, nicim ne pomazu povratnike, pa kad ima i neke pozitive, pokusavaju to sebi pripisati.

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=28694

I neki komentari upucenih na FB:

Ermin Hajder ‎"Niđe veze!!" Prvo: ne piše da je općina organizator i pokrovitelj. Drugo: Kuzmanović nije bio na otvaranju manifestacije koju je otvorio Načelnik općine i predsjednik MZ. On je došao 4 sata nakon otvora praćen sa 20-tak "nosilaca zastava" SNSD-a nakon čega su skoro sve zvanice i gosti napustili sajam. To je istina.
Radio-Televizija Republike Srpske
lat.rtrs.tv
Predsjednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović prisustvovao je danas u srpskom povratničkom mjestu Smoljana kod Bosanskog Petrovca otvaranju agroturističke manifestacije "Dani base i krompira", u okviru koje su na 15-ak štandova mještani izložili prehrambene proizvode ovog kraja..

....Ermin Hajder ‎:))) Hvala Anela!
Dragi Sejo, valjda nas ovi izbori totalno izopače kao ljude i zaboravljamo da treba živjeti i poslije izbora. Mene laž strašno nervira. Ali, sve se u životu vraća... Pozdrav prijatelju!!!!
....S. Kadic Nevjerovatno,da pojasnim ,stranka kojoj pripada gosp.Kuzmanović je glasala protiv finasiranja ove manifestacije,čak su tražili da se to briše iz budžeta.Kad su vidjeli da će manifestacija uspijeti izveli su predizborni trik i pojavili se kao suorganizatori iako nisu ni marke dali.I ne vjerujem da je pred.MZ izjavio da Opština nije pomogla jer je ona to i finasirala zajedno sa poljoprivrednim zavodom kantona.Dotakli su dno,sramota

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 11:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Sep 2010, 12:13
Ne budi levat, izadji na izbore!

http://www.facebook.com/pages/Levat/123928580988733
www.levat.ba

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Srpski povratnici u Federaciju ne duguju ništa nijednoj srpskoj stranci.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Isto kao nesrbi koji su se vratili u RS, duguju federalnim politicarima kamen u vugla. Meni se povraca svaki put kad ih vidim ili procitam da su tu bili i prodavali suplju...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
.....razgovaraju tri doktora (Amerikanac, Rus i Srbin)....Kaže amerikanac mi presječemo čovjeka poslije toga ga sastavimo i sve funkcioniše normalno....Kaže Rus mi izvadimo sve organe i ponovo ih vratimo i sve funkcioniše kao da se ništa nije desilo...Kaže Srbin mi isječemo čovjeka sameljemo ga, napravimo faširano meso. pojedemo ga, poseremo se i DŽABA GOVNO OPET ODE GLASATI ZA Dodika... :)))))

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
jellyfish je napisao:
žaoka je napisao:
...ne svidja mi se ni ognjen, ali od dva zla biram manje...

Cini ti se po mom skromnom misljenju, ipak ako mislis da je tako tvoje pravo je da das njima glas. SDS je bio na vlasti dovoljno dugo i nije se pokazao bolje od SNSD-a. Mislim da je rjesenje u nekoj relativno nepoznatoj politickoj partiji, posto velike partije imaju priblizno isti program zasnovan na nacionalizmu i bogacenju koji se pokazao kao promasaj, ali mnogi ga jos forsiraju zbog licnog interesa i primitivnih nacionalistickih nagona neobrazovanog naroda kome pripada vecina populacije. Vecina velikih partija ga koristi jer je to oproban nacin pobjede, ali sire gledano ne donosi neki prosperitet za vecinu.

...mozda nisi skontao-za parlament i hocu glasati za neku manju partiju, tacnije dvoumim se izmedju naprednjaka i radikala (ne seseljevih) jer se ijedni i drugi zalazu za eu...vazem izmedju pojedinacnih kandidata unutar tih partija...za koga god se odlucim bice to zbog imena, a ne programa...za parlament bih cu glasati za dr slobodana bunica iz kotor varosi sa liste srs rs jer ga znam licno, ima dva doktorata, cetvoro izuzetne dece i poslujemo...veoma je posten...za parlament rs jos ne znam...

...preneseni post...

