banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2010, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Citiraj:
Ne shvatam da neko iz RS može gledati a kamoli braniti BHT, ali tvoja privatna stvar gledaj šta hoćeš i toliko o tome.

I ja ne shvatam kako neko iz Republike Srpske moze za nickname koristiti taj ustashki slogan koga furaju vec 20 godina i ponose se sa njim,i jos staviti borcevo ime u njega,strasno!!?? http://www.google.ba/images?client=oper ... =bs&tab=wi

Mogao si jos staviti i u potpis "U boj,u boj,za Borac svoj" :angry4: :angry4:

A sto se nasih televizija tice,ne branim nijednu,zaboli me vrsnjak za njima,Bht gledam samo kad ima nesto o Borcu,a RTRS samo kad imaju prenosi reprezentacija Srbije u svim sportovima. RTRS mi se zgadio,jer je postao portparol jedne stranke,iako bi trebao biti javni servis jer svi placamo pretplatu,a ja vise nisam u godinama u kojima bih im dozvolio da mi vrijedjaju inteligenciju.

Svaki put kad nesto napises sa tim nickom,mene nesto strecne,ali sam cutao zbog kolegijalnosti i mira na forumu,a onda se jedan sa takvim nickom nadje da meni drzi lekcije iz patriotizma zato sto sam ljudima napisao da prebace na BHT i gledaju razgovor sa Jagodicem!

zvezdausrcu.com, imaš i pjesmu Partizan u srcu... vjerovatno su i oni ustaše...

A protiv Željezničara svi - U boj u boj za borac svoj :lol: Reci mi kako se mijenja nick, jbg ne znam a inače bi promjenio u ovo što sam maloprije napisao

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ove sezone nekako sve ide kako treba...evo sad citam da ce biti prenos i kup utakmice sa zeljeznicarom!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 06:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
најбоље да је слоган "хдз или зг у срцу" хрватски?! хрвати имају мало шта свога па ето хватају се за туђе!

ако кажем Борац, Република Српска, Србија, Бањалука ( или било шта) у срцу користим хрватски слоган?! НЕЋЕ БИТИ ДА ЈЕ ТАКО!
најбоље да они имају монопол на српски језик

одошмо од теме, али ред је да се зна

ЈОВАН ЈОВАНОВИЋ ЗМАЈ

-Бојна Песма ( 1876 )

У бој!
За народ свој!

Да црној ноћи сване,
Да јако суне гране,
Да Србин ланце здере,
И тешку клетву спере,
Клетву са срама свог -
Па да нас види Бог!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
Зове нас дух слободе,
Добре нас звезде воде,
Шиље нас мајка сетна
И патња петстолетна,
Гони нас робља плач, -
Синак нам пружа мач.
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
Не знамо,браћо драга,
Каква је врашка снага,
Ал` нек су сами лави,
Јунак ће да их смлави,
Зверска је њина груд, -
Ал` ту је страшни суд!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
ОВО СУ СВЕТИ ДАНИ,
САДА СЕ СЛОБОДА БРАНИ,
На дику целом свету
Рушимо силу клету.
Волимо поштен гроб
Нег` бити турски роб!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 07:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma Stevs je legenda, nije Branka pogriješila 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
d.a. je napisao:
најбоље да је слоган "хдз или зг у срцу" хрватски?! хрвати имају мало шта свога па ето хватају се за туђе!

ако кажем Борац, Република Српска, Србија, Бањалука ( или било шта) у срцу користим хрватски слоган?! НЕЋЕ БИТИ ДА ЈЕ ТАКО!
најбоље да они имају монопол на српски језик

одошмо од теме, али ред је да се зна

ЈОВАН ЈОВАНОВИЋ ЗМАЈ

-Бојна Песма ( 1876 )

У бој!
За народ свој!

Да црној ноћи сване,
Да јако суне гране,
Да Србин ланце здере,
И тешку клетву спере,
Клетву са срама свог -
Па да нас види Бог!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
Зове нас дух слободе,
Добре нас звезде воде,
Шиље нас мајка сетна
И патња петстолетна,
Гони нас робља плач, -
Синак нам пружа мач.
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
Не знамо,браћо драга,
Каква је врашка снага,
Ал` нек су сами лави,
Јунак ће да их смлави,
Зверска је њина груд, -
Ал` ту је страшни суд!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

У бој!
За народ свој!
ОВО СУ СВЕТИ ДАНИ,
САДА СЕ СЛОБОДА БРАНИ,
На дику целом свету
Рушимо силу клету.
Волимо поштен гроб
Нег` бити турски роб!
За народ свој
Напред -
У свети бој! - У бој!

