banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2010, 06:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
AUTOR: DRAGIŠA ADŽIĆ
PONEDJELJAK, 27 SEPTEMBAR 2010 17:42
Serija bez kraja banjolučkog premijerligaša nastavljena je i u Banovićima. Kaznena ekspedicija Vlade Jagodića odradila je još jedno gostovanje rutinski i vratila se u grad na Vrbasu s tri boda u džepu. Ovo je već 12. na strani, a ni najveći optimisti poslije Marićevih trauma nisu očekivali ovakvu plovidbu Borčevog broda. Titula je sada postala realnost. Kako reče kouč, prerano je poslije četvrtine Prvenstva pričati o tome, ali rezultati to nameću sami po sebi. Sve je kao u bajci. Četa iz Platonove ulice ima sjajan tim, rekonstruisan Gradski stadion, riješene repove iz prošlosti i pogled ka svijetloj budućnosti. Jedina packa mogla bi biti publika. Ta Borčeva publika, koja je uvijek bila nekako kontra svih, nije se držala parole "kud svi Turci, tu i mali Mujo", a baš zato je imala posebnu težinu. Od grotla Gradskog stadiona strahovala je i nekada velika četvorka, a i danas nijednom klubu s ovih prostora nije svejedno igrati s Borcem u Banjoj Luci. U danima kada se piše jedna od najljepših stranica bogate istorije, pogled na hiljadu i po duša nekako djeluje sablasno i preskromno za ovo što današnji Borac pruža. Zaslužili su ovi momci koji aplauz više, podršku o kojoj neki danas pričaju bajke iz prošlih vremena. Grad od 300.000 stanovnika i region u kojem ima blizu milion nisu uvjerili niti jednim razlogom javnost da ne mogu popuniti onih 7.200 stolica, igrali sutra sa "Željom", ili prije sedam dana sa BSK-om u Kupu RS, koji sve više podsjeća na Don Kihotovu borbu s vjetrenjačama. Čak ni smanjene cijene ulaznica nisu privukle veći broj, a za 90 minuta igre Borčeve mašinerije zaista ima šta vidjeti.

Ono što još više raduje jeste činjenica da to nije i ono najbolje što ovaj tim može. Prava igra tek predstoji i teško rivalima uskoro. Jagodić je i najavio da će igrati za gol više. Ispunio je dio tih obećanja, uz zadršku da i on sam u pojedinim momentima nije bio zadovoljan. U prilog širini Borčeve igre ide i klupa koja bi danas u bilo kojem rivalu iz BiH bila standardna na zelenom terenu. Ne zna se s koje strane prijeti veća opasnost. Prodori Puzigaće s jedne strane, Maletića s druge, lucidnost Stančeskog, Nikolića, Stajića i Vukelje, smirenost zadnje linije koju predvodi kapiten Trivunović, a komanduje fenomenalni Avdukić, zaista djeluju prestrašno za ostatak Premijer lige. Svaka serija ima početak i kraj, ali ova Borčeva pobjednička mogla bi potrajati još dugo, dugo... Barem dok onih 7.200 stolica ne bude popunjueno pola sata prije početka utakmice. Prvi test je Željezničar. Popravni je sa Slobodom, pa Rudar Prijedorom, serija bez kraja...

Svaka cast za clanak

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 07:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
subzero81 je napisao:
Citiraj:
Ta Borčeva publika, koja je uvijek bila nekako kontra svih, nije se držala parole "kud svi Turci, tu i mali Mujo", a baš zato je imala posebnu težinu. Od grotla Gradskog stadiona strahovala je i nekada velika četvorka, a i danas nijednom klubu s ovih prostora nije svejedno igrati s Borcem u Banjoj Luci. U danima kada se piše jedna od najljepših stranica bogate istorije, pogled na hiljadu i po duša nekako djeluje sablasno i preskromno za ovo što današnji Borac pruža. Zaslužili su ovi momci koji aplauz više, podršku o kojoj neki danas pričaju bajke iz prošlih vremena. Grad od 300.000 stanovnika i region u kojem ima blizu milion nisu uvjerili niti jednim razlogom javnost da ne mogu popuniti onih 7.200 stolica, igrali sutra sa "Željom", ili prije sedam dana sa BSK-om u Kupu RS, koji sve više podsjeća na Don Kihotovu borbu s vjetrenjačama. Čak ni smanjene cijene ulaznica nisu privukle veći broj, a za 90 minuta igre Borčeve mašinerije zaista ima šta vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 08:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ФКБ je napisao:
кад се већ кренуло са сликама, ево не тако давне историје