Гласао бих за странку која зна шта жели, странку која има јак национални елемент али не вуче у крајњости и изолацију.
Гласао бих за странку која ће се стварно обрачунати са корупцијом и која ће кренути са чишћењем сопствених редова.
Гласао бих за странку која би гарантовала праву демократију, слободу медија, слободу говор и мишљења, независно судство и непартијску полицију.
Гласао бих за странку која би јасно раскрстила са комунистичким наслеђем и која би заиста отворила све досијее.
Гласао бих за странку која би исправила све комунистичкенеправде, која би рехабилитовала све невине жртве комунизма и која би спровела реституцију.
Гласао бих за странку којој разни страни амбасадори не би кројили политику, која би могла са свима да равноправно разговара.
Гласао бих за странку која би се позабавила пореклом имовине разних тајкуна, политичара, политиканата, која би преиспитала све приватизације.
Гласао бих за странку чији лидери нису друговали са мафијашима и убицама, чији лидери имају легално покриће за сав свој као и родбински иметак.
Гласао бих за странку која се не би бавила партизмом и која би поштовала квалитетне људе из других странака на одређеним одговорним позицијама.
Гласао бих за странку у којој нема непотизма, где не функције долазе они који су то својим знањем и радом заслужили.
Гласао бих за странку која не би блокирала улице у шпицу када се неки "мудоња" из врха власти враћа са "службеног ручка" у некој кафанчини.
Гласао бих за странку чији активисти неће загадити целу земљу својим предизборним плакатима, графитима и налепницама, странку чији ће активисти после митинга или промоције почистити иза себе.
Гласао бих за странку која нећепројекте од јавног значаја користити за сопствену промоцију.
Гласао бих за странку која спортистима нећесамо слати телеграме честитки за неке успехе већће им створити услове за успешан рад.
Гласао бих за странку која ће смањити незапосленост и беду.
Гласао бих за странку који би страни инвеститори били партнери а не газде.
Гласао бих за странку која се залаже за реципроцитет у економским односима са суседима.
Гласао бих за странку која би све грађане гледала истим очима.
Гласао бих за странку која зна да саслуша.
Гласао бих за странку која изгласава законе који су у интересу Српске
а не неких других земаља.

Гласао бих за странку која би донела закон да све странке и НВО (и остале сличне организације) морају да буду транспарентно финансиране и да плате порез на своје донације.
Гласао бих за странку која би укинуладупле функције, бесмислене агенцијеи која би народне посланике третирала као обичне запослене људе са просечном платом без икаквих привилегија.

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9bLdk-TVPIw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
znaci zaoka ti ne glasas ...posto ovo sto si naveo nema niti u jednom programu stranaka...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...nisam siguran...a nisam siguran i da je uzdrzavanje od toga dobro...samo ne vidim ko bi bar upola ispunio kriterijume...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Glasajte za Notaxa :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovo su rezultati Izbora 2006. iz moje ulice. Ja se iskreno nadam da će progresivne snage moje ulice sada odnjeti i pobjedu.
http://www.izbori.ba/rezultati/konacni/PoOsnovnimJedinicama2.asp?naziv=BAWA%20LUKA&nivo=302&Polling=034B030&lokacija=GIMNAZIJA%20-%20HOL,%20ZMAJ%20JOVINA%2013&nazivmjesta=BULEVAR%20-%201&kod=034

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
A koje su to "Progresivne snage" ?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
:lol: vjerovatno one koje "progres" imaju u nazivu
zasto bi se inace tako zvale :lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 01:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јој, једва чекам да прође и тај фамозни 3. октобар, само да ми ови Индијанци са овим "лајавцима" не трубе по мозгу...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јој и мене више излудише, мада морам да признам да кроз моје насеље није пролазио онај камион од СНСД-а. јуче сам га видио, а још више чуо у центру града, убједљиво најјачи звучници, и удара она крајишка пјесма најбољи је СНСД.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CXi5Wge1vek[/youtube]

:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 12:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мали је објаснио! 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Moram da pohvalim sinoćnju završnicu kampanje Naše stranke u dvorani Borik. Odlično osmišljeno. Svaka čast!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
Moram da pohvalim sinoćnju završnicu kampanje Naše stranke u dvorani Borik. Odlično osmišljeno. Svaka čast!

Que?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
http://banjalukain.com/scena/danis_tano ... lu~--c-ane

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]