Штошта су још оно узели од нас,камо среће да је ово једино...Има она наша стара пјесма ЗОВИ,САМО ЗОВИ,СВИ ЋЕ СОКОЛОВИ ЗА ТЕ ЖИВОТ ДАТИ! И то су препјевали па се диче да је њихово,мада знамо да ће увијек бити СРЕМ,БАНАТ И БАЧКА,ТРИ СРЦА ЈУНАЧКА а никад онако како они пјевају!!!

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 11:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
do subote u 18,30 treba potpunmo zaboraviti utakmicu 1/8 finala kupa sa zeljeznicarem, kao da je nema.
Cak i po medijima po forumima po kafanama. Maksimalno se posvetiti utakmici protiv buducnosti koja se igra u subotu u 16,00. Bice vremena za tu utakmicu od subote.

Utakmica sa biudcnosti nam je jako vazna , prevazna a nece biti bas tako lako.

Prvo koliko sam cuo tamo teren uopste ne dozvoljava da se igra fudbal, a to podgovara slabijem proitivniku, buducnost igra istu formaciju i u gostima i kod kuce , znaci blok i kontranapad i zato i ima bolje rzultate u gostima. Pitanje je sta je pametno, napasti buducnost ofanzivnom igrom ( sa ne bas sjajnim uslovima za igru) ili cuvati prvenstveno svoj go sa isturenim nikolicem te ocekivati priliku iz kontranapada ( kojih sudeci po nacinu na koji buducnost igra nece biti previse).

ne znam ni sam, nisam pametan, ako se otvoris i napadnes , dolazis na igru u kojoj se ta buducnost najbolje snalazi rizikujes da primis neki go iz kontre, a opet ako se opredjelis za zavtvoreniju varijan tu tesko ces takvoj buducnosti dati go.
Mislim da ce buducnost i na svom terenu cuvati 0, a od taktike koju vlado postavi zavisice na sta ce liciti ta utakmica, jer buducnost drugacije ne zna sve da hoce.

Opet ako necemo pobjedjviati ekipe tipa buducnost u gostima koga cemo, mislim jesmo drinu , jesmo celik i sarajevo ali bilo je tu dosta i srece, ovo bi nam sa buducnosti trebao biti zicer u gostima, a s druge strane ako udjemo u njihovu igru svasta je moguce

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

borcev_navijac je napisao:
do subote u 18,30 treba potpunmo zaboraviti utakmicu 1/8 finala kupa sa zeljeznicarem, kao da je nema.
Cak i po medijima po forumima po kafanama. Maksimalno se posvetiti utakmici protiv buducnosti koja se igra u subotu u 16,00. Bice vremena za tu utakmicu od subote.

Utakmica sa biudcnosti nam je jako vazna , prevazna a nece biti bas tako lako.

Prvo koliko sam cuo tamo teren uopste ne dozvoljava da se igra fudbal, a to podgovara slabijem proitivniku, buducnost igra istu formaciju i u gostima i kod kuce , znaci blok i kontranapad i zato i ima bolje rzultate u gostima. Pitanje je sta je pametno, napasti buducnost ofanzivnom igrom ( sa ne bas sjajnim uslovima za igru) ili cuvati prvenstveno svoj go sa isturenim nikolicem te ocekivati priliku iz kontranapada ( kojih sudeci po nacinu na koji buducnost igra nece biti previse).

ne znam ni sam, nisam pametan, ako se otvoris i napadnes , dolazis na igru u kojoj se ta buducnost najbolje snalazi rizikujes da primis neki go iz kontre, a opet ako se opredjelis za zavtvoreniju varijan tu tesko ces takvoj buducnosti dati go.
Mislim da ce buducnost i na svom terenu cuvati 0, a od taktike koju vlado postavi zavisice na sta ce liciti ta utakmica, jer buducnost drugacije ne zna sve da hoce.

