Fighter je napisao:
Slažem se za Stevu, mislim da je danas najbolji bio Grahovac kod nas.
Što se tiče Muminovića mislim da je to (bar za sad) promašaj.
Marko srećan povratak.
Ako sam i za jednog igrača mislio da će biti igračina to je Grahovac. Ali opasno me (za sad) razočarao. Njegovo zalaganje na današnjoj i na ranijim utakmicama jednostavno je za svaku kritiku. Svjestan sam ja njegovih problema sa Marićem, svjestan sam i njegove mladosti i nedavne povrede ali jednostavno ja ne vidiim posebnu želju kod ovog igrača. Krivo mi je zbog njega jer sam siguran da je jako talentovan ali definitivno njegovo zalaganje nije na nivou na kojem se to očekuje od igrača njegovih godina i igrača koji traži svoje mjesto u prvih 11.
Naše najveće pojačanje tek dolazi. Povratak Marka Maksimovića je definitvno najbolja stvar na današnjoj utakmici.
Moram da napišem da me je i Muminović do sad potpuno razočarao. Ne znam zašto ali taj igrač ne pokazuje ni dio onoga što može i zna.
Benović nije niti će biti konkurencija Puzigaći. Vukašin prosto nije na tom nivou.
TOŠK nije ekipa koja može da parira ni našem vrlo šarenom sastavu ali je utakmica poslužila da se određeni igrači nametnu i da se Vlado još jednom uvjeri u (ne) mogućnosti pojedninih igrača.
Još jednog igrača ću izdvojiti a to je Žarić. Ako smo se zahvalili Jandriću na saradnji onda Žariću oproštajnu utakmicu moramo što prije organizovati.
Znam, nije u redu kritikovati igrače nakon jedne ovakve utakmice i pobjede ali su to stavri koje sam jednostavno morao napisati.
U subotu SVI na gradski da pozdravimo momke i da im pomognemo da dođu do nove pobjede.