banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 18:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:
Ljudi,ovaj Nemanja Vidaković je odličan špic! Ima tehniku,visinu,brzinu,borben je,ima nos za gol. Ako takav igrač kod nas još nije dobio priliku sekunde da zaigra,mi smo onda još jači nego što sam mislio!
Pošto je danas srijeda,utakmica me i po tome i po intenzitetu podsjetila na one naše trening utakmice koje inače igramo srijedom. I da....

MARKO,NEKA TI JE SREĆAN POVRATAK,I NEK TE POVREDE ZAOBIĐU DO KRAJA KARIJERE!!

Jel se zavrsila utakmica ???

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,2-0!

oba gola dao Vidaković.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakva je bila utakmica ??? Kakva je igra bila ??? Moze mali izvjestaj?

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa napisao sam gore,kao trening utakmica,laganica,Tošk prišao golu dva tri puta,cijelo vrijeme smo samo mi igrali....uglavnom su nam igrali rezervisti,osim Boke i Steve u drugom pol....
Gledalaca otprilike kao protiv Slavije,možda nešto manje od 1000....Svi su naši odigrali solidno,samo je Žara malo bio pogubljen.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A navijanje?? Kolko je lesinara bilo ??

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Standardna brojka,ali nisu se nešto trudili pretjerano,pola vremena su pjevali,a pola gledali utakmicu....

Najveće ovacije je dobio Marko,kad je ušao oko 75 min.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jel to znaci sad da vidakovic moze zaigrati protiv zrinjskog ??

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Видаковић одличан, похвалио бих још малог Дујаковића, добили смо још једног талента, свака част мали само тако настави! Иначе на истоку зајебанција, најјачи детаљ је било прозивање судије због превише досуђених офсајда "трбоња прегониш". :lol:

edit: Мрквићу сам обећао резултат БСК-ове утакмице, па ето БСК је поражен на Чаирама 0:2 од Омладинца из Мионице. :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Pa jel to znaci sad da vidakovic moze zaigrati protiv zrinjskog ??

Prijatelju,ne znam sta da ti kazem,sad smo suoceni sa viskom kvalitetnih igraca. Koga od spiceva Stajica,Nikolica ili Vidakovica ostaviti na klupi,ili koju cetvoricu od ovih deset veznih igraca izabrati,Mikic,Muminovic,Maksimovic,Sreco,Raspudic,Grahovac,Stanceski,Sakan,Meletic ili Vukelja?
Pa na lijevom boku alternative Benovic i Puzi,pa na desnom Stupar ili Dujakovic,cak i Dzo,pa ko je visak od stopera Petric,Vule ili leo.....ma ludilo :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
опуштена утакмица тотално. очекивао сам дерање и са више голова, али и ово је супер.
такође још један занимљив детаљ, не знам да ли сте опазили, али онај ди-џеј је мало промјенио репертоар пјесама. не знам да ли је то њему неко дотурио онај ЦД или човјек чита овај форум :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Šajin je napisao:
опуштена утакмица тотално. очекивао сам дерање и са више голова, али и ово је супер.
такође још један занимљив детаљ, не знам да ли сте опазили, али онај ди-џеј је мало промјенио репертоар пјесама. не знам да ли је то њему неко дотурио онај ЦД или човјек чита овај форум :)

primjetio sam i ja,aj hvala bogu da ne moram kad odem na utakmicu da slusam onakve retardirane pjesme koje nisu nimalo vezane za klub,grad i navijace.
Inace na utakmici se igrala viktorija pred golom Tesnja.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sigurna pobjeda, steta sto vec nakon prvog poluvremena nismo dali gol pored par dobrih prilika, zato u nastavku rutinsko odredjivanje posla. Iskreno, malo sam se prepao nakon prvog poluvremena da nas nece gol i da ce se u igrace uvuci nervoza kako utakmica bude odmicala, ali na srecu na pocetku 2.poluvremena konacno smo poveli i onda je bilo mnogo lakse.

Evo i saopstenja upravnog odbora kluba povodom desavanja na Kosevu, i slucaja "Deket" gdje se vidi jasno koliko nas fsbih pokusava sabotirati:

"BORAC" OSTAJE BORAC

http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... /?lang=lat

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, Vidakovic i meni djeluje kao dobar igrac, mada ovi jadnici iz Tesnja nisu mjerilo. Dobra stvar je sto je ljevonog pa nam to daje jos jednu napadacku opciju, tj. vecu sirinu u napadu.