Opet ako necemo pobjedjviati ekipe tipa buducnost u gostima koga cemo, mislim jesmo drinu , jesmo celik i sarajevo ali bilo je tu dosta i srece, ovo bi nam sa buducnosti trebao biti zicer u gostima, a s druge strane ako udjemo u njihovu igru svasta je moguce

usput videim da nam sudi dominikovic iz orasja, sto je dodatna otezavajuca okolnost, jer ce navlaciti na rezultat povoljan za fk sarajevo

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ma mislim da će to doktor da posloži i momci da odigraju srcem i ta tri boda donesu u BL 8) AJ' BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Čađo je napisao:
Ma mislim da će to doktor da posloži i momci da odigraju srcem i ta tri boda donesu u BL 8) AJ' BORAC!!!

ma ne znam za ovu ligu je dosad vazilo ako sa gostovanja dones bod trebas biti zadovoljan, al bem li ga meni licemjerno da to napisem kad igram protiv buducnosti iz BANOVICA. Shvatas?

A opet svjestan sam da i bod sa gostovanja nije za ovu ligu neuspjeh s kim god da igras.

P.S
koliko me pamecenje sluzi, mislim da nam je ta buducnost i duznik koji je dao svoj doprinos da ispadnemo u drugu ligu

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Čađo je napisao:

ma ne znam za ovu ligu je dosad vazilo ako sa gostovanja dones bod trebas biti zadovoljan, al bem li ga meni licemjerno da to napisem kad igram protiv buducnosti iz BANOVICA. Shvatas?

A opet svjestan sam da i bod sa gostovanja nije za ovu ligu neuspjeh s kim god da igras.

P.S
koliko me pamecenje sluzi, mislim da nam je ta buducnost i duznik koji je dao svoj doprinos da ispadnemo u drugu ligu

E to je i razlog više da im uzmemo bodove i to sa kamatom :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52

P.S

E upravo sam o tome i ja razmisljao!Da li je moguce,da je nasa liga krenula na bolje,i da su ove gostujuce pobjede timova stvarno zasluzene,vjerujem da jesu.Medjutim kopkaju me kvote na kladionici,koje jos govore da je pobjeda gostujuceg tima,veoma visiko kvotirana.Zbog toga se ja i dalje zadovoljavam bodom.Ali malo je glupo,realno idemo na gostovanje u pripizdinu Banovice,sa najboljom ekipom Borca ikad,najjacom,i sad da se nadamo samo bodu...Ne znam,tacno nisam pametan.Ubjedljivi smo favoriti,bar na papiru....A vidjecemo sta ce da bude.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
P.S

Tacno.One godine 2005,kad smo prvi put ispali,igrali smo u predzadnjem kolu u Banovicima. Trebao nam je jedan bod da definitivno sebi izborimo opstanak i ne dozvolimo ostalim ciganima,Zelji,Zepcu i Rudar Ugljeviku, da u zadnjem kolu naprave ono sto su napravili,tj da zatvore krug tako da bi mi ispali. Dobro smo se drzali tada u Banovicima,i pored vise nego domacinskog sudjenja drzali smo 0-0 do 80 minuta negdje,ali tad je sudija navukao neki 5000-ti faul za njih iz kojeg su utrpali gol. Bio sam jako tuzan,ali ne pretjerano,jer sam vjerovao da se Zeljo nece popishati na svoju istoriju i prodati guzicu jednom Zepcu,ili ako ne to,da ce bar Ugljevik sa ove srpske strane odigrati posteno.Mi smo trebali kuci pobjediti rastereceno Posusje i odgovarale su nam dve stvari na utakmicama Zeljeznicar-Zepce i Rudar Ugljevik-Buducnost Banovici. Bilo koji domacin na te dve utakmice da osvoji samo jedan bod,mi sigurno ostajemo. Medjutim sta se desava,mi lagano dobijamo Posusje 4-1 na Gradskom,ali Zepce povede na Grbavici.Nada nam se vraca kad Rudar Ugljevik povede protiv Banovica. Pocinju na Grbavici protesti Zeljinih navijaca zbog prodaje Zepcu jer sa tim rezultatima i Zeljinom prodajom Zepcu, ispada bosnjacki klub iz Banovica,a ostaje hrvatski Zepce. Manijaci napustaju stadion u znak protesta i ostaju ispred stadiona gdje prijete lincom svojoj upravi,nece da se razidju. Stize naredba zeljinim igracima da se izjednaci po svaku cijenu i da se spasu glave i fotelje upravi,i Gredic,mislim,izjednacuje. Medjutim,dolazi do preokreta u Ugljeviku,gdje braca Srbi prodaju Banovicima iz 1 u 2,Buducnost preokrece i sa tim rezultatom ostaje u ligi. Kad se saznalo sta se desilo u Banovicima,ispred Grbavice dolazi do preokreta,,sad se zna ako Zeljo izgubi da ispada Borac,i navijaci sa pjesmom ispracaju drugi gol Zepca i radosni se razilaze kucama nakon zavrsetka utakmica,uz pjesmu i naravno bez i najmanjeg incidenta jer su presrecni da ispada Borac.

