Vidim da se i danas radi na stadionu, nastavljeno je sa postavljanjem alu stolarije i na krovu zapada se postavljaju oni rebrasti limovi koji izgledaju odlično, odmah iznad krovnih reflektora... Ajd neka se i dalje šminka radi... Valjda će ubrzo zakopati i ove dvije tribine, nadam se...
A sada malo o utakmici, malo sam se smirio i pribrao... Momci pokazali određenu taktičku zrelost, igrali na rezultat i uspjeli, vrlo smo opasni, to je ono što raduje, stekao sam utisak da smo bili mnogo opasniji nego ekipa sarajeva koja je imala više loptu u svojim nogama, činilo mi se posebno u drugom poluvremenu da smo mogli zabiti gol samo da smo imali potrebu za to, kontrolisali smo napade protivnika, pa se tako ja ne sjećam ni jedne šanse za sarajevo...
Učinak igrača neću posebno da komentarišem, dvojica su odigrali ispod svojih mogućnosti, ali sada neću o imenima, pohvale ide za Vuleta, a posebna pohvala za momka kojeg malo ko spominje ali je sigurno zaslužio visoku ocjenu a to je LEO ĆORIĆ, jednostavno odličan...
Malo bih spomenuo trenera, eh ljudi moji, dugo vremena će proći, a meni nikada neće biti jasno, zašto je doveden bivši trener, ako je već baja morao da ode, pored živog Vlade... LJudi moji, pa mi imamo sto posto u gostima, bez primljenog gola... uz gol razliku 4-0, to je ono što je važno, a ekipa ima i određenu rezervu, a to je da smo igrali bez nekoliko jako bitnih igrača, koji su za uslove naše lige sigurno vrhunski igrači, Mikić, Maksimović, Maleta...
Malo li je...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|