23.децембар, јебеш енглеску и стандарде
Slika

ко је дирао Владу?
Slika

против Србије
Slika

шампиони Републике Српске
Slika

постер из Гласа чиними се, 75 година клуба
Slika
ВРАТИТЕ НАМ ДРЕСОВЕ

svaka cast za ove fotke...ima li neko od forumasa da je bio u prijedoru na onoj tekmi u maju 1996?cisto da se prisjetimo kako je to nekad bilo :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Sastav za sutrasnju utakmicu uopste nije bitan, kad u timu imas 22 podjednaka igraca. Onos to je bitno da tih 11 koji izadju na teren ostave srce tamo, da daju sve od sebe da im peterdu uvale da ih jednom za sva vremena spuste na zemlju.

Mislim da ce se Vlado pridrzavati taktike koju fura kuci, znaci jedan zadnji vezni i 2 napadaca

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ако их сада не декласирамо не знам када ћемо!
да не испадне да имам српски синдром (па чим крене одмах смо шампиони, идемо до полуфинала СП у фудбалу, освајамо у свему), али никада нисмо имали бољи тим и вријеме је за наплату дуговања са каматом!

идеално би било 3-0, што и прижељкујем, али свака побједа без примљеног гола мислим да нам оставља реалне шансе!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
слажем се да би било каква побједа без примљеног гола била одлична. биће то тешка утакмица. што се тиче састава он је мање више познат, једино не знам да ли ће Владо одабрати тактику са једним или два задња везна. с обзиром да долази јак противник, можда је боље играти мало опрезније са два задња, али то ћемo оставити правом стручњаку да одлучи како је најбоље :)
мене занима зна ли ико да ли ће бити бесплатан улаз на утакмицу, или ће се плаћати?

и још нешто. шта се дешава са млађим категоријама?! Кадети тако тако, а јуниори скроз лоши. да ли су селекције стварно толико лоше или се лоше ради са њима? требало би обратити пуно већу пажњу на то, ипак су ти момци будућност овог клуба и што се квалитетније ради са младим момцима то је будућност Борца свјетлија!

Poslednji put menjao Шајин dana 28 Sep 2010, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
blus je napisao:
ФКБ je napisao:
кад се већ кренуло са сликама, ево не тако давне историје

23.децембар, јебеш енглеску и стандарде
Slika

ко је дирао Владу?
Slika

против Србије
Slika

шампиони Републике Српске
Slika

постер из Гласа чиними се, 75 година клуба
Slika
ВРАТИТЕ НАМ ДРЕСОВЕ

svaka cast za ove fotke...ima li neko od forumasa da je bio u prijedoru na onoj tekmi u maju 1996?cisto da se prisjetimo kako je to nekad bilo :D

Eh, pa bio ja, joj kada smo tada žive glave izvukli to to je sto sreća, hahahahah, kakav je to fajt bio, ali odma iz autobusa... Nema labavo, neko od naših je popasao i ciglu u glavu, a na autobusima nije ostala čitava ni jedna šajba...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma joj mene ovi "strumfici" toliko nerviraju,da mene obicna pobjeda ne bi u potpunosti zadovoljila!Bas me iritiraju,sa svojim pricama,poklonili smo Borcu Kup prosle sezone,sad mi idemo dalje,sve je izrezirano,i jos se ponose tim,sto je najzalosnije... :roll: I jos milion drugih prica,kao da su zaboravili na one majice od prosle sezone,i na sramotu koju smo im nanjeli.Zato ja sutra ocekujem deklasiranje zelenih,i to sa rezultatom 3:0,znam da ce biti tesko,ali to je moja zelja,nikad nismo bili jaci prema tome,idemo ih zgaziti!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
skypostman je napisao:
Како стојимо са повредама, Вуки јел спреман, остали?