Nisam mjesecima pisao ovako duge postove,ali borcev_navijac je svojim pitanjem u meni probudio zelju,da ovim mladjim docaram kako je to bilo,a da ujedno vide sa kakve se dve ekipe srecemo u sledecih 7 dana i s kim imamo posla.

Ovo sto sam ja gore napisao je jedina istina,zivi sam svjedok,i nemojte da vas oni sa ss.ba ubjedjuju da je bilo drugacije i da su se oni kao bunili nesto zbog prodaje zepcu......

Poslednji put menjao Schlager dana 22 Sep 2010, 12:47, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
баш због овог што се десило прије неколико година треба их одерати у Бановићима, ићи храбро и ако им забијемо на почетку један гол, ваљда ће онда бити лакше у наставку

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:

Tacno.One godine 2005,kad smo prvi put ispali,igrali smo u predzadnjem kolu u Banovicima. Trebao nam je jedan bod da definitivno sebi izborimo opstanak i ne dozvolimo ostalim ciganima,Zelji,Zepcu i Rudar Ugljeviku, da u zadnjem kolu naprave ono sto su napravili,tj da zatvore krug tako da bi mi ispali. Dobro smo se drzali tada u Banovicima,i pored vise nego domacinskog sudjenja drzali smo 0-0 do 80 minuta negdje,ali tad je sudija navukao neki 5000-ti faul za njih iz kojeg su utrpali gol. Bio sam jako tuzan,ali ne pretjerano,jer sam vjerovao da se Zeljo nece popishati na svoju istoriju i prodati guzicu jednom Zepcu,ili ako ne to,da ce bar Ugljevik sa ove srpske strane odigrati posteno.Mi smo trebali kuci pobjediti rastereceno Posusje i odgovarale su nam dve stvari na utakmicama Zeljeznicar-Zepce i Rudar Ugljevik-Buducnost Banovici. Bilo koji domacin na te dve utakmice da osvoji samo jedan bod,mi sigurno ostajemo. Medjutim sta se desava,mi lagano dobijamo Posusje 4-1 na Gradskom,ali Zepce povede na Grbavici. Rudar povede protiv Banovica. Pocinju na Grbavici protesti Zeljinih navijaca zbog prodaje Zepcu jer sa tim rezultatima ispada bosnjacki klub iz Banovica,a zeljovci napustaju stadion u znak protesta i ostaju ispred stadiona gdje prijete lincom svojoj upravi,nece da se razidju. Stize naredba zeljinim igracima da se izjednaci po svaku cijenu i da se spasu glave i fotelje upravi,i Gredic,mislim,izjednacuje. Medjutim,dolazi do preokreta u Ugljeviku,gdje braca Srbi prodaju Banovicima iz 1 u 2,Buducnost preokrece i sa tim rezultatom ostaje u ligi. Kad se saznalo sta se desilo u Banovicima,ispred Grbavice dolazi do preokreta,,sad se zna ako Zeljo izgubi da ispada Borac,i navijaci sa pjesmom ispracaju drugi gol Zepca i radosni se razilaze kucama nakon zavrsetka utakmica,uz pjesmu i naravno bez i najmanjeg incidenta jer su presrecni da ispada Borac.

Nisam mjesecima pisao ovako duge postove,ali borcev_navijac je svojim pitanjem u meni probudio zelju,da ovim mladjim docaram kako je to bilo,a da ujedno vide sa kakve se dve ekipe srecemo u sledecih 7 dana i s kim imamo posla.

