Schlager je napisao:
Sva ova prica oko broja glefalaca nije nimalo naivna. Oni koji su odlucili da i u ovim teskim vremenima treba finansijski podrzati stvaranje jakog Borca,i na ciji mig nam sve jace firme uplacuju pare,pa cak i one koje veze nemaju sa Borcem i Banjalukom,kao HEDR Visegrad npr,mogli bi se jednostavno zapitati imali smisla upumpavati novac u nesto sto gradjane Banjaluke ne zanima. Ako sutra,na jednu ovakvu utakmicu,ovakvog protivnika i nakon ovakve nase serije, dodje 3000 ljudi, a u petak na Cecu 30 000,o cemu onda pricamo? Jako je bitno da se publika vrati na stadion,inece bi se mogli vratiti na onaj period koga svi zelimo zaboraviti.
PS Iako nisam bio na toj prijateljskoj protiv Zvezde 2001,skoro sam siguran da je cijeli taj dan padala kisha i da je Aleksandar u pravu.Sjecam se dobro gdje sam bio taj dan,cak znam da je to bilo na dan prije Vaskrsa,tj subota izmedju Velikog Petka i Vaskrsa.
PS
Eh kolega, na jednoj utakmici sa Zvezdom jeste padala kiša, ali ta utakmica je igrana u sklopu obilježavanja 75 godina postojanja našeg velikana...
Ova lika sa utakmice sa Zvezdom je ona koja je odigrana krajem avgusta ili početom Septembra, okarakterisana je kao izborni marketing, a na njoj je bio i Koštunica, Piksi Stojković koji je tada bio predsjednik, a recimo na toj utakmici u dresu Zvezde je debitovao i Ailton, mi smo tada loše odigrali i izgubili čini mi se 0-5, a ta naša ekipa je iste sezone napustila premijer ligu...
Na ovoj utakmici je grijalo sunce, u to sam siguran, valjda zato što je Piksi Ljubi Ćubiću poklonio umjetničku sliku, a i zbog toga što je na toj utakmici bio i pobjednički orkestar iz guče kojeg je doveo Velja Ilić, ova utakmica je takođe bila u direktnom prenosu na satelitu RTS i na njoj je tada intonirana himna BOŽE PRAVDE, ta slika je obišla svijet...