Samo Maksimović i Damjanović kubure sa povredama, svi ostali kao drenovi :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 11:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sva ova prica oko broja gledalaca nije nimalo naivna. Oni koji su odlucili da i u ovim teskim vremenima treba finansijski podrzati stvaranje jakog Borca,i na ciji mig nam sve jace firme uplacuju pare,pa cak i one koje veze nemaju sa Borcem i Banjalukom,kao HEDR Visegrad npr,mogli bi se jednostavno zapitati imali smisla upumpavati novac u nesto sto gradjane Banjaluke ne zanima. Ako sutra,na jednu ovakvu utakmicu,ovakvog protivnika i nakon ovakve nase serije, dodje 3000 ljudi, a u petak na Cecu 30 000,o cemu onda pricamo? Jako je bitno da se publika vrati na stadion,inece bi se mogli vratiti na onaj period koga svi zelimo zaboraviti. Budite sigurni da oni koji su zamislili projekat velikog Borca,ocekuju i neki kontraefekat u smislu prikupljanja politickih poena jer su mislili da ce stadion stalno biti dobro popunjen,a ako vide da to nikoga ne zanima,usmjerice novac na drugu stranu.

PS Iako nisam bio na toj prijateljskoj protiv Zvezde 2001,skoro sam siguran da je cijeli taj dan padala kisha i da je Aleksandar u pravu.Sjecam se dobro gdje sam bio taj dan,cak znam da je to bilo na dan prije Vaskrsa,tj subota izmedju Velikog Petka i Vaskrsa.

Poslednji put menjao Schlager dana 28 Sep 2010, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 11:52 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Sva ova prica oko broja glefalaca nije nimalo naivna. Oni koji su odlucili da i u ovim teskim vremenima treba finansijski podrzati stvaranje jakog Borca,i na ciji mig nam sve jace firme uplacuju pare,pa cak i one koje veze nemaju sa Borcem i Banjalukom,kao HEDR Visegrad npr,mogli bi se jednostavno zapitati imali smisla upumpavati novac u nesto sto gradjane Banjaluke ne zanima. Ako sutra,na jednu ovakvu utakmicu,ovakvog protivnika i nakon ovakve nase serije, dodje 3000 ljudi, a u petak na Cecu 30 000,o cemu onda pricamo? Jako je bitno da se publika vrati na stadion,inece bi se mogli vratiti na onaj period koga svi zelimo zaboraviti.

PS Iako nisam bio na toj prijateljskoj protiv Zvezde 2001,skoro sam siguran da je cijeli taj dan padala kisha i da je Aleksandar u pravu.Sjecam se dobro gdje sam bio taj dan,cak znam da je to bilo na dan prije Vaskrsa,tj subota izmedju Velikog Petka i Vaskrsa.

PS

Eh kolega, na jednoj utakmici sa Zvezdom jeste padala kiša, ali ta utakmica je igrana u sklopu obilježavanja 75 godina postojanja našeg velikana...

Ova lika sa utakmice sa Zvezdom je ona koja je odigrana krajem avgusta ili početom Septembra, okarakterisana je kao izborni marketing, a na njoj je bio i Koštunica, Piksi Stojković koji je tada bio predsjednik, a recimo na toj utakmici u dresu Zvezde je debitovao i Ailton, mi smo tada loše odigrali i izgubili čini mi se 0-5, a ta naša ekipa je iste sezone napustila premijer ligu...

Na ovoj utakmici je grijalo sunce, u to sam siguran, valjda zato što je Piksi Ljubi Ćubiću poklonio umjetničku sliku, a i zbog toga što je na toj utakmici bio i pobjednički orkestar iz guče kojeg je doveo Velja Ilić, ova utakmica je takođe bila u direktnom prenosu na satelitu RTS i na njoj je tada intonirana himna BOŽE PRAVDE, ta slika je obišla svijet...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 28 Sep 2010, 11:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
za rba1987
u pravu si...koliko se sjecam otislo nas je 4 busa i cim smo stali na parking odmah fajt.sjecam se i te cigle u glavu,i polupanih autobusa,i njihovog ne dolaska sljedeci put u bl,ali zato su dosli na noge bsk-u...re to je vec prica za sebe... :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 11:55 
Bič božji
Bič božji

blus je napisao:
za rba1987
u pravu si...koliko se sjecam otislo nas je 4 busa i cim smo stali na parking odmah fajt.sjecam se i te cigle u glavu,i polupanih autobusa,i njihovog ne dolaska sljedeci put u bl,ali zato su dosli na noge bsk-u...re to je vec prica za sebe... :lol:

Autobusa je bilo četiri ili pet, znam samo da su svi polupani, poslije toga je teško bili naći prevoznika koji je bio interesant za prevoz Lešinara na neko gostovanje :D :D :D , tipa Brčko ili tako nešto slično...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:07 
Bič božji
Bič božji

E sada što se tiče posjete, generalno, došlo je do određenog zasićenja fudbalom, nemojte da zaboravite da je ove godine igrano i SP u Africi, da je naša reprezentacija prošla tako kako jeste, da smo mi zijanili od Lozane, jer je stvorena ta nepotrebna priča o skoro sigurnom prolazu, a onda je razočarenje veliko, (naravno ja i dalje mislim da bi prošli da je ekipu vodio bilo ko drugi sem onog smrada iz Novog Sada, pa i Neno Gavrilović), loše smo igrali više od pola godine i onda dolazi preokret, igramo dobro, napadamo, zabijamo golove pobjeđujemo, ali ljudi i dalje imaju neku vrstu nevjerice, sumnjaju u to, dalje, nas koji iskreno i bezuslovno volimo Borac je u vrh glave 3 ili 4 hiljade i iz tog broja nisu uvijek svi u mogućnosti da dođu na utakmice, imamo oko 4 do 5 hiljada pasivnih navijača, koji potajno vole Borac ali vole i dobar fudbal, to su oni koje ja očekujem uskoro na stadionu i ima oko 2 000 paćenika koji dolaze na neke utakmice da se naslade Borčevim neuspjesima, kada Borac izgubi, na izlazu čuješ komentare tipa, "eto, jesam li ti ja rekao :mad: ", to vam je otprilike trenutna krvna slika banjalučke fudbalske publike, voljne da dođe na stadion...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Плаћа ли се улаз сутра?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
kada Borac izgubi, na izlazu čuješ komentare tipa, "eto, jesam li ti ja rekao :mad: ", to vam je otprilike trenutna krvna slika banjalučke fudbalske publike, voljne da dođe na stadion...

МРЗИМ ТАКВЕ ЛИКОВЕ.
Разумијем да су сви разочарани, али оно... ако волиш свој тим то ти је.
Тако исто кад гледам репрезентацију, и у једном моменту сви их хвале, то момци БРАВО, онда приме го и јебу им матер, навијају за други тим итд.. Не контам, какав је то карактер, шта је то?
Ако си уз свој тим, онда си уз њега и на врху и на дну. :oops:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
Плаћа ли се улаз сутра?

Jel' to toliko bitno? Ponesi od kuće cenera i boli te briga :D AJ BORAC!!!

P.S. Igrači selje imaju trening u 17:00 u Trnu :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Eh kolega, na jednoj utakmici sa Zvezdom jeste padala kiša, ali ta utakmica je igrana u sklopu obilježavanja 75 godina postojanja našeg velikana...

Киша је била на овој:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4fFi_t5o00A[/youtube]

А ова са Аилтоном је из 2006. године и било је лијепо вријеме. На почетку клипа се на кратко виде у свечаној ложи Миле, покојни Јелић, Пикси, Коштуница и Веља Илић:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCDyX27s5Ec[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ово што РБА пише сам већ и сам писао пар пута!
бањалучки менталитет!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Киша је била на овој:
А ова са Аилтоном је из 2006. године и било је лијепо вријеме. На почетку клипа се на кратко виде у свечаној ложи Миле, покојни Јелић, Пикси, Коштуница и Веља Илић:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCDyX27s5Ec[/youtube]

Jel ovo Maletić gleda u Ailtona i ne prilazi?! :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]