Ovo sto sam ja gore napisao je jedina istina,zivi sam svjedok,i nemojte da vas oni sa ss.ba ubjedjuju da je bilo drugacije i da su se oni kao bunili nesto zbog prodaje zepcu......

A da ne pricamo kakav narod zivi u Banovicima,cuo sam price o tom famoznom gostovanju...Vehabije.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
To vec ne znam,2005 ih nisam nesto previse vidio,ali otad je taj pokret dobio zamah,pojma nemam....mislio sam da su samo rudari tamo...znam samo da su sa ove sportske strane to za mene mrtvi klubovi,i zeljeznicar i buducnost.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

па све се навлачи за сарајево!
каква је тек била отимачина у Приједору, свака им част што су уопште изгурали нерјешено!

мени све нешто смрди да се већ прави алиби за испадање из купа?!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

куп Бањалуке треба играти са јуниорима, то би им било идеално каљење

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Schlager je napisao:
Citiraj:
P.S

Tacno.One godine 2005,kad smo prvi put ispali,igrali smo u predzadnjem kolu u Banovicima. Trebao nam je jedan bod da definitivno sebi izborimo opstanak i ne dozvolimo ostalim ciganima,Zelji,Zepcu i Rudar Ugljeviku, da u zadnjem kolu naprave ono sto su napravili,tj da zatvore krug tako da bi mi ispali. Dobro smo se drzali tada u Banovicima,i pored vise nego domacinskog sudjenja drzali smo 0-0 do 80 minuta negdje,ali tad je sudija navukao neki 5000-ti faul za njih iz kojeg su utrpali gol. Bio sam jako tuzan,ali ne pretjerano,jer sam vjerovao da se Zeljo nece popishati na svoju istoriju i prodati guzicu jednom Zepcu,ili ako ne to,da ce bar Ugljevik sa ove srpske strane odigrati posteno.Mi smo trebali kuci pobjediti rastereceno Posusje i odgovarale su nam dve stvari na utakmicama Zeljeznicar-Zepce i Rudar Ugljevik-Buducnost Banovici. Bilo koji domacin na te dve utakmice da osvoji samo jedan bod,mi sigurno ostajemo. Medjutim sta se desava,mi lagano dobijamo Posusje 4-1 na Gradskom,ali Zepce povede na Grbavici.Nada nam se vraca kad Rudar Ugljevik povede protiv Banovica. Pocinju na Grbavici protesti Zeljinih navijaca zbog prodaje Zepcu jer sa tim rezultatima i Zeljinom prodajom Zepcu, ispada bosnjacki klub iz Banovica,a ostaje hrvatski Zepce. Manijaci napustaju stadion u znak protesta i ostaju ispred stadiona gdje prijete lincom svojoj upravi,nece da se razidju. Stize naredba zeljinim igracima da se izjednaci po svaku cijenu i da se spasu glave i fotelje upravi,i Gredic,mislim,izjednacuje. Medjutim,dolazi do preokreta u Ugljeviku,gdje braca Srbi prodaju Banovicima iz 1 u 2,Buducnost preokrece i sa tim rezultatom ostaje u ligi. Kad se saznalo sta se desilo u Banovicima,ispred Grbavice dolazi do preokreta,,sad se zna ako Zeljo izgubi da ispada Borac,i navijaci sa pjesmom ispracaju drugi gol Zepca i radosni se razilaze kucama nakon zavrsetka utakmica,uz pjesmu i naravno bez i najmanjeg incidenta jer su presrecni da ispada Borac.

sjecam se dobro toga...vjerujte mi da se sad nakon toliko godina iznerviram kad se prisjetim toga,dlanovi mi se krenu znojiti,srce jako lupati... :angry4: :angry4: :angry4: ...stoka federalna,primitivna...jooooooj

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
па све се навлачи за сарајево!
каква је тек била отимачина у Приједору, свака им част што су уопште изгурали нерјешено!

to je istina!
oni su najjaci u savezu, najvise njihovih ljudi je tamo instalirano, a i ovi "nasi" iz rs ne stite bas previse borac . Cak mi se cini da bi likovali kad bi se borac spotakao!

d.a. je napisao:
мени све нешто смрди да се већ прави алиби за испадање из купа?!

Na osnovu cega to zakljucujes?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]