Jos jednom moram pomenuti Stevu. Sa kakvom lakocom i jednostavnoscu igra, pa to je milina za gledati. A tek ona peta kroz noge! :o

Odradjen posao bez vece muke....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 19:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Slažem se za Stevu, mislim da je danas najbolji bio Grahovac kod nas.
Što se tiče Muminovića mislim da je to (bar za sad) promašaj.

Marko srećan povratak.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Valjda ćemo dobiti nekog iz RS u 1/8.
Ja bih voleo Kozaru ili Proleter iz Teslića.
Kad je izvlačenje za 1/8.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 19:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja bih volio Sarajevo,veliko ime a nemaju pojma.

Ne bih volio Olimpik zato sto za njih vazi potpuno suprotno.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
skypostman je napisao:
Видаковић одличан, похвалио бих још малог Дујаковића, добили смо још једног талента, свака част мали само тако настави! Иначе на истоку зајебанција, најјачи детаљ је било прозивање судије због превише досуђених офсајда "трбоња прегониш". :lol:

edit: Мрквићу сам обећао резултат БСК-ове утакмице, па ето БСК је поражен на Чаирама 0:2 од Омладинца из Мионице. :-?

Hvala na inf. Steta zbog bska, bila je to fina prilika. Ali dobro vazno je da borceva masina melje. Sada treba maximalno podrzati klub i upravu u nastojanjima za trofejima i evropom. Cudi me tako mala posjeta nadam se da ce protiv zrinjskog stadion biti prepun. Ova prica to zasluzuje.

Pisem sa tel. Pa mi se neda razglabati ali moram ovo napisati. Gledam kolika je euforija ovdje za sutrasnju tekmu protiv aeka. To je ljudi cudo. Na tekmu se ide brodom, avijonom, autom,busom, kombijem. Slobodna dalmacija sutra ima posebno izdanje hajduk u evropi a za 100 godina hajduka poklon je zastavica za auto. Razmisljam bolje receno mastam, da nas borac ima takvu podrsku da Glas ima slicnu akciju pa da se ta epidemija prosiri cijelom RS. Nadam se da ce se banja luka i krajina probuditi u smislu mog avatara. Pozdrav kolege i hvala na inf. Cujemo se.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jel zna neko kad se izvlace parovi za 1/8 kupa?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 23:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Чини ми се да сам негдје прочитао да је у петак извлачење, али нисам сигуран. :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 23:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Fighter je napisao:
Slažem se za Stevu, mislim da je danas najbolji bio Grahovac kod nas.
Što se tiče Muminovića mislim da je to (bar za sad) promašaj.

Marko srećan povratak.

Ako sam i za jednog igrača mislio da će biti igračina to je Grahovac. Ali opasno me (za sad) razočarao. Njegovo zalaganje na današnjoj i na ranijim utakmicama jednostavno je za svaku kritiku. Svjestan sam ja njegovih problema sa Marićem, svjestan sam i njegove mladosti i nedavne povrede ali jednostavno ja ne vidiim posebnu želju kod ovog igrača. Krivo mi je zbog njega jer sam siguran da je jako talentovan ali definitivno njegovo zalaganje nije na nivou na kojem se to očekuje od igrača njegovih godina i igrača koji traži svoje mjesto u prvih 11.

Naše najveće pojačanje tek dolazi. Povratak Marka Maksimovića je definitvno najbolja stvar na današnjoj utakmici.

Moram da napišem da me je i Muminović do sad potpuno razočarao. Ne znam zašto ali taj igrač ne pokazuje ni dio onoga što može i zna.

Benović nije niti će biti konkurencija Puzigaći. Vukašin prosto nije na tom nivou.

TOŠK nije ekipa koja može da parira ni našem vrlo šarenom sastavu ali je utakmica poslužila da se određeni igrači nametnu i da se Vlado još jednom uvjeri u (ne) mogućnosti pojedninih igrača.
Još jednog igrača ću izdvojiti a to je Žarić. Ako smo se zahvalili Jandriću na saradnji onda Žariću oproštajnu utakmicu moramo što prije organizovati.

Znam, nije u redu kritikovati igrače nakon jedne ovakve utakmice i pobjede ali su to stavri koje sam jednostavno morao napisati.

U subotu SVI na gradski da pozdravimo momke i da im pomognemo da dođu do nove pobjede.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]